2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395470 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yalçın

Bu Kolarov gercekten iyi topcu. Yasi dolayisiyla cekincem vardi ama yok adam ciddi iyi.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

yalan yanlış bilgiler vermeyin
Pardon 2. Lig maçlarını dahil etmemişim :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Mert günoktan hertürlü iyidir buna eminim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Almar

Nedense icimde bi his var bu Fabri bizi iyi yonde baya utandiricak galiba :)

Çevrimdışı Ensar

mert günok  :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ersoy

Tartışmayı sonlandıralım. Fabri,Boyko,Mert,Tolga hepsi vasat kaleci hiç biri savunulamaz savunulması teklif dahi edilemez.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Boyko ile ilgili bir gelişme yok mu acaba?

Madem fabri geliyor bari boykoyu yollasak

Çevrimdışı Bishamon

Ispanyadan oyuncu alinmadigini ogrenemedik galiba.Adamlar Barcadan Realden 6-8 gol yiyorlar psikolojileri bitiyor

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı can1903

Onumuzdeki sezon Tolga bizi her yaktiginda burada biz aglayacagiz

Kimse Hocayi elestirmeyecek

Neymis Hoca iyi kaleci alindi da hayır mi dedi dimi..

Fabriyi ben istedim Canli yayinda zaten
Hocanın ağzından çıkan ''Ben Fabri'yi istiyorum'' adlı videoyu atar mısın?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hocanın ağzından çıkan ''Ben Fabri'yi istiyorum'' adlı videoyu atar mısın?
İlgililendiğimiz istediğimiz birisi dedi. Geçen sene devre arasında alacaktım sakatlandı alamadık dedi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Bu takıma ağlaklardan fayda gelmedi,gelmez.Fabri'nin bu klüpte yeri dış kapının mandalıdır.

Çevrimdışı can1903

Kaleci konusunda Şenol Güneş suçlu fakat yönetim daha suçlu.

Ayrıca Sambade varken 1 adım ileri gidemeyiz kalecilerde.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı D-MAN

Fabri hepimizi utandıracak.

Subotic ve Kolarov da gelse 10 numara 5 yıldız olur kadro.

Çevrimdışı can1903

Tekerlekli sandalye takımımıza faydası olacaktır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

10 sene deportivo da doğru düzgünc kadroya girememiş adam bizi nasıl utandıracak? Ayrıca Tolga yı mı kesip utandıracak? Nasıl böyle bir iyi niyete sahip olabiliyorsunuz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Hayırlı olsun.istemediğimiz adam olunca hayırlı olsunda demediğimizi farkettim.yüzümüzü kara çıkartır umarım bu yaşına kadar göstermediği kaleci meziyetleri felan vardır umarım yoksa kabullendirdiler bize bu vasat kalecileri tribünler aşağıya inecek daha büyük dertler açacak başımıza diye korkuyorum.buda son eleştirimdir hata yapasıya kadar şimdi destek zamanı baştan kaybetmeyelim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

Yasaklı Link duyum alamıyor heraldi artık.Eskiden çok sık özel haber girerlerdi şimdi ses çıkmıyor.
Murat Özen hep canlı yayın yapıp söyledi fabricio bitti, sözleşmesi falan duruyor diye..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Bizim taraftarın istemediği isimler genelde başarılı oldu o yüzden azda olsa ümidim var fabriden :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bas Dost-Gomez takası diyor BJK.ORG
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hocayı kutluyorum . +30 yaşına geldiğinde Beşiktaş'ın sistemine uygun olmayacak parlatılmış bir çizgi kalecisini kazandıracağını bize umut ettirdiği için taraftar olarak kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu İspanyollar futboldan gerçekten hiç anlamıyorlarmış bu arada. Fabri'de ki şu potansiyeli hiç ama hiç  görememişler.Pardon unutmuşum bir zamanlar Real Madrid'in scoutlarının Fabri için yüksek notlar verdiği rivayet ediliyor. Şu Barcelona'nın deneme antrenmanlarına çıkıp bir kerameti olduğu öne sürülen Seyit Cem Ünsal vakası gibi .

Çevrimdışı Ensar

Bas Dost-Gomez takası diyor BJK.ORG
sence Gomez wolsburga gider mi peki :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sence Gomez wolsburga gider mi peki :D

Gitmez. :bandit: Gitmemeli. :akuma: Gitmesin. :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı s4rc4stic

bende tanımam etmem şu videosunu izledim :D  King Kong müzüğüde koymuşlar aynı boyko gibi geldi bana hareketleri kalede duruşu olsun topu sektirişi olsun  :D

videoyu izledim krize girdim..bütün toplar üstüne geliyor ya tokatlıyor ya da vücuduna çarpıyor..bir tane top tutamaz mı adam yahu..gelmez melmez diyordum biz ters köşe olduk iyi mi :lol:
madem artık bizden biri ozmn savunalım hemen kardeşimizi.. deportivo'nun savunmasını görmüyor musunuz? adam ne yapsın? :lol: :lol:

Çevrimdışı OrhanAker

Etiketler: