2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395471 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

BTD zaten patlak.

Çevrimdışı underworld

1 Aydir bas bas bağırıyorum burada Senol hoca Tolgayi kesmez onu kesecek kaleci aldirmaz diye

Sakalimiz yokki lafimiz dinlensin :bandit:

Niye böyle birşey yapsın.
Adam zaten transferde isimlere karışmıyor.
Sen git Sirigu'yu al bakalım sonra görelim kim oynuyor kim oynamıyor.
Adam Tolgayı kabullense zaten oraya transfer istemezdi

Çevrimdışı cursedofdragon

kaç para ulan bi ospina ?  :bandit:

Çevrimdışı mehmetkorfez

Haber1903 duyum alamıyor heraldi artık.Eskiden çok sık özel haber girerlerdi şimdi ses çıkmıyor.

Çevrimdışı Jukebox

O kale direği olmasa şampiyon bile olamamıştık.
2 senedir avrupa'dan basit kaleci hatalarından dolayı eleniyoruz.Ligde yediğimiz gollerin yarısında kaleci hatası var.
Böyle bir isme izlemeden yorum yapmayalım demek transferi eleştirmemek bence yanlış.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nasil karışmıyor :alala:

Sene sonu Canli yayinda : Fabri iyi bir kaleci , Bize uygun bir kaleci olduğunu düşünüyorum , Ama bir sakatligi var diye roportaj veren benmiyim :alala: @underworld

Fabri NET sekilde SENOL GÜNEŞ transferidir Tolgaya yedek olarak alindi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

O kale direği olmasa şampiyon bile olamamıştık.
2 senedir avrupa'dan basit kaleci hatalarından dolayı eleniyoruz.Ligde yediğimiz gollerin yarısında kaleci hatası var.
Böyle bir isme izlemeden yorum yapmayalım demek transferi eleştirmemek bence yanlış.

kale ve defans hattında çok saçma sapan paralar harcadık.

Defans ve kale için ucuza kaçtık sürekli hep kalitesiz adamları aldık orta saha ve forvete harcadığımız parayı defansa ve kaleye de harcamamız gerekiyordu.

Sene basi kaleci transferini reddetti

Devre arasi Tolgaya sahip cikarak her kaleci jatali Gol yiyor dedi sanki ilk defa hatali Gol yiyormuş gibi

Sonra Sayisal eksikligimiz var TOLGA ile REKABETE girecek bir kaleci istiyoruz dedi

Hic eveleyip gevelemeye gerek yok Kaleci transferinde FATURA Senol güneşe keserim ben kendi adima..

Onumuzdeki sezon Tolga bizi her yaktiginda burada biz aglayacagiz

Kimse Hocayi elestirmeyecek

Neymis Hoca iyi kaleci alindi da hayır mi dedi dimi..

Fabriyi ben istedim Canli yayinda zaten

Çevrimdışı mehmetkorfez

Kolarov+Gomez+Kafadan yazacagımız bir stoper gelsin fabriye laf atan renklidir.Arada böyle falsolar olur yeter ki diğerleri nokta transfer olsun

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sene basi kaleci transferini reddetti

Devre arasi Tolgaya sahip cikarak her kaleci jatali Gol yiyor dedi sanki ilk defa hatali Gol yiyormuş gibi

Sonra Sayisal eksikligimiz var TOLGA ile REKABETE girecek bir kaleci istiyoruz dedi

Hic eveleyip gevelemeye gerek yok Kaleci transferinde FATURA Senol güneşe keserim ben kendi adima..
Bırak kardeş anlamıyor millet.. Tolganın videosunu paylaşıyorum.. Boykonun yediği 3 golün 30 katı var genede tolga boykodan iyi diyorlar.. Kim gelirse yiyecekler zaten.. Bu takımdan tolga gitmedikçe rahata ulaşamıyacagımızı anlamıyorlar.. Yedek kalsa onun o kötü enerjisi bütün takıma sirayet edeceğini anlamıyorlar.. Muslaranın yedeği cenk gönen , volkanın yedeği kova fabiona.. Ama bizim yedeğimiz 1. Kaleciyle yarışmalı falan filan.. Al ospinayı yedek olarak veysel sapana razıyız.. Kalemizde hep 2. Kaleci meziyetindeki adamlar..
Kaç para ulennn bi ospina :)))))))

Çevrimdışı Orhan_

Biz Tolgay'ı 11 e nasıl koyacağız yahu. Benim kafamı kurcalıyor bu. Bu adam ilk 11 adamı.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2016, 14:42:07 Orhan_ ]

Çevrimdışı Çağatay

Tolgaya rağmen şampiyon olunan bir sezonun ardindan yine tolgaya ragmen şampiyonluk aramak...ya bu sefer tutmazsa...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Ooooo benim ucan ispanyol gelmis. Arkadaslar farbi cok iyi ucuyor, her topa ucuyor butun ispanya akil tutulmasi yasiyor bu cocugu goremediler, seneye 10 milyona satariz geri barselonaya.

Çevrimdışı Orhan_

Tolgaya rağmen şampiyon olunan bir sezonun ardindan yine tolgaya ragmen şampiyonluk aramak...ya bu sefer tutmazsa...

Defansa rağmen dersen daha doğru olur sanki :D. Bizim geçen sene defans evlere şenlikti. Tolga'ya rağmen demek insafsızlık olur. Bu arada Tolga Beşiktaş'ın 1. kalecisi olmamalı. Bu konuda herkes hemfikir galiba.

Çevrimdışı Berat

Bizi kurtarırsa stad kurtarır.

Çevrimdışı Ergin1903

Senelerdir en büyük sıkıntımız kaleyken yönetimin öncelikli olarak oraya herkesin hemfikir olacagi bir kaleci almasi gerekirken gidip sakat fabriyi almasi anlamlandiramadigim bir tutum. umarim kafamizi yine duvarlara vurmayiz.

Çevrimdışı Ensar

gomezin gollerinde uefa da attigi golleri gördüm , ulan Tolga uefa'dan eledin bizi lanet olsun sana
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Biz Tolgay'ı 11 e nasıl koyacağız yahu. Benim kafamı kurcalıyor bu. Bu adam ilk 11 adamı.
4-2-3-1 de koyacak yer yok .. Ozinin 10 numara mevkisi 8 numara kadar iyi seğil.. Tolgayın yeri 8 numara.. Defansımız şöylw olaydı;

Gomez

Kerim.            Sosa.              Aras

Tolgay.     Ozi

Kolarov   rakitsky  subotic/nkoulou    Gg
                       Ospina

Ozaman belki atibanın yerine rahat oynardı belki halada oynar denemek gerek..

[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2016, 14:54:47 Uğur Uğurlu ]

gomezin gollerinde uefa da attigi golleri gördüm , ulan Tolga uefa'dan eledin bizi lanet olsun sana
2 Sezon ust uste hemde , Tam tramva.

Çevrimdışı mellfred

Fabri boyko'dan iyi kaleci. umarım boyko satılır

Çevrimdışı Ensar

2 Sezon ust uste hemde , Tam tramva.
hala takımda olmasından nefret ediyorum

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Fabri boyko'dan iyi kaleci. umarım boyko satılır
3 maça göre boykoyu harcadınız şimdi 1 maça göre( barcelona)  9 yılda 55 maça çıkmış adam boykodan iyi diyorsunuz.. Fabriyi izledim kurtardığı şut yok kıçına başına çarpıyor sürekli adamın

Çevrimdışı Ensar

3 maça göre boykoyu harcadınız şimdi 1 maça göre( barcelona)  9 yılda 55 maça çıkmış adam boykodan iyi diyorsunuz.. Fabriyi izledim kurtardığı şut yok kıçına başına çarpıyor sürekli adamın

yalan yanlış bilgiler vermeyin

Çevrimdışı 38life

Nasil karışmıyor :alala:

Sene sonu Canli yayinda : Fabri iyi bir kaleci , Bize uygun bir kaleci olduğunu düşünüyorum , Ama bir sakatligi var diye roportaj veren benmiyim :alala: @underworld

Fabri NET sekilde SENOL GÜNEŞ transferidir Tolgaya yedek olarak alindi..
Yalnız Fabri yedek kalmak için gelmiyor onu söyleyeyim. Fabri Boyko gibi kendine verilen 3 şansı da batırıp sıvamadigi taktirde Tolga kaleye geçemez.

Etiketler: