ya bırak allah aşkına bıkmadınız usanmadınız şu gazetelerin uydurma haberlerine inanmaya.
başka gazetede 2 imza parası 1.7 yıllık diyor bir başka yerdede 1 M imza parası diyor her yerde sallayıp duruyorlar.
işinize geleni alıp inanıyorsunuz. Basında çıkan hiç bir şey doğru değil asla hiç bir şekilde bilgi sızmıyor.
ne yani nerdeyse kötü oynasın diye dua edeceksin nerden biliyorsun kötü oynayacağını tersi olursa
bunca yazdığın yazı bir gram olsun yüzünü kızartacakmı geçen senede atibayla sözleşme yeniledik 1 M verdik diye burda
demediklerini bırakmadılar çöplere para veriyormuşuz geçen sene dön bak ben atiba transferini savundum diye yönetim yalakası oldum
yönetim imzayı attırmış yönetime laf gelmesin diye atibayı savunuyormuşum geçen sene terbiyesizce konuşanlar
çıkıpta bu sene özür dilemediler. o nedenle konuşmalarında ölçüyü aşmaman lazım yarın pişman olacağın
cümleleri etmemen gerekiyor.
vicdanımızla baş başa kalırızda iyi oynar yüksek performans verirse sen ne yaparsın kaldıki kötü oynasa ne olur
o senin anlayamayacağın kadar büyük bir katkıyı daha gelmeden bu seneki şampiyonlukta verdi zaten 
şubat ayından beri bunun üzerinde belli kişilerin çalıştığını sistemli olarak feneri karıştırdığını ikinci devre boyu GG
ile uğraştıklarını fenerin şampiyonluğa giderken nasıl dağıldığını farketmediyseniz bir şey diyemem bu arada tek GG
değil Caner ve topal üzerindede bayağı çalışıldı. Fenerin hiç beklemediği kendisinin sürekli yaptığı ama kendisine yapılabileceğini düşünmediği
ve gafil avlandığı bir ikinci yarı yaşandı herkes Beşiktaş dağılacak derken feneri dağıttık.
Necmi abi, 2008'den beri izledigim oyuncu hakkinda dusuncelerim sabittir. Hele bu saatten sonra degismez. Saat Gokhan'in lehine islemiyor, bunu da unutmamak gerek.
Atiba durumu apayri. Atiba'ya cop diyen futboldan anlamiyordur zaten. Bugun bile PSV forumlarina girerseniz adamlar Atiba icin "son senelerin en buyuk kayibi" diyorlar.
Bu da zaten bizim Turk futbol taraftarinin iyi ornegi degilmi? Bilmedigin oyuncuyu karala, goz onunde bulunani yucelt, dev aynasindan bak. Atiba gelirken adami ciddi ciddi sagbek sanip yerin dibine sokanlar vardi oyuncuyu ve yonetimi

Oysa ki Manolev'in cok kotu olmasi ve orta sahada Strootman, Wijnaldum ve Van Bommel'in bulunmasi ile adam mecburi sagbek oynamisti.
Bu yuzden ben ozellikle dis transferlerde taraftarinin soylediklerini, dusuncelerini ciddiye almiyorum. Gökhan ise yuzumu kizartirsa kazanan Besiktas olur, ama tam aksine sacimi yoldurup kaybeden Besiktas olacagindan korkuyorum. 2 milyon imza 1,5 maas, 2 maas 1,5 imza. Ne olursa olsun bunlar cok ciddi, bizim gibi maddi skntilari olan bir kulubun 32 yasinda, yedek kalacak bir oyuncuya vermemesi gereken paralar.