Öncelikle N'Koulou kimmiş bu parayı alacak ve 2 ay önce adını biliyor muydun demişsin ordan başlayayım, Bielsa geldiğinden beri izlerim Marsilya'yı bu adam Kamerun liginde oynamıyor Fransa'da oynuyor hemde ülkenin en önemli takımlarından Marsilya'da. Bu adam Bielsa ile zirveye çıktığında adının çıkmadığı büyük takım yoktu google dan bakabilirsin 2013 lerde kimlerle anıldı ismi diye hatta 20 milyon eurolar konuşuluyordu o zamanlarda. Senin takip etmemen benim sorunum değil senin sorunun demekki avrupa piyasasını fazla takip etmiyorsun veya yeni yeni takibe başladın. Roma'nın Lyon'un teklif yaptığı adamı beleş geliyosa gelsin mantığı ile bekliyorsan anca avcunu yalarsın veya çok büyük başarıların veya geçmişinin olması lazım. Avrupada bir şey kazanamamışsın neredeyse şampiyonlar ligine 10 yıl sonra gitmişsin, son 10 yılda kendi liginde 1-2 kez şampiyon olmuşsun ne diye gelecek adam sana para harici? Takımda kaliteyi avrupa standartlarına getirteceksen alacaksın böyle adamları her zaman bulunmaz ki fırsatta kaçtı her zaman olduğu gibi
N'Koulou gelince Şl de gruptan çıkma garantisi mi var? Varsa öyle bir durum yönetime hep beraber ateş edelim.Fb gidip Diego'ya bir dünya imza parası verdi.Ne oldu?Şimdi gitsin diye tartaklıyorlar.İmza parası isteyen adam dini imanı para olmuş adamdır.Onun yerine bonservis verilsin 7m na ama adama 1.7m versinler ona fitim.Adam ile masadayken konuşurken biraz bile gevşek davrandıysa masadan kalma nedenidir yönetim içindir.Çok fazla para istemesi kalkma nedenidir.İsteksiz davranması veya hedefsiz olması daha yüzlerce etken var.Bunları bilmeden ben bunu isterim tarzı şeyler vizyonsuzca davranmaktır.
Adamlara bakıyorsunuz sanki yap boz.Bu parça girsin bu parça çıksın hah takım tamam.Bu takım başarılı olacaksa isimlerle değil, takım oyunuyla başarılı olacak.Karekterli sağlam çocuklarla.İsimlerle gidenleri görüyoruz.İngiltere'yi, Arjantin'i.
Gs Uefa kupasını alırken Şl kadrosumu kurdu?Trabzon 7 puanla son dk direkten dönüp gruptan çıkamazken elinde bir Burak vardı, gerisi çöptü.
Şuan ki kadroyu bile şanslı kura, doğru motivasyon ve futbolla gruptan çıkamaz diyemeyiz.Bu işler sadece isimlerle olmaz.Futbolcudan aldığın verimde verdiğin parayla değil , tdnin yüklemesi, futbolcunun karakteri ve yeteneğinin kapasitesi, ne kadar aç olduğu gibi şeylerle olur.