Bu Gomez'e "Sen bir hiçsin. Beşiktaş sayesinde varsın. Eğer Beşiktaş dışında dünyada herhangi bir başka takıma gitseydin bir hiç olarak kalacaktın." demektir.
Evet Beşiktaşta yeniden yükselişe geçti. Ama bütün mahareti kendinde görmek yanlış bi düşünce. Gomez'in klası ortada. Formsuz bir dönemin ardından geldi ve bizde form buldu. Bu hem Beşiktaşın oyun yapısının sayesinde hem de Gomez'in asla kaybolmayan klası sayesinde oldu. "Seni biz yarattık bizde kalmak zorundasın. Seni dünya devleri istese bile gidemezsin. Gidersen ihanet etmiş olursun." bakış açısı sağlıklı bir bakış açısı değil.
benim kararımı turnuva sonuna kadar bekleyin demek kadar sağlıklı bir bakış açısı bence.
bu demek oluyorki ben turnuvayı bitirir kendime iyi bir takım bakar teklifleri değerlendiririm
dişime dokunan bir teklif olmazsa Beşiktaşı tercih ederim bu sözün başka bir yorumu yok
biz bunu kabul edersek sana muhtacız deriz yattık secdeye seni bekliyoruz dualarla yada derizki
bizim sana verdiğimiz bir süre var iki defa senin isteğin doğrultusunda bu süreyi değiştirdik ama kararını vermek zorundasın artık
bizde ona göre yolumuza bakacağız ya durumunu bize bildirirsin yada biz süre dolduğunda seni gitti sayar alternatiflere yöneliriz.
biz zaten yapmamız gerekeni fazlasıyla yaptık. Bundan ötesi gomezin bizi son seçenek görmesi oluyor.
Beşiktaşı bu kadar ezmesine müsade edilmez bu gomezde olsa ay sonuna kadar süreyi isteyen kendisiydi
demek bir teklif gelmemiş süreyi uzatmak hem bizi cepte tutup hemde kendine takım aramak istiyor.
ben bu ayın sonuna kadar beklerim sözümü yerine getirir sonrada alternatiflere yönelirim.
Gomezede verdiği katkı için teşekkür ederim.