2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349936 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Fio Gomez için 5M istemiş biz en fazla 3 veririz demişiz. Yahu su adama da 5M vermeyeceksen yazık.

Bu arada kaynak NTV Spor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ntvspor bir saat geliyor bir saat gidiyor diyor. Neye inanacağımızı şaşırdık.

Çevrimdışı Turco

Biraz da gidecek adamları konuşalım. Aşağıdakileri ne yapacağız? Transfer sezonu açıldı takımlar kadrolarını kurmaya başladılar, sona kalırsak yine haraç mezat bedavaya kiralık veririz.

Günay
Boyko (Durumu belli değil, Fabri yüzünden)
Pedro
Miloseviç
Pektemek
Ömer Şişmanoğlu
Veli (Hazırlık kampı sonucuna göre)

Töre kalırsa Kerim'in de kiralanması söz konusu olabilir.

Bunların hepsini Osmanlıspor'a verip karşılığında sadece Badou N'diaye'yi alma imkanımız olsa asla itiraz etmem.

Töre'yi bu saatten sonra kimse almaz dün yine silahlı bi olaya karışmış bu oldu iki.

Edit: Üç olmuş. 1-Ömer Toprak olayı 2-Gece kulübünde vurulma 3-Dünkü olay.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2016, 14:46:34 Turco ]

Çevrimiçi Necmi

2 ay önce bedava alabileceğimiz oyuncudan bahsediyoruz ama. bence 3 bile çok ancak şöyle olur 3 yıllık kontrat yaparız gomeze ödenecek maaştan yıllık 1 milyon düşeriz o bedeli bizim marioya kitleriz. o da bir bedel ödemeli bence...
zaten yarı hakları onlarındı şimdi bu parayı verip tüm haklarını alırsak bence kötü bir transfer olmaz
3 ay öncede bedava değildi satsak yüzde kırkını fio ya verecektik. şimdi o vereceğimiz payı satın almış olacağız.
gomezin yükselen grafiğini düşünürsek bu alınacak bir risk aslında biz onu önümüzdeki yıllarda çine iyi fiyata okuturuz :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Fio Gomez için 5M istemiş biz en fazla 3 veririz demişiz. Yahu su adama da 5M vermeyeceksen yazık.

Bu arada kaynak NTV Spor.

Büyük bir Türk düşünürü var, onun sözlerini paylaşayım:

miş miş miş de muş muş muş.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunların hepsini Osmanlıspor'a verip karşılığında sadece Badou N'diaye'yi alma imkanımız olsa asla itiraz etmem.

Töre'yi bu saatten sonra kimse almaz dün yine silahlı bi olaya karışmış bu oldu iki.

Edit: Üç olmuş. 1-Ömer Toprak olayı 2-Gece kulübünde vurulma 3-Dünkü olay.

Dünkü olay olmamış, yalanlandı.

Çevrimdışı tangaz

zaten yarı hakları onlarındı şimdi bu parayı verip tüm haklarını alırsak bence kötü bir transfer olmaz
3 ay öncede bedava değildi satsak yüzde kırkını fio ya verecektik. şimdi o vereceğimiz payı satın almış olacağız.
gomezin yükselen grafiğini düşünürsek bu alınacak bir risk aslında biz onu önümüzdeki yıllarda çine iyi fiyata okuturuz :D

bizden 5 istemelerinin nedeni muhtemelen 6-8 arası bir teklif gelmiştir o paranın da yarısı bize gideceği için 3-4 kazanmaktansa 5e beşiktaşa verelim mantığı güdüyordur bu italyanlar. gomezi almak her babayiğidin harcı değil 3 yıllık kontrat ister yıllık 5 mio net maaş ister vergiler bonservis falan derken bizden başka alacak takımlara maliyeti 40 milyonu geçecektir. bu nedenle 3 iyidir  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu arada yıllardır zayıf Beşiktaş imajını beslediler şimdi biz bu silahla onları vuruyoruz.
Bu kadar zayıf Beşiktaş karşısında fener yıkılıyor. Düşünün taraftarlarının psikolojisini
ben diyorum kaç yıldır karşımızda kartondan dev var diye şimdi biz aspiratörleri çalıştırdık uçmaya başladılar :D
Biz En büyük Camiayiz , Kenetlenme sorunumuz vardı son bir kac yıldır onuda çözdük bu yil , Muhalifi , Yönetimi ve taraftariyla bir bütün olduk ve basari geldi

Bizim oldugumuz yerde ikiside Kartondan devdir seninde dediğin gibi

Bu kadar darbeye ragmen yikilmadik bizi yıkamazlar ! Onlar bizim yedigimiz darbeleri yeseydi suan ikiside kayyuma atanmis ve taraftari kalmamisti..

Metin tekinin bir sozu vardi : Takim iyi giderdi stada 20.000 kisi gelirdi , Biraz kotu giderdik 40.000 kisi gelirdi diye...

Taraftar son Bir kac yildir inanilmaz sahip çıkıyor kulube , Burada kuruşların bile hesabini yapiyoruz.. @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı firewater

2 ay önce bedava alabileceğimiz oyuncudan bahsediyoruz ama. bence 3 bile çok ancak şöyle olur 3 yıllık kontrat yaparız gomeze ödenecek maaştan yıllık 1 milyon düşeriz o bedeli bizim marioya kitleriz. o da bir bedel ödemeli bence...

Aynen katılıyorum. Bir bedel ödemeli. Yok iyi kadro kurun kalayım, sizi seviyorum ama düşüncem gibi boş beleş laflarla büyük takımlardan teklif gelirse atlarım diye bekledi opsiyonunu felan yaktı. Halbuki nisanda kalıyorum dese şimdi oda rahattı bizde.

Çevrimdışı Berat

Metin tekinin bir sozu vardi : Takim iyi giderdi stada 20.000 kisi gelirdi , Biraz kotu giderdik 40.000 kisi gelirdi diye...

Taraftar son Bir kac yildir inanilmaz sahip çıkıyor kulube , Burada kuruşların bile hesabini yapiyoruz.. @Necmi abi

Şu sözleri duyunca içim bir garip oluyor , İnönü'de boş tribünlere oynadığımız zamanları hatırlıyorum bilet fiyatları çok pahalı olsa da.

Çevrimiçi Mehmet57

Mehmet dostum, fikirlerine saygı duyacağım ama dezenformasyonlarını okumak yordu beni.

Bütün mesajlarında sürekli "2 senede inanılmaz gerileyen" yazıp duruyorsun, ama futbolu metrik olarak gösteren squawka ve whoscored adlı sitelerde bu sene son senelerin en iyi performasını sergilediğini gösteriyor.

Ayrıca devamlı 32 yaşına gelmiş dediğin adam 1985 doğumlu.

Fikirlerini katılırız katılmayız, ayrı mesele. Ama insanları yanlış bilgilerle şartlamaya çalışıyorsun ve bunu belirtmek istedim.

Istatistiklere ben cok fazla onem vermem, sonucta adami ben de izliyorum. Gectigimiz sezon ve ondan onceki sezon fizik anlamda buyuk dusus yasadigi ortada. Arkadaki biraktigi bosluklarla Fener'in sampiyonlugu kacirmasinda pay sahibi olan oyunculardan biriydi 14-15'de.

Bunun yani sira, sezonun ortasinda adam zaten 32'e girecek. Bukadar kucuk detaylara fazla onem vermesek?

Ben oyuncu hakkinda goruslerimi belirttim fazlasiyla. Umarim transferi gerceklesmez, Avrupa'da bir takima gider.

Çevrimiçi sozkul

yok @sozkul abi haklısında ben tecrübeliyim tosiç konusunda.geçtiğimiz sezon transfer edilirken neginrden çıktı bu tosiç diye veryansın edilirken ben ekonomik tablomuzuda göz önünde bulundurarark iyi bir transfer olduğunu savunduğum için linç girişimine maruz kalmıştım.o dönem elimizdeki en iyi solbek olduğunu söylediğim için baya bir tepki görmüştüm.zaman beni haklı çıkardımı bilemem ama transferi ben yapmışım gibi tepki görmem ilginçti.ligi tanıyan bedava bir oyuncu.trabzon maçında motta maçı verdi ihalesi q7 ye kaldı ama şenol güneş ipini çekti.tosiç kendi kalemize
golleri sıralamasa ne ismail derdimiz olurdu nede stoper. iyiki beck gibi bir oyuncumuz varda o traftan açık vermiyoruz.birde ismailin muadili karşısına geçince göreceğiz bakalım defansı.

Tosiç'in kendi kalemize attığı ve stoper oynadığında son hamle ile engellediği ataklara lazım.  Mesele şuki bazı defans oyuncuları o son tehlikeli hamleyi yapmıyorlar, , o son hamleyi kafa göz gözetmeden yapmazsan hata yapma ihtimalinde ortadan kalkıyor. Tosiç'i bunu gözeterek değerlendirmek lazım.

Çevrimiçi Necmi

zaten 5 istedilerse bu iş azami 3 e bağlanır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir de her sene bişi değişiyor yönetimde. Geçen sene tesisten sorumlu Umut Güner bu sene transfer komitesinin de başına geldi. Şimdi tesis ile transferlerin alakası nedir, Umut Güner in tecrübesi ne düzeydedir bu konuda? Ayrıca bu görev dağılımın toplantıda değilde böyle emrivaki şekilde resmi siteden duyurulması da hoş olmamış. Profesyonelleşme şart..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yalçın

hep sahaya odaklanıyorsunuz şu anda maç sahada değil
feda dedik ilk yaptıkları egemene sulanmak oldu. Rakiplerin bu şekilde sürekli seni
didiklemeye uğraştı. GG transferi herhangi bir sağ bek transferi değil bütün fenerlilere
bu takımdan kovsan gitmeyecek oyuncuların listesini yapın deseler hepsi birinci sıraya
GG yazarlardı sen öyle bir oyuncuyu söküp alıyorsun. Sen bunu yaparken söylemek istediğin şey
fenere bittiniz yoksunuz artık demek bunu sayfalarca haber yapıp ekonomik durumlarını anlatsan
diyemezsin geçen sene her zamanki gibi saha dışı etkenlerle şampiyonluğu kazanacaklardı
basınıyla taraftarıyla yöneticisiyle çok emindiler. Burda darbeyi vurdun geçen sene aldığımız sıradan bir şampiyonluk değildi.
renkli basın mensuplarının tv ekranlarında bozuluşlarını izlemedinizmi. Fener için çok büyük bir yıkım
oldu. eskiden sıradan kadrolarla dış etkenleride devreye sokup şampiyon oluyorlardı geçen sene tarihlerinin en güçlü
kadrosunu kurdular karşılarında rakip olarak stadsız bir takım vardı. Bu şampiyonluğu vermek onlar için
tam bir yıkım oldu. Şimdi ağızlarını bile açamıyorlar. ta içlerinde biliyorlar bu şampiyonluğu Beşiktaş sökerek aldı
hiç diyebiliyorlarmı geçmişte dedikleri gibi a şampiyonluk verildi. şimdi karşılarında geçen sene şampiyonluğu
ellerinden söküp almış bu sene o kadro bozulmadan dahada güçlenerek girecek birde üstüne geçen seneki
dezavantaj olmayacak evinde ve rakipler çok önemli bir deplasman olacak vodafone arenada oynayacak
artık karşılarında zayıf Beşiktaş yok ciğerlerini bile söküp alıyor artık GG transferi bu açıdan önemli
onlar anladı hepsi pıstılar sesleri çıkmıyor ama bizim taraftar anlamadı daha GG transferi sahaya yapılan bir transfer değil
biz şubat ayndan beri bağıra bağıra alıyoruz GG yi sizin elinizden dedik ve buna mani olacak hiç bir şey yapamadılar.
böyle yırtınmaları dışlamaya çalışmaları hep bundan onlar GG nin gittiğini aylar öncesinden biliyorlardı zaten
yaptıkları şey itibarı kurtarmaya çalışmak.
bu transfer farklı bir mücadelenin zaferi seneye iyi performans verirse bu taçlanır. Bundan sonra fener biliyorki
Beşiktaş onun arka bahçesinde dolaşıyor. saha dışında parçala gardını düşür sahada gömmeye gidersin ondan sonra.
Alışın artık bu tip transferler olacak bu büyüklük savaşı artık zayıf Beşiktaş yok. Sizlerde buna uyum sağlayın bence
ben GG nin sahada ne vereceğine zerre bakmıyorum farkında değilsiniz Beşiktaşın yükselişini fener çok önce sezinledi
bunu kırmak için iki yıldır sürekli bizim istediğimiz oyunculara musallat oldu. akıl var mantık var bizim bonservissiz alacağımız bir
oyuncuya 6 M bonservis teklif etmek bizim boşta olan bir oyuncuyu almamızı engellemek için 5 M imza parası vermek
mantıklımı bu hep iki yıldır biz büyürken biz sizden büyüğüz imajını yaratmak içindi.
iki yıldır fenerle Beşiktaş arasında acayip bir savaş oldu henüz bitmedi bu savaş ama hep ellerinde patladı
şimdi ozanı öne çıkartıp süslemeye çalışmalarıda bundan çünkü bu savaşta ganimet gördükleri her şey ellerinde patladı.
rahat olun dayayın sırtınızı koltuğunuza izleyin bizim komutanlar savaşmayı iyi biliyor. tadını çıkarın.

Helal @Necmi abi icimden gecenler tam buydu.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

dediklerinin tümüne katılıyorum AMA renklilerden oyuncu istemiyorum bu da benim görüşüm. renklilerden adam almadan da daha güçlü ol ezerek şampiyon ol kanırta kanırta diyenlerin çöküşünü izle. benim felsefem bu...
renklilerden oyuncu alınmasını bende istemiyorum.
ama GG olayı biraz farklı

Çevrimdışı onder23

Bizim takım önünüzde ki birkaç yıllık bir planlama ile gg transferini yapmiyor birinci amaç önümüzdeki sen şampiyon olmak o yüzden GG un yaşından dem vurulmasi garibime gitti. Fiziken güçlü bir GG çok katkı sağlar. Ayrıca 32 yaşında diye transferi istenmiyorsa elimizde q17 var oda aynı yaşta geldi. Alves var 33 yaşında Juve ye gitti. Böyle adamlardan birkaç sene üst düzey performans alınıp sonra bırakılır bknz gs nin urfauliji transferi

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sozkul

2 ay önce bedavaydıda almadık mı Tangaz,  Gomez şu anda karar veremem dedi yapacağımız hiçbirşey yoktuki.
Geçmişi unutup şöyle bakacaksın, Gomez 5 milyon eder mi etmez mi?

Şu sözleri duyunca içim bir garip oluyor , İnönü'de boş tribünlere oynadığımız zamanları hatırlıyorum bilet fiyatları çok pahalı olsa da.
Bu konuda en vefakar taraftar yine biziz cunku sadece basariya odakli değiliz armaya sevdaliyiz

Feda sezonun ilk senesini saymazsak , Yillarca sampiyonluk görmeyen BUYUK bir takimin 32.000 lik stadda 25.000 ortalamaya oynamasi başarıdır

Çevrimdışı tuncaboylu

Istatistiklere ben cok fazla onem vermem, sonucta adami ben de izliyorum. Gectigimiz sezon ve ondan onceki sezon fizik anlamda buyuk dusus yasadigi ortada. Arkadaki biraktigi bosluklarla Fener'in sampiyonlugu kacirmasinda pay sahibi olan oyunculardan biriydi 14-15'de.

Bunun yani sira, sezonun ortasinda adam zaten 32'e girecek. Bukadar kucuk detaylara fazla onem vermesek?

Ben oyuncu hakkinda goruslerimi belirttim fazlasiyla. Umarim transferi gerceklesmez, Avrupa'da bir takima gider.

Sevgili dostum sen izliyorsun adamı, ama istatistikler metrik olarak söylüyor. Kaldı ki sen bu adamın maçlarını stadda da izlemedin, televizyondan izledin. Tam bir değerlendirme için yeterli değil.

Niyetin kötü değildir de, 7 ay sonra 32 yaşına girecek olan Gökhan için sürekli 32 yaşında demen yanıltıcı oluyor.

Ayrıca geçen sene Fenerbahçe'nin kaçırdığı şampiyonluğun ve Avrupa'dan elenmesinin en önemli sebeplerinden biri, kendisinin oynamadığı maçlardı.

Shkatar'dan 3 yediler, Gökhan yoktu.
Molde'den 3 yediler, GÖkhan yoktu.
Bizden 3 yediler, Gökhan yoktu.
Antalyaspor'dan 4 yediler, Gökhan yoktu.
Braga'dan 4 yediler, Gökhan yoktu.

Defansı övülen Fenerbahçe'nin sezonun en kötü savunma performansını gösterdiği 5 maçta Gökhan'ın olmaması tesadüf değildi. Tam 17 gol yediler bu 5 maçta.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2016, 15:30:41 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

2 ay önce bedavaydıda almadık mı Tangaz,  Gomez şu anda karar veremem dedi yapacağımız hiçbirşey yoktuki.
Geçmişi unutup şöyle bakacaksın, Gomez 5 milyon eder mi etmez mi?

mesele gomezin edip etmemesi değil bu işler birazda strateji işi örneğin geçen sene doğru strateji ile cincona 9a itelenmeye çalışılırken biz bedelsiz kiraladık, çünkü dersimize çalışarak masaya oturmuştuk. ben şimdi diyorum ki gomezi alabilecek avrupada çok az takım var onlarda farklı hedefler peşinde koşuyorlar daha genç oyuncular peşindeler gomezi X bir takım almaya kalksa onlara 3 yıllık maliyeti 40 milyon euro olacaktır. biz bu kartı doğru oynayıp mümkün olan en düşük bedelle masadan kazanan taraf olarak kalkmalıyız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Bir de her sene bişi değişiyor yönetimde. Geçen sene tesisten sorumlu Umut Güner bu sene transfer komitesinin de başına geldi. Şimdi tesis ile transferlerin alakası nedir, Umut Güner in tecrübesi ne düzeydedir bu konuda? Ayrıca bu görev dağılımın toplantıda değilde böyle emrivaki şekilde resmi siteden duyurulması da hoş olmamış. Profesyonelleşme şart..
görev dağılımı toplantıda yapılmıştır zaten resmi sitede duyurmayıp
profesyonel olmak için nerde duyurmak lazım. haberlerimizi vermek zaten resmi sitenin işi değilmi :alala:
yöneticilerin yöneticilik yapma konusunda uzman olması yeterli scout olmasına gerek yok onlar sadace pazarlık aşamasında olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Emrivaki olduğunu nereden biliyorsun, yönetim kurulu toplantısına telekulak mı yerleştirdin?  :D

Çevrimiçi Necmi

mesele gomezin edip etmemesi değil bu işler birazda strateji işi örneğin geçen sene doğru strateji ile cincona 9a itelenmeye çalışılırken biz bedelsiz kiraladık, çünkü dersimize çalışarak masaya oturmuştuk. ben şimdi diyorum ki gomezi alabilecek avrupada çok az takım var onlarda farklı hedefler peşinde koşuyorlar daha genç oyuncular peşindeler gomezi X bir takım almaya kalksa onlara 3 yıllık maliyeti 40 milyon euro olacaktır. biz bu kartı doğru oynayıp mümkün olan en düşük bedelle masadan kazanan taraf olarak kalkmalıyız...
eminim buna dikkat ediyorlardır :)

Çevrimdışı Ersoy

Fio kapıyı gerçekten 5'ten açtıysa iyi bence.

Bundan sonra her sene!

Veli kavlak kendisine gelen bütün teklifleri Reddetmiş :s20: :s20:

Etiketler: