2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386745 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Yok abi tuvaletteyim ya kafa calisirken bu derin konulara bi dokandirayim, dedim
Hos olmuyor bu linc olayi karsilikli hakli cikmaya calismalar falan, zaten herkes hakli herkes besiktasli olunca uzuyor mevzu. Hep yonetim suclu bak iki tane transfer yapmis olsalar sakinlesecek ortalik :evillol:
burda bir seviye vardı yaş ortalaması düştükce seviyede düşmeye başladı.
insanlar ya saygı duymayı öğrenecek yada burada olmayacaklar.kimseyi boğmak istemiyoruz ama
buranın seviyesini düşürenlerede artık hoşgörülü olmayacağız defalarca ikaz ettim
ikili laf atmalara girmeyin diye biz yumuşak davrandıkça insanlar kendi cezalarını kesmeye başladı.
atarlı atarlı konuşmalar moda olmaya başladı.ama kimse farkında değil direk siliyoruz üyeliklerini.
ben diyorum inanmıyorsun forum bir kaç tane ben istediğimi söylerimcinin eline kaldı bir çok aklı başında insan çekildi
temizlik gerekiyor insanları uyarıyoruz defalarca ama hiç bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor.
saygıyı kuramadıktan sonra burda birileriyle konuşmanın ne anlamı var mesela bundan sonra
başkalarının fikirlerine tahammülü olmayanın bu forumda işi olmayacak. kimsede hoşgörü kalmamış
herkes kendi düşündüğünün doğru olduğunu sanıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Alıntı yapılan: Necmi link=topic=2387.msg60c1265#msg601265 date=1467175040
burda bir seviye vardı yaş ortalaması düştükce seviyede düşmeye başladı.
insanlar ya saygı duymayı öğrenecek yada burada olmayacaklar.kimseyi boğmak istemiyoruz ama
buranın seviyesini düşürenlerede artık hoşgörülü olmayacağız defalarca ikaz ettim
ikili laf atmalara girmeyin diye biz yumuşak davrandıkça insanlar kendi cezalarını kesmeye başladı.
atarlı atarlı konuşmalar moda olmaya başladı.ama kimse farkında değil direk siliyoruz üyeliklerini.
ben diyorum inanmıyorsun forum bir kaç tane ben istediğimi söylerimcinin eline kaldı bir çok aklı başında insan çekildi
temizlik gerekiyor insanları uyarıyoruz defalarca ama hiç bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor.
saygıyı kuramadıktan sonra burda birileriyle konuşmanın ne anlamı var mesela bundan sonra
başkalarının fikirlerine tahammülü olmayanın bu forumda işi olmayacak. kimsede hoşgörü kalmamış
herkes kendi düşündüğünün doğru olduğunu sanıyor.
Futbolun guzelligi abi herkesin kendi dogrusu var ve buyuk acidan bakinca herkes hakli zaten. Ortak paydanin besiktas oldugu unutulmamali sadece.
Ama bak diyorum ya hep odunla doveceksin diye bizim oyunculari mesela odunla dovsek bu pozitf enerji butun camiaya yayilir.

Çevrimiçi Necmi

Bu şartlarda Türkiye'de kalacağına West Ham'a gider.

Korkuyor bu adamlar, ölüm korkusu ne demek biliyor musun ? Sen hergün bombaların patladığı üçüncü dünya ülkesinde yaşar mısın ? Dünya para verseler 1 dk durmazsın. Ha işte bu adamlar da böyle. West Ham olmazsa başka bi kulüp olacak, adam kendini güvende hissedeceği bi yere gider.
bombaların patladığı ülke üçüncü dünya ülkesimi oluyor :alala:
belki yaşın itibariyle hatırlamazsın ama ira ingilterede her allahın günü
bomba patlatırdı. öyle alışmışlardıki bomba patlayan yerin çevresini çevirir
hiç bir şey olmamış gibi normal hayatlarına devam ederlerdi. @Turco
sizde gerçekten size ait olanı aşağılamak gelenek olmuş sanırım.

Çevrimiçi Necmi

Futbolun guzelligi abi herkesin kendi dogrusu var ve buyuk acidan bakinca herkes hakli zaten. Ortak paydanin besiktas oldugu unutulmamali sadece.
Ama bak diyorum ya hep odunla doveceksin diye bizim oyunculari mesela odunla dovsek bu pozitf enerji butun camiaya yayilir.
elbette herkesin doğrusu olabilir ve buralardada söylemeliler.
ama bu başkalarına saygısızlık yapma hakkı vermiyor kimseye.
insanlar burayı gaz çıkartma yeri olarak kullanıyor.

Çevrimdışı mylife1903

elbette herkesin doğrusu olabilir ve buralardada söylemeliler.
ama bu başkalarına saygısızlık yapma hakkı vermiyor kimseye.
insanlar burayı gaz çıkartma yeri olarak kullanıyor.
@Necmi abi biz stada kufur etmek icin giden milletiz yahu burayada gaz cikartmak icin gelen olur, gelsin otursun yahu misafirimiz olsun. Saygisiz insan cok gormedim ben forumda ben her mesaji okuyorum ama yetisemedigim silinen oluyordur. Yaz donemi boyle gecer bir iki ay evvel yazmistim, macimiz cumartesi gunuyse persembe forum hareketlenmeye basliyor, hakem aciklaniyor bir gomuyoruz mac gunu yavastan yuklenmeler, stadtan yahut deplasmandan fotolar ile mac basligi pik yapiyor benim gibi maci forumdan takip edenler var, mac sonrasi mactan gelenler yaziyor ertesi gun macin kritigi ve pazartesi gunu basindan esintilerden sonra once mac basligi duruyor sonrA futbol basligi hafiflemeye basliyor bizim dongu boyle bir dongu y=cosx gibi inmeli cikmali.

Yazin mac olmayinca biraz birbirimizi yememiz normal.

Çevrimdışı sarp11

akhisarda oynamasıyla Beşiktaşta oynaması arasında dağlar kadar fark var
akhisarda defans yapılmayan bir takımda bir sürü geniş alan olur. Beşiktaş öylemi
geçen seneki performansı tek iyi olduğu yıl geçmişte yerlerde sürünmüş. Kesinlikle ölçü olamaz.
iyi bir forvet değil vasat bir oyuncu
Vasat demek için şusu busu eksik demek lazım.Neyi eksik kontrol?Pas?Bitiricilik?

Bana görede Gomez vasat bir oyuncu.Ceza alanı dışında ayaklarına top dolanıp duran , bir sezonda 2-3 ver kaç yapmayı anca becerebilmiş alda at diye ağzının içine top verilmiş futbolcu.Ne oyun açabiliyor, ne adam geçebiliyor ne doğru düzgün pas verebiliyor.Artısı ofsayta kalmıyor, sezgisi iyi ama bu dediklerim Rodeaga'da iyi.Kalecilerin mucize şekilde çıkardığı vole, rovaşataları da izleminizi tavsiye ederim.Hiçte açık alanda yapılan şeyler değildir.

Ayrıca açık alan diyorsunuzda bizde şok pas ve press ile o açık alanlarla goller buluyoruz genelde.Son bir şeyde Şl de de o açık alanlara bolca bulmaya çalışacağız.

Çevrimdışı Berat

Bana görede Gomez vasat bir oyuncu.Ceza alanı dışında ayaklarına top dolanıp duran , bir sezonda 2-3 ver kaç yapmayı anca becerebilmiş alda at diye ağzının içine top verilmiş futbolcu.Ne oyun açabiliyor, ne adam geçebiliyor ne doğru düzgün pas verebiliyor.Artısı ofsayta kalmıyor, sezgisi iyi ama bu dediklerim Rodeaga'da iyi.Kalecilerin mucize şekilde çıkardığı vole, rovaşataları da izleminizi tavsiye ederim.Hiçte açık alanda yapılan şeyler değildir.

Yazın kenara hey gidi.

Çevrimdışı sarp11

Yazın kenara hey gidi.

Yaz kenara.Gelecek sezon başka takımda yaptıkları izler sonra bu dediklerimi hatırlarsın

Çevrimdışı Berat

Yaz kenara.Gelecek sezon başka takımda yaptıkları izler sonra bu dediklerimi hatırlarsın

Sana Pektemek,Tabata,Sinan Kurumuş arkada Alexis mübah.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günay Güvenç'in sözleşmesinin uzatılıp kiralanması haberleri umarım doğru değildir. İbrahim Toraman'da öyle bir şey olmuştu allahtan futbolu bıraktı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sarp11

Sana Pektemek,Tabata,Sinan Kurumuş arkada Alexis mübah.

Ne alakaysa :)

Çevrimdışı mylife1903

Ben hep yazdim mario gomez benim sevdigim tarz bir oyuncu degil ama herif turunun son ornegi, tartisilmaz bir adam. Vasat degil adam yahu
Bu tarz forvet sevmeyebilirsiniz ama adam vasat degil, kariyerini koyar cat cut pat kut nakavt.
Gomez iyidir bizim takim besiktas yahu elinde quaresma ve gomez varsa tArtismaZsin tahtaya yazarsin ha real taraftariysaniz oturur konusuruz gomez mi benzema mi oynasin diye.
Bu oyuncular nimettir yahu elestirilemezler. Quaresma kki sezon once gelseydi gene sampiyonduk mesela. Mustafa yerine solda oyuna giren quaresma.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben hep yazdim mario gomez benim sevdigim tarz bir oyuncu degil ama herif turunun son ornegi, tartisilmaz bir adam. Vasat degil adam yahu
Bu tarz forvet sevmeyebilirsiniz ama adam vasat degil, kariyerini koyar cat cut pat kut nakavt.
Gomez iyidir bizim takim besiktas yahu elinde quaresma ve gomez varsa tArtismaZsin tahtaya yazarsin ha real taraftariysaniz oturur konusuruz gomez mi benzema mi oynasin diye.
Bu oyuncular nimettir yahu elestirilemezler. Quaresma kki sezon once gelseydi gene sampiyonduk mesela. Mustafa yerine solda oyuna giren quaresma.
Bilic oynatır mıydı Quaresma'yı Pektemek varken? Büyük bir soru işareti  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Quaresma Bilic'le büyük ihtimalle hiç anlaşamazdı.

Çevrimdışı underworld

Arjantinli stoper işi ciddi mi ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Mario Gomez'i de gömenler olmuş.

"Sarı Öküz'ü vermeyecektik" hikayesine dönecek olay galiba.  :D

Çevrimiçi Necmi

tam ben söyleyecektim hatta gomezi de oynatmazdı
cenki oynattımı

Çevrimdışı tangaz

Gomez ve türevleri futbolda değerlidir. bakın almanya götzeyi denedi olmadı, gomez girdi işin içine 2 tane sıkıştırdı şayet kolay  grup maçlarında da gomez oynasaydı şuan 5 golle gol krallığına koşuyordu,  müller atamıyor ama leblebi gibi pozisyona giriyor gomez etkisi ile, italyada pelle muazzam pivot santrafor resitali sunuyor adamı feyenordda daha gol kralı olmadan alacaktık o zaman ffp de yoktu ama bizim yönetimde de bir ben yoktu bu adamı tutup getirecek, sonra son italya maçında ispanya dökülüyordu ne zaman oyuna aduriz girdi adamlar top oynamaya başladı bu saydığım adamların tümü gerçek 9. sahteleri falan bırakın kadronda 9 numara varsa o oynar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Arjantinli stoper işi ciddi mi ?

Temmuz is coming.Görecez bakalım.

Çevrimdışı mylife1903

Gerizekali Bir adam degil bilic yahu oynatirdi quaresmayi. Ben zaten takimda quaresma varsa oynatmayan adamdan suphe ederim. Hoca mesela quaresmayi istemeyebilir ona saygi duyarim ama elinde bu herif varsa oynatacaksin ve verim alacaksin.
Sanki psg burasi, hoca gelecek quaresmayi oynatmayacak. Alin fbnin durumu tamam bitmis bu rvp ama adamin olusu bile is goruyor bizim ligde sen nasil oynatmaZsin yahu adamin yedegi bir maradona falan olsa tamam otursun, elinde rvp varsa ya oynatacaksin ya da onu hic getirmeyeceksin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gerizekali Bir adam degil bilic yahu oynatirdi quaresmayi. Ben zaten takimda quaresma varsa oynatmayan adamdan suphe ederim. Hoca mesela quaresmayi istemeyebilir ona saygi duyarim ama elinde bu herif varsa oynatacaksin ve verim alacaksin.
Sanki psg burasi, hoca gelecek quaresmayi oynatmayacak. Alin fbnin durumu tamam bitmis bu rvp ama adamin olusu bile is goruyor bizim ligde sen nasil oynatmaZsin yahu adamin yedegi bir maradona falan olsa tamam otursun, elinde rvp varsa ya oynatacaksin ya da onu hic getirmeyeceksin.
Tolgay dururken ısrarla Veli'de ısrar eden Cenk dururken Pektemek'ten medet uman adam Kerim'i oynatır Quaresma'yı oynatmazdı. Biraz takıntılı olmakla alakalı ve Bilic acayip takıntılı birisi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Vasat demek için şusu busu eksik demek lazım.Neyi eksik kontrol?Pas?Bitiricilik?

Ayrıca açık alan diyorsunuzda bizde şok pas ve press ile o açık alanlarla goller buluyoruz genelde.Son bir şeyde Şl de de o açık alanlara bolca bulmaya çalışacağız.

akhisar oyuncusunu övüp Beşiktaş oyuncusunumu gömüyorsun yanlış yerde yanlış şeyler yazıyorsun
burası o kadar demokrat bir yer değil Beşiktaş forumunda olduğunu unutma
sen yere göğe sığdıramadığın oyuncunun geçmişine bir bak önce adamın tek iyi sezonu geçen sene oda akhisarda

Çevrimdışı mylife1903

Tolgay dururken ısrarla Veli'de ısrar eden Cenk dururken Pektemek'ten medet uman adam Kerim'i oynatır Quaresma'yı oynatmazdı. Biraz takıntılı olmakla alakalı ve Bilic acayip takıntılı birisi.
Pektemek konusu aciklanabilir bence. Bilic onu az cabuk olarak goruyordu cenke gore ve sol tarafa atiyordu, ligi ve cenki taniyan birisi rehberlik etse belki kullanirdi cenki cizgide. Bazen futboldan gelme ligi ve futbolculari takip eden bir departmanin eksikligini hissediyoruz.
Aynisi rustu olayinda oldu mesela baskana anlatilmaliydi kalecilik yasta degil bastadir ve rustu tutulmaliydi cat cut baskan gonderdi onu. Bu yasta futbolcu istemiyorum mu ne demisti. Atibayi da baslamisken gondersin o zaman. Yoneticilerin tutarli olmasi lazim cunku her hareketleri baglayici oluyor. Dun dundur bugun bugundur piskinligini kaldiramam ben bir besiktas yoneticisinde.

Çevrimiçi Necmi

Gomez ve türevleri futbolda değerlidir. bakın almanya götzeyi denedi olmadı, gomez girdi işin içine 2 tane sıkıştırdı şayet kolay  grup maçlarında da gomez oynasaydı şuan 5 golle gol krallığına koşuyordu,  müller atamıyor ama leblebi gibi pozisyona giriyor gomez etkisi ile, italyada pelle muazzam pivot santrafor resitali sunuyor adamı feyenordda daha gol kralı olmadan alacaktık o zaman ffp de yoktu ama bizim yönetimde de bir ben yoktu bu adamı tutup getirecek, sonra son italya maçında ispanya dökülüyordu ne zaman oyuna aduriz girdi adamlar top oynamaya başladı bu saydığım adamların tümü gerçek 9. sahteleri falan bırakın kadronda 9 numara varsa o oynar...
takımlar artık 9 numara oynatmıyor diyorlar ama yokki oynatsın
cenkde bu sene 20 den aşağı atmazdı oynasaydı. millet bulamaz biz kulübede oturtuyoruz :D

Etiketler: