Öncelikle sondan başlamak gerekirse savunma hattına ospinayıda katıyorsanız futbol bilginizden şüphe duyarım.. Hem paramız yok deyip ospinayıda 2. Anlaşılmış biri olarak görüyorsanız hiç transfer piyasasını takip etmiyorsonuzdur.. Ospina 3-5 m a alınacak oyuncu değil bu arada..
Benim derdim fikret ormanı karalamak değil ama olacakları tahmin etmek..
Gelelim yapılacak transferlere.
Solbek>8 yıldır gitmesini beklediğimiz adamla sözleşme imzalanıyor ve transfer düşünülmüyor
Stoperler>> büyük ihtimal '' gökhan keskinin'' benim bu zamana kadarki gördüğüm en iyi oyuncu, dediği gustavo ve bi 2. Sınıf bi stoperle anlaşılcak
Sağbek>>büyük ihtimal 32 yaşına gelmiş ve euro 2016 da hiçbir katkı yapamayan Ve toplam maliyeti 8 m € olan fenerbahçe eskisi GG anlaşılcak
Kaleci>> taraftarın istemediği muhteşem tolga ile 3 yıllık anlaşma yapılıyor ve 29 yaşına gelmiş ve toplam maç sayısı 55 olan ve sakat bi kaleciyle anlaşıyoruz
Bu tabloyu görüpte üzülme,, benim beşiktaşın iyi yerlere gelmesinden başka derdim yok,, CL de tolganın hatasından elenmek istemiyorum..
Bu forumda her eleştiri yaptıgımda hakaret edilecekse hiç konuşmayalım takım hakkında daha iyi..
Bu arada gökhan keskin iyi insan olabilir ,iyi bir futbolcuda olabilir ama iyi bi scout olmak farklı bir yetenektir..birçok meziyet gerektirir.. Bir maç izlemekle oyuncu alınmaz..
ospinayı nereye koyayım hücum hattınamı kaleciler savunma hattının temelidir
geri kalan yapı o temel üzerine inşa edilir. sen futbol bilgimden şüphe duyabilirsin en azından hiç bilmediğim
bir oyuncu üzerine yorum yapmıyorum ospinayı sadece örnek gösterdim messide diyebilirdim sonuçta arjantinli bir
oyuncu onlarca gözünü kapatıp kabul edeceğin oyuncu varken bilmeden hüküm veriyorsun
sonrada buna eleştiri diyorsun dostum buna eleştiri denmez saçmalama denir.
bak kendi yazınla ihtimal demişsin ihtimal üzerine eleştiri yapılmaz
Fikret Ormanı karalamak değil diyorsun ama ihtimallerinle farazi yorumlarınla yaptığın bu
senin yaptığına hiç bir tutarlı taraf olmadan bel altı vurmak denir.
Bu forumda eleştiri yaptığında hakaret yemezsin saçmaladığın zaman sadece tepki görürsün
bilmediğin bir şey hakkında yorum yapıp sonra kendi yorumuna yaptığın eleştirinin adı saçmalamadır.
scout olmak evet farklı bir yetenek peki Gökhanda öyle bir yetenek olmadığını nerden biliyorsun
nasıl bir tecrübe edindin senin beğenmediğin bir oyuncu için gördüğüm en iyi stoper dediği içinmi
kötü scout oluyor. Kaldıki Gökhan Keskin scout falan değil onu bile bilmeden yorum yapıyorsun
kendi beyninde bir dünya yaratıp o dünyada yaşadıklarınla kalkıp yönetim eleştiriyorsun
ondan sonrada bizim sana bravo iyi tesbit dememizimi bekliyorsun
bak benim sana yaptığım bir eleştiridir çünkü ortada bir mesajın var ve bunun çok saçma olduğunu düşünüp seni eleştiriyorum
peki senin eleştirdiğin konuda elinde ne var bana beğenmediğin oyuncuların isimlerini söylesene
ve bunları neden beğenmediğini bizde somuta dönelim bunun üzerinde tartışalım eleştiri böyle olur.
yoksa hayal dünyanda yarattıklarınla eleştirirsen en kibar şekilde benim mesajımı okursun
@Uğur Uğurludüşüncelerinle ilgili yorum yaparsın buna saygı duyarım bu senin fikrindir ama eleştiri yapamazsın
eleştiri somut gerçeklere dayanmalı.
8 yıldır gitmesini beklediğimiz adamla sözleşme imzalanıyor peki sen bekliyorsun diye benimdemi beklemem lazım
neden herkesin adına konuşuyorsun
tolga taraftar tarafından istenmiyor doğru ama sözleşme yapılmasında denmiyor 4+4 için lazım deniyor.
sakat kaleciyle sözleşme yapmışız kim diyor bunu açıklansın ondan sonra eleştir şu anda yaptığın hayal satmak
adam istanbulda basına göre burda tedavide oluyor evde bakıyor ama hiç bir tane resim gördünmü ben görmedim
herşeyi bu kadar iyi bilipde resim çekememişlermi. burda olan birini bulmak o kadar zormu hiç düşünmüyormusun
onun bulunduğu herhangi bir ortamda tek Beşiktaşlı yokmu bir tek resminin bile sosyal medyaya düşmemesi sanada ilginç gelmiyormu
ha belki imzalamışlardır ama bunu ben basının söylemesiyle inanmam inanıp eleştirmem için resmi olarak açıklanması lazım.
yarın tutki böyle bir transfer olmadığı ortaya çıktı şu yazdığın yazı seni rahatsız edecekmi. nasıl bu kadar emin olabiliyorsun
hiç birimizin Beşiktaşın daha iyi olması dışında derdimiz yok kardeşim
ama çamur atma Beşiktaşı daha iyi yere getirmez
@Uğur Uğurlutolga hatasıyla şl den elenmek istemiyorum demişsin peki tolga yerine iyi bir kaleci alınca
şl kupasınımı kaldıracağız bana futbol bilmiyorsun diyorsun ama takım oyunlarında tek oyuncu üzerinden böyle
büyük laflar edilmez. futbolda bir takım oyunudur tek oyuncu dünyanın en iyi kalecisi bile olsa gene elenirsin diğer tarafların düzgün olmadıktan sonra
bizde öyle bir defans vardıki topu alan kalecinin karşısında peki bu durumda kaç kaleci hiç gol yemeden durabilir
günahı bir oyuncunun üzerine atmak kolay iş. evet hatalı gol yedi evet tolga bencede mükemmel bir kaleci değil
ama kevgire dönen tolga değil defansdı. tolganın tek kusuru ayak olmaması bu nedenle ayak dibine atılan golleri bile yiyor
onun dışındaki performansı yeterli haksızlık etmeyeceksin sallamayacaksın eleştiri bile yaparken hakkını vereceksinki
adil olasın ve eleştirinde adil olsun