2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12353220 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Sirf turnuvadaki performansina bakarak alinmaz, dogru. Ama uzun suredir takip edilip, turnuvada nasil performans sergiliyecegini merak ederek izlenilip aliniyorsa o ayri.

Rusya takimindan 2008'den sonra Avrupa'ya giden cok olmustu. Bunlardan Zhirkov ve Arshavin basarili oldular.
arshavin başarılı olmadıki kaybolup gitti :alala:
muhteşem bir golcüydü epl takımlarından birine sanırım transfer olmuştu sonra buhar oldu.

Çevrimdışı Bishamon

arshavin başarılı olmadıki kaybolup gitti :alala:
muhteşem bir golcüydü epl takımlarından birine sanırım transfer olmuştu sonra buhar oldu.
Arsenal

Çevrimdışı tangaz

Sirf turnuvadaki performansina bakarak alinmaz, dogru. Ama uzun suredir takip edilip, turnuvada nasil performans sergiliyecegini merak ederek izlenilip aliniyorsa o ayri.

Rusya takimindan 2008'den sonra Avrupa'ya giden cok olmustu. Bunlardan Zhirkov ve Arshavin basarili oldular.

eminmisin Mehmet? zhirkov ve arshavin özellikle arshavin bildiğin bidonlardı premier ligde.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Hayırlı olsun...

Ntvspor :D

oo melek yüzlü bi şeytanmış bu çocuk tam bizim taraftarın seveceği profilde   :kar:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı BlackEagle26

Metin Albayrak'ın şampiyonluktan sonra bir oyuncuyla anlaştık dediği Fabri değildir, değil mi ?

Ta kendisi

Çevrimdışı Bishamon

Ta kendisi
Imza attigini gormus gibi soyledin

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı BlackEagle26

@MedyaBesiktasTV

Daha önce Victor Valdes'le anlaşıp son anda vazgeçen Beşiktaş, aynı tutumu Fabri transferinde tekrarlamak üzere. (Diario SPORT)

Çevrimiçi Necmi

Sportif acidan zaten buyuk bir hata olur. Gokhan kotu bir bek, bunu dun sabah uzun uzun anlattim.

Birde ustune bu tur haberler gelirse asla degmez.
işte tamda senin gibileri gazlamak için yapıyorlar bu haberleri
kaybettikleri prestijlerini kurtarabilmek için sözleşmeyi kapıp jet hızıyla giderler
onların derdi bize imzaladığı anda çok büyük prestij kaybına uğrayacak olmaları.
bu sıradan bir transfer hareketi değil şampiyonlukta yarıştığın rakibin kaptanını
şubat ayında imzalattın demektir çünkü Beşiktaş siteleri şubatta yazdı GG Beşiktaşda diye
kamu oyuna anlatmak istedikleri aslında bu transfer yeni oluyor imajı yaratmak
diğer türlü çok küçültür feneri.
bunları pişirim sonrada biz almadık daha azına gitti mecbur kaldı imzaladı diyecekler onun
zeminini yaratıyorlar.

Çevrimiçi Mehmet57

Arshavin ilk senesinde cok iyiydi. Adam bir macta Liverpool'a tam 4 tane atti. Adam gelip yarim sezonda 6 gol 8 assistle oynadi, neresi kotuydu ya :) Ondan sonra ki sezon ligde 10 gol, ardindan 6 gol 12 assistle oynadi.

Arshavin Arsenal'a giderken zaten yasi 28'i bulmustu. Bu sezonlardan sonra 30u ile birlikte performansinin dusmesi gayet dogal.

Çevrimdışı BlackEagle26

Anlaşılan başka oyuncu olsaydı açıklanırdı veya ortaya çıkardı diye düşünuyorum 😃

Çevrimiçi Kartal Ç

Yeni sezonda 3. kalecimiz altyapıdan çıkmış olma kriterini sağlaması açısından veysel sapan olacak gibi geliyor bana.
Bir de hep gelecek olanlara bakıyoruz da transfer bütçesini arttırmak ve kadrodaki şişkinliği azaltmak için biraz da oyuncu pazarlamamız lazım.
töre, alexis, pedro,milo,veli, pektemek ve talipleri var söylentilerine istinaden olursa boyko ve tosic. Tosic bedava gelmişti ve opsiyon kullanılmazsa son yılı olacağından kulübe para kazandırarak giderse daha iyi olur.

bu sekiz oyuncunun önümüzdeki seneki sadece garanti ücretlerinin bize maliyeti 8.450.000 Euro (sırasıyla 1.6 , 1.0 , 0.5 , 0.5 , 1.5 , 1.5 , 0.9 , 0.95)
Önemli olan soru bu 8.45 mil euro daha verimli kullanılabilir mi?

Çevrimdışı tangaz

Arshavin ilk senesinde cok iyiydi. Adam bir macta Liverpool'a tam 4 tane atti. Adam gelip yarim sezonda 6 gol 8 assistle oynadi, neresi kotuydu ya :) Ondan sonra ki sezon ligde 10 gol, ardindan 6 gol 12 assistle oynadi.

Arshavin Arsenal'a giderken zaten yasi 28'i bulmustu. Bu sezonlardan sonra 30u ile birlikte performansinin dusmesi gayet dogal.

arshavin 1 maçta 4 gol atıp sonra 15 maç ortada görünmemiştir ki sende bunu doğrulamışsın yarım sezonda 6 gol atmış 4 tanesi 1 maçtaymış  :D

Çevrimdışı mylife1903

Arshavini begenmem ben, ustelik cok geziyo ickisi eglencesi var diyolaa jirkov iyidir yahu bugun gelse oynar sol bek olaraktan.
Ben sscb kokenli timoshuk disinda hatirlamiyorum performans veren. Timoshuk benim icin ozel oyuncudur, bence dunyanin en iyisidir, her yerde basarili olur.
Boykoyu da gonder simdi rusyaya iki seneye burada ahlar vahlar icinde aglariz.
Bence ispanyollar da aynidir. Soyle bulgar, romen falan almamiz lazim hatta yunanli, herif gelince baklava gorunce, bu ne lan demesin o baklavaii, desin zeytinyagli dolma gorunce ooooo dolmai, desin. Korna calsin, trafikte sikilmasin.

Ulan bu rus kokenliler bizim corbalarimizi sos zanneder, haslamayi corba diye icer. Uyum saglamaz bunlar. Butun turkiye bunlara uyum saglarsa bak ozaman rusyadan oyuncu alinir.

Çevrimiçi Mehmet57

arshavin 1 maçta 4 gol atıp sonra 15 maç ortada görünmemiştir ki sende bunu doğrulamışsın yarım sezonda 6 gol atmış 4 tanesi 1 maçtaymış  :D

8 assist'i kim yapti :D Adam 12 macta yarim sezonda 6 gol 8 assist yapmis ✋🏻

Adam cok iyi topcuydu. Hollanda'yi ne dagitmisti be 2008'de.

Çevrimdışı tangaz

Arshavini begenmem ben, ustelik cok geziyo ickisi eglencesi var diyolaa jirkov iyidir yahu bugun gelse oynar sol bek olaraktan.
Ben sscb kokenli timoshuk disinda hatirlamiyorum performans veren. Timoshuk benim icin ozel oyuncudur, bence dunyanin en iyisidir, her yerde basarili olur.
Boykoyu da gonder simdi rusyaya iki seneye burada ahlar vahlar icinde aglariz.
Bence ispanyollar da aynidir. Soyle bulgar, romen falan almamiz lazim hatta yunanli, herif gelince baklava gorunce, bu ne lan demesin o baklavaii, desin zeytinyagli dolma gorunce ooooo dolmai, desin. Korna calsin, trafikte sikilmasin.

Ulan bu rus kokenliler bizim corbalarimizi sos zanneder, haslamayi corba diye icer. Uyum saglamaz bunlar. Butun turkiye bunlara uyum saglarsa bak ozaman rusyadan oyuncu alinir.

çok az adam var daha önce bu satırlarda yazdık. milanlı şevçenko, celtalı karpin birde itlyada oynamıştı hatırlrsın sen mikhailiçenko vardı başarılı olan..

Çevrimiçi Necmi

fb geri dön dese gökhan efendi koşa koşa gider çok düzgün karakterli biri olduğuna inanmıyorum
bu güne kadar yaşananlardan anladığın bumu.
mesela herkesin menejeriyle görüşürken GG nin menejerini istemediler.
istemeyince GG neden menejerimle görüşün diye kestirip attı sonra mecbur kalıp
menejeriyle görüştüler. dediler GG yi nasılsa kandırır imzalatırız. o nedenle menejer istemediler.
Beşiktaş imza atılmamış olsa daha ligler devam ederken GG yi istiyoruz dermi.
neymiş gg 2.5 istiyormuş bunlar 2.250 vermişler böyle bir farka ne fener kaçırır nede gg
anlaşmamazlık eder anlaşmıyorsa bunu feneri bitirdiği için yapar

Çevrimdışı Çağatay

Gecen gun atalay, bakalim pazdan bombasi kimin elinde patlayacak demisti
Sanirim o bombayla en haşır neşir olan biziz...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

çok az adam var daha önce bu satırlarda yazdık. milanlı şevçenko, celtalı karpin birde itlyada oynamıştı hatırlrsın sen mikhailiçenko vardı başarılı olan..
Abi cok ekstrem ornekler zamanlarinin, mevkilerindeki en iyi oyunculari onlar. Karpin en sevdiklerimden di mikhailcenko super sarisinimdir yahu mr. Burun. Shevaya laf yok zaten.
Abi bunlarin olayi biraz farkli. Karpin rusya dogumlu degil diger ikisi bizim boyko gibi rus cingenesi diyebiliriz, ukraynali. Ukraynalilar nedense ispanyaya ve italyaya iyi uyum sagliyorlar. Ispanyada ukraynali goruyorsun dilimi ne donuyorsa catir cutur ispanyolca konusuyorlar. Ruslar ingilizce falan duzgun konusamamalarina ragmen italyancaya heriflerin dili donuyor. Belki ondandir.

Dondurme shevayi ahahah

Çevrimdışı tangaz

Gecen gun atalay, bakalim pazdan bombasi kimin elinde patlayacak demisti
Sanirim o bombayla en haşır neşir olan biziz...

atalay orada forum hareketlensin beyim cimnastiği yapsın die zehri verip uzaklaşmıştı. samimi duyguları değildir  :D

Çevrimdışı Bishamon

Sheva bize hep gol atardi be ne sinir olurdum

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

bu güne kadar yaşananlardan anladığın bumu.
mesela herkesin menejeriyle görüşürken GG nin menejerini istemediler.
istemeyince GG neden menejerimle görüşün diye kestirip attı sonra mecbur kalıp
menejeriyle görüştüler. dediler GG yi nasılsa kandırır imzalatırız. o nedenle menejer istemediler.
Beşiktaş imza atılmamış olsa daha ligler devam ederken GG yi istiyoruz dermi.
neymiş gg 2.5 istiyormuş bunlar 2.250 vermişler böyle bir farka ne fener kaçırır nede gg
anlaşmamazlık eder anlaşmıyorsa bunu feneri bitirdiği için yapar
@Necmi abi ggyi fb alsa bizde saf parasi diyelimki 3milyon euro alsak, uefa ne der. Ulan iyi silkelediniz herifleri siz bu isi ogrendiniz hadi bu sene 10milyon euro ek butce veriyorum, der mi

Çevrimdışı wbishop82

Gökhan Gönül bugün çeşme zio beachdeydi.ailesiyle beraber.Hasta fenerli 16 senelik ev arkadaşım :)) oraya işlenmiş et satışı için gitmişti.Görünce bunu uzaktan oradaki garson arkadaştan rica etmiş.bi gidip sorarmısın demiş fenerde kalcak mı nereye gidecek diye.garson gönülü yıllardır tanıyormuş.sürekli gidip gelmesinden dolayı.beşiktaşla anlaştım,seneye beşiktaştayım demiş.arkadaşım çok üzüldü valla bi an almasaydık dedim :))) birde dip not.bahşiş konusu geçmiş.garson '' selçuk inan,burak yılmaz,selçuk şahin,gökhan gönül 5 tl nin bile üstünü alırlar.aralarında bir tek mert günok sağlamdır bu kıonuda'' demiş.Valla bilgi bu,yalan değil.artık gerisi nasip.yazmak istedim duyunca.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşlı yöneticilerin her açıklamasına inanan arkadaşlar da var o gözle bakacak olursak. Türkiye'de siyaset yalan üzerine kuruludur, bu futbol takımlarına sıçramış durumda. Şeffaflık aramak saçma. Kim kendi menfaatine doğru olan neyse onu yapar. Çok fazla takılmamak lazım. Bunu bildiğin zaman şaşırmıyorsun söylenenlere ve yapılanlara.
Aynı şeymi renklilere inanmakla Beşiktaş yönetimine inanmak
inanacaksın tabiki. Değerlerinizi kaybetmişsiniz siz Bu bu güne kadar bu forumda yazdığın en berbat kelimeydi bu
sen makama inanacaksın yalanda söylüyorsa indirirsin o zaman ama asla kendi makamındakine yalancı diyemezsin.
siz kendinizi kaybetmişsiniz. kendi anana babana yalancı diyebiliyormusun hayatlarında illaki söylemişlerdir.
ama yakıştırabiliyormusunda kendi kulübüne yakıştırıyorsun. @Serhat Akkaya

Çevrimdışı tangaz

Abi cok ekstrem ornekler zamanlarinin, mevkilerindeki en iyi oyunculari onlar. Karpin en sevdiklerimden di mikhailcenko super sarisinimdir yahu mr. Burun. Shevaya laf yok zaten.
Abi bunlarin olayi biraz farkli. Karpin rusya dogumlu degil diger ikisi bizim boyko gibi rus cingenesi diyebiliriz, ukraynali. Ukraynalilar nedense ispanyaya ve italyaya iyi uyum sagliyorlar. Ispanyada ukraynali goruyorsun dilimi ne donuyorsa catir cutur ispanyolca konusuyorlar. Ruslar ingilizce falan duzgun konusamamalarina ragmen italyancaya heriflerin dili donuyor. Belki ondandir.

Dondurme shevayi ahahah

ahh şeva ahh kadıköyde 4 tane sokuşturmuştu süper maçtı, aslında 10-0 bitecek maçtı...

Çevrimdışı tangaz

gomez giderse aradığımız golcüyü buldum beyler. satınalma opsiyonlu kiralık DİEGO COSTA...

Etiketler: