2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362966 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

silindi
üslubuna dikkat et renkliler yüzünden ceza alma :)
küfür hakaret yasak yani renklilerede desen farketmiyor :bandit:

Çevrimiçi Mehmet57

ya bırak allah aşkına bıkmadınız usanmadınız şu gazetelerin uydurma haberlerine inanmaya.
başka gazetede 2 imza parası 1.7 yıllık diyor bir başka yerdede 1 M imza parası diyor her yerde sallayıp duruyorlar.
işinize geleni alıp inanıyorsunuz. Basında çıkan hiç bir şey doğru değil asla hiç bir şekilde bilgi sızmıyor.
ne yani nerdeyse kötü oynasın diye dua edeceksin nerden biliyorsun kötü oynayacağını tersi olursa
bunca yazdığın yazı bir gram olsun yüzünü kızartacakmı geçen senede atibayla sözleşme yeniledik 1 M verdik diye burda
demediklerini bırakmadılar çöplere para veriyormuşuz geçen sene dön bak ben atiba transferini savundum diye yönetim yalakası oldum
yönetim imzayı attırmış yönetime laf gelmesin diye atibayı savunuyormuşum geçen sene terbiyesizce konuşanlar
çıkıpta bu sene özür dilemediler. o nedenle konuşmalarında ölçüyü aşmaman lazım yarın pişman olacağın
cümleleri etmemen gerekiyor.
 vicdanımızla baş başa kalırızda iyi oynar yüksek performans verirse sen ne yaparsın  kaldıki kötü oynasa ne olur
o senin anlayamayacağın kadar büyük bir katkıyı daha gelmeden bu seneki şampiyonlukta verdi zaten :)
şubat ayından beri bunun üzerinde belli kişilerin çalıştığını sistemli olarak feneri karıştırdığını ikinci devre boyu GG
ile uğraştıklarını fenerin şampiyonluğa giderken nasıl dağıldığını farketmediyseniz bir şey diyemem bu arada tek GG
değil Caner ve topal üzerindede bayağı çalışıldı. Fenerin hiç beklemediği kendisinin sürekli yaptığı ama kendisine yapılabileceğini düşünmediği
ve gafil avlandığı bir ikinci yarı yaşandı herkes Beşiktaş dağılacak derken feneri dağıttık.

Necmi abi, 2008'den beri izledigim oyuncu hakkinda dusuncelerim sabittir. Hele bu saatten sonra degismez. Saat Gokhan'in lehine islemiyor, bunu da unutmamak gerek.

Atiba durumu apayri. Atiba'ya cop diyen futboldan anlamiyordur zaten. Bugun bile PSV forumlarina girerseniz adamlar Atiba icin "son senelerin en buyuk kayibi" diyorlar.

Bu da zaten bizim Turk futbol taraftarinin iyi ornegi degilmi? Bilmedigin oyuncuyu karala, goz onunde bulunani yucelt, dev aynasindan bak. Atiba gelirken adami ciddi ciddi sagbek sanip yerin dibine sokanlar vardi oyuncuyu ve yonetimi  :) Oysa ki Manolev'in cok kotu olmasi ve orta sahada Strootman, Wijnaldum ve Van Bommel'in bulunmasi ile adam mecburi sagbek oynamisti.

Bu yuzden ben ozellikle dis transferlerde taraftarinin soylediklerini, dusuncelerini ciddiye almiyorum. Gökhan ise yuzumu kizartirsa kazanan Besiktas olur, ama tam aksine sacimi yoldurup kaybeden Besiktas olacagindan korkuyorum. 2 milyon imza 1,5 maas, 2 maas 1,5 imza. Ne olursa olsun bunlar cok ciddi, bizim gibi maddi skntilari olan bir kulubun 32 yasinda, yedek kalacak bir oyuncuya vermemesi gereken paralar.

Çevrimiçi Mehmet57

Dun yine Birkir Bjarnason'a hayran kaldim. 442nin solunda oynadi, gobektede oynayabiliyor.

Adam o kanatta kac kez uzun deparlar atti, hem ofansa katki icin hem korner direginin orda rakibi karsilamak icin ama adamda tik yok. Muthis bir kondisyon ve fizik guce sahip.

Ek olarak oyun gorusu de iyi seviyede. Izlanda takiminda sakinlik ve top sahip olma yuzdesine olumlu etki etmeye calisan oyunculardan di. Top ayagindayken sakin kalip dogru kararlari verebilmesi guclu noktalarindan biri.

Liderligi olan bir oyuncu. Mac boyunca diger oyunculara nerde duracagi ile ilgili, ne yapmasi gerektiginin talimatlarini veriyordu, takimi motive ediyordu. Kosu mesafelerinde en onde gelen, caliskan bir futbolcu.

28 yasinda, Basel'da oynuyor. Sahsen su turnuvadan bizde en cok gormek istedigim oyuncu. Orta sahada Atiba-Bjarnason ikilisi muthis olur.

Çevrimdışı murat baltacı

Transferde yanıldığımız bi nokta daha var biz geçen sene ofans hattındaki oyuncularımızın ekstra çabası ve performansıyla şampiyonluğa ulaştık o yüzden sadece geriyi sağlamlaştıralım yeter düşüncesi olmamalı en azından atibaya alternatif ve seneye atibanın yerini alabilecek bi oyuncu kanat özelliği olan ve üçüncü forvette olabilecek podolski gibi bi oyuncu alıp hucum hattımızı zenginleştirmemiz lazım.

Yeni sezonda atiba,ozi,gomez,sosa gibi oyuncuların bu sene olduğu gibi sakatlanmadan performansları düşmeden oynayacaklarının garantisi yok avrupadada daha fazla maç yapıcaz bu sene veli ve pektemek yerine oyuncu almalıyız. Elbette öncelik defans ve kale ama orta saha ve ilerisi için hiç oyuncu ismi geçmemesi düşündürüyo beni.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Hala adama sag acik muamelesi yaparak buyutuyorsunuz.

Uzerine elin oglu top surerek geldiginde geri geri yururuyup izlemekten baska birsey yapmadiginda da gelsin diyenleri gorebilecekmiyiz?
Göreceksiniz çünkü hızlı bi rakip karşısında beck de bişey yapamıyo ya geri geri gidiyo yada girip çalım yiyo çalım yediği oyuncuyuda yakalayamıyo gg çalım yese bile çabukluğuyla dönüp yakalıyo rakibini övdüğünüz beck in en iyi yaptığı iş ters kademeleri ve orta sahaya çıkıp rakibi önde karşılaması gg de bu anlamda becki aratmaz hatta çizgiden çıkardığı son anda rakibin önünden topu aldığı pozisyonlarda olur artı olarak hucum performansıda sergiler sıkıştığımız çoğu maçta kilidin açılmasına katkısı olur. beck anadolu takımlarında olur hatta defansif oynayan fenerde bile olur ama bizim oyun yapımızda beck gibi sadece defans yapan yeteneği kısıtlı oyuncular sırıtır bu sene sıkıştığımız maçlarda oyun planımızı değiştiremedik neden hucuma katkı verecek bekimiz yoktu bazı maçlarda şansımız yaver gitti sosa,ozi,gomez sıkıştırdı golleri bazılarındada  sıkıştıramadı puan kaybettik (akhisar,kasımpaşa,başakşehir).

Mehmet57Tek pozisyon üzerinden oyuncu değerlendirilmez ama şu pozisyonda beck değilde gg olsa arkaya adamı kaçırdıktan sonra koşuyu kesmez oyuncunun tolgayı geçebileceği ihtimaline karşı kaleyi kapatır ve golü yedirmezdi. iyi bi oyuncu alıyoruz sakatlık sorunu yaşamazsa epey katkısı olacaktır bu kadar art niyetli yorumlar yapmayın.
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/13/akhisar-genclikspor/guray-vural-16951
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2016, 06:31:47 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

gomez giderse aradığımız golcüyü buldum beyler. satınalma opsiyonlu kiralık DİEGO COSTA...
Gomez gitmesin be abi italya yener bence almanyayı gomezde döner bize illa biri gelecekse töre yi sattıktan sonra kiralık shaqiri yi zorlayalım gönlü var heralde bizde haber çıkıyo sürekli hem shagiri-q7 kanatlarıyla tam kartal oluruz :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Fabri niye alındı abi ne saçma bi transferdir acilen vazgeçilmeli yani bankasyadan elazıgsporun kalecisini alsan bile daha mantıklı bi durum. İnşallah bu yanlıştan dönülür.
Hayır madem böyle bi niyetiniz var lig sonu karce boştaydı fabriye 1 milyon senelik ücret vereceksen karce yarısına oynardı ffp sıkıntımız var boykoyu satıyorum bedava karce işimizi görür derdin daha az tepki olurdu neresinden bakarsan bak tutar yanı yok fabrinin umarım bozulur bu iş.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı federo

son yıllarda Türkiye' nin en iyi sağ beki GG' dür. Yaşının ilerlemesi, sakatlığı gibi nedenler ne kadar performansı etkiler göreceğiz ama Gökhan iyi transferdir ve sağlam ise Beck' e forma bırakmaz.

Çevrimdışı mylife1903

son yıllarda Türkiye' nin en iyi sağ beki GG' dür. Yaşının ilerlemesi, sakatlığı gibi nedenler ne kadar performansı etkiler göreceğiz ama Gökhan iyi transferdir ve sağlam ise Beck' e forma bırakmaz.
Turkiyenin en iyi sag beki olmak oyle ahim sahim bir etiket degildir, gg bugun becki kesmek bir yana bizim milli takim disinda euro2016dAki takimlarin hic birinde genis kadroya giremez.
Iyi transfer olmasi ayri bir konu ona alacagi mangirlari ogrenince bakacagiz.

Çevrimdışı Berat

Turkiyenin en iyi sag beki olmak oyle ahim sahim bir etiket degildir, gg bugun becki kesmek bir yana bizim milli takim disinda euro2016dAki takimlarin hic birinde genis kadroya giremez.

Günaydın abi yine iddialı başlamışsın güne :)

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

GG transferinin gerçekleşmesinin şöyle bir avantajı da olacak; Beck Hoffenheim'da sol bek oynadı ve o performansla tekrar milli takım havuzuna girdi. İsmail'in aksadığı maçlarda o alanda rahatlıkla kullanabiliriz.

Yalnız GG'nin defansif zaafları beni düşündürüyor. Beck oradayken kafa rahat, neredeyse pozisyon yemiyoruz ama önünde Q17 ile oynar iken GG o tempoyu kaldıramayabilir.

Yine de ne olursa olsun faydalı transfer olacak.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Alacağı paraları öğrenemeyeceğiz artık. Yönetimden birileri çıkıp eşine dostuna tanıdığına senelik 3 milyon euro sözleşme yapsa kimsenin bilgisi olmaz. Şeffaflığımız kalmadı artık, basında çıkan haberler üzerinden birbirimizi yiyeceğiz burada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Günaydın arkadaşlar,

GG transferinin gerçekleşmesinin şöyle bir avantajı da olacak; Beck Hoffenheim'da sol bek oynadı ve o performansla tekrar milli takım havuzuna girdi. İsmail'in aksadığı maçlarda o alanda rahatlıkla kullanabiliriz.

Yalnız GG'nin defansif zaafları beni düşündürüyor. Beck oradayken kafa rahat, neredeyse pozisyon yemiyoruz ama önünde Q17 ile oynar iken GG o tempoyu kaldıramayabilir.

Yine de ne olursa olsun faydalı transfer olacak.

İsmail'in aksamadığı maç sayısı da çok az. Faydalı olacağına ben de inanıyorum GG'nin.

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın abi yine iddialı başlamışsın güne :)
Yemek saati yahu
Yok iddiali degil burada birbirimizi kesiyoruz ismailin alacagi 200-300bin euro icin.
Gidip ggye milyonlari basmak beni dusunduruyor yoksa gelsin otursun kulubede.
Ayrica yonetimin bu yoklukta sag bek hamlesi de beni dusunduruyor. Hepitopu 6 tane son eleme oynayacagiz avrupada masrafa ne gerek var. ha yok gg gelecekse 1 milyon allacaksa ilk ben karsilarim vapurda, havyar ve bal veririm ona.

Çevrimdışı Berat

Yemek saati yahu
Yok iddiali degil burada birbirimizi kesiyoruz ismailin alacagi 200-300bin euro icin.
Gidip ggye milyonlari basmak beni dusunduruyor yoksa gelsin otursun kulubede.
Ayrica yonetimin bu yoklukta sag bek hamlesi de beni dusunduruyor. Hepitopu 6 tane son eleme oynayacagiz avrupada masrafa ne gerek var. ha yok gg gelecekse 1 milyon allacaksa ilk ben karsilarim vapurda, havyar ve bal veririm ona.

Pardon Sibirya detayını gözden kaçırmışım  :D

Sözleşme detaylarını bekliyoruz, ben 1.7 den aşağıda bir meblağ bekliyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Alacağı paraları öğrenemeyeceğiz artık. Yönetimden birileri çıkıp eşine dostuna tanıdığına senelik 3 milyon euro sözleşme yapsa kimsenin bilgisi olmaz. Şeffaflığımız kalmadı artık, basında çıkan haberler üzerinden birbirimizi yiyeceğiz burada.
Bu hem iyi hem kotu. Iyi, milletin diline dusmuyorsun. Kotu, iyi niyet yoksa karisir kongrede ortalik.

Simdi kimse dusunmesin bunu futbolcular birbirinin ne aldigi bilmesin, yonetimin pazarlikta eli guclensin, diye. O soyunma odasinda herkes kimin ne aldigini bilir. Huzur kacar sonra. 

Çevrimdışı mylife1903

Pardon Sibirya detayını gözden kaçırmışım  :D

Sözleşme detaylarını bekliyoruz, ben 1.7 den aşağıda bir meblağ bekliyorum.
Bir nokta yedi quaresma aliyor. 100bin formasi satiliyor yahu
Simdi hep dusunuyorum
Su gol vodafone arenada olsa, arkasindan bu street fighter blanka sevinci gelse o stadta neler olur?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu hem iyi hem kotu. Iyi, milletin diline dusmuyorsun. Kotu, iyi niyet yoksa karisir kongrede ortalik.

Simdi kimse dusunmesin bunu futbolcular birbirinin ne aldigi bilmesin, yonetimin pazarlikta eli guclensin, diye. O soyunma odasinda herkes kimin ne aldigini bilir. Huzur kacar sonra.
Şeffaflık güzel olgu. Bu şekilde Fenerbahçe gibi ver Nani'ye 4 milyon senelik ver RVP ye 5 milyon senelik noktasına gelirsek ilerde kimse birbirini suçlamasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Simdi hep dusunuyorum
Su gol vodafone arenada olsa, arkasindan bu street fighter blanka sevinci gelse o stadta neler olur?

Ben Dhalsım cıyım  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Forza.55

gg sakat veya cezalı olmadığı sürece formayı vermez.beck orta sahayı geçince kendini sniperla indireceklerini zannettiği için ileri çıkmıyor fazla(daha doğrusu çıkamıyor).futbolda bekler çok önemli.. artık beklerin ilk görevi defans yapmak falan değil hücumda alternatif olmaktır bana göre.defansı bütün takım yapar.

Çevrimdışı Berat

Simdi hep dusunuyorum

Bırak Balo'yu sal sal  :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Löw benim Gomez için birara(sezonda) dediklerimi ( ve bu yüzden linç edilmiştim) demiş (son maç öncesi) :

- Gomez maçta çok pozisyonu harcadı - kullanamadı ama pas al-verleri , boşa koşu yapıp kendine alan açması hoşuma gitti ve bu maç ilk 11 görebilirsiniz.

ve ilk 11 oynayıp golünü attı .

evet Gomez çok pozisyon harcıyor ama genel olarak oyun başış açısı zekice . Akıllı oyun oynuyor .

ama bu şekilde BJK yerine FB de olsa mesela , penaltısıda yok 15 civarı gol atardı FB de maksimum . Alda at artık diye ağzının içine soktu bizim ileri hattımız .

Etiketler: