2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395454 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Avrupa basınında yer alan haberlerde, Manchester United’ın Beşiktaşlı orta saha oyuncusu için sürpriz bir hamle yapmayı düşündüğü yazıldı.

Ayrıca Valencia’nın da Barcelona’ya transfer olan oyuncuları Andre Gomes’in yerine Oğuzhan Özyakup’u transfer etmek istediği belirtildi.

Beşiktaş’ın oyuncu için belirlediği bonservis ücretinin ise 20 Milyon Euro olduğu haberde yer aldı.
Yasaklı link dış haber

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bize ayrilan tribunlerin bileti 2 gun once bitti , Gs tribünlerinde ise halen bilet var :kop:

Bunlarin dolduracağı yok Turuva mi yapsak napsak :naughty:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol hoca varken zaten en iyi oynayan formayı kapacak. Biz burada "en iyi kim oynayacak" bunun tahminini yapıyoruz. Ya da en azından ben öyle yapıyorum.

He yok zaten o doğru abi. Ama sonra haklı çıkınca yanılanlara ben demiştim demeyi, laf atmayı falan çok doğru bulmuyorum.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Geçen senede böyleydi abi :) olympiakos maçından önce yada sonra konuşur.

geçen sene hoca da yeni transferdi ve bu nedenle demeçleri olmuştu basın karşısında gene kamp dönem içinde birkaç açıklama yapmıştı hatta birinde. şunu şunu şunu beklediğimden iyi gördüm deyip isim vermeden töreyi kastederek türkiyenin en iyisi olduğu ifade edilen oyuncunun ise bir sürü eksikliklerini gördüm gibi ara açıklamalar yapıyordu. bir de gazetecilerle minik sohbetlerde satır araları yapıyordu. bu sene sessizce işini yapıyor ama ben içinde kopan fırtınaları çooook merak ediyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Avrupa basınında yer alan haberlerde, Manchester United’ın Beşiktaşlı orta saha oyuncusu için sürpriz bir hamle yapmayı düşündüğü yazıldı.

Ayrıca Valencia’nın da Barcelona’ya transfer olan oyuncuları Andre Gomes’in yerine Oğuzhan Özyakup’u transfer etmek istediği belirtildi.

Beşiktaş’ın oyuncu için belirlediği bonservis ücretinin ise 20 Milyon Euro olduğu haberde yer aldı.
Yasaklı link dış haber

Bahsedilen haber şu:
http://bleacherreport.com/articles/2654333-manchester-united-transfer-news-latest-on-oguzhan-ozyakup-james-wilson-rumours

Güncel haber daha var, o sitenin haberini henüz yapmadığı: Arsenal de istiyormuş Oğuzhan'ı.
http://www.ibtimes.co.uk/arsenal-lead-manchester-united-race-oguzhan-ozyakup-1572939

İngiliz medyası çok kolpacıdır, haberin aslı yoktur muhtemelen. Ama gerçekten 20 milyon euro veriyorlarsa, hemen bir taksi çağırıyorum havaalanına.

Çevrimdışı tangaz

Avrupa basınında yer alan haberlerde, Manchester United’ın Beşiktaşlı orta saha oyuncusu için sürpriz bir hamle yapmayı düşündüğü yazıldı.

Yasaklı link dış haber

mevcut tabloda oğuzhanın satışı doğru olmaz. töre yüksek meblağ ile satılmış olsaydı gomez sosa sorunsuz devam ediyor ve üzerine de olası töre bonservis parası ile defansa taşş takviyeler yapılabilseydi, 20+ bedelle oğuzhanı gönderip yerine 8-10luk bir latin düşünülebilirdi ama mevcut tabloda bu pek mantıklı görünmüyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu Gomez bize gelicek gibi ya.  :super: Dormund "Gomez gibi yaşlı bir oyuncu " almıcaklarını açıkladı, İtalyanlar yüksek maliyet için ellerinden çıkarmaya bakıyorlar. Ne derece doğru ama Fikret Orman hala görüşüyorlarmış.

Bi umut var mı sizce  :sevinc

Çevrimdışı tuncaboylu

geçen sene hoca da yeni transferdi ve bu nedenle demeçleri olmuştu basın karşısında gene kamp dönem içinde birkaç açıklama yapmıştı hatta birinde. şunu şunu şunu beklediğimden iyi gördüm deyip isim vermeden töreyi kastederek türkiyenin en iyisi olduğu ifade edilen oyuncunun ise bir sürü eksikliklerini gördüm gibi ara açıklamalar yapıyordu. bir de gazetecilerle minik sohbetlerde satır araları yapıyordu. bu sene sessizce işini yapıyor ama ben içinde kopan fırtınaları çooook merak ediyorum.

Bence iyi bir taktik yapılıyor, en azından şu Sosa işi netleşmeden çok ortaya sürmenin anlamı yok hocayı.

Stoper - Ofsansif orta saha - santrafor üçlüsünden en azından biri çözüme kavuşana kadar Hoca'yla basını çok muhattap etmemek lazım.

Çevrimdışı tangaz

Bence iyi bir taktik yapılıyor, en azından şu Sosa işi netleşmeden çok ortaya sürmenin anlamı yok hocayı.

Stoper - Ofsansif orta saha - santrafor üçlüsünden en azından biri çözüme kavuşana kadar Hoca'yla basını çok muhattap etmemek lazım.

dostum bence burada taktikten ziyade şenol hocanın tercihi böyleymiş gibi görünüyor. ben elimdeki malzeme ile işime bakarım kavramı hocanın malum hayat felsefesi gibi bir şey. aksi halde hoca konuşmak isteseydi taktik maktik dinlemez çakardı gelişine rövaşatayı  :D

ama ben hocayı dinlemeyi özledim çok sabırsızlanıyorum ilk basın toplantısı için  :biggrinking:

Çevrimdışı OrhanAker

Llorente ve eto olumlu bitebilirmiş yasaklı link özel haber.
İkisi süper olur :bandit:

Çevrimdışı Sarp

Llorente'nin adı Swansea ile geçiyor. Ama haberin kaynağı İngiliz basını  :icool:

Çevrimdışı Kalyoncu

dostum bence burada taktikten ziyade şenol hocanın tercihi böyleymiş gibi görünüyor. ben elimdeki malzeme ile işime bakarım kavramı hocanın malum hayat felsefesi gibi bir şey. aksi halde hoca konuşmak isteseydi taktik maktik dinlemez çakardı gelişine rövaşatayı  :D

ama ben hocayı dinlemeyi özledim çok sabırsızlanıyorum ilk basın toplantısı için  :biggrinking:
Abi böyle deyince bursaspordayken arkadaşım üniversiteden koşa koşa geliyordu şenol hocayı dinlemek için :)yerel basına her hafta konuşuyordu hoca aklıma o geldi.Bizde ise istediğini sokup istediğini çıkardıktan sonra konuşmayı tercih ediyor.oğuzhan konusunda ise abi haberler ne kadar kolpa olsada bu rakamların telafuz edilmesi güzel.

Çevrimdışı eaglekartal

lorente bir dönem çok iyidi ama son birkaç yıldır ne durumda tam bilmiyorum,ama hem eto hem lorente fazla değilmi cenkde var 3 forvet nasıl rotasyon yapacak tek forvetli sistemde bilemedim.ama şu stoper işini ve sosa işini biran önce çözmek lazım artık çok bişe kalmadı ligler başlayacak daha adam gibi ne maç yapanbildik ne tam takım çalışabildi bu endişelendiriyor beni

Çevrimdışı kartalBaz

Llorente ve eto olumlu bitebilirmiş yasaklı link özel haber.
İkisi süper olur :bandit:
Ikisi beraber transfer edilmek isteniyormus. Cenk nolacak bu durumda acaba.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ömer mustafa pektemek gidecek cenk'de kanat forvet olarak kullanılabilir kulağa hoş geliyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Cenk kanatta da değerlendirilir nerden baksan 50 maçı görecez bu sene sıkıntı olmaz.
Zaten eto çoğu maç iyi hamle oyuncusu olur.

Çevrimdışı kartalBaz

Llorente senol hocanin sisteminde gomezden daha faydali olur. Gomez kadar gol atmasa bile cok iyi transfer olacaktir. Topu saklamasi gomezden iyi kafa toplarinda gomezden cok daha iyi. Topla iliskileride gomezden daha ustun ama tabiki gomez tam bir gol makinasi.

Çevrimdışı kartalBaz

Llorente senol hocanin sisteminde gomezden daha faydali olur. Gomez kadar gol atmasa bile cok iyi transfer olacaktir. Topu saklamasi gomezden iyi kafa toplarinda gomezden cok daha iyi. Topla iliskileride gomezden daha ustun ama tabiki gomez tam bir gol makinasi.

Çevrimdışı doganay

Eto gelmese daha iyi olur. Fazla yasli. En onemli mevkiyi bukadar yasli adamla riske edemeyiz. Maliyeti dusukte , bonservissiz gelecekse yillik max 2 milyona rotasyon oyuncusu olarak olabilir. Tabi baska 1.numarali forvette gerekli. Eto'da Antalya da 3m aliyorken daha azina gelmez zaten.

Çevrimdışı Türkay

Balotelli hakkında yaptığı bütün vukuatlar konuşuluyor bir tek attığı goller konuşulmuyor ve bize de gol atması lazım haliyle.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı doganay

Balotelli hakkında yaptığı bütün vukuatlar konuşuluyor bir tek attığı goller konuşulmuyor ve bize de gol atması lazım haliyle.

Son iki sezondaki performasi, iki sezonda iki gol atmis  :D

2014–
Liverpool 16 (1)

2015–2016
→ Milan (loan) 20 (1)

Çevrimdışı Renton

Anderlecht'in stoperi kara mbodj haberi gordum izleyen var mı? Adamlar gecen sene 3m€ almislar kaca bırakırlar
See you in another life,brother.

Çevrimdışı worns

Llorente adı geçen isimler arasında belli bir seviyenin üzerinde verimi garanti edecek tek santrafor. Oyuncu tipi olarak Gomez'in yerini de doldurur. Olabiliyorsa Balotelli, Etoo falan düşünmeden hemen işi bitirmeye çalışmak gerekir.

Ama Gomez-Llorente arasında karşılaştırma yapacak olursak bence her anlamda Gomez öndedir.  Hala Gomez'in kalma ihtimali olduğuna inanmak istiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Aras kullanır frikikleri.

Etiketler: