2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394679 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MrtBlgc

Bana izlediğim videolarda çok ballı gibi geldi. Tüm toplar üstüne geliyor. Bizde de bu kadar ballı olursa başarılı olur. Gerçi en iyi defans hücumdur. Şenol hoca bu işin piri. Şenol hocaya güveniyorum transferlerden çok
Üstüne gelen topları çıkarmak da bir meziyettir. Boyko da üç maçta hatalı goller yedi ve çoğu da ya üstüne gelen toptu ya da kapattığı köşeden..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ergin1903

Töre iddialari var. Bahsedilen anlaşma şartlari doğruysa harika bir transfer olur.

Çevrimdışı khanlu

Abi sadece sunu dedim diyon da adama takimdan git demissin daha ne diyceksin engellemesi icin  :alala: akli melekeleri yerinde olan herkes tolga besiktasin birinci kalecisi olamaz diyor zaten hatta kendisi de biliyor kesin ama emin ol sen olsan sen de engellerdin kendini :evillol:

Kendini o kadar zeki ve delikanlı zannediyorki instagram hesabına dikkat edersen hep övgü dolu sözlere izin vermiş. Şimdi bunun bir kararkter analizini yapar mısın kardeşim :) en hafif tabiri ile bunun adı kompleks, amiyane tabirle ise ezikliktir.. Çok var söylenecek de seviyeyi düşürmek istemiyorum :)
Bursa Kartalı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hoca hızlı hamleli stoper ile defans sorununu nasıl kolay halledebileceğini sanıyorsa refleksleri üst seviyede bire birde iyi rekabet eden kaleci ile de kaleci sorununu rahat çözebileceğini sanıyor. Yanılıyor. Gerçi hocanın haklı çıkabileceği şu husus var. Savunma hattını orta sahaya yakın kuran bir takımda Tolga'ya oranla topu daha iyi soksa dahi topu oyunu sokmada istediğimiz seviyede olmayan bunun yanında topu sektiren bu gibi nedenlerden dolayı rakibe tehlikeli pozisyonlar yaratabilecek bir kalecinin yapacağı hataları hızlı bir stoper kapatabilir. Hataların oluşmasını engellemek üzerine değil hataları kapatmak üzerine kurgulanan bir sistem. Yanlış bir temel üzerine kurgulanan sistem. Türkiye Lig'inin seviyesini düşündüğümüzde bu durum tolere edilebilir ama hoca savunma ile alakalı düşüncelerini değiştirmedikçe Avrupa'da özellikle kritik maçlarda hüsranlara şimdiden hazırlıklı olmak lazım.

Çevrimdışı khanlu

Ali Şaşal kim ki? Eskişehir'de oynamakla Beşiktaş'ta oynamak arasında dağlar kadar fark var. Bu arkadaş 27 yaşına kadar kariyer zirvesini Eskişehir yedekliğiyle yapmış. O yüzden Ali Şaşal'ı Tolga'ya tercih etmek sana göründüğü kadar makul ve mantıklı değil. Yerli pasaportlu ve Tolga'dan daha iyi yedek olacak bir kaleci yok şu an. Teker teker bakarız istersen hepsine, maliyetleri ve transfer ihtimalleri dahilinde.
Boyko'nun geçmiş kariyerini bilemem ama geçen sene Tolga'dan daha iyi değildi. Boyko'nun oynadığı maçları da gördük. Yüreğimiz ağzımızdaydı sürekli. Sadece yediği hatalı goller değil, kaledeki özgüvensiz tavırları ve kararsız halleri yeterince açıklayıcı. Belki alışamadı, belki doku tutmadı ama geçen seneyi baz alacaksak Boyko Tolga'ya ancak yedek olur.
Yeryüzünde yabancı pasaportlu ve Tolga'dan daha iyi bir kaleci elbette bulabilirsin. Alamadıktan sonra bulmak yetmiyor. Ayrıca yabancı kaleciyi Tolga'nın değil Boyko'nun yerine almamız gerekiyor. O yüzden bu kısmı çok ilgilendirmiyor.
Şimdi gelelim asıl önemli noktaya. Tolga'nın gitmesini isteyebilirsin. Ama bu "her" taraftarı kapsamıyor. Süper muhakeme gücünün bunu kavraması lazım. Kendi isteklerinin, kendi düşüncelerinin tüm taraftar tarafından kabul görmüş olduğunu "zannetmek", işte saçma kısım bu. Mesajına " her taraftarın duygu ve düşüncesinin tezahürüdür" yazmış olman, onu kanun yapmaz. Bilmem anlatabildim mi? Senin gibi derin bir insanın, bu tip basit çıkarımları yapabilmesi gerekir halbuki. 
Son olarak bu ifadelerin kişisel görüşlerin olabilir elbet ama önceki mesajında Tolga için  " o kadar ezik ki" diye bir ifaden var. Bu ise aşağılama ve hakarettir.

Ali şaşal bir örnektir, çoğaltılabilir, zira verilen isimler birinci kaleci olarak değil türk kontenjanının tamamlanması için yazılan isimlerdir. Boyko kalecilik kumaşı olarak en az tolga kadar kaliteli. yurtdışına çıkmış birinin gittiği takımda hele ki Tolga gibi sinsi karakterde bir adamın tahakkümünün olduğu bir takımda kendini kabul ettirmesi ve özgüvenli hareket edebilmesi kolay değildir. Alıştığı zaman görülecektir ki Tolga yanında nal toplayacaktır. Tolga denen adam kendi kendine misyon yüklemeye çalışıp olgun olduğunu gösteren aslında karakter oluşumu oturmamış biridir. Birçok örnek verebilirim kullandığı ifadelerden ve davanış tarzından, sadece konuşurken kendinden emin bir görüntü vermeye ÇALIŞMASI dahi yeterli bu çıkarımda bulunmak için.

Şimdi gelelim fikrini ifade etmeye çalıştığın kısma;

Ne kadar takip ediyorsun bilmem ancak taraftarlar arasında bir anket yapsan kalede tolga kalsın diyenlerin sayısı %1 ancak olur. herhangi bir toplumda çoğunluğun kabul ettiği makul düzenlemeler kanun sayılır, burada da çoğunluk hakaret etmeden adamı tabiri caizse itin götüne sokmadan tolga denen şahsa "çek git" diyor, dolayısıyla makulluk ölçüsüde oluşmuş oluyor. "ezik" ifadesi için hakaret demişsin. Genel kültür olsun diye kısaca izah edeyim sanaBir kişiye açık açık "geri zekalı", "aptal", "hayvan", vb. gibi sözler söylemenin hakaret suçunu oluşturacağı kuşkusuzdur.  Kaba ve nezaketsiz davranışlar ise hakaret suçunu oluşturmaz. Örneğin, Kıyafet alan birine, “bu kıyafet size olmaz, siz şişmansınız” demek hakaret değildir.

Beddua niteliğindeki sözler de hakaret suçunu oluşturmaz. Örneğin, "allah seni bildiği gibi yapsın", "allah belanı versin", gibi sözler beddua niteliğinde sözler olduğundan hakaret suçu olarak kabul edilmemektedir.

Bu kısa bilgilerden sonra gelelim izahatimizin son kısmına kamuoyu tarafından yaptıkları işler nedeniyle bilinen, tanınan kişilere yönelik eleştiriler, normal kişilere yöneltilen eleştirilerden daha sert ve ağır olabilir. Bu kişilerin normal kişilere göre eleştiriye daha açık olmaları ve eleştiriye tahammül etmeleri gerekir. Bir siyasetçiye, "senden bu memlekete hayır gelmez, bütün memleketi sattın" demek ancak ağır eleştiri olarak nitelenebilir, ama hakaret değildir. Tıpkı bir futbolcuya "ezik ezik durma koş ulan" demenin hakaret suçunu oluşturmadığı gibi...

Hakaret suçunun haksız fiile tepki olarak işlenmesine girmiyorum bile

Yeterli mi...
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2016, 19:15:05 khanlu ]
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı mylife1903

Bu farbinin ayaklari nasildir bilen var mi?
Cok ucuyor cocuk, acaip bir cevher var bunda. Simdi ustune top geliyor, kurtariyor olayi farkli belki iyi yer tutuyor, maclari seyredince noyerin de ustune geliyor toplar hep.
Ben top bloke edemedigi icin killandim bu fabriden, ya herifin elleri kucuk yada goz-el kordinasyonu bozuk, ulan bir suru video seyrettim bir kere tut ula su topi.

Yandan gelen toplara efsane ucuslari var ayrica. Cok ucan kaleci cok kayan defans oyuncusu gibidir benim icin tedirgin eder beni killarim tiken tiken olur.

Neyse bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete. Rustuyu gondermeyek iyiydi hala oynatirdik, goz alti boyasini satardik kartal yuvalarinda, rustu sonrasi gabor reis gelirdi donuyla beraber, gabor donu kartal yuvalarinda, gaborunda suyunu cikardiktan sonra cech tam 40 yasina gelirdi hemen onu alirdik, kartal yuvalarinda cech kaskisi eeee bunlarin ustune edgar davids gider gozluklerini sattik mi borclari kapatirdik ve 8-10 sene icinde ospinayi transfer edecek butceyi kartal yuvasindan saglardik.

A simdi ne satacaz farbi koltukalti bastonu, farbi sakat oturgaclidongerlecligi

Çevrimdışı Yasin A.

Tolga önümüzdeki sezon Vodafone Arena'da maça çıkamaz şayet son 2 senede yaptıgı hataları tekrar etmeye devam ederse taraftar biletini kesecektir, onun o mutsuz, huzursuz suratını görmeye de hiç ihtiyacımız yok.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şunu da eklemek lazım . Hoca savunma ile alakalı yargılarını bir kez daha düşünüp yanlışlarından dönüp yeniden düzenlemelere gitmezse inadım inat deyip aynı yanlışları yapmaya devam ederse özellikle takım ön alanda baskı yediğinde savunmanın bütün arızaları iyice gün ışığına çıkacak .

Çevrimdışı 38life

Bana izlediğim videolarda çok ballı gibi geldi. Tüm toplar üstüne geliyor. Bizde de bu kadar ballı olursa başarılı olur. Gerçi en iyi defans hücumdur. Şenol hoca bu işin piri. Şenol hocaya güveniyorum transferlerden çok
Fabri'nin pozisyon alması çok iyi. Topların ustune gelmesi bu sebepten. Videolarında zaten öne çıkan şey kurtarışlari değil pozisyon alislari. Videoları seyrederken topa veya kurtarışlara değil Fabrinin pozisyon alisina odaklanin. Ne demek istediğimi anlicaksiniz. Alan daraltmasi ve pozisyon alması iyi. Soyle de birşey var. Ben hayatımda bu adam kadar top sektiren başka kaleci görmedim.

Çevrimdışı ardiles

Yahu arkadaşlar Şenol Hoca bu takımı daha geçen sene şampiyon yapmadı mı ? Neden yaptığı seçimlere biraz güvenmeyi denemiyorsunuz? Hadi velev ki kötü çıktı kaleci sanki geçen sene çok mu iyi kaleciyle şampiyon olduk biraz rahat olun. Hocamızın vardır bir bildiği en fazla hata yapmış olur.

Taraftar hoca yönetim herşey çok iyi giderken en büyük korkum kaleci yüzünden kıyamet kopacak!

Geçen sezon transfer döneminde Ş.Güneş kaleci istemedi anlamsız Tolga ısrarıyla fitil ateşlenmiş oldu. Sezon sonu açıklama yaptı "Tolga travma geçirdi" Sevgili hocam 2 yıldır bu durumun farkındayız ve bu yüzden kaleci istiyorduk!! Yaptığınız açıklamanın elle tutulur bir yanı yok.

Yönetim kaleci transferi konusunda hoca ve taraftar arasında kaldı sezon ortası bu hatadan döndüler transfer kararı doğru fakat Boyko seçimi yanlıştı.

Fabri nin transfer edileceğini düşünmüyorum şayet transfer olursa hem hocanın hem yönetimin hatalı tarafları birleşmiş olacak bir çuval incir berbat olacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Övünç Özdem başkanın Kolarov'a bonservisini makul bir ücrete düşür ve kendin öde demiş biz de sana yüksek maaş verelim demiş. Dediğim gibi 3-3.5 milyon maaş ile gelecek.

Çevrimdışı Yalçın

Degerli arkadaslar, dunden beri takip ediyorum. Fazla mudahil olmak istemiyorum aslinda. Kismi olarak hem fikir degiliz cunku. Cogu kisi kizgin. Sampiyonlar Liginde basari isteniyor/istiyoruz. Ve bu kadro yetmez diyoruz. Yetersiz demiyoruz ama yetmez diyoruz. Buraya kadar hemfikiriz.

Birde olayin su yonune bakalim. Kulubun elinin kolunun bagli oldugu asikar. Bonservis ile oyuncu alamiyoruz. Bu apacik ortada. Olsa demekki yapacaklar. Yapamiyorlar belliki.Bu noktada yonetenlere guvenmekten baska secenegimiz kalmiyor.

Guvenmek icin elimizde doneler var. Stad denildi, yapildi. Borclar kapanacak denildi. Gecmise donuk tek kurus borcumuz yok. Nokta transferler yapacagiz denildi. Hata yapa yapa tutturma oranimiz son yilda epey yukseldi. Bu adamlar da isterler her sey gulluk gulistanlik olsun rahar rahat yollarina devam etsinler.

Ben buraya yazilan yorumlarin buradan ziyade mantikli olanlarinin ozellikle Instagram'dan BesiktasJK altina yazilma taraftariyim. Baskan bizzat kendisi soylemisti "sadece Instagram'dan resmi sayfamizi takip ediyorum" diye. En azindan dogru yere dogru kisiye gitmis olur. Yoksa gercekten kendi kendimizi gaza getirip sinir harbine giriyoruz.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı mylife1903

Degerli arkadaslar, dunden beri takip ediyorum. Fazla mudahil olmak istemiyorum aslinda. Kismi olarak hem fikir degiliz cunku. Cogu kisi kizgin. Sampiyonlar Liginde basari isteniyor/istiyoruz. Ve bu kadro yetmez diyoruz. Yetersiz demiyoruz ama yetmez diyoruz. Buraya kadar hemfikiriz.

Birde olayin su yonune bakalim. Kulubun elinin kolunun bagli oldugu asikar. Bonservis ile oyuncu alamiyoruz. Bu apacik ortada. Olsa demekki yapacaklar. Yapamiyorlar belliki.Bu noktada yonetenlere guvenmekten baska secenegimiz kalmiyor.

Guvenmek icin elimizde doneler var. Stad denildi, yapildi. Borclar kapanacak denildi. Gecmise donuk tek kurus borcumuz yok. Nokta transferler yapacagiz denildi. Hata yapa yapa tutturma oranimiz son yilda epey yukseldi. Bu adamlar da isterler her sey gulluk gulistanlik olsun rahar rahat yollarina devam etsinler.

Ben buraya yazilan yorumlarin buradan ziyade mantikli olanlarinin ozellikle Instagram'dan BesiktasJK altina yazilma taraftariyim. Baskan bizzat kendisi soylemisti "sadece Instagram'dan resmi sayfamizi takip ediyorum" diye. En azindan dogru yere dogru kisiye gitmis olur. Yoksa gercekten kendi kendimizi gaza getirip sinir harbine giriyoruz.
Sampiyonlar liginde basari simdilik bir hedef olmamali, imkanlarimiz belli. Kimse hayal gormesin 4 puan alip 3. Olmak gayet yeterlidir. Puandan ziyade oynayacagimiz oyuna odaklanmaliyiz, cikip kendi futbolumuzu oynamaliyiz, kaybedecek bir seyimiz yok.  Kendi futbolumuzu oynayip 2-3 yersek ben uzulmem ama cikip beraberligi oynarsak, rakibe onlem alip oynarsak sonucta gene 2-3 tane yiyecegimiz takimlar olacak grupta hah o zaman ben kizarim ve uzulurum.
Bizim hedefimiz seri sampiyonluklar ve sampiyonlar liginde torba atlamak olmalidir ne eksik ne fazla, gercekci hedef budur.

Yonetimin ise yapacagi is besiktasin haklarini korumak ve takimin hocasina karismamaktir.

Yonetime ise transfer konusunda guvenmek icin yeterli done olduguna inanmiyorum. Yonetim iyi bir yonetimdir yd yasadik yahu 8 sene surunduk ama bu yonetimin de fahis hatalari oldu, calisan insan hata yapar, hatasiz kul olmaz, diyebiliriz ama bu sene cok onemli ve yonetimin kendisini ispatlayacagi sene. Insallah basarili olurlar.

Çevrimdışı Yalçın

Sampiyonlar liginde basari simdilik bir hedef olmamali, imkanlarimiz belli. Kimse hayal gormesin 4 puan alip 3. Olmak gayet yeterlidir. Puandan ziyade oynayacagimiz oyuna odaklanmaliyiz, cikip kendi futbolumuzu oynamaliyiz, kaybedecek bir seyimiz yok.  Kendi futbolumuzu oynayip 2-3 yersek ben uzulmem ama cikip beraberligi oynarsak, rakibe onlem alip oynarsak sonucta gene 2-3 tane yiyecegimiz takimlar olacak grupta hah o zaman ben kizarim ve uzulurum.
Bizim hedefimiz seri sampiyonluklar ve sampiyonlar liginde torba atlamak olmalidir ne eksik ne fazla, gercekci hedef budur.

Yonetimin ise yapacagi is besiktasin haklarini korumak ve takimin hocasina karismamaktir.

Yonetime ise transfer konusunda guvenmek icin yeterli done olduguna inanmiyorum. Yonetim iyi bir yonetimdir yd yasadik yahu 8 sene surunduk ama bu yonetimin de fahis hatalari oldu, calisan insan hata yapar, hatasiz kul olmaz, diyebiliriz ama bu sene cok onemli ve yonetimin kendisini ispatlayacagi sene. Insallah basarili olurlar.

Senol Gunes'in takimi geriye yaslayip kontratak taktigiyle "tek gol atiyim ustune yatiyim" tarzi bir anlayisla cikacagini sanmiyorum. O gunku sartlar neyi gerektirir bilemem fakat dusuk bir ihtimal olarak goruyorum.

Yonetimin donesi ise; bana gore var baskasina gore yok. Onemli olan bu doneleri kalici hale getirebilmek. Ve evet ne yazik ki o "kalici hale getirme" senesi bu sene.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı s4rc4stic

Fabri'nin pozisyon alması çok iyi. Topların ustune gelmesi bu sebepten. Videolarında zaten öne çıkan şey kurtarışlari değil pozisyon alislari. Videoları seyrederken topa veya kurtarışlara değil Fabrinin pozisyon alisina odaklanin. Ne demek istediğimi anlicaksiniz. Alan daraltmasi ve pozisyon alması iyi. Soyle de birşey var. Ben hayatımda bu adam kadar top sektiren başka kaleci görmedim.
fabri pozisyon almıyor ki..kalenin ortasında duruyor..şutların hepsi kalenin ortasına geliyor ve fabri hiçbirini tutamıyor..2-3 pozisyonda ise ceza sahasına top geliyor ondada çıksın artık mübarek..ama iyi tarafı tolga gibi tereddüt etmiyor..
Umarım yanılırız bi ters köşede fabri yapar :lol:

Çevrimdışı s4rc4stic

cenk ve mario'nun yanına bi de aduriz'i kiralasalar tadından yenmez..

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Epl takımları olduktan sonra biz hiç oyuncu alamayız .. Adamlarda para bol..juan jesusa bile 10 m veriyorlar.. uefa derhal rekabet piyasası kurumu kurmalı:)) böyle olmaz

Çevrimdışı Turco

Yalnız Arjantinin ciddi spor siteleri G.Gomez transferinin 6.5 M USD ye bittiğini yazıyor.Oyuncu sattık demekki muhtemelen Töreyi.G.Gomez oldukça iyi adam izlediğim kadarıyla .

Sadece Arjantin basını değil Paraguay basını da transferin %90 bittiğini söylüyor. Rakam konusunda netlik yok en düşük rakam 6 milyon dolar en yüksek 8 milyon euro.

Gomez'in bonservisinin yarısı ilk yetiştiği kulübün yani Libertad'ın elinde. Radyo programına katılan menajeri bunu ve Beşiktaş'ın teklif yaptığını doğruladı. Boca'da teklif yapmış ama en iyi teklif bizden gitmiş.
Kulübü Lanus mali sebeplerden dolayı satışına onay vermiş.
Paraguay basını da Gomez yarın Türkiye'ye gidecek diye haber geçmiş.

Çevrimdışı 38life

fabri pozisyon almıyor ki..kalenin ortasında duruyor..şutların hepsi kalenin ortasına geliyor ve fabri hiçbirini tutamıyor..2-3 pozisyonda ise ceza sahasına top geliyor ondada çıksın artık mübarek..ama iyi tarafı tolga gibi tereddüt etmiyor..
Umarım yanılırız bi ters köşede fabri yapar
Herkes görmek istediği yerden bakıyor. Doğal...

Çevrimdışı 38life

cenk ve mario'nun yanına bi de aduriz'i kiralasalar tadından yenmez..
Aşırı derecede gereksiz ve lüzumsuz bir transfer olur.

Çevrimdışı can1903

Epl takımları olduktan sonra biz hiç oyuncu alamayız .. Adamlarda para bol..juan jesusa bile 10 m veriyorlar.. uefa derhal rekabet piyasası kurumu kurmalı:)) böyle olmaz

Juan Jesus o paraya değer.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Fabri transferiyle ilgili 2-3 kelime yazmak istiyorum. Geldi artık ne diyelim bu saatten sonra istediğimizi söylesek de birşey değişmeyecek. Pozisyon alması iyi, boyu kısa biraz falan filan. Benim kalecimizden tek beklentim maç vermemesi. İsmi lazım değil "Kaptan" gibi bizi Avrupa' dan oradan buradan etmesin, puan kaybettirmesin yeter. Puan kazandırmasına gerek yok. Hata yapmasın yeter çataldan top çıkarsın üstüste şutlar çıkartsın falan demiyorum. Zaten ligde böyle bir şeye ihtiyaç yok. Biz "Kaptan" la şampiyon olduk Fabri' yle de oluruz. Yeter ki geçen seneki gibi takım harika oynarken Avrupa' dan etmesin, şampiyonluk yolunda ayağının altından top kaçırmasın, saç baş yoldurmasın yeter. Genelde böyle çok eleştirilen isimler hep iş yapar Atiba için de "Bu kim kardeşim yaa" diye çok eleştiri gelmişti. Ama aynı şekilde genellikle Türkiye Ligi' nde tutan bir İspanyol oyuncu hatırlamıyorum orası da ayrı bir muamma :lol: :lol: Bakalım hangisi olacak. Hayırlı olsun.

Edit : Bu arada Fabri bir sene forma giymedi ama fiziği yine gayet iyi. Adam salmamış yani. Bizimki bütün bir sezon oynamasa göbek salardı herhalde.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2016, 22:59:03 brkntcnr ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fabri transferiyle ilgili 2-3 kelime yazmak istiyorum. Geldi artık ne diyelim bu saatten sonra istediğimizi söylesek de birşey değişmeyecek. Pozisyon alması iyi, boyu kısa biraz falan filan. Benim kalecimizden tek beklentim maç vermemesi. İsmi lazım değil "Kaptan" gibi bizi Avrupa' dan oradan buradan etmesin, puan kaybettirmesin yeter. Puan kazandırmasına gerek yok. Hata yapmasın yeter çataldan top çıkarsın üstüste şutlar çıkartsın falan demiyorum. Zaten ligde böyle bir şeye ihtiyaç yok. Biz "Kaptan" la şampiyon olduk Fabri' yle de oluruz. Yeter ki geçen seneki gibi takım harika oynarken Avrupa' dan etmesin, şampiyonluk yolunda ayağının altından top kaçırmasın, saç baş yoldurmasın yeter. Genelde böyle çok eleştirilen isimler hep iş yapar Atiba için de "Bu kim kardeşim yaa" diye çok eleştiri gelmişti. Ama aynı şekilde genellikle Türkiye Ligi' nde tutan bir İspanyol oyuncu hatırlamıyorum orası da ayrı bir muamma Bakalım hangisi olacak. Hayırlı olsun.

Edit : Bu arada Fabri bir sene forma giymedi ama fiziği yine gayet iyi. Adam salmamış yani. Bizimki bütün bir sezon oynamasa göbek salardı herhalde.
Genelde çok eleştirilen transfelerde beklenti çok düşük tutulduğu için yaptığı iyi işlerde camia daha fazla destek veriyor. Mesela bu sene herkes Atiba gitsin derken bu seneki olağanüstü performansıyla gitmesin burada jübile yapsın der olduk. Bence bu Fabri için büyük avantaj.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı brkntcnr

Gustavo Gomez transferi de beni gerçekten şaşırtıyor. Yani 6.5 milyon dolar bonservis verdiğimiz söyleniyor. Benim kafama takılan bazı sorular var. Şimdi bizim ihtiyacımız olan bi profile sahip ama hayatında hiç ülke dışına çıkmamış. Videoları falan iyi, Copa America' da da gayet iyi oynadı. Ama 23 yaşında, ilk kez Avrupa' ya gelecek ve biz bu adama elimizdeki stoper için gerekli tüm parayı harcıyoruz. Bu gerçekten çok riskli bi hamle. Sizce eldeki tek stoper parasını böyle riskli bir hamleye harcamak mı doğru? Yoksa daha garanti birşeyler yapmak mı doğru? ŞL görmüş birisini getirmek daha doğru değil mi? Pedro Franco gelirken de scoutlar izledi vsvs. dendi. Aynı şekilde Gökhan Keskin' in çok beğendiği falan söyleniyor. İnşallah doğru bi hamle olur ama bana çok riskli bir hamle gibi geliyor. Free lerden Nkolou Neustadter veya Skrtel Glik  dan birini kapatabilseydik yanına Omeruo olabilirdi ama böyle çok çok riskli bir hamle gibi geliyor. İnşallah sonunda biz kazanan oluruz da hem oyuncu çok iyi performans sergiler ŞL de hem de bize çok katkı sağlar.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2016, 23:22:50 brkntcnr ]

Çevrimdışı brkntcnr

Genelde çok eleştirilen transfelerde beklenti çok düşük tutulduğu için yaptığı iyi işlerde camia daha fazla destek veriyor. Mesela bu sene herkes Atiba gitsin derken bu seneki olağanüstü performansıyla gitmesin burada jübile yapsın der olduk. Bence bu Fabri için büyük avantaj.
Bende bir yandan ona güveniyorum genelde hep ters köşe oluruz bu kim ya dediğimiz adam kral olur. Ama İspanyol herhangi bir oyuncunun da burada tutmaması gibi bir gerçek de var. Onu da göz önünde bulundurmamız lazım. Transferin eksileri artılarından çok daha fazla.

Etiketler: