2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375817 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sarp11

Karakter olayına deginirsek bence cok bilinmeyenli bi denkleme kendimizi sokarız. O mantıkla hareket ediceksek suratı tipli, haşin, fizikli herkesi transfer edelim, bizden iyisi olmasın:)
Haşin ve yetenekliyse bana uyar. :)

Hırslı biri belli demek istedim.

Çevrimiçi Necmi

Bu Gomez'e "Sen bir hiçsin. Beşiktaş sayesinde varsın. Eğer Beşiktaş dışında dünyada herhangi bir başka takıma gitseydin bir hiç olarak kalacaktın." demektir.

Evet Beşiktaşta yeniden yükselişe geçti. Ama bütün mahareti kendinde görmek yanlış bi düşünce. Gomez'in klası ortada. Formsuz bir dönemin ardından geldi ve bizde form buldu. Bu hem Beşiktaşın oyun yapısının sayesinde hem de Gomez'in asla kaybolmayan klası sayesinde oldu. "Seni biz yarattık bizde kalmak zorundasın. Seni dünya devleri istese bile gidemezsin. Gidersen ihanet etmiş olursun." bakış açısı sağlıklı bir bakış açısı değil.
benim kararımı turnuva sonuna kadar bekleyin demek kadar sağlıklı bir bakış açısı bence.
bu demek oluyorki ben turnuvayı bitirir kendime iyi bir takım bakar teklifleri değerlendiririm
dişime dokunan bir teklif olmazsa Beşiktaşı tercih ederim bu sözün başka bir yorumu yok
biz bunu kabul edersek sana muhtacız deriz yattık secdeye seni bekliyoruz dualarla yada derizki
bizim sana verdiğimiz bir süre var iki defa senin isteğin doğrultusunda bu süreyi değiştirdik ama kararını vermek zorundasın artık
bizde ona göre yolumuza bakacağız ya durumunu bize bildirirsin yada biz süre dolduğunda seni gitti sayar alternatiflere yöneliriz.

biz zaten yapmamız gerekeni fazlasıyla yaptık. Bundan ötesi gomezin bizi son seçenek görmesi oluyor.
Beşiktaşı bu kadar ezmesine müsade edilmez bu gomezde olsa ay sonuna kadar süreyi isteyen kendisiydi
demek bir teklif gelmemiş süreyi uzatmak hem bizi cepte tutup hemde kendine takım aramak istiyor.
ben bu ayın sonuna kadar beklerim sözümü yerine getirir sonrada alternatiflere yönelirim.
Gomezede verdiği katkı için teşekkür ederim.

Çevrimiçi Necmi

ben yanıtlayayım. bilmiyor  :evillol:
insanlar sanıyorki biz tolga ismail GG ve pektemeği çok sevdiğimiz için kadroya yazıyoruz :D
onların katkılarına bayılıyoruz o nedenle kadroda kalması için ısrar ediyoruz :bandit:

Çevrimdışı AtayD

peki bu kadrodan 7 oyuncuyu çıkartman gerektiğini yerine 7 tane yerli oyuncu bunun 4 tanesi kendi alt
yapından olmak zorunda olduğunu biliyormusun böyle bir kadro verirsen şl ye 16 kişilik kadroyla katılmak zorunda kalacağını biliyormusun
bu kadroyu
4 türkiye alt yapısı
4 kendi alt yapından oyuncu ekle
ismail hariç 7 oyuncuyu çıkart diyecekler.
işte kuralları bilmeden yorum yapıyorsunuz ondan sonra kuralları bilip yorum yapanları
baskı altına almaya çalışıyorsunuz
senin şu anda kadronda olan yerli oyuncu sayısı 3 tolga pektemek ismail buna bir tane daha eklemen gerekiyor
kadronda olan alt yapı oyuncun 1 necip 3 tane daha eklemen gerekiyor.
onun dışındaki oyuncularının tamamı yabancı sayılıyor. elindeki oyunculardan kadroda olması gerekli olanlar tutarsan
göreceksin şl kadrosuna katabileceğin yabancı oyuncu olmayacak ben sana hayali kadro demedim elindeki oyuncular
ihtiyacın olan mevkilere oyuncular ve yerli karmasıyla gerçek liste oluştur dedim bu yaptığınla şampiyonlar ligine gidemezsin.
son anda verirsen kadronu en son transfer yaptığın 7 oyuncuyu listeden çıkartır seni 16 kişiyle şl ye sokarlar :) @AtayD
kural belli yerli oyuncu koyamazsan kadroyu o kadar eksik verisin 7 yerlin eksikse listeyi 16 kişilik vermek zorundasın
sen yerli tek ismaili koymuşsun kadroya
ha birde ömeri hiç çıplak gözle izledinmi çünkü onu çıplak gözle izleyen biri türkiye kupası kadrosuna bile koymaz
bunca yıldır çalıştığı bütün hocaların onu hep son dakikalarda oyuna neden soktuğunu düşünüyormusun
ben bu yaşımda onu koşuda geçerim bırak Beşiktaşı süperligi bile bırak ikinci ligde bile onbire yazılacak bir oyuncu değil
zaten diyorum ya degisiklik icerir tabiki sonucta ezbere yazdıgım bi kadroydu kadro muhendisligi yapılmadan sadece temenni iceren. Ayrıca herhangi bi kurala gore de dizmedim, dogal olarak uzerinde fazla esneklik uretilemez. Yoksa detaylı analiz edip sartlara uyan bi kadro dizsen zaman alır. 5-10dklık is degil.

p.s ömer'i elde var olan tek 3. santrafor oldugu icin koydum(pektemek'in gidecegini varsayarak) yoksa bence de bu seviyenin oyuncusu degil.

Çevrimdışı sarp11

Yine yazayım hiç maceraya gerek yok.Bu Gomez kaçar gider, Rodeaga' yı alalım ucuza bitirelim işi...

Çevrimdışı TANERCAN

Gomez attı

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TANERCAN

Yine yazayım hiç maceraya gerek yok.Bu Gomez kaçar gider, Rodeaga' yı alalım ucuza bitirelim işi...
Eto derim.

Gomezin girdiği pozisyonlara girerse lig kupa Avrupa en az 35 golü var

Çevrimdışı cursedofdragon

gomez kaçar giderse %50-50 bölüşüyoruz parasını fiorentina ile :) 20 milyon €'ya gitse 10 milyon €'ya rodellaga mı alalım :) Daha güzellerine çökeriz :)

Çevrimdışı tangaz

benim kararımı turnuva sonuna kadar bekleyin demek kadar sağlıklı bir bakış açısı bence.
bu demek oluyorki ben turnuvayı bitirir kendime iyi bir takım bakar teklifleri değerlendiririm
dişime dokunan bir teklif olmazsa Beşiktaşı tercih ederim bu sözün başka bir yorumu yok
biz bunu kabul edersek sana muhtacız deriz yattık secdeye seni bekliyoruz dualarla yada derizki
bizim sana verdiğimiz bir süre var iki defa senin isteğin doğrultusunda bu süreyi değiştirdik ama kararını vermek zorundasın artık
bizde ona göre yolumuza bakacağız ya durumunu bize bildirirsin yada biz süre dolduğunda seni gitti sayar alternatiflere yöneliriz.

biz zaten yapmamız gerekeni fazlasıyla yaptık. Bundan ötesi gomezin bizi son seçenek görmesi oluyor.
Beşiktaşı bu kadar ezmesine müsade edilmez bu gomezde olsa ay sonuna kadar süreyi isteyen kendisiydi
demek bir teklif gelmemiş süreyi uzatmak hem bizi cepte tutup hemde kendine takım aramak istiyor.
ben bu ayın sonuna kadar beklerim sözümü yerine getirir sonrada alternatiflere yönelirim.
Gomezede verdiği katkı için teşekkür ederim.

Gomez şunu çok çabuk unuttu. biz olmasaydık arkadaş şu anda X bir yerde sevgilisi ile tatilde ve birasını yudumlarken iç çekerek tv.den izliyordu maçları...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

anadoludan topçu alacaksak ===> SAMUEL ....
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Eto'o makul bir seçenek olabilir ancak Antalyaspor Oyuncunun 35 yaşında olduğunu unutmayarak makul bir fiyat çekmeli.

Çevrimiçi Necmi

zaten diyorum ya degisiklik icerir tabiki sonucta ezbere yazdıgım bi kadroydu kadro muhendisligi yapılmadan sadece temenni iceren. Ayrıca herhangi bi kurala gore de dizmedim, dogal olarak uzerinde fazla esneklik uretilemez. Yoksa detaylı analiz edip sartlara uyan bi kadro dizsen zaman alır. 5-10dklık is degil.

p.s ömer'i elde var olan tek 3. santrafor oldugu icin koydum(pektemek'in gidecegini varsayarak) yoksa bence de bu seviyenin oyuncusu degil.
ezberede yazsan kurduğun şl kadrosu ffp kurallarına uygun yazmak zorundasın
önüne şartları koymuşlar burda şunu isterim bunu isterim demenin manası yok isteklerin
şartlara uygun olmak zorunda gerisi hayal kurma ve gerçeklerin dışında gereksiz konuşma oluyor.
kardeşim @AtayD  öyle zaman alacak bir şey yok kurallar açık ve belli kafana göre transfer yazamazsın ben senden ciddi bir
şl kadrosu istemiştim hayallerini değil. kurallar dahilinde olabilecek kafandaki en iyi kadroyu
yazacağını düşündüm. Cavanda falan isterken bunları düşünerek istemek gerekiyor cavanda alarak
GG yi feda ediyorsun ve şu anda bizim için GG den daha iyi ve değerli sağ bek oyuncusu yok. :)
istersen dünyanın en iyi sağ bekini al şu an için GG den değerli değil

Çevrimdışı AvrupaKartalı

eto rahat bir sezon daha üst seviye oynar. gomez'in bu saaten sonra geri dönme ihtimali cok düsük, zaten pekde niyeti yok.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sarp11

Eto acayip yaşlı yaw.Nasıl kaldıracak o kadar maçı?Şimdi bile 60 dk oynuyabiliyor.

Rodeaga :)

Çevrimdışı Yado

Cenk Tosun zamanı geldi artık . Demba ve Mario dan staj aldı 2 seneden beri . Gomez giderse nokta santrafor , 9 numara yerine gezici kanat forvet 2. forvet alınmalı .

Remy , poldi , Sow gibi ..
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı 38life

45 dakika Eto'o 45 dakika Cenk Tosun şeklinde bence iyi olur.

Çevrimdışı tangaz

Cenk Tosun zamanı geldi artık . Demba ve Mario dan staj aldı 2 seneden beri . Gomez giderse nokta santrafor , 9 numara yerine gezici kanat forvet 2. forvet alınmalı .

Remy , poldi , Sow gibi ..

bedelsiz kiralık Niase  :money:

Çevrimdışı 38life

Gomez satılırsa %50 geliyor mu şimdi bize?

Çevrimdışı Berat

Gomez satılırsa %50 geliyor mu şimdi bize?

%40 bildiğim kadarıyla.

Çevrimdışı Berat

Hemen satmayın Gomez'i  :iblush:

Çevrimdışı mylife1903

Italyanlar hic bisi vermez kimse heveslenmesin. Cas a kadar kasarlar.
Nasi bir anlasmaysa, su an gomez dondugune gore fiorentinaya bizimle de 1000luk opsiyonu kullanmadigina gore bizim satistan pay almamiz mantiksiz olur. O durum doyle sartlar altinda mantikli olurdu, gomez 1000euroluk opsiyonu kullanirdi gelecek sene bizde olmasi kesinlesirdi kupada begenen bir takim mesela city giderdi fioya verirdi 20 kirisirdik yahut sezon ortasi bizde oynarken gelirdi real verirdi 30 yuzde 60i biizm olurdu, kalanini fioya verirdik.
Mantiken bizim bir para almamiz su durumda mucize olur. Italyanlar bu sozlesme olaylarinda hata yapmazlar herseyi dusunurler, ustelik bizden daha iyi oynarlar satranci bu sozlesme hazirlama konusunda. Bknz. Ferrari

Çevrimdışı Ersoy

Dzeko olabilir Eto,balotelli falan baya çöp

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Berat

Güntekin Onay da ntvsporda Gomez gider Dzeko gelir thuglife yapmıştı programda  :D @Ersoy

Çevrimdışı Ersoy

Güntekin Onay da ntvsporda Gomez gider Dzeko gelir thuglife yapmıştı programda  :D @Ersoy

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Gene basladiniz bu ceku cekuuuu ceku. Kazma o adam bildigin yarma, yarmalenkoyu alsinlar daha iyi   

Etiketler: