2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385395 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ersun yanal tosiçi istiyorsa cavanda yı istesek aslında iyi olabilir.. 1.8m espanyola satacaklarına bizle takas yapsalar güzel olmaz mı ? Bence iyi oyuncu

Gökhan alındıysa gerek yok bence çok lüks olur 3 sağ bek.

Çevrimdışı AtayD

Ersun yanal tosiçi istiyorsa cavanda yı istesek aslında iyi olabilir.. 1.8m espanyola satacaklarına bizle takas yapsalar güzel olmaz mı ? Bence iyi oyuncu

bence de mantıklı bi hamle olur cavanda bize uyacak, gelisime acık bi sagbek, senol hoca isleyebilirse bizim oyunumzda potansiyelini de fazlasıyla kullanabilir.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

sağ bek aldık ya. Daha ne yapacan Cavanda'yı. Ekici gelsin Ekici.
Ekiciyi vermezler.. Ekici sorunlu gibi bide hızlı değil sanki.. BiZim oyun şablonumuza uymayabilir

Çevrimdışı tangaz

Luganoya uyuz oluyordum ama sağlam stoperdi :D

aslında sağlam falan değildi sadece güçlü fiziği vardı üstelik de pisliğin tekiydi renkli değilde siyah beyaz forma giyseydi her sene en az 5 kırmızısı garantiydi. fransaya transfer oldugunda hocası ve takım arkadaşları daha 2. maçında bu futbolcu değil kasap demeye başlamışlardı alex de souza ligtvde quiz programında hayatımda gördüğüm en yeteneksiz oyuncu luganoydu bir maçta baktım topu stop edip önüne almak da dahi zorlanıyordu bildiğin debeleniyordu gibisinden açıklamalar yapmıştı. bize uymazdı yanii. biz sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severiz, (stopere hızlı kriterini de da ekleyebiliriz  :biggrinking: )
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

bence de mantıklı bi hamle olur cavanda bize uyacak, gelisime acık bi sagbek, senol hoca isleyebilirse bizim oyunumzda potansiyelini de fazlasıyla kullanabilir.
Aynen katılıyorum.. Hucumcu sağbek..Geçen seneki ts maçı neydi öyle, süper oynamıştı.. Espanyolda istiyorsa boş adam değildir zaten.. Not:espanyol çinli işadamına satıldı

Çevrimdışı tangaz

sağ bek aldık ya. Daha ne yapacan Cavanda'yı. Ekici gelsin Ekici.

ekici de gurbetçi ama tr.de yetişmiş kontenjanı için yusuf erdoğanı alabiliriz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

ekici de gurbetçi ama tr.de yetişmiş kontenjanı için yusuf erdoğanı alabiliriz  :bandit:
Çok beğendiğim oyuncu değil ama tr de de oyuncu yok.. Yedek olarak alınabilir..olmadı veliyide takasta kullanabiliriz..

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle sondan başlamak gerekirse savunma hattına ospinayıda katıyorsanız futbol bilginizden şüphe duyarım.. Hem paramız yok deyip ospinayıda 2. Anlaşılmış biri olarak görüyorsanız hiç transfer piyasasını takip etmiyorsonuzdur.. Ospina 3-5 m a alınacak oyuncu değil bu arada..

Benim derdim fikret ormanı karalamak değil ama olacakları tahmin etmek..

Gelelim yapılacak transferlere.
Solbek>8 yıldır gitmesini beklediğimiz adamla sözleşme imzalanıyor ve transfer düşünülmüyor
Stoperler>> büyük ihtimal '' gökhan keskinin'' benim bu zamana kadarki gördüğüm en iyi oyuncu, dediği gustavo ve bi 2. Sınıf bi stoperle anlaşılcak
Sağbek>>büyük ihtimal 32 yaşına gelmiş ve euro 2016 da hiçbir katkı yapamayan Ve toplam maliyeti 8 m €  olan fenerbahçe eskisi GG anlaşılcak
Kaleci>> taraftarın istemediği muhteşem tolga ile 3 yıllık anlaşma yapılıyor ve 29 yaşına gelmiş ve toplam maç sayısı 55 olan ve sakat bi kaleciyle anlaşıyoruz
Bu tabloyu görüpte üzülme,, benim beşiktaşın iyi yerlere gelmesinden başka derdim yok,, CL de tolganın hatasından elenmek istemiyorum..
Bu forumda her eleştiri yaptıgımda hakaret edilecekse hiç konuşmayalım takım hakkında daha iyi..
Bu arada gökhan keskin iyi insan olabilir ,iyi bir futbolcuda olabilir ama iyi bi scout olmak farklı bir yetenektir..birçok meziyet gerektirir.. Bir maç izlemekle oyuncu alınmaz..

ospinayı nereye koyayım hücum hattınamı kaleciler savunma hattının temelidir
geri kalan yapı o temel üzerine inşa edilir. sen futbol bilgimden şüphe duyabilirsin en azından hiç bilmediğim
bir oyuncu üzerine yorum yapmıyorum ospinayı sadece örnek gösterdim messide diyebilirdim sonuçta arjantinli bir
oyuncu onlarca gözünü kapatıp kabul edeceğin oyuncu varken bilmeden hüküm veriyorsun
sonrada buna eleştiri diyorsun dostum buna eleştiri denmez saçmalama denir.
bak kendi yazınla ihtimal demişsin ihtimal üzerine eleştiri yapılmaz
Fikret Ormanı karalamak değil diyorsun ama ihtimallerinle farazi yorumlarınla yaptığın bu
senin yaptığına hiç bir tutarlı taraf olmadan bel altı vurmak denir.
Bu forumda eleştiri yaptığında hakaret yemezsin saçmaladığın zaman sadece tepki görürsün
bilmediğin bir şey hakkında yorum yapıp sonra kendi yorumuna yaptığın eleştirinin adı saçmalamadır.
scout olmak evet farklı bir yetenek peki Gökhanda öyle bir yetenek olmadığını nerden biliyorsun
nasıl bir tecrübe edindin senin beğenmediğin bir oyuncu için gördüğüm en iyi stoper dediği içinmi
kötü scout oluyor. Kaldıki Gökhan Keskin scout falan değil onu bile bilmeden yorum yapıyorsun
kendi beyninde bir dünya yaratıp o dünyada yaşadıklarınla kalkıp yönetim eleştiriyorsun
ondan sonrada bizim sana bravo iyi tesbit dememizimi bekliyorsun
bak benim sana yaptığım bir eleştiridir çünkü ortada bir mesajın var ve bunun çok saçma olduğunu düşünüp seni eleştiriyorum
peki senin eleştirdiğin konuda elinde ne var bana beğenmediğin oyuncuların isimlerini söylesene
ve bunları neden beğenmediğini bizde somuta dönelim bunun üzerinde tartışalım eleştiri böyle olur.
yoksa hayal dünyanda yarattıklarınla eleştirirsen en kibar şekilde benim mesajımı okursun @Uğur Uğurlu
düşüncelerinle ilgili yorum yaparsın buna saygı duyarım bu senin fikrindir ama eleştiri yapamazsın
eleştiri somut gerçeklere dayanmalı.
8 yıldır gitmesini beklediğimiz adamla sözleşme imzalanıyor peki sen bekliyorsun diye benimdemi beklemem lazım
neden herkesin adına konuşuyorsun
tolga taraftar tarafından istenmiyor doğru ama sözleşme yapılmasında denmiyor 4+4 için lazım deniyor.
sakat kaleciyle sözleşme yapmışız kim diyor bunu açıklansın ondan sonra eleştir şu anda yaptığın hayal satmak
adam istanbulda basına göre burda tedavide oluyor evde bakıyor ama hiç bir tane resim gördünmü ben görmedim
herşeyi bu kadar iyi bilipde resim çekememişlermi. burda olan birini bulmak o kadar zormu hiç düşünmüyormusun
onun bulunduğu herhangi bir ortamda tek Beşiktaşlı yokmu bir tek resminin bile sosyal medyaya düşmemesi sanada ilginç gelmiyormu
ha belki imzalamışlardır ama bunu ben basının söylemesiyle inanmam inanıp eleştirmem için resmi olarak açıklanması lazım.
yarın tutki böyle bir transfer olmadığı ortaya çıktı şu yazdığın yazı seni rahatsız edecekmi. nasıl bu kadar emin olabiliyorsun
hiç birimizin Beşiktaşın daha iyi olması dışında derdimiz yok kardeşim
ama çamur atma Beşiktaşı daha iyi yere getirmez  @Uğur Uğurlu
tolga hatasıyla şl den elenmek istemiyorum demişsin peki tolga yerine iyi bir kaleci alınca
şl kupasınımı kaldıracağız bana futbol bilmiyorsun diyorsun ama takım oyunlarında tek oyuncu üzerinden böyle
büyük laflar edilmez. futbolda bir takım oyunudur tek oyuncu dünyanın en iyi kalecisi bile olsa gene elenirsin diğer tarafların düzgün olmadıktan sonra
bizde öyle bir defans vardıki topu alan kalecinin karşısında peki bu durumda kaç kaleci hiç gol yemeden durabilir
günahı bir oyuncunun üzerine atmak kolay iş. evet hatalı gol yedi evet tolga bencede mükemmel bir kaleci değil
ama kevgire dönen tolga değil defansdı. tolganın tek kusuru ayak olmaması bu nedenle ayak dibine atılan golleri bile yiyor
onun dışındaki performansı yeterli haksızlık etmeyeceksin sallamayacaksın eleştiri bile yaparken hakkını vereceksinki
adil olasın ve eleştirinde adil olsun

Çevrimdışı Kalyoncu

bi stopere gore atletik ozellikleri cok iyi seviyede (genel hız, hızlanma..vs..) reaksiyon hızı super, ara top keser, iyi marke eder kayarak mudahalede oldukca basarılı, yapıskan, celimsiz gozukmesine ragmen baya guclu ve diri, ayagı temiz topu oyuna iyi sokar, boy handikapına ragmen cok iyi sıcramasından oturu hava toplarında sonuk kalmaz, dany ve cogu afrikalılar gibi mental istikrarsızlık yasamaz, dengelidir, isabetli uzun pas atar
Akıl? En önemlisinin akıl olduğunu düşünüyorum rhodolfo çok ağır bir oyuncu olabilir ama aklını kullandığı için sorun olmuyordu.sezgileri kuvvetliydi.ben n'koulou da bunu göremedim tabi bu işi gerçekten meslek haline getirmiş insanların görüşleride önemlidir ben yanılmış olabilirim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Çok beğendiğim oyuncu değil ama tr de de oyuncu yok.. Yedek olarak alınabilir..olmadı veliyide takasta kullanabiliriz..

yabancı kontenjanını rahatlatmak için veli + frei kiralık verilebilir.

yusuf erdoğan çok potansiyelli ve bence freidan iyi, şenol hocanın tedrisatından geçince seviye atlayıp aradığımız sol ön oyuncusuna dönüşebilir.

Çevrimdışı AtayD

Aynen katılıyorum.. Hucumcu sağbek..Geçen seneki ts maçı neydi öyle, süper oynamıştı.. Espanyolda istiyorsa boş adam değildir zaten.. Not:espanyol çinli işadamına satıldı

hatta bence gg icin sarf edilen eforu cavanda icin bi yatırıma donustursek cok cok daha akıllıca olur, gg nin seneye artık eskisi kadar verimli olacagını sanmıyorum

Çevrimiçi Samet Demir

hatta bence gg icin sarf edilen eforu cavanda icin bi yatırıma donustursek cok cok daha akıllıca olur, gg nin seneye artık eskisi kadar verimli olacagını sanmıyorum
Cavanda nin neyini beğeniyorsunuz anlamış değilim. Fizik ile oynayan oyuncu.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

yabancı kontenjanını rahatlatmak için veli + frei kiralık verilebilir.

yusuf erdoğan çok potansiyelli ve bence freidan iyi, şenol hocanın tedrisatından geçince seviye atlayıp aradığımız sol ön oyuncusuna dönüşebilir.
Valla frei yi çok severim ve oynamasını çok istiyorum keza tolgayda .. maalesef bizde süre verilecegıni düşünmüyorum onun için oynayabilecekleri takıma gitmelerini çok isterim ..şöyle olsa kimse hayır demez ozamn>>
Veli + Tosiç+ frei(kiralık) =cavanda + yusuf

Çevrimdışı AtayD

Akıl? En önemlisinin akıl olduğunu düşünüyorum rhodolfo çok ağır bir oyuncu olabilir ama aklını kullandığı için sorun olmuyordu.sezgileri kuvvetliydi.ben n'koulou da bunu göremedim tabi bu işi gerçekten meslek haline getirmiş insanların görüşleride önemlidir ben yanılmış olabilirim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aklıda var taktiksel farkındalıgı da, oyle olmasa bielsa sisteminde bu kadar sorumluluk alıp, verimli oynayamazdı.

Çevrimdışı 38life

Mustafa Pektemek zu Tranzonspor

Çevrimiçi Necmi

peki kabul bana cavandanında içinde olduğu bir şl kadrosu yazarmısın 23 kişilik
nasıl bir kadro olacağı bayağı ilgimi çekti rica ediyorum @AtayD

Çevrimdışı 38life

Ya cidden sırf bu buyuk turnuvalardan oyuncu izleyip alma kafasına cok kıl oluyorum, eger alındıysa gustavo gomez de o mantıkla transfer edilmis olcak :s20: :s20:.  Adamın daha ne avrupa tecrubesi var ne de bizim aradıgımız tipteki stoper ozelliklerine uymakta, ya tutarsa diye oynanan bi kumar resmen, keza Pazdan girisimi de bi benzerlik teskil ediyo. Yonetim biraz akıllıysa elindeki fırsatı tepmez, #çareNkoulou

Gustavo Gomez Copa America başlamadan önce isteniyordu...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu adam için 5m€ +boyko  teklif etsek nasıl olur?? 10 dan aşıgı vermezler ama belki anlaşılabilinir :)) bu arada Sol ayaklı stoper ..Haberi çıkmıştı bi ara hatta boykoyuda istiyordu shaktar bi ara

[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 17:52:21 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı tangaz

acaba günün birinde hugo lloris tadında bi' kalecimiz olacak mı?

Çevrimiçi Necmi

acaba günün birinde hugo lloris tadında bi' kalecimiz olacak mı?
hiç sanmıyorum :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Bu adam için 5m€ +boyko  teklif etsek nasıl olur?? Sol ayaklı stoper bölgesi için.. Haberi çıkmıştı bi ara

ben bu herif için sscb kökenli olmasa boyko+8mio veririm  :money:

Çevrimdışı murat baltacı

Yine soyluyorum ozaman: Gokhan Gonul berbat bir bek. Itibari umrumda degil, ve olurda transfer edilirse en az Fabri kadar yanlis transfer olacak.

Forumda yenisiz galiba. Gokhan'in neden iyi transfer olmayacagini, neden begenmedigimi cok kez yazdim. Yazdiklarimda oynadigi maclara dayali, gerceklere, gosterdigi performansa dayali. Gokhan senelerce Fener medyasi tarafindan sisirilmis, Sabri'nin biraz daha akilli versiyonu.

Bir bek'in onceligi defans olmali. Ama genel olarak Gokhan'i savunanlar Gokhan'i top ayaginda oldugu anlari varsayarak degerlendiriyorlar. Gokhan'i sagbek olarak degil, mac icinde ikinci bir sag acik olarak degerlendiriyorlar.

Eskiden Gokhan Gonul ozellikle Super Lig seviyesinde eski donemde daha iyi seviyelerde olan fizik ozellikleri ile defansta olan zaaflarini bir nevi kapatabiliyordu. Mac boyu ileri cikmasindan dolayi rakip sol acigi defansa yardim etmekte zorluyordu. Bunu ozellikle, ustune basarak soyluyorum, Super Lig'de yapabiliyordu ama Avrupa'da ASLA.

Avrupa'da Gokhan klasikleri cok var. Diyorlar ki Beck'i kivrak, top suren oyuncu gecer. Ya Gokhan? Stoch'un Fenerbahce'ye alinmasinin sebebi Gokhan Gonul. Twente'nin Fener'i Kadikoy'de yiktigi macta GG'nin icini disina cikarmasini hicbir futbolsever unutmaz. Salomon Kalou'nin Stamford Bridge'de Gokhan'i rezil etmesi gercek bir GG resitali. Gokhan Gonul karsisinda defalarca vasat ve vasat ustu kanat oyunculari muthis performans gosterdi. Hiddink doneminde Hollanda ile oynadigimiz macta 90 dakika boyunca Afellay'a karsi acizligi. Ozellikle milli takim seviyesinde okadar kotu performans gosterdi ki, Hamit Altintop kac mac sagbek olarak cikti. Daha grup maclarinda evde maglup oldugumuz Cek Cumhuriyeti macinda Ladislav Krejci tarafindan rezil edilen Gokhan'nin neresi iyi bir bek? Ah, ileri cikip verkac yapiyor, orta aciyor. Ama geri donecek temposu yok, ozellikle ust kalibre oyunculara karsi geri geri yuruyup, tabiri caizse "gölge defans" yapmaktan baska bir ise yaramayan bu 32 yasinda sisirilmis topcuyu Besiktas'a layik goruyorsunuz.

Gokhan icin herkes gectigimiz sezonu gosteriyor. Gectigimiz sezon Gokhan varken Pereira'nin neden Sener'i oynattigini anlamak guc degil. Sener daha diri, daha guclu, daha tempolu, daha sert olmasindan dolayi Gokhan'a tercih edildi. Onu gectim, 15-16 sezonuna degil, 14-15 sezonunda Fenerbahce'nin maclarini izlemis herkes Gokhan'in Fenerbahce'nin zayif halkalarindan birinin oldugunu gormustur. Geride biraktigi bosluklarin haddi hesabi yok. Top kapma becerisi dusuk, fizik gucu yerlerde surunen, eski gunlerinin ekmegini yiyen, Turk futbolunun hala bir bek cikaramamasindan dolayi faydalanan Gokhan Gonul Besiktas'da beklentilerik cok altinda kalir.

Gokhan-Besiktas isbirliginin iyi olmayacagini herkes gorebilmeli. Sirf Fenerbahce'nin "kilit" oyuncularindan birini alip sozde psikolojik ustunluk kuracaz diye milyon eurolari cope atmamali bu yonetim. 32 yasina yaklasmis, performansi her sene gittikce gerileyen, sakatliklardan kurtulamayan bir oyuncuyu almak hicbir zaman akil isi degildir. Ama olurda bu futbolcu birde Fenerli ise, Fener medyasi her kotu mactan sonra yerden yere vurarak "Gokhan eski gunlerinden uzak" "Besiktas Gokhan'i alarak dogru hamle yaptimi?" basliklari ile oyuncuya psikolojik baski kuracaktir.

Evet, Gokhan berbat bir bek ve verilen her kurus bir tane fazla olacaktir.
Bende yine söylüyorum Baştan aşağı yanlış bi yorum.
Forumda yeni sayılmam beş altı aydır takip ediyorum yorumda yapıyorum gökhanla ilgili yorumlarını kaçırmış olabilirim ama bu bişeyi değiştirmez çünkü gökhan zaten bildiğimiz oyuncu x bi yabancı oyuncu olsa tanımasam bilmesem bu tartışmaya girmem ama gökhan hakkındaki düşüncelerinin hiçbir dayanağı yok medyadaki yorumcular şöyle yorumlamış böyle yorumlamış bek olarak değil kanat olarak yorumlamış bizene kimin nasıl yorumladığından bizde futbolu biliyoruz izliyoruz kendi yorumlarımızı yapıyoruz gökhan caner gibi paldır küldür saldıran sadece ofansif bir bek değil yüksek temposuyla her zaman iler geri yapıp defans görevinide yapmıştır futbol bilgisinden dolayı stoperlerin yapacağı hamleleri bile yapar kritik kademelere girer sen öyle bi anlatıyosunki sanki alacağımız oyuncu gökhan değil ismail.

Gökhanı bu denli eleştirmen için elimizde üst düzey bir sağ bek olması lazım yada öyle bi bütçemizin olması lazım zira gökhanın avrupa maçlarında kaliteli oyunculara karşı düştüğü zor duruma defansı çok iyi denilen beck kasımpaşa ve akhisar maçlarında düştü hemde daha kalitesiz oyuculara karşı,avrupadan örnek vereceksek üst düzey kaliteli stoper ve beklerin bazı maçlarda karşılarındaki üst düzey forvet ve kanatlara karşı ne hallere düştüğünüde biliyoruz bunlar futbolda olan şeyler. fenerde senelerdir gökhanla uyumlu bi kanat oyuncusu olmadı birlikte ofans yapıp birlikte defans yapmadılar ona rağmen bu performansları sergiledi avrupa maçlarında bu önemli bize geldiğinde önünde defansa yardım eden bi q7 olursa yada sosa ile o kanadı birlikte kullanırlarsa zor durumlara düşeceğini sanmıyorum. Gökhan sakatlık sorunu yaşamazsa fenerden gönderilişinin hırsıyla çok iş yapar bizde seneler sonra bekimizin adam geçtiğini sıfıra indiğini isabetli orta yatığını izleriz bizde her yönüyle mantıklı iyi transfer bence rakibine verdiğin zararda cabası fabri transferini bende eleştiririm ama gökhan hamlesi çok iyi ve yerinde oldu özellikle derbilerde çok faydasını göreceğiz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

ben bu herif için sscb kökenli olmasa boyko+8mio veririm  :money:
Verilir bu adama bu paralar hemde sol ayak hemde boykodan kurtuluyoz :)))) şu töre bi satılsında yüklenilir ozaman :))

Çevrimiçi Necmi

Bende yine söylüyorum Baştan aşağı yanlış bi yorum.
Forumda yeni sayılmam beş altı aydır takip ediyorum yorumda yapıyorum gökhanla ilgili yorumlarını kaçırmış olabilirim ama bu bişeyi değiştirmez çünkü gökhan zaten bildiğimiz oyuncu x bi yabancı oyuncu olsa tanımasam bilmesem bu tartışmaya girmem ama gökhan hakkındaki düşüncelerinin hiçbir dayanağı yok medyadaki yorumcular şöyle yorumlamış böyle yorumlamış bek olarak değil kanat olarak yorumlamış bizene kimin nasıl yorumladığından bizde futbolu biliyoruz izliyoruz kendi yorumlarımızı yapıyoruz gökhan caner gibi paldır küldür saldıran sadece ofansif bir bek değil yüksek temposuyla her zaman iler geri yapıp defans görevinide yapmıştır futbol bilgisinden dolayı stoperlerin yapacağı hamleleri bile yapar kritik kademelere girer sen öyle bi anlatıyosunki sanki alacağımız oyuncu gökhan değil ismail.

Gökhanı bu denli eleştirmen için elimizde üst düzey bir sağ bek olması lazım yada öyle bi bütçemizin olması lazım zira gökhanın avrupa maçlarında kaliteli oyunculara karşı düştüğü zor duruma defansı çok iyi denilen beck kasımpaşa ve akhisar maçlarında düştü hemde daha kalitesiz oyuculara karşı,avrupadan örnek vereceksek üst düzey kaliteli stoper ve beklerin bazı maçlarda karşılarındaki üst düzey forvet ve kanatlara karşı ne hallere düştüğünüde biliyoruz bunlar futbolda olan şeyler. fenerde senelerdir gökhanla uyumlu bi kanat oyuncusu olmadı birlikte ofans yapıp birlikte defans yapmadılar ona rağmen bu performansları sergiledi avrupa maçlarında bu önemli bize geldiğinde önünde defansa yardım eden bi q7 olursa yada sosa ile o kanadı birlikte kullanırlarsa zor durumlara düşeceğini sanmıyorum. Gökhan sakatlık sorunu yaşamazsa fenerden gönderilişinin hırsıyla çok iş yapar bizde seneler sonra bekimizin adam geçtiğini sıfıra indiğini isabetli orta yatığını izleriz bizde her yönüyle mantıklı iyi transfer bence rakibine verdiğin zararda cabası fabri transferini bende eleştiririm ama gökhan hamlesi çok iyi ve yerinde oldu özellikle derbilerde çok faydasını göreceğiz.
tabiki canerle GG mukayese edilmez GG en azından bek ve bu görevinide yapabiliyor. :D
katılmadığım konu ismail GG den daha iyi bir bek :D
akhisar maçında beck oynamadı cezalıydı :alala:
GG alınabilecek iyi bir bek oda yerli olduğu için alınması gerekli oluyor
ama çokda yüksek yerlere koymayın bence hata edersiniz beck ten fazla olduğu yerler var ama
eksik olduğu yerlerde var. sizin yere göğe sığdıramadığınız bir oyuncu değil  ama gerekli bir transfer @murat baltacı

Çevrimdışı Bishamon

Bu adam için 5m€ +boyko  teklif etsek nasıl olur?? 10 dan aşıgı vermezler ama belki anlaşılabilinir :)) bu arada Sol ayaklı stoper ..Haberi çıkmıştı bi ara hatta boykoyuda istiyordu shaktar bi ara

@mylife1903 haberi o

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Etiketler: