2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350494 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı EagleForce

Fikret Orman doneminde kale ve defansa yapilan transferler listelenmis yukarda. Fazla beklentiye girmemek lazim. Rotasyonda idare edecek adamlar alinacaktir defansa. Tore satilsa bile parayi bastirip kaleci, stoper alalim diyeceklerini sanmiyorum.

Çevrimdışı LuceGel

İhiyacımız olan mevkide ihtiyacımız free bir oyuncuyu kaçırdık.Maceraya girilecek bir yıl değil yönetim bizi yine kanser edecek anlaşılan.Fiyat arttı Diego olmadı Sosa geldi,V.Persie olmadı Gomez geldi zarlar hep böyle gelmez  bakalım neler olacak. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

uefa böle hülleli işlere göz yumarsa eyvallah, ver ordan bi glik abi  :biggrinking:
kiralama yasağı yokki diğer kural olan denk bütçeye uyduktan sonra yapabilecekleri bir şey yok
yada boşa çıkmış oyuncuyu almışsın kim ne diyebilir. fio çok maliyetli diye bırakmış gomezi bizde kapmışız
kime ne :D

Çevrimdışı can1903

Yeni stoper Mina olur. Şampiyonlar ligine Güney Amerika'dan topçu getiriyoruz  :kop: :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

ysariusta

• Ziyaretçi

yazdıklarına messi dışında katılıyorum  :D ben daha evvel de bu satırlarda yazdım dünyada arkasından ağlanacak şu an 2 topçu var biri messi diğeri ronaldo bu 2 ismin dışındaki her oyuncunun yeri dolar. doğru planlama ile elbette, bizim bence şimdilik sıkıntımız planlama gibi duruyor. bu senenin özelinden gitmek gerekirse önümüzde ffp ve satmadan alamama varken free oyuncular üzerinden bi planlama yapılmalıydı gitmesi düşünülen oyuncuların satış planlaması yapılmalıydı ve gelecek min. bonservis gelirine göre de bonservisli oyuncu bakılmalıydı ama bunlar çoktaaan belli olmalıydı. çebinde sıfır bonservis varken gidip glik transferine uğraşmak bildiğin vakit kaybı.
Yeterliliği tartışılsa da ben ilk defa planlı transfer yapan bir yönetim görüyorum. Mehmet Üstünkaya zamanına yetişemedik. Kısa pantalonluyduk. Yanlız şöyle bir şey var. Töre satıldı, o zaman bonservisli adamlara git. Satılmadı bonservis olmayana git. Bunların bir kısmı Türkiye'ye gelmez. Avrupa Şampiyonaları Dünya kupaları iyi futbol oynanıp başka ülkelerde yayımlanan lig bunlar yok bizde. Terör belası var. 2 sene önce Fenerbahçe kafilesi kurşunlandı. Bunlar etkenler işte. Bunların hepsi konuşuluyordur. Ya da ne biliyim böyle bir ülkeye gelecekse deve yüküyle para isteyebilir. Biraz sabır bayramdan sonra dökülürler teker teker.

Çevrimdışı can1903

Benim anlamadığım bonservisli topçu alamıyorsun istediğin bonservisli topçuyla aynı malitte olan adamı alamıyorsun. 4 milyon € imza parasını bırak bizimkiler imza parasından vazgeçmesini bekliyormuş lig tvnin haberine göre. Bak vazgeçti  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/tolgatorun1903/status/747834866138480640

Torunoğullarının yeğeni yazmış. Alamadığımız oyuncuları hoca istemedi diyorlar; Glik, Nkoulou. YEMEZLER.

Çevrimiçi Necmi

yazdıklarına messi dışında katılıyorum  :D ben daha evvel de bu satırlarda yazdım dünyada arkasından ağlanacak şu an 2 topçu var biri messi diğeri ronaldo bu 2 ismin dışındaki her oyuncunun yeri dolar. doğru planlama ile elbette, bizim bence şimdilik sıkıntımız planlama gibi duruyor. bu senenin özelinden gitmek gerekirse önümüzde ffp ve satmadan alamama varken free oyuncular üzerinden bi planlama yapılmalıydı gitmesi düşünülen oyuncuların satış planlaması yapılmalıydı ve gelecek min. bonservis gelirine göre de bonservisli oyuncu bakılmalıydı ama bunlar çoktaaan belli olmalıydı. çebinde sıfır bonservis varken gidip glik transferine uğraşmak bildiğin vakit kaybı.
yoo messi özel bir oyuncu kabul ediyorum ama o özellik bir barçada belli olur birde bizde :D
onun dışında bir takıma giderse sıradan olur. Messi gibi oyuncuların oynayabilmesi için yanlarındada kaliteli oyuncular
olmak zorunda messi gibi oyuncular bütünün içindeki kaliteli oyuncular mesela ozi içinde aynı şey geçerli ne diyoruz
milli takımda verim alabilmek için yanında olcay cenk falan oynamalı etrafından kaliteli pas desteği alamadığı sürece
oyunda olmaz messide böyle bir oyuncu o nedenle neymar messiden daha değerli oyuncu bence suarezde messiden
değerli çünkü messi alırken yanına iniesta falanda alman gerekiyor. yani hiç bir yerde barcanın messisi olmaz.

Çevrimdışı sarp11

hep sahaya odaklanıyorsunuz şu anda maç sahada değil
feda dedik ilk yaptıkları egemene sulanmak oldu. Rakiplerin bu şekilde sürekli seni
didiklemeye uğraştı. GG transferi herhangi bir sağ bek transferi değil bütün fenerlilere
bu takımdan kovsan gitmeyecek oyuncuların listesini yapın deseler hepsi birinci sıraya
GG yazarlardı sen öyle bir oyuncuyu söküp alıyorsun. Sen bunu yaparken söylemek istediğin şey
fenere bittiniz yoksunuz artık demek bunu sayfalarca haber yapıp ekonomik durumlarını anlatsan
diyemezsin geçen sene her zamanki gibi saha dışı etkenlerle şampiyonluğu kazanacaklardı
basınıyla taraftarıyla yöneticisiyle çok emindiler. Burda darbeyi vurdun geçen sene aldığımız sıradan bir şampiyonluk değildi.
renkli basın mensuplarının tv ekranlarında bozuluşlarını izlemedinizmi. Fener için çok büyük bir yıkım
oldu. eskiden sıradan kadrolarla dış etkenleride devreye sokup şampiyon oluyorlardı geçen sene tarihlerinin en güçlü
kadrosunu kurdular karşılarında rakip olarak stadsız bir takım vardı. Bu şampiyonluğu vermek onlar için
tam bir yıkım oldu. Şimdi ağızlarını bile açamıyorlar. ta içlerinde biliyorlar bu şampiyonluğu Beşiktaş sökerek aldı
hiç diyebiliyorlarmı geçmişte dedikleri gibi Beşiktaşa şampiyonluk verildi. şimdi karşılarında geçen sene şampiyonluğu
ellerinden söküp almış bu sene o kadro bozulmadan dahada güçlenerek girecek birde üstüne geçen seneki
dezavantaj olmayacak evinde ve rakipler çok önemli bir deplasman olacak vodafone arenada oynayacak
artık karşılarında zayıf Beşiktaş yok ciğerlerini bile söküp alıyor artık GG transferi bu açıdan önemli
onlar anladı hepsi pıstılar sesleri çıkmıyor ama bizim taraftar anlamadı daha GG transferi sahaya yapılan bir transfer değil
biz şubat ayndan beri bağıra bağıra alıyoruz GG yi sizin elinizden dedik ve buna mani olacak hiç bir şey yapamadılar.
böyle yırtınmaları dışlamaya çalışmaları hep bundan onlar GG nin gittiğini aylar öncesinden biliyorlardı zaten
yaptıkları şey itibarı kurtarmaya çalışmak.
bu transfer farklı bir mücadelenin zaferi seneye iyi performans verirse bu taçlanır. Bundan sonra fener biliyorki
Beşiktaş onun arka bahçesinde dolaşıyor. saha dışında parçala gardını düşür sahada gömmeye gidersin ondan sonra.
Alışın artık bu tip transferler olacak bu büyüklük savaşı artık zayıf Beşiktaş yok. Sizlerde buna uyum sağlayın bence
ben GG nin sahada ne vereceğine zerre bakmıyorum farkında değilsiniz Beşiktaşın yükselişini fener çok önce sezinledi
bunu kırmak için iki yıldır sürekli bizim istediğimiz oyunculara musallat oldu. akıl var mantık var bizim bonservissiz alacağımız bir
oyuncuya 6 M bonservis teklif etmek bizim boşta olan bir oyuncuyu almamızı engellemek için 5 M imza parası vermek
mantıklımı bu hep iki yıldır biz büyürken biz sizden büyüğüz imajını yaratmak içindi.
iki yıldır fenerle Beşiktaş arasında acayip bir savaş oldu henüz bitmedi bu savaş ama hep ellerinde patladı
şimdi ozanı öne çıkartıp süslemeye çalışmalarıda bundan çünkü bu savaşta ganimet gördükleri her şey ellerinde patladı.
rahat olun dayayın sırtınızı koltuğunuza izleyin bizim komutanlar savaşmayı iyi biliyor. tadını çıkarın.

Süper tespitler.Bu transferin bize katkıları sadece sahada değil saha dışında daha çoktur.Sizin dediklerinize ilave olarak Şenol Hoca nın elinde Gg ne zaman iyi oynasa camiaları karışacak.Ayrıca Beşiktaş şu mesajı veriyor parlayan futbolculara.Kulüp seçerken parayı değil, ortamı, kaosu değil futbolu,düzeni seçmek isteyenler buraya demektir.

Ayrıca GG  gibi isimleri kaybetmek rakibi paniğe sürükleyip, saçma sapan imza ve maaş paraları vermeye, rakibi iyice batağa sürüklemeye itiyor.Şuan bile maaşlar geriden geliyorken , seneye Gs den farkları kalmayacaktır.

Bu şekil yönetilmeye devam edersek yakında her istediğimiz futbolcuyu daha ucuza almaya başlarız rakiplerden Tr den.

Çevrimdışı BelekKartaLı

N'koulou olmuş El'Koulou bu saatten sonra glikte zor gomez zaten ilk defa çıkıyor herhalde güney amerikadan alışana kadar Cl biter.Serdar aziz olmadı.Pazdan bence iyi bir transfer olmaz.Bu gidişte pazar tezgahlarındaki önde olan kaliteli meyveler gider arkadan poşete konan çürükler kalır.İnsallah ters köşe olurda haberimiz olmayan ama kaliteli biri gelir yada marcelo rhodolfo duruma göre tosic necip ikilisimi olsa yada atibayı cekeriz geriye delgado olmaz çünkü hem olcayda sağ bek olur
 :ebebe: :ebebe: :akuma: :akuma: :busted_cop: :busted_cop:
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı trojan

Gomez'i biz alsak, aldığımız paranın %40'ı kadar transfer yapma hakkımızda oluyor.😃  win-win.

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/tolgatorun1903/status/747834866138480640

Torunoğullarının yeğeni yazmış. Alamadığımız oyuncuları hoca istemedi diyorlar; Glik, Nkoulou. YEMEZLER.
gliki hoca istiyordu maliyetinden dolayı alamadık ama nkoulou yu bende hocanın istemediğini duydum.
skirtelide hoca istememiş. marcelo yu hoca istedi yazında istemişti 6 M dediler fazla bulduk alamadık. şimdi
1.2 ye aldık.

Çevrimiçi Necmi

Gomez'i biz alsak, aldığımız paranın %40'ı kadar transfer yapma hakkımızda oluyor.😃  win-win.

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı can1903

gliki hoca istiyordu maliyetinden dolayı alamadık ama nkoulou yu bende hocanın istemediğini duydum.
skirtelide hoca istememiş. marcelo yu hoca istedi yazında istemişti 6 M dediler fazla bulduk alamadık. şimdi
1.2 ye aldık.
Abi yalan ya. Serdar Aziz'i isteyen Nkoulouya gözleri parlayarak ister. Kimi alıcaz Ramos'u mu? Hocaya atmasınlar herşeyi.

Çevrimiçi Necmi

Süper tespitler.Bu transferin bize katkıları sadece sahada değil saha dışında daha çoktur.Sizin dediklerinize ilave olarak Şenol Hoca nın elinde Gg ne zaman iyi oynasa camiaları karışacak.Ayrıca Beşiktaş şu mesajı veriyor parlayan futbolculara.Kulüp seçerken parayı değil, ortamı, kaosu değil futbolu,düzeni seçmek isteyenler buraya demektir.

Ayrıca GG  gibi isimleri kaybetmek rakibi paniğe sürükleyip, saçma sapan imza ve maaş paraları vermeye, rakibi iyice batağa sürüklemeye itiyor.Şuan bile maaşlar geriden geliyorken , seneye Gs den farkları kalmayacaktır.

Bu şekil yönetilmeye devam edersek yakında her istediğimiz futbolcuyu daha ucuza almaya başlarız rakiplerden Tr den.

bu sene daha taşlar yerine oturuyor seneyede şampiyon olduğumuzda ligin tek patronu oluruz.

Çevrimiçi Necmi

Abi yalan ya. Serdar Aziz'i isteyen Nkoulouya gözleri parlayarak ister. Kimi alıcaz Ramos'u mu? Hocaya atmasınlar herşeyi.
sana göre böyle hoca serdar azizi glike bile tercih ediyordu.
serdar azizi istemeyen yönetimdi.
nkoulou yu hocanın istemediği haberi on gün önce geldi bana.
kim niye yalan söylesin anlamıyorum sen hiç yönetimin ağzından duydunmu nkoulou ile pazarlık yaptıklarını
almazlarsa almazlar kime hesap vereceklerde yalan söylesinler.
almıyoruz deyip kestirip atarlar kim ne diyebilir. Çocukça konuşmayın Beşiktaşı bebelermi yönetiyorda
kabahat işleyince suçu diğer kardeşin üstüne atsın. kaldıki yönetimin ağzından duydunmu hoca istemiyor dendiğinide
yalan söylüyorlar diyorsun bunlarda duyum sadece.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Menajerinin , turnuva sonrasi kendileriyle görüşmek isteyen6 kulüp icin , Kampa gelip bilgi vermesi uzerine Quaresma :

Teşekkür et , Gerek yok !

Sevmeyelim de taşa mi donelim be :busted_cop:

Ozellikle yabanci bir futbolcunun bu kadar Aidiyet duygusu taşıması ve yüreğiyle oynamasi önemli..

10-15 milyon € luk teklif olursa düşünebilir..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

N'Koulou gitti Glik alamayız Neustadter'i gündeme bile almıyoruz nedense Fabri diye bir oyuncu alındı tepkiden dolayı açıklamaktan korkuyorlar işler kötü gidiyor. Pazdan ve Mina gibi iki tane vasat stoperin adı geçiyor bizimle olursa bir de bonservis ödeyeceğiz gereksiz yere. Töre'yi veya Quaresma'yı satamazsak transfer yapamayacağız bunu da söyleyeyim ama hala acelemiz yok ince eleyip sık dokuyoruz alabileceğin free oyuncu kalmadı paran yok ne ile transfer yapacaksın çok merak ediyorum. Her neyse Chief Scout Metin Albayrak ve gözlemcileri Gökhan Keskin ve Ali Naibi çalışıyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Tebrikler başkanım :kop: :kop:

Çevrimdışı sarp11

Öncelikle N'Koulou kimmiş bu parayı alacak ve 2 ay önce adını biliyor muydun demişsin ordan başlayayım, Bielsa geldiğinden beri izlerim Marsilya'yı bu adam Kamerun liginde oynamıyor Fransa'da oynuyor hemde ülkenin en önemli takımlarından Marsilya'da. Bu adam Bielsa ile zirveye çıktığında adının çıkmadığı büyük takım yoktu google dan bakabilirsin 2013 lerde kimlerle anıldı ismi diye hatta 20 milyon eurolar konuşuluyordu o zamanlarda. Senin takip etmemen benim sorunum değil senin sorunun demekki avrupa piyasasını fazla takip etmiyorsun veya yeni yeni takibe başladın. Roma'nın Lyon'un teklif yaptığı adamı beleş geliyosa gelsin mantığı ile bekliyorsan anca avcunu yalarsın veya çok büyük başarıların veya geçmişinin olması lazım. Avrupada bir şey kazanamamışsın neredeyse şampiyonlar ligine 10 yıl sonra gitmişsin,  son 10 yılda kendi liginde 1-2 kez şampiyon olmuşsun ne diye gelecek adam sana para harici? Takımda kaliteyi avrupa standartlarına getirteceksen alacaksın böyle adamları her zaman bulunmaz ki fırsatta kaçtı her zaman olduğu gibi

N'Koulou gelince Şl de gruptan çıkma garantisi mi var? Varsa öyle bir durum yönetime hep beraber ateş edelim.Fb gidip Diego'ya bir dünya imza parası verdi.Ne oldu?Şimdi gitsin diye tartaklıyorlar.İmza parası isteyen adam dini imanı para olmuş adamdır.Onun yerine bonservis verilsin 7m na ama adama 1.7m versinler ona fitim.Adam ile masadayken konuşurken biraz bile gevşek davrandıysa masadan kalma nedenidir yönetim içindir.Çok fazla para istemesi kalkma nedenidir.İsteksiz davranması veya hedefsiz olması daha yüzlerce etken var.Bunları bilmeden ben bunu isterim tarzı şeyler vizyonsuzca davranmaktır.

Adamlara bakıyorsunuz sanki yap boz.Bu parça girsin bu parça çıksın hah takım tamam.Bu takım başarılı olacaksa isimlerle değil, takım oyunuyla başarılı olacak.Karekterli sağlam çocuklarla.İsimlerle gidenleri görüyoruz.İngiltere'yi, Arjantin'i.

Gs Uefa kupasını alırken Şl kadrosumu kurdu?Trabzon 7 puanla son dk direkten dönüp gruptan çıkamazken elinde bir Burak vardı, gerisi çöptü.

Şuan ki kadroyu bile şanslı kura, doğru motivasyon ve futbolla gruptan çıkamaz diyemeyiz.Bu işler sadece isimlerle olmaz.Futbolcudan aldığın verimde verdiğin parayla değil , tdnin yüklemesi, futbolcunun karakteri ve yeteneğinin kapasitesi, ne kadar aç olduğu gibi şeylerle olur.

Çevrimdışı Tolga

Töre satılmazsa her türlü sürprize hazırlıklı olun ki satılmasını zor görüyorum.

Eldekileri tutalım yeter diyeceğimiz günler gelebilir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sarp11

bu sene daha taşlar yerine oturuyor seneyede şampiyon olduğumuzda ligin tek patronu oluruz.

Bencede öyle.zaten gittikçe baskı artacak onlarda, dahada hataya zorlanacaklar.Her sene daha iyi olacak bence

Çevrimdışı AmaralGürses

Töre satılmazsa her türlü sürprize hazırlıklı olun ki satılmasını zor görüyorum.

Eldekileri tutalım yeter diyeceğimiz günler gelebilir :)

"eldekileri tutamamak" demek zaten ekstra transfer butcesi demek ? :alala: :alala:

Çevrimdışı Tolga

Bu A Spor'daki Zeki Uzundurukan'a biri bu kulübün şuan harcayabileceği 6 m euro'su olduğunu söylesin.

Tutturmuş Beşiktaş, Serdar Aziz'e o parayı verip almalıydı bu kadar parası varken diyor. Şaka gibi...

Çevrimdışı Tolga

"eldekileri tutamamak" demek zaten ekstra transfer butcesi demek ? :alala: :alala:
Eldekileri derken aslında sadece Gomez'i söylemek istemiştim.

Onun yanında Atiba da önemli bir oyuncu satıldığı zaman aynı verimi alabileceğimiz bir oyuncu kesin buluruz demek zor.

Etiketler: