2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395470 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Ben demiştim demeyi ne çok seviyoruz. Aslında kimin oynadığının ne önemi var? Hangisi daha iyi oynayacaksa o oynasın. Hepimizin ortak yanı Beşiktaş' ımızın menfaatleri olmalı.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Ben demiştim demeyi ne çok seviyoruz. Aslında kimin oynadığının ne önemi var? Hangisi daha iyi oynayacaksa o oynasın. Hepimizin ortak yanı Beşiktaş' ımızın menfaatleri olmalı.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şenol hoca varken zaten en iyi oynayan formayı kapacak. Biz burada "en iyi kim oynayacak" bunun tahminini yapıyoruz. Ya da en azından ben öyle yapıyorum.

Çevrimdışı Necmi

:bandit:
hiç kasma Beşiktaşın tarafındamısın yoksa boykonunmu?
basbayağıda birinci kalecimiz gibi görünüyor boyko kaç maç yaptı
bunun daha ilk maçında kumaşının kalitesi belli ediyor kendini
en azından bizim takıma uyuyor çizgi kalecisi değil çok hızlı refleksleri iyi
ayağı iyi bak o pozisyonda 3 kez çıkartıyor topu henüz defansı tanımıyor
hava koşulları çok kötü genede gayet iyi ben şahsen beğendim daha karar vermek için erken
ama karşı karşıya pozisyonlarda iyi kutuya hakim doğru çıkışlar yapıyor ve çıktığında topa müdahale ediyor
terettüt yaşamıyor. defansa alıştıkça daha iyi olacağı kesin antrenmanlardada izledik
hep olumlu izlenim verdi tabi birde gerçek maçta görmek lazım Boyko konusundada
evet izlemek lazım onuda daha yeni takımla antrenman yapıyor mutlaka oda ilk geldiğinden daha iyi olacaktır
ama takımı en az tanıyan kaleci şu anda en iyi görünen kaleci @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Necmi

Khouma Babacar bize lazım. fener siyahi sever  :biggrinking:
şu v li şeyleri kullanmak güzel değil biz Beşiktaşlıyız
insanların kusurlarıyla alay etmeyiz. @Arena

Çevrimdışı anılnr

Bence Gomez ya Barcelonaya imzalar yada bize.

Çevrimdışı Necmi

Bence Gomez ya Barcelonaya imzalar yada bize.
Barca gomezi ne yapsın :alala:

Çevrimdışı murat baltacı

Salih uçan ilk tercihini Beşiktaş olarak yapmış olsa çok başka futbolcu olurdu.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lig bitmeden sözleşmesi 2017 de bitiyo görünüyodu o yüzden seneye bedelsiz alırız diyodum şimdi baktım 2019 yazıyo fener sözleşmesini uzattı heralde potansiyeli var bizde olsa ozi gibi olurdu muhtemelen.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı atalay

Refleksleri iyidir; birebirlerde kolay geçit vermez. Blokaj sorunu var. Topu tehlikeli alanın içine doğru savuşturuyor. Yer tutuşu ve yan topları sıkıntılı; reaksiyon hızı yüksek bir kaleci.

Ölçüt değil lakin bugünkü pozisyonda önce 1v1'de açıyı iyi kapatıyor, ardından blokaj sorunu ve havuza giden top, sonrasında reaksiyon hızı ile gelen refleks kurtarış.   

Çevrimdışı Bishamon

Canı sıkılanlar için Kanal D'de PSG Madrid maçı var

Çevrimdışı atalay

Planlamanın dışında 130 dakika eksik oynadık. 13'ünde ilk resmi maç, 19'unda lig maçı var. Eksik bölgelerdeki transferleri ve soru işaretli oyuncuları bir an önce çözüme kavuşturmak lazım. Takımın önemli As oyuncuları kamp yemedi. + Transferlerde uyum süreci var.

Çevrimdışı atalay

Yine ölçüt değil. Fakat bugün özelinde öndeki kenar oyuncularının birkaç pozisyonda beklerin kademelerine girip pas arası yaptığını ve savunma bloğunun ön bölge oyuncularına daha yakın oynadığını gördüm. Olcay ve Ozzy'nin koridor oyunlarına Adriano da eklenince güçlü bi' hücum opsiyonumuz olacaktır. 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yine ölçüt değil. Fakat bugün özelinde öndeki kenar oyuncularının birkaç pozisyonda beklerin kademelerine girip pas arası yaptığını ve savunma bloğunun ön bölge oyuncularına daha yakın oynadığını gördüm. Olcay ve Ozzy'nin koridor oyunlarına Adriano da eklenince güçlü bi' hücum opsiyonumuz olacaktır.

Upgrade mi yapıyoruz :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

7 Ağustos'a kadar üst düzey bi stoper alınsa, Gomez dönse, Sosa tamam ulen kalıyorum dese falan :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Upgrade mi yapıyoruz :D

Upgrade işleminden önce 'system protect' yapmak gerekiyordu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Upgrade işleminden önce 'system protect' yapmak gerekiyordu.

Sözde öyleydi ama.. Gelecek senenin transferleri belli deniliyodu falan :dontknow:

Çevrimdışı murat baltacı

Balotelli tek başına alınırsa büyük risk olur hem balo hem eto alınırsa risk azalır performans artar.Balotelli çok farklı bi oyuncu yetenek potansiyel fazlasıyla var ama kafa git gel biraz tepesi atınca yapacağını tahmin edemeyiz o yüzden güvenemeyiz arızaya bağlarsa tek cenk kalır elimizde ömerden katkı alacağımızı sanmıyorum.

Şöyle bi durumda var q7 tarftarın sevgisini gördü o yüzden geri geldi deli gibi oynamak istiyodu Şenol hocada bunu bildiği için onu bu yönüyle dizginledi arıza çıkarırsan kafana göre takılırsan seni oynatmam mesajı yeterliydi onun için balotellide taraftarın sevgisini görünce oynamak isteyecektir zaten isteyerek oynadığı zamanda sorun çıkarmaz bi adam sorun çıkarıyosa mutsuzdur bişeye takılmıştır ben balotellinin yeni pascalımız olacağını hatta daha fazla performans sergileyip daha az kırmızı göreceğini düşünüyorum.Bide yanında etoda alınırsa q7 eto balo iyi anlaşırlar çoğu zaman etoyla birliktede oynarlar. Cenkte en iyi yaptığı işi yapar kulübeden katkı verir geçen seneye göre dahada fazla süre alır.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mehmetkorfez

Balotelli isminin gündemi renklendirmek için ortaya atıldığını düşünüyorum.

Ya da Eto'o'yu istemeyenlerei kötünün iyisine ikna etmek amaçlı algı da olabilir.

Bir klübün Balotelli ile ilgilenmesi için yöneticilerinin,teknik ekibinin tamamen akıl yoksunu olması gerekir :D

Çevrimdışı mehmetkorfez

Balotelli isminin gündemi renklendirmek için ortaya atıldığını düşünüyorum.

Ya da Eto'o'yu istemeyenlerei kötünün iyisine ikna etmek amaçlı algı da olabilir.

Bir klübün Balotelli ile ilgilenmesi için yöneticilerinin,teknik ekibinin tamamen akıl yoksunu olması gerekir :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"Yeni sezonda kalede Tolga oynayacak" diyenler hayal görüyor demiştim daha önce. Hala lafımın arkasındayım.

Boyko oynar diyenler ise zaten kendi de inanmıyor :D ona birşey demeye gerek yok.
Ben inanıyorum :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

erdal cömertin haberine göre fikret orman gomezle görüşme halindeymiş ikna etmek için uğraşıyormuş 4 m eurodan  2+1 yıllık sözleşme imzalayalım :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vatanın bir diğer haber eto için 1 m euro + pektemek + milosevici teklif etmişiz hiç sanmıyorum böyle bir teklifi 1 sene oynayacak oyuncu için başkan böyle bir teklif yapmaz  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

vatanın bir diğer haber eto için 1 m euro + pektemek + milosevici teklif etmişiz hiç sanmıyorum böyle bir teklifi 1 sene oynayacak oyuncu için başkan böyle bir teklif yapmaz  :bandit:

Böyle bir teklif yapsak ve kabul görse, Eto'o yu bedava almış oluruz:

Pektemek'in maaşı(1.6) + Miloseviç'in maaşı(0.5) = 1 milyon euro nakit + Miloseviç'in değeri (1.1) + Pektemek'in değeri (0).

Ama Vatan gazetesini ve Erdal Cömert'i ciddiye almaya gerek yok.

Çevrimdışı tangaz

Şenol hoca acaba aklından neler geçiriyor? tek bir röportaj, basın toplantısı, açıklama yapmadı halen. hatta bunları bırakın ağzından tek kelime çıkmadığını gördük. sezon sonunda yönetime kadroyu koruyalım defansa takviye yapalım hatta iyi 2 stoper alalım dediği biliniyordu şu ana dek isteklerin neredeyse hiç biri yapılmadı gibi bir tablo var karşımızda...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol hoca acaba aklından neler geçiriyor? tek bir röportaj, basın toplantısı, açıklama yapmadı halen. hatta bunları bırakın ağzından tek kelime çıkmadığını gördük. sezon sonunda yönetime kadroyu koruyalım defansa takviye yapalım hatta iyi 2 stoper alalım dediği biliniyordu şu ana dek isteklerin neredeyse hiç biri yapılmadı gibi bir tablo var karşımızda...
Geçen senede böyleydi abi :) olympiakos maçından önce yada sonra konuşur.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: