2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373111 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Gene basladiniz bu ceku cekuuuu ceku. Kazma o adam bildigin yarma, yarmalenkoyu alsinlar daha iyi

Gomez kalır be abi  :D

Çevrimdışı Ersoy

Gene basladiniz bu ceku cekuuuu ceku. Kazma o adam bildigin yarma, yarmalenkoyu alsinlar daha iyi
Kimi alcan abi eto mu balotelli mi ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bishamon

Gameiro super olurdu

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Turco

Eto acayip yaşlı yaw.Nasıl kaldıracak o kadar maçı?Şimdi bile 60 dk oynuyabiliyor.

Rodeaga :)

Eto'o hayatta olmaz. Dediğin gibi adam acayip yaşlı, 36 yaşında. Fikret Orman yaşlı futbolculara iyi gözle bakmıyor. Başkan olduktan sonra yaptığı ilk iş yaşından dolayı Rüştü'nün üstünü çizmesiydi, Eto'yu aldıracağını zannetmiyorum.

Gomez'i ikna etmenin tek bir yolu var, o da CL için iyi kadro kurulması. Yoksa Gomez kalmaz gider.

Çevrimdışı mylife1903

Gomez kalır be abi  :D
Insallah ama zor bence daha topa ispanyol takimlari girmedi. Valencia falan ilgilenirse gomezle belki bir ispanya yapayim diyebilir adam, yari ispanyol sonucta cocuk. Kanina girerler. Ustelik bugun real madrid teklif gotururse kimse neden aliyoz gomezi demez, her takimda oynayacak futbolcu, turunun son orneklerinden.
Simdi arsenal gelse o balta jiru mudur nedir onun yerine alsa taraftari resmi bayram ilan eder

Çevrimdışı sarp11

Eto'o hayatta olmaz. Dediğin gibi adam acayip yaşlı, 36 yaşında. Fikret Orman yaşlı futbolculara iyi gözle bakmıyor. Başkan olduktan sonra yaptığı ilk iş yaşından dolayı Rüştü'nün üstünü çizmesiydi, Eto'yu aldıracağını zannetmiyorum.

Gomez'i ikna etmenin tek bir yolu var, o da CL için iyi kadro kurulması. Yoksa Gomez kalmaz gider.

Ya hiç o muhabetlere girmeyelim.Yok kadroymuş falan direkt zaman kazanma oyunları.

Çevrimdışı OrhanAker

Insallah ama zor bence daha topa ispanyol takimlari girmedi. Valencia falan ilgilenirse gomezle belki bir ispanya yapayim diyebilir adam, yari ispanyol sonucta cocuk. Kanina girerler. Ustelik bugun real madrid teklif gotururse kimse neden aliyoz gomezi demez, her takimda oynayacak futbolcu, turunun son orneklerinden.
Simdi arsenal gelse o balta jiru mudur nedir onun yerine alsa taraftari resmi bayram ilan eder
:D İspanya ya gitmez , real moratoyu geri aldı , wenger jiru ya aşık :evillol:
Gomez bizde kalacak :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

:D İspanya ya gitmez , real moratoyu geri aldı , wenger jiru ya aşık :evillol:
Gomez bizde kalacak :bandit:
Real olmadi barca oldi o da olumlu gomez icin
O wenger hayatimi curuttu benim ne pis bir sentez oldu herif oldu fransiz-ingiliz kirmasi bisi bugun 1000tane arsenal taraftari cikar bunu odunla kovalayacak.

Çevrimiçi COB

Giroud gelsin Gomez giderse.

Dzeko, Raul Jimenez de olur.

Çevrimdışı tangaz

yarmo olmaz sscb kökenli  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı RevivaL

Giroud mu ? Abartmıyorum, Almeida muamelesi görür. Bu yıl kanser tedavimiz bitmişti yeniden başlar

Çevrimdışı OrhanAker

Real olmadi barca oldi o da olumlu gomez icin
O wenger hayatimi curuttu benim ne pis bir sentez oldu herif oldu fransiz-ingiliz kirmasi bisi bugun 1000tane arsenal taraftari cikar bunu odunla kovalayacak.
:evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Giroud mu ? Abartmıyorum, Almeida muamelesi görür. Bu yıl kanser tedavimiz bitmişti yeniden başlar
Bu jiru dendi ya 5 dakikaya bunun yandan yemisi jinjaki da biri der benim sigortalarim atar. O jirudan bisi olmaz, almeyda yaninda mario gomez kalir onun.

Çevrimdışı tangaz

gomez giderse jonathan soriano'yu alalım. herif safi golcü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

yarmo olmaz sscb kökenli  :bandit:
Abi o yarmaya bir alman pasaportu ayarlariz, beck hesabi

Çevrimdışı 38life

Daniel Osvaldo'yu alsak Gomez gibi bizde tekrar yükselişe geçer mi acaba? Boca Juniors soyunma odasında sigara içtiği için sözleşmesini feshetmiş. İki kulağını çekeriz adam olur. Form tutarsa çok iyi olur. Beleş bonservissiz adam.

Çevrimdışı tangaz

Daniel Osvaldo'yu alsak Gomez gibi bizde tekrar yükselişe geçer mi acaba? Boca Juniors soyunma odasında sigara içtiği için sözleşmesini feshetmiş. İki kulağını çekeriz adam olur. Form tutarsa çok iyi olur. Beleş bonservissiz adam.

o herif futbolu kafasında bitirmiş gibi duruyor

Çevrimdışı RevivaL

Bu jiru dendi ya 5 dakikaya bunun yandan yemisi jinjaki da biri der benim sigortalarim atar. O jirudan bisi olmaz, almeyda yaninda mario gomez kalir onun.
Biz yeni forvet bakmaya başlayalım ama Arsenal'den olmasın mümkünse. Adama acayip kıl oldum ne istesek yok diyor. Muhtemelen Oğuzhan pişmanlığı var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Falcao gelir satın alma opsiyonlu kiralık :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı Bishamon

Falcaolar da baslamis birazdan Torres gelir

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

En dogru tercih balotelli. Bizimkiler seviyor ya sakat adami parlatmayi bu kafadan sakat, bunu da parlatirsa senol gunes, rehab merkeZi acariz ona

Çevrimdışı Bishamon

?
Futbol hayati bitti adamin

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı 38life

o herif futbolu kafasında bitirmiş gibi duruyor

Bizim taraftar ona tekrar sevdirir futbolu :)

Etiketler: