2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395073 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

pektemeği nereye satıyoruz  :D
pektemeği adam yerine koymadım ben  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Zafer55

yeni sezonda forvetlerimiz eto balotelli cenk olacak ömer son dakikada bir değişiklik olmazsa antalyasporda
Öyleyse Allah Şenol Hocaya kolaylık versin.

Çevrimdışı mülkübey

Vay be forvette ne çok bilgi kirliliği var . Yeri kesin olan tek forvetimiz pektemek .adam demirbaş listesinde :)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Ersoy

zor
Gelse atar da zor transfer işte maalesef.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sarp

Sosyal Kartal günümü renklendirdin :)
Haddi Allah yüzünü kara çıkartmasın kardeşim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tam Sakat ya :evillol:

Muhabir: Milan'a, yani yuvana döndün diyebilir miyiz?

Balotelli: Diyemeyiz, çünkü evim Milano'da değil Brescia'da.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartal190321

çok can yakar bu kadro özelikle iç saha  maçlarında rekor puan rekor gol gelme ihtimali bile vardır ilk yarıda bitirir maçları tahminimce

fabri

g.gönül           rodolfo           x             adriano
 (beck)         (marcelo)      (tosic)

atiba                  oguzhan
              (necip)                     x

oerezma            eto                  olcay
  (aras)           (tolgay)             (kerim)

baloteli
                       (cenk)
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tam Sakat ya :evillol:

Muhabir: Milan'a, yani yuvana döndün diyebilir miyiz?

Balotelli: Diyemeyiz, çünkü evim Milano'da değil Brescia'da.
koko çekiyor diyorlar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı alimm

Daha önce kadromuzun yaş ortalamasının yüksek olduğunu dile getirmiştim...  iki sene içerisinde yapılacak kaliteli genç transferler ile yapılanma hallolur... Şöyle de bir sıkıntımız var ki bunun çözümü için çok seçeneğimiz ne yazık ki yok... Kadromuzda bulundurabileceğimiz yabancı statüsündeki oyuncu sayısı 14 ile sınırlı ve de biz bu sınırın son demlerindeyiz... Bu sebeptendir ki yapılanmaya gideceğimiz önümüzdeki yıllarda yerli oyuncu ihtiyacımız gün yüzüne çıkacaktır... Bu sene ki kadro planlanmasında 1 kaleci 4 stoper 3 bek 2 orta saha 2 kanat 1 santrafor olarak asgari 13 yabancı statüsünde oyuncumuz olacak.... Atiba'ya alternatif veya kanat için alternatif ya da santrafora 2. yabancı seçenekleri için tek kontenjanımız var... Ve bu kontenjanın doldurulması demek her hangi bi yerli statüsündeki ismin satılması durumunda sıkıntı yaşanması demek...

Seneye sözleşmesi biten m.ekici, hasan ali (beğenmesemde), ahmet çalık alternatif olarak transfer edilebilmeli... Ayrıca okay yokuşlu takasla falan atibaya yedek olur düşüncesindeyim... İlk 11 için parayı kıyıp alabileceğimiz yerli ? muamma...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı yigitcan1903

balotellinin bittiğini söylemiştim bugün yeni bombamı da söylüyorum eto da beşiktaşta ikisi birden gelecek
Gördüm ve artırıyorum
Benden de bi gomez,yazın

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gördüm ve artırıyorum
Benden de bi gomez,yazın

Bana da bir bardak su :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

balotellinin bittiğini söylemiştim bugün yeni bombamı da söylüyorum eto da beşiktaşta ikisi birden gelecek

14 yabancımız oluyor bu durumda ve bir stoper alacağız.

Miloseviç ya da Boyko gönderilecek mi o zaman?

Çevrimdışı Bishamon

Sorunlu futbolcu 11'i oluşturuyorum.Hadi bana yardım edin :D

Kalede Szczesny.Soyunma odasında sigara içiyormuş.

Defasta Caceres.

Orta sahada KP Boateng

Forvette de Balotelli.Oh mis  :)

Çevrimdışı alimm

BTD de gördüm de burada da dillendirmek istedim...

Sosa kalıyor haberi mi...
Gomez dönüyor haberi mi...

Gönül her ikisini ister fakat siz hangisini tercih edersiniz....?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

BTD de gördüm de burada da dillendirmek istedim...

Sosa kalıyor haberi mi...
Gomez dönüyor haberi mi...

Gönül her ikisini ister fakat siz hangisini tercih edersiniz....?
tabi kide gomez :D

Çevrimdışı saricasi

nerden çıktı bu haber bizim yönetimin ole bir şey yapacagını sanmıyorum.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı kartalBaz

Yazdığın biraz çelişkili geldi bana
Gomezden faydalı olur ama Gomez kadar başarılı olamaz  :alala: :biggrinking:
Su ornekle aciklayayim abi. Olcay ile gokhan tore gibi dusunebiliriz. Olcay cok daha katki veriyor cok daha iyi sisteme oturmus bir oyuncu ama gokhanin asist ve gol sayisi daha fazla. Llorente sistemde cok daha iyi duracak top tutacak top indirecek pas verecek ama gomezden daha cok gol atamayacak. Beni dusunduren bu sene gol yukunu llorente gomez gibi tek basina cekemez. Sosada yok gol atmada sikinti cekecegiz. Kim bilir etoo ondan aliniyor olabilir.

Çevrimdışı TURKahvesi

14 yabancımız oluyor bu durumda ve bir stoper alacağız.

Miloseviç ya da Boyko gönderilecek mi o zaman?
tahminim ikisi de gönderilecek (kiralik olarak mı yoksa satılık olarak mı bilmiyorum zaman gösterecek)

Çevrimdışı Akil Emre

Bu seneki duyumlarını beğenmedim. :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Boyko-Fabri-Beck-Rhodolfo-Tosic-Marcelo-Milosevic-Adriano-Atiba-Aras-Quaresma-Sosa

Şuan elimizdeki sözleşmeli yabancı oyuncular bunlar. Büyük ihtimalle Miloseviç de gider sayı 11'e düşer.

1 forvet ve 2 stoper için yerimiz var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boyko-Fabri-Beck-Rhodolfo-Tosic-Marcelo-Milosevic-Adriano-Atiba-Aras-Quaresma-Sosa

Şuan elimizdeki sözleşmeli yabancı oyuncular bunlar. Büyük ihtimalle Miloseviç de gider sayı 11'e düşer.

1 forvet ve 2 stoper için yerimiz var.
bence 1 forvet 1 orta saha 1 stoper alırız Sosa kalırsa iyi olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hazırlık maçı en düşük bilet 50 tl oha en az 100 olur bu seneki anadolu takımları maçlarında kale arkası derbi ve avrupada 200'ü bulur :D

Çevrimdışı Bishamon

hazırlık maçı en düşük bilet 50 tl oha en az 100 olur bu seneki anadolu takımları maçlarında kale arkası derbi ve avrupada 200'ü bulur :D

Benim için 62.5.

62.5 nasıl bir bilet fiyatıdır.Keşke yuvarlasalardı 60 yeterdi  :D

Çevrimdışı berkotistis

Bursa'dan annemi babamı alıp Olimpiyakos maçına götürecektim yeni stadı çok merak ediyorlardı 8. kategori 50 lira nedir başkanım allah aşkına ya  ,  bu sene anadolu maçları 75ten falan başlayacak anlaşılan  :by2:

Çevrimdışı Forza.55

hazırlık maçı bilet fiyatları skandal.böyle birşeye hakkı yok yönetimin.

Etiketler: