JOSE SOSA CEPHESİNDE YENİ BİR ŞEY YOK
Antrenmanlara çıkmayan Jose Sosa, kadro dışı kalmasının ardından Avusturya kampından ayrılmış ve İstanbul'a dönmüştü. Dün akşam Ahmet Nur Çebi ile görüşen futbolcunun transfer sorununu çözmek için bir araya geldiği ifade edildi. İtalyan basınında oyuncunun Milan'la 3 yıllık anlaşmaya vardığı yıllık 3 milyon euro kazanacağı öne sürüldü. Jose Sosa, Beşiktaş'ta yıllık garanti ücret olarak 1.65 milyon euro kazanıyordu.
Mikser spor basınından bu haber gözüme çarptı,kaynak İtalyan basını,aradım taradım böyle birşey yok, salla gitsin yerlermi taktiği
biran yukarıdaki haberin dogru oldugunu düşünün..
1-Sosa yanlısı,adam ailesini düşünüyor haklı diyenler hayal kırıklığına ugramayacakmı?
yıllık 3 milyon kazanacakmış!! 2-Ben yönetici olsam Sosa ya demezmiyim bizden habersiz yıllık 3 milyon euroya anlaşmıssın,bize Aileni ikna edemiyorum diyorsun,madem oyle Burada kazandıgını
Milan sana odesin üstüne kalan parayıoda biz alalım tamı tamına 8 milyon euro eder,eger Milan peşin ödemek istemezse bu miktara gelen paraya
seni 2 yıllık 8 milyon euroya kiralayım derdim.
Eger bu haber dogruysa derdim ama haber yanlış,maksat Klubun içini karıştırmak
benim elimdeki son haber Milanın Sosa yı transfer etmek gibi bir gündemi yok şu sıralar,zaten mikserciler Fiorenta balonunu çıkartıyor
Sosanın menejer oyunumu ?ilerleyen gunlerde anlayacagız
saygılar