Yok abi tuvaletteyim ya kafa calisirken bu derin konulara bi dokandirayim, dedim
Hos olmuyor bu linc olayi karsilikli hakli cikmaya calismalar falan, zaten herkes hakli herkes besiktasli olunca uzuyor mevzu. Hep yonetim suclu bak iki tane transfer yapmis olsalar sakinlesecek ortalik 
burda bir seviye vardı yaş ortalaması düştükce seviyede düşmeye başladı.
insanlar ya saygı duymayı öğrenecek yada burada olmayacaklar.kimseyi boğmak istemiyoruz ama
buranın seviyesini düşürenlerede artık hoşgörülü olmayacağız defalarca ikaz ettim
ikili laf atmalara girmeyin diye biz yumuşak davrandıkça insanlar kendi cezalarını kesmeye başladı.
atarlı atarlı konuşmalar moda olmaya başladı.ama kimse farkında değil direk siliyoruz üyeliklerini.
ben diyorum inanmıyorsun forum bir kaç tane ben istediğimi söylerimcinin eline kaldı bir çok aklı başında insan çekildi
temizlik gerekiyor insanları uyarıyoruz defalarca ama hiç bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor.
saygıyı kuramadıktan sonra burda birileriyle konuşmanın ne anlamı var mesela bundan sonra
başkalarının fikirlerine tahammülü olmayanın bu forumda işi olmayacak. kimsede hoşgörü kalmamış
herkes kendi düşündüğünün doğru olduğunu sanıyor.