2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386646 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Öylede, işin içinde Bilic olunca birde ellerinde Gomez ayarında forvet olmayınca insan şüpheleniyor. Emenike'yi alan adamdan bırak da şüphelenelim.

Bu terör saldırıları devam ettikçe ki edecek. Gomez zaten durmaz, kimseyi de getiremeyiz. Bir ülkenin en iyi korunan yerinde böyle büyük çaplı patlama oluyorsa hadi kal de bakalım Gomez'e kalacak mı. Gel de bakayım Ospina'ya gelecek mi.

Sosa geçen seferki patlamalardan dolayı çok ürkmüştü, gidicem diye tutturursa kimse şaşırmasın. Bu gidişle öncelik eldekileri tutmak olacak galiba.
Gomez  West Ham'a gider mi ? Adam mücadeleci şampiyonluk istiyor.Fiorentina ile büyük bir hata yaptı aynısını bir daha yapmayacağım dedi.

Çevrimiçi COB

Başiniz ve başimiz sağolsun. Allah kahretsin.

Çevrimdışı Yalçın

Yahu yiyecem Gomez'i, alalım şu Rodeaga'yı bitsin iş.Gomez'den de 3-5 damlar artık :)

Kontratak topcularini oldum olasi buyuk takimlara yakistiramamisimdir.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Turco

Gomez  West Ham'a gider mi ? Adam mücadeleci şampiyonluk istiyor.Fiorentina ile büyük bir hata yaptı aynısını bir daha yapmayacağım dedi.

Bu şartlarda Türkiye'de kalacağına West Ham'a gider.

Korkuyor bu adamlar, ölüm korkusu ne demek biliyor musun ? Sen hergün bombaların patladığı üçüncü dünya ülkesinde yaşar mısın ? Dünya para verseler 1 dk durmazsın. Ha işte bu adamlar da böyle. West Ham olmazsa başka bi kulüp olacak, adam kendini güvende hissedeceği bi yere gider.

Çevrimdışı underworld

Westham zu Fikret Orman

Çevrimdışı underworld

Bu şartlarda Türkiye'de kalacağına West Ham'a gider.

Korkuyor bu adamlar, ölüm korkusu ne demek biliyor musun ? Sen hergün bombaların patladığı üçüncü dünya ülkesinde yaşar mısın ? Dünya para verseler 1 dk durmazsın. Ha işte bu adamlar da böyle. West Ham olmazsa başka bi kulüp olacak, adam kendini güvende hissedeceği bi yere gider.
Sanki Avrupa'da patlamiyor.adamin oynadığı stad da bomba patlatilar

Çevrimiçi Necmi

Sadece ayak dibi değil yerden gelen her topta sorun yaşıyor Ospina,  özellikle çömelip yerden top alırken kusurlarını fazlasıyla belli ediyor. Ayaklarını kullanamıyor ceza sahasında pasif kalıyor savunmayı organize edemiyor ve yerden şutlarda bariz şekilde kötü...

Taraftarın Ospina isminde takılıp kalmasını anlamıyorum gayet sıradan bir kaleci. Sırf Kolombiyalı olduğu için Mondragon - Cordoba hatta o dönemlerde Sakaryasporun kalecisi olan Martinez gibi etki bekleniyor fakat Ospina bu kalecilerden epey uzakta.
zaafları var tamamda o kadarda değil cupa amerika maçlarını sürekli gece bekleyip izledim
kalede oldukça güven veriyor refleksleri oldukça iyi dediğin kadar kötü kaleci değil tamam elit statüde
değil ama bizim işimizi fazlasıyla görecek bir kaleci o senin dediğin kusurların tamamı aslında musleradada var :)
onlarda olmasa 40 a bile alamazsın.

Çevrimdışı Turco

Gomez bunun etkisini 2 hafta atamadı üzerinden, ölü gibi geldi Türkiye'ye, zor toparladı. 

Ne olursa olsun, bu tip olaylar yabancıların kararlarını mutlak etkileyecek, bekleyip görücez.

Çevrimdışı Bishamon

zaafları var tamamda o kadarda değil cupa amerika maçlarını sürekli gece bekleyip izledim
kalede oldukça güven veriyor refleksleri oldukça iyi dediğin kadar kötü kaleci değil tamam elit statüde
değil ama bizim işimizi fazlasıyla görecek bir kaleci o senin dediğin kusurların tamamı aslında musleradada var :)
onlarda olmasa 40 a bile alamazsın.

Bizim taraftar Neuer'i beğenmez çok açılıyor der.Buffon'a çok yaşlı iş yapmaz der...

Çevrimiçi Necmi

Bizim taraftar Neuer'i beğenmez çok açılıyor der.Buffon'a çok yaşlı iş yapmaz der...
:D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Avrupada sene de 1 , 2 senede 1 patlıyor

Burada hergun patlıyor , Hangisinde hayatta kalma sansin daha fazla veya hangisinde patlamaya yakalnma ihtimalin daha fazla ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Neuer kaleci degil yahu On libero ( Çapa )
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle26

Gomez'in 22 Mayıs'ta Alman Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung gazetesine yaptığı açıklama

Gomez, Türkiye'deki siyasi durumun kendisini nasıl etkilediği şeklindeki bir soruya karşılık da şunları kaydetti: "Tabii ki önemli etkisi var, bu konuda bir şeyi gizlememek lazım. Ancak çoğu şeyi, medyada yansıtıldığından daha farklı buluyorum. Kendimi iyi ve güvende hissediyorum. En azından böyle kalmasını ya da bazı konuların çözüme kavuşturulmasıyla gelecekte daha da iyi olmasını ümit ediyorum. Harika bir ülke olması sebebiyle bunu Türkiye için de ümit ediyorum." "Sahamızda oynadığımız son 2 maçtaki havayı kesinlikle daha önce yaşamadım"

Çevrimdışı ardiles

O "bizim taraftar" dediğin bu kulübün özkaynağıdır ve bu forumda Beşiktaş taraftarı için tek forumdur daha kapsamlı daha tutarlısı yok. Beşiktaş taraftarıysan yerin burasıdır. O halde burada farklı eğitimlerden geçmiş değerli insanlarla çalışmış çok sayıda insan var diyebiliriz. Neueri beğenmeyen Buffona kulp takanlar muhtemelen senin yaşıtlarındır ve aynı ortamlarda olduğundan reelde bu tarz insanlarla çokça karşılaşıyor olabilirsin.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

nkoulu kaçtı tebrikler lyon forması giydi
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ardiles

Arkadaşlarınızla yaptığınız futbol sohbetlerinde belirli bir taraftar profili belirlemiş olabilirsiniz. Sizden ricam lütfen o profili foruma taşımayın.

Bu forum Beşiktaş taraftarı için tektir gidilecek başka yer yok! Bu yönüyle çok özel bir yerdir. Standart profilinize sığmayan çok sayıda insanın burada bulunabileceğini unutmayın.

Çevrimdışı sarp11

:o_o: :o_o: :nerd: :nerd:

Ciddimisin Yoksa dalga mi geçiyorsun :alala:

Rodellagayi begenirim hatta takimda da gormek isterim lakin Rodellalega birak Gomezden cok fayda saglamayi Onun tek bacagi bile olamaz

Çok ciddiyim tabiki.Neymiş o bacağı olmayacak merak ettim.Bırakın yaw şu etiketleri.Aç adamın bu sezon attğı gollere bak, birde Rodeaganın.Kaçırdıklarınada bak ikisininde.

Zaten Gomez 25 gol atarken, Rodeaga 19 gol attı.(bu arada Akhisar ligin en az gol pozisyonuna giren takımı,Beşiktaş ise malum bilgin olsun)

Çevrimdışı Arena_

Senin o taraftar dediklerinin arasında olmayan stada kombine alanlarda var. Laflarını biraz biçte konuş. Biz konuşunca buradaki bazı mod arkadaşlar uyarı seviyemizi yükseltiyorlar.

Çevrimdışı Orhan

nkoulu kaçtı tebrikler lyon forması giydi
kaçmaması için senin bir önerin var mı?

Çevrimdışı Bishamon

Senin o taraftar dediklerinin arasında olmayan stada kombine alanlarda var. Laflarını biraz biçte konuş. Biz konuşunca buradaki bazı mod arkadaşlar uyarı seviyemizi yükseltiyorlar.

Ben de o taraftarlardanım merak etme.2 sene önce zar zor 5.000 kişinin olduğu karlı soğuk Kayseri Erciyes maçında da Olimpiyattaydım.Laflarımı biçecekmişim.Taraftarlık dersi veriyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Gabor reisin de donu uzunmus, moda degilmis, poposu terliyormus, belli oluyormus, diye istemiyorlar

Çevrimdışı mylife1903

Bas agrisindan erkenden uyumusum, okuya okuya geliyorum.

Bomba patlamis, daha ayrintilari okuyamadim.
Nikuli liyona gitmis. Bas git para goz cakal.
Fazla da yazilmamis

O degil bu linc potansiyeli artti forumda bir iki gundur. Dun mehmete 3-4 ay icin 32 yasinda mi 31 yasinda mi, adam kocaman yazi yazmis incelemis, emege saygi gerekir, gidip yazinin icinden tutarsiz birsey cekip cikarip, ordan yuklenmek nedir yahu bu eksisozluk gerzekleri gibi
Ha yukarida da cocuk espri yapmis, bizim taraftar noyeri de begenmez, cok aciliyor, der demis.
Gercekten guzel tespit, mubalaga sanatini iyi kullanmis, okurken ben once hayiflandim ulan bu benim anklima geldi mi, yazdim mi ben bunu, gelmedi herhalde, aferin cocuga dedim. Esprisini destekleyen karagoz tarzi yazdim, gonderdim. Okumaya devam ederken, hemen linc cocuga yok efenim tarafar boyle soyle

Milletin birbirine tahammulu kalmamis herhalde, herkes bir sinirli, bir asabi, ofkeli ve mutsuz, nasil oluyor anlamiyorum.

Simdi taraftar taraftar, sanki besiktasli katil, tecavuzcu falan yok. Taraftar derken kimse genelleme yapmasin bizim camiamizin icinde de iyi, kotu, beyinsiz, gerzek, akilli herkes var.

Çevrimiçi Necmi

Bas agrisindan erkenden uyumusum, okuya okuya geliyorum.

Bomba patlamis, daha ayrintilari okuyamadim.
Nikuli liyona gitmis. Bas git para goz cakal.
Fazla da yazilmamis

O degil bu linc potansiyeli artti forumda bir iki gundur. Dun mehmete 3-4 ay icin 32 yasinda mi 31 yasinda mi, adam kocaman yazi yazmis incelemis, emege saygi gerekir, gidip yazinin icinden tutarsiz birsey cekip cikarip, ordan yuklenmek nedir yahu bu eksisozluk gerzekleri gibi
Ha yukarida da cocuk espri yapmis, bizim taraftar noyeri de begenmez, cok aciliyor, der demis.
Gercekten guzel tespit, mubalaga sanatini iyi kullanmis, okurken ben once hayiflandim ulan bu benim anklima geldi mi, yazdim mi ben bunu, gelmedi herhalde, aferin cocuga dedim. Esprisini destekleyen karagoz tarzi yazdim, gonderdim. Okumaya devam ederken, hemen linc cocuga yok efenim tarafar boyle soyle

Milletin birbirine tahammulu kalmamis herhalde, herkes bir sinirli, bir asabi, ofkeli ve mutsuz, nasil oluyor anlamiyorum.

Simdi taraftar taraftar, sanki besiktasli katil, tecavuzcu falan yok. Taraftar derken kimse genelleme yapmasin bizim camiamizin icinde de iyi, kotu, beyinsiz, gerzek, akilli herkes var.
sabah sabah felsefe yapmayı rüyandamı gördün :)

Çevrimdışı mylife1903

sabah sabah felsefe yapmayı rüyandamı gördün :)
Yok abi tuvaletteyim ya kafa calisirken bu derin konulara bi dokandirayim, dedim
Hos olmuyor bu linc olayi karsilikli hakli cikmaya calismalar falan, zaten herkes hakli herkes besiktasli olunca uzuyor mevzu. Hep yonetim suclu bak iki tane transfer yapmis olsalar sakinlesecek ortalik :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Çok ciddiyim tabiki.Neymiş o bacağı olmayacak merak ettim.Bırakın yaw şu etiketleri.Aç adamın bu sezon attğı gollere bak, birde Rodeaganın.Kaçırdıklarınada bak ikisininde.

Zaten Gomez 25 gol atarken, Rodeaga 19 gol attı.(bu arada Akhisar ligin en az gol pozisyonuna giren takımı,Beşiktaş ise malum bilgin olsun)
akhisarda oynamasıyla Beşiktaşta oynaması arasında dağlar kadar fark var
akhisarda defans yapılmayan bir takımda bir sürü geniş alan olur. Beşiktaş öylemi
geçen seneki performansı tek iyi olduğu yıl geçmişte yerlerde sürünmüş. Kesinlikle ölçü olamaz.
iyi bir forvet değil vasat bir oyuncu

Etiketler: