2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348930 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yakışır :D
merak etme o iş GG ye imza attırmakla ilgili bir şey değil.
fırsatı yakaladık bunu iyi değerlendiriyoruz. önce transferlerde
fiyatları şişirdik iki yıldır. şimdi artık rakibin arka bahçesinde
dolanıyoruz yıllardır yaratmaya çalıştıkları biz zengin kulübüz
Beşiktaşı paramızla döveriz olgusu kırılıyor bu öylesine bir transfer değil
fenerin üstünde uzun yılları kapsayacak ciddi sarsıcı etkisi olacak bunu ne kadar şiddetlendirirsek o kadar
yıkıcı olur.
Zengin filan değiliz abi. Hala borç 1 trilyonun üstünde. Paramız olmadığı için transfer yapamıyoruz. Uefa paramız olduğuna hükmetse zaten cezayı kaldırır. Psikolojik etmenleri anlıyorum ama mali açıdan daha çok yolumuz var, şu an kadromuzdaki belkide en son gereken noktaya transfer için şartları zorlamak ne kadar doğru onu anlamlandıramıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MrtBlgc

renkli medya yalanları, amaçları yükselen güneşi aşağı çekmek. transferde belirleyici olmaz yabancı takımların tr medyasını takip ettiğini düşünmüyorum...
Bence ediyorlardır, sonuçta ortaya bir para koyuyor adamlar. 15 m avro bonservisine vereceklerini varsayalım, o listede Gökhan'ın alternatifi varsa riske etmeyip öteki oyuncuyu alırlar. Sergen Yalçın Bayern Münih örneği aklınıza gelsin.. Ha ama alıcı West Ham olunca belki araştırma yapmayabilirler.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Bence ediyorlardır, sonuçta ortaya bir para koyuyor adamlar. 15 m avro bonservisine vereceklerini varsayalım, o listede Gökhan'ın alternatifi varsa riske etmeyip öteki oyuncuyu alırlar. Sergen Yalçın Bayern Münih örneği aklınıza gelsin.. Ha ama alıcı West Ham olunca belki araştırma yapmayabilirler.

oyuncuyu araştırmak ile medyayı takip etmek benzer şey değil bence. şimdi sergeni bana sorsaydı bayernliler dönemin transfer rekorunu kırarak alırlardı  :D töreyi de alacak olan kulüpler gazete haberlerine bakmaz menajerden o ülke de daha evvel oynamış bildikleri oyuncudan vbvb sorgularlar. mesela sosayı alırken bilic dario srnadan referans alarak karar vermişti...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

Zengin filan değiliz abi. Hala borç 1 trilyonun üstünde. Paramız olmadığı için transfer yapamıyoruz. Uefa paramız olduğuna hükmetse zaten cezayı kaldırır. Psikolojik etmenleri anlıyorum ama mali açıdan daha çok yolumuz var, şu an kadromuzdaki belkide en son gereken noktaya transfer için şartları zorlamak ne kadar doğru onu anlamlandıramıyorum.
Bize demiyo Necmi abi zengin kulübüz diye fenerbahçenin zengin kulübü imajını yerle bir ediyoruz diyo.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bize demiyo Necmi abi zengin kulübüz diye fenerbahçenin zengin kulübü imajını yerle bir ediyoruz diyo.
Farkındayım bunu dediğinin ama bu yanılgıya düşüp hata yapmanın bizi geri götüreceği düşüncesindeyim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MrtBlgc

oyuncuyu araştırmak ile medyayı takip etmek benzer şey değil bence. şimdi sergeni bana sorsaydı bayernliler dönemin transfer rekorunu kırarak alırlardı  :D töreyi de alacak olan kulüpler gazete haberlerine bakmaz menajerden o ülke de daha evvel oynamış bildikleri oyuncudan vbvb sorgularlar. mesela sosayı alırken bilic dario srnadan referans alarak karar vermişti...
Doğrudur ama Gökhan'ın sicilinde zaten böyle bir olay var. Ki bu olay milli takıma kadar yansıdı. Yine de dikkatli olmak lazım. Zaten Avrupa'daki kalbur üstü kulüpler bile Türkiye'den oyuncu alırken kılı kırk yarıyor. Oyuncu ihraç edemediğimiz için bu gibi haberler tekrarlanırsa oyuncunun geleceğini etkileyebilir. Yalnız asıl referans oyuncunun çevresidir, o konuda katılıyorum..

Çevrimdışı Bishamon

WH forumunda Southampton Gökhan'a teklif yapmış diyorlar

Çevrimiçi murat

adamlar liverpoolu sömürüyorlar.kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.seneye 30 a satarlar liverpoola.west ham yerine saulthampona gitmesini tercih ederim.

Çevrimdışı zekotha

Cok dogru tespit, stoper havuzumuzda birbirine benzer ozelliklere sahip oyuncular olmasına ragmen insanların hala aynı tarzda bi stoper(g.gomez) uzerinde durmaları akla mantıga sıgmıyor. Bugun de nkoulou'nun boyundan dolayı vazgecildigine yonelik bi haber dusmustu portallara(dogru olduguna inanmak istemiyorum), elde kalan tek duzgun aday da elimine edilecek gibi. Kaldı ki pazdan da bu takımı sırtlayacak seviyede bi isim hic degil. Ayrıca yonetim konusunda da katılmamak elde degil, hala bazı noktalarda gereksiz bi muhafazakar yaklasım sergiliyorlar. Sacmalık :ph34r:

Yanıldığınız bir nokta var Gustavo defansın her yerinde oynuyor sol merkezde de oynuyor ve bu kadar diretilmesinin nedeni Rhodolfo'ya güvenip yola çıkılmak istenmemesi diye düşünüyorum. ayrıca pedro ve milodan farklı olarak gustavo genç yaşına rağmen çok sayıda milli maça çıkmış bir isim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş’la 3 yıllık anlaşma sağlayan tecrübeli sağ bekin, Siyah-Beyazlılar’dan yıllık 1,8 milyon Euro ücret alması bekleniyor. Yönetimin, yıldız isme 1,5 milyon Euro da imza parası vermeyi kabul ettiği, primlerle birlikte tecrübeli futbolcuya toplamda 7,2 milyon Euro ödeneceği öğrenildi. (Fanatik)

Yeni cikti. 32 yasinda, buyuk ihtimalle Beck'in yedegi olacak, sikca sakatlanan, performansi son 2 senede inanilmaz gerileyen oyuncunun karsiligini alamayacagin maliyeti.

Koruyanlari vicdaniyla basbasa birakiyorum. Ondan sonra beklersiniz oyuncu satacaz da oyuncu alacaz diye.

Mehmet dostum, fikirlerine saygı duyacağım ama dezenformasyonlarını okumak yordu beni.

Bütün mesajlarında sürekli "2 senede inanılmaz gerileyen" yazıp duruyorsun, ama futbolu metrik olarak gösteren squawka ve whoscored adlı sitelerde bu sene son senelerin en iyi performasını sergilediğini gösteriyor.

Ayrıca devamlı 32 yaşına gelmiş dediğin adam 1985 doğumlu.

Fikirlerini katılırız katılmayız, ayrı mesele. Ama insanları yanlış bilgilerle şartlamaya çalışıyorsun ve bunu belirtmek istedim.

Çevrimdışı MrtBlgc

Doğru olabilir çünkü Mane Liverpool'a gidecek, o bölgeyi Gökhanla kapatmak isteyebilirler.

Çevrimdışı Bishamon

adamlar liverpoolu sömürüyorlar.kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.seneye 30 a satarlar liverpoola.west ham yerine saulthampona gitmesini tercih ederim.

Sonraki satıştan pay ile satılırsa çok iyi olur iki sene sonra 30M Pound'a satarlar en az

Çevrimdışı tangaz

ben de öyle şeylere ulaştım ama rakam 8 mio euro diyorlar, bizim başkan da bana böyle tekliflerle gelmeyin demiş  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Mehmet dostum, fikirlerine saygı duyacağım ama dezenformasyonlarını okumak yordu beni.

Bütün mesajlarında sürekli "2 senede inanılmaz gerileyen" yazıp duruyorsun, ama futbolu metrik olarak gösteren squawka ve whoscored adlı sitelerde bu sene son senelerin en iyi performasını sergilediğini gösteriyor.

Ayrıca devamlı 32 yaşına gelmiş dediğin adam 1985 doğumlu.

Fikirlerini katılırız katılmayız, ayrı mesele. Ama insanları yanlış bilgilerle şartlamaya çalışıyorsun ve bunu belirtmek istedim.

güzel tespit olmuş. yaş konusuna ben de çok takılmıyorum. özellikle gece gezmesi olmayan düzenli uyuyan adamlarda hiç takılmıyorum ben şahsen istemiyorum nedeni sadece fazla fenerli olması, mesela bizde nasıl ki olcay fazla beşiktaşlıdır maç sonu tüm mikrofonlara konuşur gg de fenerde o rollere bürünmüştür...

Çevrimiçi Necmi

bir maç sonu hoca bunu söyledi ben de bunu yapıyorum mealinde demeç vermişti. tam bir görev adamı, istikrarlı. bana kalsa bu sene sağ bek almam beck tek başına yeterli kupa grup maçlarında pafdan bir oyuncu oynasa yeter hatta mümkünse grup aşamasında elenelim lig + ŞL desen 40 maçın 38inde gözü kapalı yazarsın becki. ee 2 maç için neden yıllık 8 trilyon ilave masraf çıkaralım ki. o parayı stopere kaydırıp sol beke kaydırıp soru işareti olmayan 2 adam alalım level atlatırlar bize...
hep sahaya odaklanıyorsunuz şu anda maç sahada değil
feda dedik ilk yaptıkları egemene sulanmak oldu. Rakiplerin bu şekilde sürekli seni
didiklemeye uğraştı. GG transferi herhangi bir sağ bek transferi değil bütün fenerlilere
bu takımdan kovsan gitmeyecek oyuncuların listesini yapın deseler hepsi birinci sıraya
GG yazarlardı sen öyle bir oyuncuyu söküp alıyorsun. Sen bunu yaparken söylemek istediğin şey
fenere bittiniz yoksunuz artık demek bunu sayfalarca haber yapıp ekonomik durumlarını anlatsan
diyemezsin geçen sene her zamanki gibi saha dışı etkenlerle şampiyonluğu kazanacaklardı
basınıyla taraftarıyla yöneticisiyle çok emindiler. Burda darbeyi vurdun geçen sene aldığımız sıradan bir şampiyonluk değildi.
renkli basın mensuplarının tv ekranlarında bozuluşlarını izlemedinizmi. Fener için çok büyük bir yıkım
oldu. eskiden sıradan kadrolarla dış etkenleride devreye sokup şampiyon oluyorlardı geçen sene tarihlerinin en güçlü
kadrosunu kurdular karşılarında rakip olarak stadsız bir takım vardı. Bu şampiyonluğu vermek onlar için
tam bir yıkım oldu. Şimdi ağızlarını bile açamıyorlar. ta içlerinde biliyorlar bu şampiyonluğu Beşiktaş sökerek aldı
hiç diyebiliyorlarmı geçmişte dedikleri gibi Beşiktaşa şampiyonluk verildi. şimdi karşılarında geçen sene şampiyonluğu
ellerinden söküp almış bu sene o kadro bozulmadan dahada güçlenerek girecek birde üstüne geçen seneki
dezavantaj olmayacak evinde ve rakipler çok önemli bir deplasman olacak vodafone arenada oynayacak
artık karşılarında zayıf Beşiktaş yok ciğerlerini bile söküp alıyor artık GG transferi bu açıdan önemli
onlar anladı hepsi pıstılar sesleri çıkmıyor ama bizim taraftar anlamadı daha GG transferi sahaya yapılan bir transfer değil
biz şubat ayndan beri bağıra bağıra alıyoruz GG yi sizin elinizden dedik ve buna mani olacak hiç bir şey yapamadılar.
böyle yırtınmaları dışlamaya çalışmaları hep bundan onlar GG nin gittiğini aylar öncesinden biliyorlardı zaten
yaptıkları şey itibarı kurtarmaya çalışmak.
bu transfer farklı bir mücadelenin zaferi seneye iyi performans verirse bu taçlanır. Bundan sonra fener biliyorki
Beşiktaş onun arka bahçesinde dolaşıyor. saha dışında parçala gardını düşür sahada gömmeye gidersin ondan sonra.
Alışın artık bu tip transferler olacak bu büyüklük savaşı artık zayıf Beşiktaş yok. Sizlerde buna uyum sağlayın bence
ben GG nin sahada ne vereceğine zerre bakmıyorum farkında değilsiniz Beşiktaşın yükselişini fener çok önce sezinledi
bunu kırmak için iki yıldır sürekli bizim istediğimiz oyunculara musallat oldu. akıl var mantık var bizim bonservissiz alacağımız bir
oyuncuya 6 M bonservis teklif etmek bizim boşta olan bir oyuncuyu almamızı engellemek için 5 M imza parası vermek
mantıklımı bu hep iki yıldır biz büyürken biz sizden büyüğüz imajını yaratmak içindi.
iki yıldır fenerle Beşiktaş arasında acayip bir savaş oldu henüz bitmedi bu savaş ama hep ellerinde patladı
şimdi ozanı öne çıkartıp süslemeye çalışmalarıda bundan çünkü bu savaşta ganimet gördükleri her şey ellerinde patladı.
rahat olun dayayın sırtınızı koltuğunuza izleyin bizim komutanlar savaşmayı iyi biliyor. tadını çıkarın.

Çevrimdışı Bishamon

PL'de küme düşen takım bizden çok daha fazla para kazanıyor.Biraz cimriliği bırakıp ödesinler  :lol:

Çevrimdışı tangaz

feda dedik ilk yaptıkları egemene sulanmak oldu. Rakiplerin bu şekilde sürekli seni
didiklemeye uğraştı. GG transferi herhangi bir sağ bek transferi değil bütün fenerlilere
bu takımdan kovsan gitmeyecek oyuncuların listesini yapın deseler hepsi birinci sıraya
GG yazarlardı sen öyle bir oyuncuyu söküp alıyorsun. Sen bunu yaparken söylemek istediğin şey
fenere bittiniz yoksunuz artık demek bunu sayfalarca haber yapıp ekonomik durumlarını anlatsan
diyemezsin geçen sene her zamanki gibi saha dışı etkenlerle şampiyonluğu kazanacaklardı
basınıyla taraftarıyla yöneticisiyle çok emindiler. Burda darbeyi vurdun geçen sene aldığımız sıradan bir şampiyonluk değildi.
renkli basın mensuplarının tv ekranlarında bozuluşlarını izlemedinizmi. Fener için çok büyük bir yıkım
oldu. eskiden sıradan kadrolarla dış etkenleride devreye sokup şampiyon oluyorlardı geçen sene tarihlerinin en güçlü
kadrosunu kurdular karşılarında rakip olarak stadsız bir takım vardı. Bu şampiyonluğu vermek onlar için
tam bir yıkım oldu. Şimdi ağızlarını bile açamıyorlar. ta içlerinde biliyorlar bu şampiyonluğu Beşiktaş sökerek aldı
hiç diyebiliyorlarmı geçmişte dedikleri gibi Beşiktaşa şampiyonluk verildi. şimdi karşılarında geçen sene şampiyonluğu
ellerinden söküp almış bu sene o kadro bozulmadan dahada güçlenerek girecek birde üstüne geçen seneki
dezavantaj olmayacak evinde ve rakipler çok önemli bir deplasman olacak vodafone arenada oynayacak
artık karşılarında zayıf Beşiktaş yok ciğerlerini bile söküp alıyor artık GG transferi bu açıdan önemli
onlar anladı hepsi pıstılar sesleri çıkmıyor ama bizim taraftar anlamadı daha GG transferi sahaya yapılan bir transfer değil
biz şubat ayndan beri bağıra bağıra alıyoruz GG yi sizin elinizden dedik ve buna mani olacak hiç bir şey yapamadılar.
böyle yırtınmaları dışlamaya çalışmaları hep bundan onlar GG nin gittiğini aylar öncesinden biliyorlardı zaten
bu transfer farklı bir mücadelenin zaferi seneye iyi performans verirse bu taçlanır. Bundan sonra fener biliyorki
Beşiktaş onun arka bahçesinde dolaşıyor. saha dışında parçala gardını düşür sahada gömmeye gidersin ondan sonra.
Alışın artık bu tip transferler olacak bu büyüklük savaşı artık zayıf Beşiktaş yok. Sizlerde buna uyum sağlayın bence
ben GG nin sahada ne vereceğine zerre bakmıyorum farkında değilsiniz Beşiktaşın yükselişini fener çok önce sezinledi
bunu kırmak için iki yıldır sürekli bizim istediğimiz oyunculara musallat oldu. akıl var mantık var bizim bonservissiz alacağımız bir
oyuncuya 6 M bonservis teklif etmek bizim boşta olan bir oyuncuyu almamızı engellemek için 5 M imza parası vermek
mantıklımı bu hep iki yıldır biz büyürken biz sizden büyüğüz imajını yaratmak içindi.
iki yıldır fenerle Beşiktaş arasında acayip bir savaş oldu henüz bitmedi bu savaş ama hep ellerinde patladı
şimdi ozanı öne çıkartıp süslemeye çalışmalarıda bundan çünkü bu savaşta ganimet gördükleri her şey ellerinde patladı.
rahat olun dayayın sırtınızı koltuğunuza izleyin bizim komutanlar savaşmayı iyi biliyor. tadını çıkarın.

dediklerinin tümüne katılıyorum AMA renklilerden oyuncu istemiyorum bu da benim görüşüm. renklilerden adam almadan da daha güçlü ol ezerek şampiyon ol kanırta kanırta diyenlerin çöküşünü izle. benim felsefem bu...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biraz da gidecek adamları konuşalım. Aşağıdakileri ne yapacağız? Transfer sezonu açıldı takımlar kadrolarını kurmaya başladılar, sona kalırsak yine haraç mezat bedavaya kiralık veririz.

Günay
Boyko (Durumu belli değil, Fabri yüzünden)
Pedro
Miloseviç
Pektemek
Ömer Şişmanoğlu
Veli (Hazırlık kampı sonucuna göre)

Töre kalırsa Kerim'in de kiralanması söz konusu olabilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

İşin onlar açısından daha hazin tarafı, Gökhan'ın kendileriyle aynı parayı teklif eden Beşiktaş'a gelmesi.

"Parayı bastırıp aldık" olayı da yok yani, adamlarla aynı parayı veriyoruz ve kaptanları 9 yıllık takımlarını bırakıp bize geliyor.

Çok büyük prestij kaybı yaşıyorlar.

Nani'yi gönderiyorlar, yerine aldıkları adam Şeyşu. 2 sene önce 5 milyon euro imza parasıyla aldıkları Diego'yu bedava göndermeye çalışıyorlar.

Bunlar dışında kadrolarında 14 tane sözleşmeli oyuncuları kaldı ve 2'si Emenike ile Stoch.

Tek kelimeyle acınacak durumdalar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fener simdide Gustavoya talip olmuş

Ulan bu nasil bir kuyruk acısıdır yaa :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

Fio Gomez için 5M istemiş biz en fazla 3 veririz demişiz. Yahu su adama da 5M vermeyeceksen yazık.

Bu arada kaynak NTV Spor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Berat

WHU forumunda sızıyorduk bir ara n'oldu o plana  :)

Çevrimiçi Necmi

zengin olduğumuzu söylemedim fener yıllardır bu borç içinde adamların bizden zor durumdayken sürekli güçlü kulüp imajı beslendi
biz onların bu imajını yıkıyoruz bunu yaparkende bizim çok paramız var demiyoruz biz verir alırız demiyoruz Başkan ne dedi
GG yi isteriz ama bizim bir transfer politikamız var biz fenerin verdiği paraları vermeyiz bize şartları uygunsa alırız.
yarın imza atılırsa bu sözün yorumu şu olacak bizim paramız yok ama biz fenerden çok daha iyi durumdayız daha güçlüyüz tercih edileniz.
bunlar feneri yıkan adımlar. Bir taraftan ben para saçmam diyorsun diğer tarafta en güçlü benim diyorsun :D
dostum kutuplar yer değiştiriyor elbet yıkımlar olacak bu arada kaybettiklerinde olacak önemli olan kayıp değil burda
bu tamamlandığında ayaktamısın önemli olan buda değil esas önemlisi kutuplar tekrar oturduğunda yerli yerine senin
kutbun merkezinde olman önemli.
sizler olaya hep yüzeysel bakıyorsunuz ben iki yıldır bunu anlatmaya çalıştım anlatamadım.
yd döneminde kendi menfaatlerinin Beşiktaş menfaati önüne geçtiği yönetimler tarafından yönetildik bu dönemde çok ezildik hırpalandık.
şimdi yanlışlarıda olsa Beşiktaş menfaatlerini ön planda tutan bir yönetim tarafından yönetiliyoruz.
Bazen egolar ağır basıyor. Bazen diktaya kaçan kararlar alınıyor yaptım oldu deniyor ama sonrasında yanlışdan dönülüyor.
ama ne olursa olsun atılan adım yanlış veya doğru Beşiktaş için atılıyor. Her şeyi doğrumu yapıyor bu tartışılır elbette
ama tartışılmayacak bir şey varsa bu yönetimin Beşiktaş menfaatlerine hizmet etmediğini söylemektir.
Borçlar büyük bir günde kapatılamaz heleki tesisleşme hamlesi yaparken bunun olması imkansız. ama tesisleşmedende borçlarını kapatma
imkanın olmayacak yani bazı şeyler yapılır yanlışda görünse doğrudur. çünkü uzun vadede bunun katkılarınıda görebiliyoruz.
tabi hatalarda olacak zararda edeceğiz mükemmellik diye bir şey yoktur. esas önemli olan yolun sonunda yapılacak olan hesaptır.
bu hesapta artılar fazlaysa doğru işler yapılmış demektir. Tabiki eleştirilmeli eleştiri mekanizması hataların vahim sonuçlara gitmesini önler.
ama bu eleştiri doğru şekilde yapılırsa bunu başarabiliriz.

Çevrimdışı tangaz

Fio Gomez için 5M istemiş biz en fazla 3 veririz demişiz. Yahu su adama da 5M vermeyeceksen yazık.

Bu arada kaynak NTV Spor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 ay önce bedava alabileceğimiz oyuncudan bahsediyoruz ama. bence 3 bile çok ancak şöyle olur 3 yıllık kontrat yaparız gomeze ödenecek maaştan yıllık 1 milyon düşeriz o bedeli bizim marioya kitleriz. o da bir bedel ödemeli bence...

Çevrimiçi Necmi

bu arada yıllardır zayıf Beşiktaş imajını beslediler şimdi biz bu silahla onları vuruyoruz.
Bu kadar zayıf Beşiktaş karşısında fener yıkılıyor. Düşünün taraftarlarının psikolojisini
ben diyorum kaç yıldır karşımızda kartondan dev var diye şimdi biz aspiratörleri çalıştırdık uçmaya başladılar :D

Etiketler: