GG Türkiye liginde üst düzey bir bektir bende alalım değişmez 11'imiz olsun demedim zaten 2 senelik imzalarsın FFP seni zorluyor çünkü hem bonservis hem 23 kişilik kadro için ayrıyetten anadolu maçları için hücumda çeşitlilik katacaktır defans anlamında Beck'le nekadar tersse ofans anlamında da Beck'ten üstün olduğu gerçeğinide değiştirmez. Belki çizgiye inmez ama atakları çeşitlendirir ve içeriye top göndermede Beck'ten daha iyidir. Türkiye liginin iyi beki diyormuşumda milli takımda neden bitane düzgün futbolu yokmuş veya Fener'le avrupada birtane iyi çıkardığı maç yokmuş kendi azğınla söylüyorsun ben (son 2 sezondur) Türkiye ligi için iyi bek dedim avrupa maçlarında oynatmak için iyi bek demedim. Son 2 sezon hariç 6 sezonunda 100 taraftarın 95'i kendi takımında olsun istediği bir bek dedim yalan değil doğru katılmıyorsan sen %5'de kalan taraftasın. GG yabancı olsa almazdık dedim bunada katılmamışsın biz zaten GG Türk diye alıyoruz. Bu sezon Kasımpaşa maçı ve sonrasında GG olsaydı kötümü olurdu kadroda bence çokta iyi olurdu ya Beck o performansı göstermezdi eğer gösterceksede Gökhan yerini alırdı . 1.8'den fazla yıllık olmamak kaydıyla. Fenerden oyuncu alıcaksam sadece FFP yüzünden alırım onlarda ya Gökhan olur ya Caner ancak son performanslı Caner değil diğerleri benim gözümde çöp.
siz bek performansını hücum olarak değerlendirdiğiniz sürece bu tartışmanın anlamı olmaz biz bek alıyoruz
kanat oyuncusu değil
Beckin kasımpaşa sonrası performansından bahsetmişsin nesi var gayet iyiydi adam bir pozisyonda hata yaptı
lig boyunca bir maç demiyorum bir pozisyon diyorum. daha gelmemiş oyuncu için en stabil oyuncumuzu gömüyorsunuz.
herneyse burda alınmasını savunan zaten ilk bendim halada savunuyorum ama sizin gibi gözümdede büyütmüyorum.
umarım fenerdeki gibi agrasif stoperler buluruzda gg nin açıklarını kapatır. çünkü stoperlerimiz beckin açığını kapatmadı
bu sene beck stoperlerin açığını kapattı.
umarım yanılırım süper performans gösterir. Yıllardır doğru türkiyenin en iyi sağ beki ama neden?
alternatifi olacak bir sağ bek olmadı halada yok ondan
adam türkiyedeki tek sağ bek. nasıl ismail Türkiyenin nasıl en iyi sol bekiyse caner demeyin adamın beklikle alakası yok.
yüzde 95 çok iddialı bir rakam fenerlilerin bile yarısı beğenmez ama sizin gibi kendi oyuncularını gömmedikleri için açık etmezler.
kendi oyuncularımızı gömmek bize has bir özellik türkiyenin en kötü oyuncusu olsa bile fener forması giydiğinde ölümüne savunur
algı yaratırlar. yıllarca insanlara volkanı en iyi kaleci diye yutturdukları gibi şimdi elde mecbur ozana çalışıyorlar şimdi onu pazarlıyorlar
geçen sene volkan şeni pazarladılar aynı volkan bunca zamanda vardı fenere geldi milli takımın değişmezi oldu.
bir sorun kendinize kerimden ne fazlası var. kerim sadece taraftarı tarafından bile oyuncuları sürekli gömülen bir kadronun içinde
uyanın artık açın gözlerinizi beyninizin içine yerleşmiş renkli hayranlığını bırakın şu caner hayatımda gördüğüm en çöp oyuncu
onu tutan bir tek fener formasıydı çıkarttı artık görün bakalım adını duyabilecekmisiniz. GG Türkiyenin en iyi sağ beki bekleyin bakalım artık milli takıma
çağrılacakmı.
hepimiz burdayız göreceğiz birlikte.