2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394536 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez bizim degilki :D

%50'lik pay yerine.

"Fiorentina'nın Gomez'i 14 milyon Euro'ya Wolsburg'a satması halinde bu bedelin %50'si Beşiktaş'a gelecek. Ancak Gomez'in satılması durumunda forvet sıkıntısı yaşayacak olan Beşiktaş'ın, Alman ekibinden Bas Dost'u transfer etmek istediği iddia edildi. Eğer Fiorentina bu transferi gerçekleştirirse Wolsburg, İtalyan ekibine 7 milyon Euro'yu verecek, ve Beşiktaş'a da gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Bas Dost'u bonservisiyle gönderecek. Beşiktaş her ne kadar Gomez'i kaybetmiş olsa da, kasasından para çıkmadan Bas Dost'u kadrosuna katmış olacak."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı s4rc4stic

kolarov gelirse sol ayaklı bir frikikçimiz olacak bu da başka bi sevindirici nokta..

Çevrimdışı Bishamon

Eline klavye alan haberci oluyor yahu.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı MrtBlgc

Öncelikle forumdaki bütün arkadaşların bayramını kutluyorum. Gelelim Fabricio transferine. Olmuşla, ölmüşe çağre yok derler. Eğer imzalar atıldıysa bize hayırlı olsun demek düşer. Yalnız bu kaleci ile geçen sene imzalandı. Bunu herkes biliyor. Sakatlığı takıma katılmasına engel oldu ve bu sene iyileştikten sonra takıma dahil ettiler. Yalnız artık şunu anlamak gerekir. Yönetim her bölgeye çok iyi transferler yapamıyor. Bunun geçerekçesi FFP yada halen içinde bulunduğumuz durum. Bana öyle geliyor ki 4 mevki belirlemişler 2'si için Kolarov Glik Nkoulou Gustavo Gomez gibi isimleri zorlarken diğer iki mevki için ise işte Fabricio Omeruo gibi ya maliyeti düşük ya da gelecek vaat eden oyuncuları transfer ediyorlar. Benim gördüğüm bu. İçindeki bulunduğumuz maddi tablo düşünülecek olursa mantıklı.. Ama fabricio risktir...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hocanın ağzından çıkan ''Ben Fabri'yi istiyorum'' adlı videoyu atar mısın?
Geçen gun birisi paylasmisti burada

Sanırım twitterde var , Youtubeden bulamadım

Ama Fabriyi istedigini söyledi , Bize uygun bir kaleci dedi buna emin olabilirsin

Fabri hocanin israri ile alinmis bir adamdir..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen gun birisi paylasmisti burada

Sanırım twitterde var , Youtubeden bulamadım

Ama Fabriyi istedigini söyledi , Bize uygun bir kaleci dedi buna emin olabilirsin

Fabri hocanin israri ile alinmis bir adamdir..

Yakın zamanda mı söylemişti? TRT'de falan?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Yasaklı Link duyum alamıyor heraldi artık.Eskiden çok sık özel haber girerlerdi şimdi ses çıkmıyor.
Bütün yöneticiler ile görüşüyormuş ama bitmeden asla yazmam diyor. Beklentiye sokmaya gerek yok dedi Murat Özen.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

%50'lik pay yerine.

"Fiorentina'nın Gomez'i 14 milyon Euro'ya Wolsburg'a satması halinde bu bedelin %50'si Beşiktaş'a gelecek. Ancak Gomez'in satılması durumunda forvet sıkıntısı yaşayacak olan Beşiktaş'ın, Alman ekibinden Bas Dost'u transfer etmek istediği iddia edildi. Eğer Fiorentina bu transferi gerçekleştirirse Wolsburg, İtalyan ekibine 7 milyon Euro'yu verecek, ve Beşiktaş'a da gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Bas Dost'u bonservisiyle gönderecek. Beşiktaş her ne kadar Gomez'i kaybetmiş olsa da, kasasından para çıkmadan Bas Dost'u kadrosuna katmış olacak."
Hey maşallah :D

Çevrimdışı s4rc4stic

bu sene ki şampiyonluğumuz çok daha rahat olur kanaatindeyim..ama oynadığımız futbol şampiyonlar ligi için fazla cüretkar gibi..sanki bilic'in oyun tarzı bu seviye için kabul edilebilir olan bakalım göreceğiz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada 11111'in şerefine :D

Çevrimdışı BlackEagle26

Bilic avrupa maçlarında iyi oynatıyordu. Her  maçta iyi oynuyorduk neredeyse Cl ön elemesi Arsenal maçıda dahil. Bu sene gruptan çıkamadık 2 galibiyetimiz var. Sizce seneye Şenol hoca cl'de nasıl oynatıcak ? Avrupa'da hocaya güveniyomusunuz ? Trabzon'un başındayken cl'de gruptan çıkma şansını son maçta kaybetmişlerdi.

Çevrimdışı abdusta

Sabır sabır..
Lige göre kadromuz seviyesi rakiplerden önde

yönetim son dakika transferleri ile işi bitirecektir.

Fabrizio bana göre olmayacak,sakatlığı dolayısıyla raporu negatif olması bekleniyor

aglama,veda hepsi senaryo

saygılar

Çevrimdışı Orhan_

Arkadaşlar Tolga Zengin denen çakma delikanlı arkadaş öyle ezik biri ki kendisine instagramda sadece şunu yazdım ve beni engelledi "Yav arkadaş şu güzelim takım için git artık" ... Kendisini kaptan yapan ve hala onu koskoca Beşiktaşımın kalesinde oynatan bir hoca ve yönetimimiz var. Fikret Başkan ara ara durup öyle hatalar yapıyor ki şaka gibi - Mustafa ya milyon euroları bayması - Fabriyi alması - Tolgaya kaptanlık vermesi ve sözleşmesini uzatması vs vs.

Sizin gibileri anlamıyorum. Tolga Beşiktaş'ın 1. kalecisi olamaz ama geçerli olan mali durumlar, Türk kontenjanı, Türk kaleci zaruriyeti vs. gibi durumları göz önüne aldığımızda, burada binlerce kere yazıldı bu, Tolganın kalması kadar makul bir şey olamaz. 
Fabri transferini eleştirin. Bi de adama saçma fikrinle instagramdan yürüyüp, eziklikle suçlamışsın. Yuh artık. Bazen bazı Beşiktaş taraftarları öyle hatalar yapıyor ki şaka gibi...

Çevrimdışı cagdas44

Herkese hayırlı bayramlar, Texas'dan selamlar

Çevrimdışı LuceGel

Yalnız Arjantinin ciddi spor siteleri G.Gomez transferinin 6.5 M USD ye bittiğini yazıyor.Oyuncu sattık demekki muhtemelen Töreyi.G.Gomez oldukça iyi adam izlediğim kadarıyla .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı khanlu

Sizin gibileri anlamıyorum. Tolga Beşiktaş'ın 1. kalecisi olamaz ama geçerli olan mali durumlar, Türk kontenjanı, Türk kaleci zaruriyeti vs. gibi durumları göz önüne aldığımızda, burada binlerce kere yazıldı bu, Tolganın kalması kadar makul bir şey olamaz. 
Fabri transferini eleştirin. Bi de adama saçma fikrinle instagramdan yürüyüp, eziklikle suçlamışsın. Yuh artık. Bazen bazı Beşiktaş taraftarları öyle hatalar yapıyor ki şaka gibi...

O kadar basit ifadeler kullanmışsınki teker teker cevaplayayım. 1. Türk kontenjanı sorunu: Sözleşme yapmazsın. Ali Şaşal' ı alırsın UEFA' ya bildirmen gereken Yurtiçinde yetişmiş futbolcu kontenjanını doldurursun. 2. Geçerli olan mali durumlar: Tolga boyko' dan iyi kaleci mi ? hayır veyahut yeryüzünde yabancı pasaportlu Tolga' dan daha iyi kaleci bulma olasılığın nedir, hemde uygun bir bonservis ücreti ile ? %75 yani her 4 kaleciden biri bu adamdan iyidir. 3. Saçma fikrinle derken "bu güzel takımdan git artık" demenin neresi saçma her taraftarın duygu ve düşüncesinin tezahürüdür bu, kaldı ki bu ifadelerde ne hakaret ne aşağılama vardır. Basit bir muhakeme ile dahi anlaşılabilecek anlamlar için saçma ifadesini hangi algı ile kullandın merak ettim.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı mrred

Yahu arkadaşlar Şenol Hoca bu takımı daha geçen sene şampiyon yapmadı mı ? Neden yaptığı seçimlere biraz güvenmeyi denemiyorsunuz? Hadi velev ki kötü çıktı kaleci sanki geçen sene çok mu iyi kaleciyle şampiyon olduk biraz rahat olun. Hocamızın vardır bir bildiği en fazla hata yapmış olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Arkadaş biz neden böyle forma tasarımları yapamıyoruz.. Bi tolgadan bide formalardan nedir şu çektiğimiz

Çevrimdışı Bishamon

Arkadaş biz neden böyle forma tasarımları yapamıyoruz.. Bi tolgadan bide formalardan nedir şu çektiğimiz

Iyi ki yapmiyoruz cunku cok kotu

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı onurturan

Arkadaşlar Tolga Zengin denen çakma delikanlı arkadaş öyle ezik biri ki kendisine instagramda sadece şunu yazdım ve beni engelledi "Yav arkadaş şu güzelim takım için git artık" ... Kendisini kaptan yapan ve hala onu koskoca Beşiktaşımın kalesinde oynatan bir hoca ve yönetimimiz var. Fikret Başkan ara ara durup öyle hatalar yapıyor ki şaka gibi - Mustafa ya milyon euroları bayması - Fabriyi alması - Tolgaya kaptanlık vermesi ve sözleşmesini uzatması vs vs.
Abi sadece sunu dedim diyon da adama takimdan git demissin daha ne diyceksin engellemesi icin  :alala: akli melekeleri yerinde olan herkes tolga besiktasin birinci kalecisi olamaz diyor zaten hatta kendisi de biliyor kesin ama emin ol sen olsan sen de engellerdin kendini :evillol:

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

10 sene deportivo da doğru düzgünc kadroya girememiş adam bizi nasıl utandıracak? Ayrıca Tolga yı mı kesip utandıracak? Nasıl böyle bir iyi niyete sahip olabiliyorsunuz?
abi  neden  o kadar  negatifiz ki ..  Fabriyi  epeyce izledim  adam iyi kaleci! Ayrica  kurtardigi  toplar da  sadece reaksiyon isteyen  toplar degil,  tekrar  izleyin ben  defalarca  izledim .  Reaksiyonu da  ust  duzey,   ceza sahasi ve kale  sahasi  hakimiyeti de.. Ayrica  oyun  konsantrasyonu da gorunen o ki son derece  iyi .. Bir de bir  sye var  arkadaslar .. Bu  cocuk kaleci olarak  26 yasindayken  deportivonun  neredeys e tum  lig maclarinda  oynadi   henuz 26  yasindayken diyorum ..  Bu  bir kaleci icin cok gecn bir yastir ! Gecen sene de  Deportivo kalesini  korumasi muhtemelken  adam sakatlandi  ve 6 ay oynayamadi  .. Lutfen  biraz  dikkatli  arastirip  uzerien mantikli dusunelim .. Ben de  Ospinayi cok istiyordum  ama Fabri yi de itin poposuna sokmayalim  daha ac  biel yapmadi bizim takimda .. Ayrica  sunu bi  kenara  yazaim  Fabri  bu takima birincikaleci olmaya gelmistir  , zaman gosterecektir  ! 
Yorgo

Çevrimdışı onurturan

sakatlıgi bir kaleci icin cok ilginc olan bir sakatlik... bu bir macta mi olmus eger oyleyse videosu varsa izlemeyi cok isterim yoksa kampta yada antrenmaanda mi olmus bilen arkadaslar varsa yazabilirse cok sevinirim.

Çevrimdışı MrtBlgc

Yalnız var ya Fabricio bu kadar eleştirilirken sezon sonunda adına tezahüratlar yapılırsa çok gülerim :D Buna ben de dahilim tabi.. Atiba da ilk geldiğinde kim bu vitaminsiz, çörpü bacak diyorduk sonra gösterdiği performansla hepimizin ağzının payını verdi.. Fabricio'da da aynı şeyi yaşamak dileğiyle..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalnız var ya Fabricio bu kadar eleştirilirken sezon sonunda adına tezahüratlar yapılırsa çok gülerim :D Buna ben de dahilim tabi.. Atiba da ilk geldiğinde kim bu vitaminsiz, çörpü bacak diyorduk sonra gösterdiği performansla hepimizin ağzının payını verdi.. Fabricio'da da aynı şeyi yaşamak dileğiyle..

Bana izlediğim videolarda çok ballı gibi geldi. Tüm toplar üstüne geliyor. Bizde de bu kadar ballı olursa başarılı olur. Gerçi en iyi defans hücumdur. Şenol hoca bu işin piri. Şenol hocaya güveniyorum transferlerden çok

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

O kadar basit ifadeler kullanmışsınki teker teker cevaplayayım. 1. Türk kontenjanı sorunu: Sözleşme yapmazsın. Ali Şaşal' ı alırsın UEFA' ya bildirmen gereken Yurtiçinde yetişmiş futbolcu kontenjanını doldurursun. 2. Geçerli olan mali durumlar: Tolga boyko' dan iyi kaleci mi ? hayır veyahut yeryüzünde yabancı pasaportlu Tolga' dan daha iyi kaleci bulma olasılığın nedir, hemde uygun bir bonservis ücreti ile ? %75 yani her 4 kaleciden biri bu adamdan iyidir. 3. Saçma fikrinle derken "bu güzel takımdan git artık" demenin neresi saçma her taraftarın duygu ve düşüncesinin tezahürüdür bu, kaldı ki bu ifadelerde ne hakaret ne aşağılama vardır. Basit bir muhakeme ile dahi anlaşılabilecek anlamlar için saçma ifadesini hangi algı ile kullandın merak ettim.

Ali Şaşal kim ki? Eskişehir'de oynamakla Beşiktaş'ta oynamak arasında dağlar kadar fark var. Bu arkadaş 27 yaşına kadar kariyer zirvesini Eskişehir yedekliğiyle yapmış. O yüzden Ali Şaşal'ı Tolga'ya tercih etmek sana göründüğü kadar makul ve mantıklı değil. Yerli pasaportlu ve Tolga'dan daha iyi yedek olacak bir kaleci yok şu an. Teker teker bakarız istersen hepsine, maliyetleri ve transfer ihtimalleri dahilinde.
Boyko'nun geçmiş kariyerini bilemem ama geçen sene Tolga'dan daha iyi değildi. Boyko'nun oynadığı maçları da gördük. Yüreğimiz ağzımızdaydı sürekli. Sadece yediği hatalı goller değil, kaledeki özgüvensiz tavırları ve kararsız halleri yeterince açıklayıcı. Belki alışamadı, belki doku tutmadı ama geçen seneyi baz alacaksak Boyko Tolga'ya ancak yedek olur.
Yeryüzünde yabancı pasaportlu ve Tolga'dan daha iyi bir kaleci elbette bulabilirsin. Alamadıktan sonra bulmak yetmiyor. Ayrıca yabancı kaleciyi Tolga'nın değil Boyko'nun yerine almamız gerekiyor. O yüzden bu kısmı çok ilgilendirmiyor.
Şimdi gelelim asıl önemli noktaya. Tolga'nın gitmesini isteyebilirsin. Ama bu "her" taraftarı kapsamıyor. Süper muhakeme gücünün bunu kavraması lazım. Kendi isteklerinin, kendi düşüncelerinin tüm taraftar tarafından kabul görmüş olduğunu "zannetmek", işte saçma kısım bu. Mesajına " her taraftarın duygu ve düşüncesinin tezahürüdür" yazmış olman, onu kanun yapmaz. Bilmem anlatabildim mi? Senin gibi derin bir insanın, bu tip basit çıkarımları yapabilmesi gerekir halbuki. 
Son olarak bu ifadelerin kişisel görüşlerin olabilir elbet ama önceki mesajında Tolga için  " o kadar ezik ki" diye bir ifaden var. Bu ise aşağılama ve hakarettir.

Etiketler: