2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350514 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sarp11

Yahu yiyecem Gomez'i, alalım şu Rodeaga'yı bitsin iş.Gomez'den de 3-5 damlar artık :)

Çevrimdışı Ersoy

Yahu yiyecem Gomez'i, alalım şu Rodeaga'yı bitsin iş.Gomez'den de 3-5 damlar artık :)
Gomez ve rodalleganın karşılaştırılması hata. Gomez klasında birisini 4-5M civarında paraya bulamazsın. ayrıca Anadolu takımından yapılan transferlere güvenemiyorum.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı b.damatoglu

Ben yabancı futbolcu olsam şu dakikadan sonra bu ülkeye gelmem.

Yerli futbolcu olsam da gelmem.

Hatta futbolcu olmasam da gelmem imkanım varsa

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Eldekileri derken aslında sadece Gomez'i söylemek istemiştim.

Onun yanında Atiba da önemli bir oyuncu satıldığı zaman aynı verimi alabileceğimiz bir oyuncu kesin buluruz demek zor.

Iste sikinti da burda zaten
Eldekileri tutmak
Yani biz sadece eldekileri tutarsak
Yazacagimiz kadrolarda gomez olmayacak
Euro 2016 şurda 2 hafta sonra bitecek
Ve bizde elde var 0.
Savunma hatta derken kaleci derken
Cok büyük ihtimalle bir de forvet bakacagiz en son.
Hic oyle cenke bel baglamayalim
O henüz hamle oyuncusu
Hope for the Best, Plan for the Worst

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu A Spor'daki Zeki Uzundurukan'a biri bu kulübün şuan harcayabileceği 6 m euro'su olduğunu söylesin.

Tutturmuş Beşiktaş, Serdar Aziz'e o parayı verip almalıydı bu kadar parası varken diyor. Şaka gibi...

Beşiktaş'ı konuşuyorlar diye bir bakayım dedim. Kombine satışlarımızın düşük olduğunu söylediler, yanlarında da Erol Kaynar vardı. Eski yöneticimiz güya. O da onayladı. Belgesel izlemeye geçtim. İzlemeyin şu adamları. Hakkaten yazık o vakte.
Ayrıca 6 milyonu geçtim 6 Euro bile harcayamazsın "bonservise" 31 Mayıs akşamı bitti o iş. Bu sene yeni mali yıl artık. O nedenle bonservisli adamı alacaksan önce satacaksın

Çevrimdışı BlackEagle26

Kimi alıcaz stopere acaba ? 

1-2 güne

Son Dakika : Beşiktaş Pazdan ve kulubuyle her konuda anlaştı

Gibi birşey gorucez galiba :(

Çevrimdışı sarp11

Gomez ve rodalleganın karşılaştırılması hata. Gomez klasında birisini 4-5M civarında paraya bulamazsın. ayrıca Anadolu takımından yapılan transferlere güvenemiyorum.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen güvenme , ben güveniyorum :) Adamın ayağı belli, girdiği pozisyonlarda ne tepki verdiği belli, hızı belli, al veri, duvar olması belli.Karater olarakda bir problemi yoksa Gomez'den çok daha fazla gol atacağı aşikar.İsmi dışında Gomez'den aşağı bir özelliğini sayamazsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şampiyonlar ligi için alınması istenen N'kuolou'nun oynadığı Marsilya, son denemesinde 0 puan almıştı.

Sosyal medya öyle bir hale geldi ki, bazı adamların namı yürüdükçe yürüyor. Bazı oyuncular yeryüzünün en değerli oyuncularından sanılıyor, teknik heyetin istemiyor olması kabullenilemiyor.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2016, 22:31:52 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

ist.da patlama olmuş havaalanında dışhatlarda yaralılara Allah şifa versin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı LuceGel

Şampiyonlar ligi için alınması istenen N'kuolou'nun oynadığı Marsilya, son denemesinde 0 puan almıştı.

Sosyal medya öyle bir hale geldi ki, bazı adamların namı yürüdükçe yürüyor. Bazı oyuncular yeryüzünün en değerli oyuncularından sanılıyor, teknik heyetin istemiyor olması kabullenilemiyor.
Bunun N'Kolou ile ilgisi nedir tarihimizin en önemli orta sahası Mehmet Özdilek K. Maraştan gelmişti.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Bishamon

Ulkede her gun patlama savas oluypr biz yabancilar buraya gelmesini bekliyoruz....

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Tolga

Giderek yabancı oyuncuları ülkeye getirmemiz zorlaşıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BlackEagle26

Yine patlama !! Umarım can kaybı yoktur..

Ülkemizde bu tür olaylar olmasaydı Gomez'le 2+1 imzalamıştık ve şuan bizim oyuncumuzdu ama babası son anda terör olayları nedeniyle 1 sene sonra ayrılabilir maddesini koydurttu

Çevrimiçi murat

Bunun N'Kolou ile ilgisi nedir tarihimizin en önemli orta sahası Mehmet Özdilek K. Maraştan gelmişti.
Şampiyonlar liginde patlamamak için nkoulu gibi bir oyuncu almalıymışız :D nkoulu gelseydi 0 puan cepteymiş demekki.

Çevrimdışı tuncaboylu

İlgisi şudur: Bu arkadaşın şampiyonlar ligi topçusu olduğunu gösteren bir donemiz yok. Ama 2 haftadır yazılanları okuyanlar, adamın yılların cl gediklisi olduğunu sanar. Hayatında 2 kere kalmış.

N'koulou hakkında yorum yapanların %90'ı sosyal medyada okudukları ile fikir sahibi olmuş kişiler. Bunu kınamak için söylemiyorum, yanlış anlamayın. Sadece bir durum tespiti yapıyorum.

Çevrimdışı Bishamon

Boyle olaylar oldukca yabancilari getirmek icin servet odemek lazim

Çevrimdışı Turco

Çevrimiçi Necmi

şl için kurtarıcı olarak görüyor ya bazı arkadaşlar marsilyayı sıfır çekmekten kurtaramamış
onu söylüyorlar.

Çevrimdışı Bishamon

TheSun Ingilizlerin fotomaci bunun farkinda misin?

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'ı konuşuyorlar diye bir bakayım dedim. Kombine satışlarımızın düşük olduğunu söylediler, yanlarında da Erol Kaynar vardı. Eski yöneticimiz güya. O da onayladı. Belgesel izlemeye geçtim. İzlemeyin şu adamları. Hakkaten yazık o vakte.
Ayrıca 6 milyonu geçtim 6 Euro bile harcayamazsın "bonservise" 31 Mayıs akşamı bitti o iş. Bu sene yeni mali yıl artık. O nedenle bonservisli adamı alacaksan önce satacaksın
sonra özür dilediler taraftar twitterden uyarmış bunlar nasıl haberci anlamıyorum.
bu kadar boş beleş insanlar çıkmış habercilik yapıyor.

Çevrimdışı ardiles

yerden ayak dibine atılan şutları alabilecek kaleci sayısı o kadar azki
Tolganın bu zaafı yüzünden kalecileri incelerken sürekli buna bakarım.
bizde kornerler çok önemli değil artık hava hakimiyeti olan bir savunma hattımız var
kuleler bizde bunun sıkıntısını rakip düşünsün zaten tr de bu hiç bir zaman sıkıntı olmaz
avrupadada ingiliz takımı yoksa karşında buda sıkıntı değil gerçi artık ingiliz takımlarıda
kendi yapılarından çok çıktılar.avrupa futboluna doğru evriliyorlar.

Sadece ayak dibi değil yerden gelen her topta sorun yaşıyor Ospina,  özellikle çömelip yerden top alırken kusurlarını fazlasıyla belli ediyor. Ayaklarını kullanamıyor ceza sahasında pasif kalıyor savunmayı organize edemiyor ve yerden şutlarda bariz şekilde kötü...

Taraftarın Ospina isminde takılıp kalmasını anlamıyorum gayet sıradan bir kaleci. Sırf Kolombiyalı olduğu için Mondragon - Cordoba hatta o dönemlerde Sakaryasporun kalecisi olan Martinez gibi etki bekleniyor fakat Ospina bu kalecilerden epey uzakta.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen güvenme , ben güveniyorum :) Adamın ayağı belli, girdiği pozisyonlarda ne tepki verdiği belli, hızı belli, al veri, duvar olması belli.Karater olarakda bir problemi yoksa Gomez'den çok daha fazla gol atacağı aşikar.İsmi dışında Gomez'den aşağı bir özelliğini sayamazsın.
:o_o: :o_o: :nerd: :nerd:

Ciddimisin Yoksa dalga mi geçiyorsun :alala:

Rodellagayi begenirim hatta takimda da gormek isterim lakin Rodellalega birak Gomezden cok fayda saglamayi Onun tek bacagi bile olamaz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Aynen böyleyiz maalesef :by2: :s20:

Bayrak inmez !

Ezan Dinmez !

Milletimizin basi sağolsun..

Çevrimdışı Turco

TheSun Ingilizlerin fotomaci bunun farkinda misin?

Öylede, işin içinde Bilic olunca birde ellerinde Gomez ayarında forvet olmayınca insan şüpheleniyor. Emenike'yi alan adamdan bırak da şüphelenelim.

Bu terör saldırıları devam ettikçe ki edecek. Gomez zaten durmaz, kimseyi de getiremeyiz. Bir ülkenin en iyi korunan yerinde böyle büyük çaplı patlama oluyorsa hadi kal de bakalım Gomez'e kalacak mı. Gel de bakayım Ospina'ya gelecek mi.

Sosa geçen seferki patlamalardan dolayı çok ürkmüştü, gidicem diye tutturursa kimse şaşırmasın. Bu gidişle öncelik eldekileri tutmak olacak galiba.

Etiketler: