2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348559 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

gomez giderse aradığımız golcüyü buldum beyler. satınalma opsiyonlu kiralık DİEGO COSTA...

Inanılmaz goller atıp, boş kaleye kaçırıyor oda, Gomez kadar istikrarlı değil. Birde onunla rol paylaşım sorunu yaşanır, Ozi, Töre ve Sosa'dan rol çalmaya çalışır, işler karışır.

Çevrimdışı sozkul

Gomez giderse zenci alalim abi, zencimiz az.

ırkçılık mı yapıyorsun, pozitif ayrımcılık mı? :lol:

Çevrimdışı sozkul

Gökhan Gönül sağ bekte yardirdigi zamanlar ona laf edenleri görebilecek miyiz forumda?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-4 gol atar bizde, çok sert şutları var.

Çevrimdışı sozkul

Izlanda geri dörtlüsü kaç paradır arkadaşlar?

Çevrimdışı AtayD

Girizgah yapalım şöyle bir:
  Bizim (Şenol Güneş'in) oyun sisteminde kanat bekleri biri ofansif, biri defansif. Geçen sene Andreas ve Serdar ikisi de defansifti, Serdar yerine Gökhan da hem ofansif, hem Türk (takım kimyasından çok kısıtlamalardan ötürü Türk oyuncu avantajdır) , hem de bir gömlek daha kaliteli olması nedeniyle iyi bir transfer. Rakibin kaptanını alma kısmı da psikolojik bir üstünlük. Burası tamam.
  Bunun dışında ofsayt çizgimiz 2. bölgede ileri bir yerde. Alacağımız merkez bekin de topla iyi olup sistemdeki tek ön liberomuz Atiba ile iyi oyun kurması gerekir. Bu yüzden teknik olmalı. Şenol Hoca rakibi hep ileride karşılamak istiyor. Bu ofansif oyunda geride karşıladığında takım hata yapıyor, gol oluyor. Uç örnek olarak Barcelona da böyledir. İleride karşılayamadığında gol yer genelde. Özellikle oturaklı hücum oyunu oynayan takımlarda bu böyledir. Tabi defans çizgimiz de ileride olduğundan olası bir karşı hücumda veya uzun topta hızlı dönmesi gereken bir merkez bek lazım. Rhodolfo ve Marcelo kademede son adam olarak kaliteli işler çıkarabilecek merkez bekler. Bunların yanına demin yazdıklarım üzere hızlı, teknik ve pozisyon bilgisi iyi bir merkez bek lazım. Kademeye seri girecek, karşı hücumlarda Rodallega golleri gibi skandalları önleyecek.
  Biz acele bir şekilde Alexis'i bu özelliklere sahip diye transfer ettik. Aslında herkesin düşündüğünün aksine kumaşı da kötü değil. Tekniğinde bir La Liga esintisi var, rakibe iyi yapışıyor buna rağmen riskli bir harekette bulunmuyor ancak bazı pozisyonlarda mental sıkıntıları oldu. Biraz da takımla uyuşmadı. Sonuç kötü.
  Özetle bize Alexis Delgado'nun özelliklerinde ama birkaç gömlek daha üstün bir merkez bek lazım. Burada tartışmaları görüyorum N'koulou ve Gomez üzerinden. Biraz bu konuda yönetimi de taraftarı da anlayabilmiş değilim. Gomez için bu kadar diretilmesinin sebebi yatırım olmasıysa elimizde bir çok yatırım oyuncu var ve savunma hattı en sorunlu hattımız. Gomez tipinde elimizde Rhodolfo ve Marcelo gibi yüksek performans gösteren iki merkez bek var. Bunların yanında Pedro ve Milosevic hepsi benzer tipte merkez bekler. Kamil Glik transferinin de yersiz bir transfer olacağı gibi G. Gomez de gereksizdir. Sol merkez bekte oynayabilecek elimizde Alexis ve Tosic ikilisi varken sağda oynayacak 2 iyi 2 vasat topçumuz var. Sen neden hala kalkmış sağ tarafı beşlemeye çalışıyorsun. Yatırımsa genç ve saydığımız özelliklerde bir oyuncu bak.
  Dolayısıyla bu bölgeye gerekli özelliklerde ve tecrübesi olan topçu almak en mantıklısı olur. Bonservissiz N'koulou istediği miktarları takım dengelerine uydurabildiğimizde en doğru transfer olur. Sadece tek isme indirmeyelim; bu bölge için gereken özellikleri yazdım. Bu özelliklerde Juan Jesus, N'koulou nun yanı sıra Denayer bile uygun olur.
  Yönetim, kulüp borçları varken yatırım yapmayı düşünebilir ama kadro mühendisliğimiz, kurumsal ve büyümeye çalışan bir kulüp için hala eski usül ve geleneksel yöntemlerde. Sonuç son 3 senede iyi olabilir ama bazı detaylar atlanıyor ve inovasyon yeterince yer edinmiyor bizde. Aslında sonuç, şu aşamadan sonra, daha da iyiye gidebilirken yazık ediliyor. Yazılan çizilen topçuların haberci mesaisi olduğunu hepimiz biliyoruz ama olacak transferleri herkes az çok kestirebiliyor. Bazı adımlarımız çok hatalı.
  Güzel günler görmek dileğiyle. Seneye Aziz Bey'in antrenöründen talep ettiği ofansif futbola göğüs gerecek merkez beklerimizi umarım doğru şekilde çözer yönetim.
  Au Revoir...
Cok dogru tespit, stoper havuzumuzda birbirine benzer ozelliklere sahip oyuncular olmasına ragmen insanların hala aynı tarzda bi stoper(g.gomez) uzerinde durmaları akla mantıga sıgmıyor. Bugun de nkoulou'nun boyundan dolayı vazgecildigine yonelik bi haber dusmustu portallara(dogru olduguna inanmak istemiyorum), elde kalan tek duzgun aday da elimine edilecek gibi. Kaldı ki pazdan da bu takımı sırtlayacak seviyede bi isim hic degil. Ayrıca yonetim konusunda da katılmamak elde degil, hala bazı noktalarda gereksiz bi muhafazakar yaklasım sergiliyorlar. Sacmalık :ph34r:

Çevrimiçi murat

Iki yanlis bir dogru etmiyor Necmi abi. Su an cok politik davraniyorsun, bu da Gokhan'in buyuk ihtimalle onumuzdeki sezon formamizi giyecegi icin.

Piyasada yerli bekin olmayisi Gokhan transferini ve verilecek maasi dogrulamaz. Senol hoca sezon bitince televizyonda ofansa alternatif, cok yonlu oyuncudan bahsetmedimi? Atiba'nin onumuzdeki sezon bu gectigimiz sezondaki yaptiklarini yapip yapamayacagina dair soru isareti birakmadimi? Eh ozaman bu mevkilerde yerlilere yonel. Elden cikarmak istedigin zaten bircok oyuncun var Milo, Pedro, Franco, Mustafa dahil.

Diger mevkilere dogru planlama yaptigin surece sagbekin yerli olmus olmamis fark etmez. Sirf yerli oyuncu alacam diye para cope atilmaz. Diger mevkilerde Turk alternatif bulabilirken bulamayacagin mevkiye illa da Turk almanin mantigi nedir ozaman?

Trabzon Tosic ve Mustafa'yi istiyor. Ver, iste karsiliginda Yusuf Erdogan'i. Karsiliginda iste Okay Yokuslu'yu. O sehirde hicbir Turk basarili olamaz 2011 olaylarindan sonra. Futbol ile alakasi yok. Volkan Sen'in orda dokulup Bursa ve Fener'de dokturmesi tesaduf degil. Orta sahaya alternatifmi lazim? Iste Osmanlidan Musa Cagiran'i. Cal Genclerbirliginin kapisini Irfan Can icin. Gaziaptenten Orkun'u iste, Kayseriden Ogulcani iste. Bunlarin hepsi Uefa kuralina takilmayacak oyuncular. Baska yerli sagbek yok diye olmayacak oyuncuya gereginden cok fazla para vermenin mantigi yoktur.
orkun ve oğulcan takılıyor olması lazım.kriterleri gözetmeden dahi ilk hedef irfancan olmalı bu isimlerden.yerli isimlerden okay, mahmut ve  düşünülebilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu yabancı fetişizmini anlamak çok zor gerçekten. 4 senede kaç tane defans adamı aldık hepsini bedavaya elden çıkardık, doğru düzgün maç bile oynamayan Atınç'ı 6 milyon euroya sattık. Hal böyleyken halen adı sanı duyulmamış, ya çıkarsa diye saçma sapan adamların peşinde koşmanın altında başka sebepler arıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi COB

Konu disi!

Forumumuzda röportaj bölümü acilmistir- Haftada bir yada 2-3 günde bir forum üyeleri ile röportaj yapacagiz.

Röportaj istegi olan arkadaslar bana özel mesajla ulasabilirler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Konu disi!

Forumumuzda röportaj bölümü acilmistir- Haftada bir yada 2-3 günde bir forum üyeleri ile röportaj yapacagiz.

aklıma bu geldi direk herkesin hayatına kimse karışamaz :D

Çevrimdışı Berat

Konu disi!

Hayırlısı.

Çevrimdışı Turco

ne mi oluyor Beck kanadından atak yemiyoruz bu yeterli değilmi
nasıl hücum bek iyi defans yapamaması normal  Sen bir oyuncuyu bek olarak alıyorsun
ne olursa olsun asli görevi olan savunmayı öncelikle iyi yapmak zorunda Beck bu sene
40 ın üstünde maç oynadı sadece tek hata yaptı buna karşılık kendi kanadı dışında ters kadema yaparak
stoper arkası toplayarak o kadar çok pozisyon kestiki resmen bu sene savunmanın emniyet sibobu oldu.
Beckin verdiği katkıya hala sonuç ne diyorsanız birde bunun üzerine neye göre GG nin daha iyi olacağını
söylüyorsunuz olabilir ama olmaya bilirde bu neye göre kesin yargı.
GG hücumcu bekmiş geçen sene bir gol bir asistle oynadı ve transferi bittiği için yeni sözleşme için kendini yırtarak oynadı
maçları izleyin hırsını görürsünüz ama bir gol bir asist hepsi bu geçmiş demeyin boşuna en iyi değerlendirme en yakın geçmişle
yapılır en gerçekci olan odur.hücumcu GG nin 14 şl maçı var sıfır gol sıfır asist
beğenmediğiniz ismail 3 şl maçı oynamış 2 asisti var
kaç yıl oynamış fenerde 9 yılmı sadece tek senesinde eh işte denecek performansı var
hele son 3 yıl yerlerde sürünüyor. Ben GG nin hücumcu bek olarak hiç bir özelliğini göremiyorum.
son asistini  milli takımda 2014 yılında yapmış  her tarafından hücum akan bir bek.
yıllarca fener basını bunu böyle yıkadı algı yaptı.sizlerde bir kere olsun istatistiklerine bakıp
değerlendirme yerine sürekli ordan burdan duyduğunuzla algıya kapılıp konuşuyorsunuz
aşağı yukarı aynı maç sayılarıyla beckin iki katı nerdeyse gol ve asisti var futbol hayatında
ama bu istatistiği süper ligde yaparken Beck bundesligada yapmış farkı o
Alınmalımı evet alınmalı faydası dokunurmu kesinlikle dokunur ama onu yücelteceğim diye elinizdekini gömmeyin
şu anda forma hakkı olarak tartışma bile götürmez beckindir o forma GG gelir hakederse alır
alamazsa kulübede bekler bedavadan ödül dağıtmayın bu takımın aşmpiyonluk almış bir sağ beki vardır
ve gelecek oyuncunun öncelikle onu kesebilmesi gerekir. Elindekinizi gömmeyin.
bu arada beck de iki şl maçı oynamış ve iki asisti var.

Madem rakamlarla karşılaştırıyoruz. O zaman bir daha bakalım. Gökhan Gönül istatistiklere göre Beck'i resmen kazımış. Açık ara ligin en iyi sağ beki. Siz yine de Beck Gökhan'dan daha iyi diyorsanız orasını bilemem.

Süper ligde ilk ve ikinci yarının en iyisi Beck değil Gökhan Gönül

Sağ taraf Gökhan Gönül'ün ısı haritası.

Son olarak Gökhan sakatlığından dolayı Beck'in oynadığı maçların yarısını oynayabilmiş buna rağmen yine Beck'i istatistik olarak ezmiş.

Örnek: Gökhan 12 maçta 55 orta açarken Beck 21 maçta sadece 24 orta yapabilmiş.

Birde Linnes ile kıyası var ona da bakalım.

Çevrimiçi murat

Ben birşey yapmadımda burda beklentiler o kadar yükseldiki gerçeklerle yüzleşelim, hayal kurmak güzelde, ama  ayarında :)
Hem seviyorum hem beğeniyorum Tosiç'i.
yok @sozkul abi haklısında ben tecrübeliyim tosiç konusunda.geçtiğimiz sezon transfer edilirken neginrden çıktı bu tosiç diye veryansın edilirken ben ekonomik tablomuzuda göz önünde bulundurarark iyi bir transfer olduğunu savunduğum için linç girişimine maruz kalmıştım.o dönem elimizdeki en iyi solbek olduğunu söylediğim için baya bir tepki görmüştüm.zaman beni haklı çıkardımı bilemem ama transferi ben yapmışım gibi tepki görmem ilginçti.ligi tanıyan bedava bir oyuncu.trabzon maçında motta maçı verdi ihalesi q7 ye kaldı ama şenol güneş ipini çekti.tosiç kendi kalemize
golleri sıralamasa ne ismail derdimiz olurdu nede stoper. iyiki beck gibi bir oyuncumuz varda o traftan açık vermiyoruz.birde ismailin muadili karşısına geçince göreceğiz bakalım defansı.

Çevrimdışı brkntcnr

Bugün de Cuesta yı yazmışlar.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Turco

Konuyu anlamadin. Howedes gibi adam degil. Anlatmak istedigim her eli ayagi duzgun futbolcu bos kosu yapabilir, topu iceri gonderebilir. Howedes'in asil mevkisi stopperken bosuna orda oynamiyor, cunki defansi guclu. Bu yuzden "hucum bek" bana sacma geliyor. Bu hucum bek dedigin oyuncularin cogu devsirme, acik olarak yetersiz bulunan oyuncular. Lakin, bir oyuncu caliskan olup, fizigi ve taktik bilgisi el veriyorsa iyi bir bek olabilir. Juanfran bunun en iyi ornegi. Jordi Alba da Valencia'da sag acik bile oynuyordu.

Aralarinda fizik fark oldugu kadar seviye farki var. Bu oyuncular ciddi anlamda defansif yonlerini yuksek seviyeye getirdiler. Sebebi daha yuksek seviyede futbol oynadiklari, daha zorlu liglerde, daha zorlu rakiplere karsi. Ama Gokhan? Asla. Her Avrupa macinda sahanin en kotulerinden olmasi tesaduf degil. Turkiye liginde arkada bosluk birakmayi goze alabilirken Avrupa'da bunu yapamiyor.

Kisacasi neden Gokhan'i istediginizi anliyorum, ama Gokhan'in defansif yonu hucumcu bek diye saydiginiz oyunculara gore okadar zayif ki, ofansta yapacagi katki bunu kapatmaya yeterli degil benim gozumde. Ilerleyen yasi ve sakatliklari ile fizigi hizli sekilde gerilemeye giderken bu oyuncudan iyi performans bekleyen hayal kirikligina ugrayacaktir. Kisacasi sizin profilinize uygun, Gokhan tipinde bir bek gelmesin demiyorum, yukarda yazdigim sebeplerden dolayi Gokhan gelmesin diyorum.

Gokhan yerine kim?

PSV'den Joshua Brenet, sag ve solbek oynayabilen 21 yasinda orijini sagbek olan oyuncu. Gecen sezon muthis gelistirdi oyununu, ama hala Willems ve Arias'in yedegi ve bundan rahatsiz.

Olympiaskos'un 24 yasinda sagbeki Omar Elabdellaoui. Guclu fizigi, sag kanadi koridor gibi kullanabilmesi ve SL, AL ve sampiyonluk tecrubeleri bulunan yetenekli futbolcu.

Atletico Madrid'in gitmesine izin verdigi ve zorluk cikarmayacagi 31 yasindaki Jesus Gamez.

Daha sayadigim bircok oyuncu var, maliyeti dusuk olan. Keza, Hollandalilarin bir sozu vardir. Goedkoop is duurkoop derler. Ucuz pahali gelir derler. Futbolu bukadar gerileyen bir oyuncuya senelik bonuslarla birlikte 2 milyona yakin para vermek "maliyeti dusuk" mu oluyor?

Berenet bize gelmez, çünkü Lyon ve Monaco'nun kıskacında zaten istesekte alamayız bonservisi 5 milyondan aşağı olmaz.

J.Gamez ölmüş ligde sadece 7 maça ilk 11 çıkmış toplam maç sayısı 10 geri kalan maçlarda kadroya bile alınmamış.

Omar müthiş patlama yaptı zaten M.City orjinli oyuncu, Premier Lige gider. Bonservisi de 7-8 civarı.

Ben Gökhan'a bayılmıyorum, sadece bonservissiz olarak alabileceğimiz en iyi bek olduğundan sıcak bakıyorum o kadar. Elimizdeki malzeme belli, mali durumumuz çok iyi olsa zaten Gökhan'a kalmayız. Elimizdekiyle alabileceğimiz en iyi sağ bek Gökhan olduğundan nerden bakarsan bak isabetli transferdir.

Çevrimiçi murat

Madem rakamlarla karşılaştırıyoruz. O zaman bir daha bakalım. Gökhan Gönül istatistiklere göre Beck'i resmen kazımış. Açık ara ligin en iyi sağ beki. Siz yine de Beck Gökhan'dan daha iyi diyorsanız orasını bilemem.

Son olarak Gökhan sakatlığından dolayı Beck'in oynadığı maçların yarısını oynayabilmiş buna rağmen yine Beck'i istatistik olarak ezmiş.

bu analizler biraz eksik kalmış.gökhan gönülün kanadından  yenilen goller ile beck in kanadından yenilen gollere de bir bakmak lazım.

Çevrimdışı tangaz

bu analizler biraz eksik kalmış.gökhan gönülün kanadından  yenilen goller ile beck in kanadından yenilen gollere de bir bakmak lazım.

bence de, bir de 2 farklı oyun karakteri ve kadro yapısı olan takımdaki 2 oyuncuyu mukayese etmek de anlamsız. bir de şu sözü seviyorum "istatistik mini etek gibidir. tam da göstermesi gerekeni göstermez  :icool: )
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı hic2222

Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir arkadaşlar. Beck üst sınıf olmasa da standardı belli bir sağ bek. Tabiki iyi bir Gökhan Gönül Beckten iyi ama Beck'te kötü değil.
İkincisi muhtemelen burada romantik bakıyorum konuya ama fb ve gs den çıkmaların bizim takımımıza gelmelerine hep uzak bakıyorum.

Ayrıca gerçek mi bilmiyorum vodafone arenada imza töreni düzenleyecekmişiz, taraftara açık olacakmış. Yuh yaa messiyimi aldık.
Bir kere geliş şekli itibariyle böyle birşey yakışıksız olur. Rakibe karşı bu denli taşkın davranmak bize yakışmaz. o zaman fb ile gs ile farkımız ortadan kalkar.
malla mülkle kupayla hava atanlara benzeriz.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Necmi

ezdiği bir şey göremedim ben sadece çalımda aslında konuştuğumuz bek oyuncusu olunca bu meziyet olmuyor
bek oyuncusunun çalımla ne işi olur. Bu ayağında fazla top tuttuğunu takımı yavaşlattığını gösterir. Bek pyuncuların istetistiklerine bakarsan çalım
olayı düşüktür. çalım neden atılır rakibi geçmek için bunuda forvet bölgesinde yaparsın bek oyuncusunun görevi rakip geçmek değil rakibin geçmesine
izin vermemektir. Neyi anlamak istemiyorsunuz bütün değerlendirmeyi hücum üzerine yapıyorsunuz biz kanat oyuncusu aramıyoruz
Bek oyuncusu arıyoruz. mesela caner burda iki orta yaptığı için yere göğe sığdırılmadı yıllarca ama hiç kimse bütün kanat oyuncularının onu kolayca
geçtiğini savunmada sıfır direnç gösterdiğini sürekli rakibi faulle indirdiğini söylemiyor. Bizim hücum zaafiyetimiz yokki bizim savunma sıkıntılarımız var
derdimiz bunu kapatmak bunuda elinde iyi savunma yapan adamı savunması daha zayıf olanla değiştirerekmi yapacaksın.
neymiş iyi hücum yapıyormuş yapmadığınıda söylüyoruz. geçen seneyi bir gol bir asistle bitirmiş adamdan bahsediyoruz
2 yıldır milli takımda tek bir asisti olmayan adamdan bahsediyoruz. Yaptığınız ne böyle biri için kalkıp kendi oyuncumuzu gömmek
GG nin performansı ortadayken sizin yaptığınıza renkli hayranlığı denir. çünkü olmayan bir şeyi övüyorsunuz. 3 senedir ortada yok
kaldıki alınmasınıda savunuyorum doğru karar diyorum. gelmesin diyenlerden değilimki. Gelsin faydasını görürüz ama gözünüzde illah yapmayın
çok fazla defosu olan bir oyuncu ben GG hakkında böyle konuşanların özetler dışında fener maçı izlemediklerini düşünüyorum
biliyorsunuz fener özetleri lig tv tarafından sürekli güzel olanlar alınır servis edilir. :)

Çevrimdışı mylife1903

bence de, bir de 2 farklı oyun karakteri ve kadro yapısı olan takımdaki 2 oyuncuyu mukayese etmek de anlamsız. bir de şu sözü seviyorum "istatistik mini etek gibidir. tam da göstermesi gerekeni göstermez  :icool: )
Sorma abi sacma istatistik biraz daha yakin yaklasim soyle olur beck-quaresma beck-tore istatisikleri ile gg-onundeki kimse istatistiklerini karsilastirmak lazim. Daha gercege yakin sonjc verir. Beck fedakar bir oyuncu topu veriyor kendi kullanilmiyor ama top kullandigi mac izlemek isteyen osmanli macini acsin baksin. Ismailin top kullanmamasi icin beckin kanadindan yuklendik devamli o mac ve beck bir suru orta yapti helsi de iyi ortaydi. Sanki kazma bir adam da orta kesemiyor.
Beck hava topunda daha iyi
Yer tutmada iyi
Ofsayt ko trolinde uyi
Ters kademesi iyi
Ayagi da kazma degil ki belki gg gibi mevkisini birakip maceralara acilmiyor ustelik herif alman

Çevrimdışı tangaz

Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir arkadaşlar. Beck üst sınıf olmasa da standardı belli bir sağ bek. Tabiki iyi bir Gökhan Gönül Beckten iyi ama Beck'te kötü değil.
İkincisi muhtemelen burada romantik bakıyorum konuya ama fb ve gs den çıkmaların bizim takımımıza gelmelerine hep uzak bakıyorum.

Ayrıca gerçek mi bilmiyorum vodafone arenada imza töreni düzenleyecekmişiz, taraftara açık olacakmış. Yuh yaa messiyimi aldık.
Bir kere geliş şekli itibariyle böyle birşey yakışıksız olur. Rakibe karşı bu denli taşkın davranmak bize yakışmaz. o zaman fb ile gs ile farkımız ortadan kalkar.

:claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

fener 3 defansif ortasaha ve beklerin çıkmadığı bir sezon geçirmesine rağmen ve beşiktaş tek defansif ortasaha kalede tolga ve stoprede devamlı değişken adamlarla oynamasına rağmen ve sol bekin ismail olduğunu düşünürsek sağdan neredeyse gol bile yemedik denilebilir.beck çıkmıyor diyorsunuzda ya birde çıksaydı Allah muhfaza :by2:

Çevrimdışı MrtBlgc

Gökhan Töre ile ilgili yine hoş olmayan bir haber dolanıyor ortalıkta. Sanırım birileri silah çekmiş Töreye. Töre az önce twitter hesabından açıklama yaptı, söz konusu haber yalandır, avukatım haberi yapan kişilere hukuki işlemleri başlatacaktır diye. Eğer durum böyleyse bence Töre'nin piyasasını düşürüp sorunlu futbolcu izlenimi vermeye çalışıyorlar. Böylelikle biz Gökhan'ı istediğimiz paraya satamayacağız, transfer yapmak da zorlaşacak. Aklıma başka bir şey gelmiyor..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

fener 3 defansif ortasaha ve beklerin çıkmadığı bir sezon geçirmesine rağmen ve beşiktaş tek defansif ortasaha kalede tolga ve stoprede devamlı değişken adamlarla oynamasına rağmen ve sol bekin ismail olduğunu düşünürsek sağdan neredeyse gol bile yemedik denilebilir.beck çıkmıyor diyorsunuzda ya birde çıksaydı Allah muhfaza :by2:

bir maç sonu hoca bunu söyledi ben de bunu yapıyorum mealinde demeç vermişti. tam bir görev adamı, istikrarlı. bana kalsa bu sene sağ bek almam beck tek başına yeterli kupa grup maçlarında pafdan bir oyuncu oynasa yeter hatta mümkünse grup aşamasında elenelim lig + ŞL desen 40 maçın 38inde gözü kapalı yazarsın becki. ee 2 maç için neden yıllık 8 trilyon ilave masraf çıkaralım ki. o parayı stopere kaydırıp sol beke kaydırıp soru işareti olmayan 2 adam alalım level atlatırlar bize...

Çevrimiçi Necmi

yakışır :D
merak etme o iş GG ye imza attırmakla ilgili bir şey değil.
fırsatı yakaladık bunu iyi değerlendiriyoruz. önce transferlerde
fiyatları şişirdik iki yıldır. şimdi artık rakibin arka bahçesinde
dolanıyoruz yıllardır yaratmaya çalıştıkları biz zengin kulübüz
Beşiktaşı paramızla döveriz olgusu kırılıyor bu öylesine bir transfer değil
fenerin üstünde uzun yılları kapsayacak ciddi sarsıcı etkisi olacak bunu ne kadar şiddetlendirirsek o kadar
yıkıcı olur.

Çevrimdışı tangaz

Gökhan Töre ile ilgili yine hoş olmayan bir haber dolanıyor ortalıkta. Sanırım birileri silah çekmiş Töreye. Töre az önce twitter hesabından açıklama yaptı, söz konusu haber yalandır, avukatım haberi yapan kişilere hukuki işlemleri başlatacaktır diye. Eğer durum böyleyse bence Töre'nin piyasasını düşürüp sorunlu futbolcu izlenimi vermeye çalışıyorlar. Böylelikle biz Gökhan'ı istediğimiz paraya satamayacağız, transfer yapmak da zorlaşacak. Aklıma başka bir şey gelmiyor..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

renkli medya yalanları, amaçları yükselen güneşi aşağı çekmek. transferde belirleyici olmaz yabancı takımların tr medyasını takip ettiğini düşünmüyorum...

Etiketler: