2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394935 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı KUMANOVALI

https://twitter.com/Besiktas/status/758580552672751616

aras güzel kullanıyor   :claps: :claps:

keşke hoca bir çılgınlık yapsa direk Utkuyu koysa kaleye  :bandit:

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Sarp

Cenk'in vuruşları da güzel  :)

Çevrimdışı brkntcnr

Yasaklı Link Dış Haber' e göre Manu Ozzy' i istiyormuş. Valencia da Andre Gomes yerine oyuncuyla ilgileniyormuş. Bence bu sezon satmamalıyız çok ütopik bi teklif gelmedikçe.

Çevrimdışı abdusta

JOSE SOSA CEPHESİNDE YENİ BİR ŞEY YOK

Alıntı
Antrenmanlara çıkmayan Jose Sosa, kadro dışı kalmasının ardından Avusturya kampından ayrılmış ve İstanbul'a dönmüştü. Dün akşam Ahmet Nur Çebi ile görüşen futbolcunun transfer sorununu çözmek için bir araya geldiği ifade edildi. İtalyan basınında oyuncunun Milan'la 3 yıllık anlaşmaya vardığı yıllık 3 milyon euro kazanacağı öne sürüldü. Jose Sosa, Beşiktaş'ta yıllık garanti ücret olarak 1.65 milyon euro kazanıyordu.

Mikser spor basınından bu haber gözüme çarptı,kaynak İtalyan basını,aradım taradım böyle birşey yok, salla gitsin yerlermi taktiği

biran yukarıdaki haberin dogru oldugunu düşünün..
 1-Sosa yanlısı,adam ailesini düşünüyor haklı diyenler hayal kırıklığına ugramayacakmı? yıllık 3 milyon kazanacakmış!!

2-Ben yönetici olsam Sosa ya demezmiyim bizden habersiz yıllık 3 milyon euroya anlaşmıssın,bize Aileni ikna edemiyorum diyorsun,madem oyle Burada kazandıgını
    Milan sana odesin üstüne kalan parayıoda biz alalım tamı tamına 8 milyon euro eder,eger Milan peşin ödemek istemezse bu miktara gelen paraya
   seni 2 yıllık 8 milyon euroya kiralayım derdim.

Eger bu haber dogruysa derdim ama haber yanlış,maksat Klubun içini karıştırmak

benim elimdeki son haber Milanın Sosa yı transfer etmek gibi bir gündemi yok şu sıralar,zaten mikserciler Fiorenta balonunu çıkartıyor
Sosanın menejer oyunumu ?ilerleyen gunlerde anlayacagız

saygılar

Çevrimdışı Akil Emre

@Necmi abi, güzel bi duyum , moralimizi yükseltecek haberler verde kendimize gelelim. :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

Bence şenol hoca Llorente' yi istiyor. İstediği profile de çok uygun bir isim. Gomez olmuyorsa Llorente' de güzel tercih olur. Bir de Sosa kalsa şu takımda, orta sahamız bozulmasa.

Çevrimdışı kartal190321

Şuanda öncelik sosa ve gomezde transfer stratejimiz bu iki oyuncuya baglı. bu iki oyuncu son ana kadar ikna edilmeye uğraşılacak şayet olumlu olursa eldeki para stoper transferlerine harcanacak.şuanda en son transfer stoper mevkisine yapılacak gibi lig maçlarını bir kaç hafta marcelo  tosic ikilisiyle götürecez  transferin son günlerinde  yabancı klüblerin kadro yapılanması sonucu stoper transferi olur sanırım.denayer vermealen  papy matheu rojo
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Llorente+Eto+Cenk :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Sosa tam ağır hakaretleri hak ediyor aslında ama susuyoruz hepimiz. bütün herşeyi çorbaya çevirmiş durumda. idmanlara çıkmıyor, adam gibi bonservisini getirip çekip gitmiyor, herşeyi mulk bırakmış durumda ve bu durum bize zarar veriyor. sezon başı azize uğraşsa takıma bu kadar zarar veremezdi.  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi, güzel bi duyum , moralimizi yükseltecek haberler verde kendimize gelelim. :bandit:
:dontknow:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Jukebox

Abi bugün için biri söz mü ne vermişti ekstra bir forvet ismiydi galiba yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum?  :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

Llorente gelsin be. En az 25 atar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Necmi

Abi bugün için biri söz mü ne vermişti ekstra bir forvet ismiydi galiba yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum?  :alala:
sıkıştırıyorum :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Llorente gelsin be. En az 25 atar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi sosanın durumuyla alakalı bir bilgi var mı kabak tadı verdi bu sosa olayı ?

Çevrimdışı onder23

llorente hakkında güntekin onay baya saydırıyordu geçen sene
Baya overrated futbolcu diye hiç beğenmiyordu kendisini
Videosu vardı baktım da bulamadım şimdi

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi sosanın durumuyla alakalı bir bilgi var mı kabak tadı verdi bu sosa olayı ?

Çevrimdışı alimm

Llorente geleceğine balotelli gelsin daha iyi... En azından yüksek olmasada tutma ihtimali var...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı sosyalkartal

balotellinin bittiğini söylemiştim bugün yeni bombamı da söylüyorum eto da beşiktaşta ikisi birden gelecek
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sosyalkartal

yeni sezonda forvetlerimiz eto balotelli cenk olacak ömer son dakikada bir değişiklik olmazsa antalyasporda
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı İhsan

Llorente senol hocanin sisteminde gomezden daha faydali olur. Gomez kadar gol atmasa bile cok iyi transfer olacaktir. Topu saklamasi gomezden iyi kafa toplarinda gomezden cok daha iyi. Topla iliskileride gomezden daha ustun ama tabiki gomez tam bir gol makinasi.

Yazdığın biraz çelişkili geldi bana
Gomezden faydalı olur ama Gomez kadar başarılı olamaz  :alala: :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yeni sezonda forvetlerimiz eto balotelli cenk olacak ömer son dakikada bir değişiklik olmazsa antalyasporda
pektemeği nereye satıyoruz  :D

Etiketler: