bir maç sonu hoca bunu söyledi ben de bunu yapıyorum mealinde demeç vermişti. tam bir görev adamı, istikrarlı. bana kalsa bu sene sağ bek almam beck tek başına yeterli kupa grup maçlarında pafdan bir oyuncu oynasa yeter hatta mümkünse grup aşamasında elenelim lig + ŞL desen 40 maçın 38inde gözü kapalı yazarsın becki. ee 2 maç için neden yıllık 8 trilyon ilave masraf çıkaralım ki. o parayı stopere kaydırıp sol beke kaydırıp soru işareti olmayan 2 adam alalım level atlatırlar bize...
hep sahaya odaklanıyorsunuz şu anda maç sahada değil
feda dedik ilk yaptıkları egemene sulanmak oldu. Rakiplerin bu şekilde sürekli seni
didiklemeye uğraştı. GG transferi herhangi bir sağ bek transferi değil bütün fenerlilere
bu takımdan kovsan gitmeyecek oyuncuların listesini yapın deseler hepsi birinci sıraya
GG yazarlardı sen öyle bir oyuncuyu söküp alıyorsun. Sen bunu yaparken söylemek istediğin şey
fenere bittiniz yoksunuz artık demek bunu sayfalarca haber yapıp ekonomik durumlarını anlatsan
diyemezsin geçen sene her zamanki gibi saha dışı etkenlerle şampiyonluğu kazanacaklardı
basınıyla taraftarıyla yöneticisiyle çok emindiler. Burda darbeyi vurdun geçen sene aldığımız sıradan bir şampiyonluk değildi.
renkli basın mensuplarının tv ekranlarında bozuluşlarını izlemedinizmi. Fener için çok büyük bir yıkım
oldu. eskiden sıradan kadrolarla dış etkenleride devreye sokup şampiyon oluyorlardı geçen sene tarihlerinin en güçlü
kadrosunu kurdular karşılarında rakip olarak stadsız bir takım vardı. Bu şampiyonluğu vermek onlar için
tam bir yıkım oldu. Şimdi ağızlarını bile açamıyorlar. ta içlerinde biliyorlar bu şampiyonluğu Beşiktaş sökerek aldı
hiç diyebiliyorlarmı geçmişte dedikleri gibi Beşiktaşa şampiyonluk verildi. şimdi karşılarında geçen sene şampiyonluğu
ellerinden söküp almış bu sene o kadro bozulmadan dahada güçlenerek girecek birde üstüne geçen seneki
dezavantaj olmayacak evinde ve rakipler çok önemli bir deplasman olacak vodafone arenada oynayacak
artık karşılarında zayıf Beşiktaş yok ciğerlerini bile söküp alıyor artık GG transferi bu açıdan önemli
onlar anladı hepsi pıstılar sesleri çıkmıyor ama bizim taraftar anlamadı daha GG transferi sahaya yapılan bir transfer değil
biz şubat ayndan beri bağıra bağıra alıyoruz GG yi sizin elinizden dedik ve buna mani olacak hiç bir şey yapamadılar.
böyle yırtınmaları dışlamaya çalışmaları hep bundan onlar GG nin gittiğini aylar öncesinden biliyorlardı zaten
yaptıkları şey itibarı kurtarmaya çalışmak.
bu transfer farklı bir mücadelenin zaferi seneye iyi performans verirse bu taçlanır. Bundan sonra fener biliyorki
Beşiktaş onun arka bahçesinde dolaşıyor. saha dışında parçala gardını düşür sahada gömmeye gidersin ondan sonra.
Alışın artık bu tip transferler olacak bu büyüklük savaşı artık zayıf Beşiktaş yok. Sizlerde buna uyum sağlayın bence
ben GG nin sahada ne vereceğine zerre bakmıyorum farkında değilsiniz Beşiktaşın yükselişini fener çok önce sezinledi
bunu kırmak için iki yıldır sürekli bizim istediğimiz oyunculara musallat oldu. akıl var mantık var bizim bonservissiz alacağımız bir
oyuncuya 6 M bonservis teklif etmek bizim boşta olan bir oyuncuyu almamızı engellemek için 5 M imza parası vermek
mantıklımı bu hep iki yıldır biz büyürken biz sizden büyüğüz imajını yaratmak içindi.
iki yıldır fenerle Beşiktaş arasında acayip bir savaş oldu henüz bitmedi bu savaş ama hep ellerinde patladı
şimdi ozanı öne çıkartıp süslemeye çalışmalarıda bundan çünkü bu savaşta ganimet gördükleri her şey ellerinde patladı.
rahat olun dayayın sırtınızı koltuğunuza izleyin bizim komutanlar savaşmayı iyi biliyor. tadını çıkarın.