Istatistiklere ben cok fazla onem vermem, sonucta adami ben de izliyorum. Gectigimiz sezon ve ondan onceki sezon fizik anlamda buyuk dusus yasadigi ortada. Arkadaki biraktigi bosluklarla Fener'in sampiyonlugu kacirmasinda pay sahibi olan oyunculardan biriydi 14-15'de.
Bunun yani sira, sezonun ortasinda adam zaten 32'e girecek. Bukadar kucuk detaylara fazla onem vermesek?
Ben oyuncu hakkinda goruslerimi belirttim fazlasiyla. Umarim transferi gerceklesmez, Avrupa'da bir takima gider.
Sevgili dostum sen izliyorsun adamı, ama istatistikler metrik olarak söylüyor. Kaldı ki sen bu adamın maçlarını stadda da izlemedin, televizyondan izledin. Tam bir değerlendirme için yeterli değil.
Niyetin kötü değildir de, 7 ay sonra 32 yaşına girecek olan Gökhan için sürekli 32 yaşında demen yanıltıcı oluyor.
Ayrıca geçen sene Fenerbahçe'nin kaçırdığı şampiyonluğun ve Avrupa'dan elenmesinin en önemli sebeplerinden biri, kendisinin oynamadığı maçlardı.
Shkatar'dan 3 yediler, Gökhan yoktu.
Molde'den 3 yediler, GÖkhan yoktu.
Bizden 3 yediler, Gökhan yoktu.
Antalyaspor'dan 4 yediler, Gökhan yoktu.
Braga'dan 4 yediler, Gökhan yoktu.
Defansı övülen Fenerbahçe'nin sezonun en kötü savunma performansını gösterdiği 5 maçta Gökhan'ın olmaması tesadüf değildi. Tam 17 gol yediler bu 5 maçta.