Madem rakamlarla karşılaştırıyoruz. O zaman bir daha bakalım. Gökhan Gönül istatistiklere göre Beck'i resmen kazımış. Açık ara ligin en iyi sağ beki. Siz yine de Beck Gökhan'dan daha iyi diyorsanız orasını bilemem.

Süper ligde ilk ve ikinci yarının en iyisi Beck değil Gökhan Gönül

Sağ taraf Gökhan Gönül'ün ısı haritası.
Son olarak Gökhan sakatlığından dolayı Beck'in oynadığı maçların yarısını oynayabilmiş buna rağmen yine Beck'i istatistik olarak ezmiş.
Örnek: Gökhan 12 maçta 55 orta açarken Beck 21 maçta sadece 24 orta yapabilmiş.
Birde Linnes ile kıyası var ona da bakalım.

ezdiği bir şey göremedim ben sadece çalımda aslında konuştuğumuz bek oyuncusu olunca bu meziyet olmuyor
bek oyuncusunun çalımla ne işi olur. Bu ayağında fazla top tuttuğunu takımı yavaşlattığını gösterir. Bek pyuncuların istetistiklerine bakarsan çalım
olayı düşüktür. çalım neden atılır rakibi geçmek için bunuda forvet bölgesinde yaparsın bek oyuncusunun görevi rakip geçmek değil rakibin geçmesine
izin vermemektir. Neyi anlamak istemiyorsunuz bütün değerlendirmeyi hücum üzerine yapıyorsunuz biz kanat oyuncusu aramıyoruz
Bek oyuncusu arıyoruz. mesela caner burda iki orta yaptığı için yere göğe sığdırılmadı yıllarca ama hiç kimse bütün kanat oyuncularının onu kolayca
geçtiğini savunmada sıfır direnç gösterdiğini sürekli rakibi faulle indirdiğini söylemiyor. Bizim hücum zaafiyetimiz yokki bizim savunma sıkıntılarımız var
derdimiz bunu kapatmak bunuda elinde iyi savunma yapan adamı savunması daha zayıf olanla değiştirerekmi yapacaksın.
neymiş iyi hücum yapıyormuş yapmadığınıda söylüyoruz. geçen seneyi bir gol bir asistle bitirmiş adamdan bahsediyoruz
2 yıldır milli takımda tek bir asisti olmayan adamdan bahsediyoruz. Yaptığınız ne böyle biri için kalkıp kendi oyuncumuzu gömmek
GG nin performansı ortadayken sizin yaptığınıza renkli hayranlığı denir. çünkü olmayan bir şeyi övüyorsunuz. 3 senedir ortada yok
kaldıki alınmasınıda savunuyorum doğru karar diyorum. gelmesin diyenlerden değilimki. Gelsin faydasını görürüz ama gözünüzde illah yapmayın
çok fazla defosu olan bir oyuncu ben GG hakkında böyle konuşanların özetler dışında fener maçı izlemediklerini düşünüyorum
biliyorsunuz fener özetleri lig tv tarafından sürekli güzel olanlar alınır servis edilir.