2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381872 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet, Hingis geldi. Yok mu arttıran?
sharapova, kournikova,kirilenko ve ana ivanovic diyorum var mı daha ötesi  :D

kırmızı renkli rakibin batmış, avrupada yok, çalıştıracak tekndik direktör bulamıyor,
lacivert renkli rakibin tonla para harcamış ama şampiyonluğu elinden almışsın, başında biri sürü dert, bir sürü kambur oyuncu bir yandan fifa sopasını gösteriyor.

sen ise şampiyon olmuşsun, stadını açmışsın, şampiyonlar ligine gideceksin, gelirlerin artmış. populersin.

şurda 2 tane mevkiye(defans,kale) adam gibi 3 transfer yapıp. lige(3-4 sene) ambargo koyacağın rakiplerini silip süpreceğin yerde, yok ismail'di yok tolga'ydı yok atakan'nın önerdiği oyuncuydu derken tarihi fırsatı kaçırıyorsun.

yapacağın çok şey değil. stoper,kaleci, sol bek. 3 tane düzgün adam. sonrasını otur izle.

sonra kimse gelip neden biz 8 yılda bir şampiyon oluruz demeyecek.

Çevrimiçi Necmi

113 yıllık kulüp 3 yıldır tolganın moralini düşünmekten bir adım ileri gidemedi zaten.Şenol güneş bu kulüpten giderse bunun sebebi tolga olacak bu bariz belli yani.
ciddimisin sen nerde yaşıyorsun marstamı :alala:

Çevrimdışı MrtBlgc

Şampiyon olursak adamlarda GS gibi batacak diyorduk , adamlar 2 bekini kaybetti ve şuanda v.wiel la kulüp binasında sözleşme imzaliyorlar , bizde Fabrilerle Şaşal larla değişik soyadli arjantinli solbeklerle uğraşıyoruz .

Bir tezat yok mu :)
Zaten bunu da ben pek anlayamadım. Forumda hemen Fenerbahçe bitti artık toparlayamaz izlenimi yaratıldı. Ne kadar gerçekçi bir yaklaşım bu orası tartışılır. Belki eskisi gibi iyi durumda değiller evet ama çok kötü durumda olduklarını da düşünmüyorum. GG'den daha iyi bir oyuncu alıp o bölgeyi sağlama aldılar. Bakın ben karamsar bir adam değilim ama 1 yıl forma giymemiş bir kaleciyi transfer etmek neresinden bakarsanız bakın fiyaskodur. Kaldı ki taraftarlar kaleci konusunda oldukça hassas ise... Bir de anlayamadığım niye inatla fabricio?  Menejer oyunu gibi geliyor bana.. Başka bir açıklaması olamaz.. Kimse kariyerinde bu kadar sakatlık yaşamamış bir kaleciyi transfer etmek istemez..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sharapova, kournikova,kirilenko ve ana ivanovic diyorum var mı daha ötesi  :D
Ana ivanovic e basıyorum tüm paramı  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hadi canım merkez kartal yuvasına pazar günü gittim vardı @Yunus Emre Dökmeci
bu arada bordo forma harika beyazda çok iyi siyah tarzım değil
bu senenin hiti bordo olur. Ben yuvadayken hep bordo üzerine talep vardı
necmi abi gerçekten bordo muazzam olmuş ihtiyacımız vardı böyle bir formaya direkt alacağım bordoyu...

Çevrimdışı atalay

Ana ivanovic e basıyorum tüm paramı  :D

Ana İvanovic'de mutabıkız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rus 3'lü yü beğenmiyorum deme :D

Çevrimdışı panic13

Tenisçi değil de, Polonyo kadın milli voleybol takımının pasörü vardı; skowronska. Benim Fahriye Ablamdı sanırım :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

necmi abi gerçekten bordo muazzam olmuş ihtiyacımız vardı böyle bir formaya direkt alacağım bordoyu...
Bu tarz formalar ara ara ciktimi dehset satıyor tabiki Dizayni da onemli ama insan ozluyor Kirmizi formayi

Bu sezon en cok satan forma Bordo olacak bu belli oldu , Feda sezonunda da en cok satan forma kirmizi formaydi stadin yarisindan fazlasi kirmizi formaliydi o sezonki maçlarda bende almistim hala severek giyiyorum ama baya eskidi yikanmaktan :tabe:
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 15:13:47 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tenisçi değil de, Polonyo kadın milli voleybol takımının pasörü vardı; skowronska. Benim Fahriye Ablamdı sanırım :D
piccinini vardı bir de abi ama katia eva skowronska number one :D

Çevrimdışı Forza.55

ciddimisin sen nerde yaşıyorsun marstamı :alala:
niye abi ? sen şampiyonluktan falan bahsediyorsan,şampiyonlukta tolganın bir payı yok zaten.

bizim yöneticiler ve hocamız tolga'yı kaleci zannettikleri sürece hiçbir şekilde kalıcı başarı kazanamayız.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı panic13

Değerli arkadaşlar,

Tolga konusunda, daha önce Sezer'de, Eneramo'da, Pektemek'te ve bilcümle yanlış transferde ne oldu ise öyle olacak, oluyor. Tepki gösterenlere "anlaşıldığını nereden biliyorsunuz", yumurta kapıya dayanınca "hocadan daha mı iyi bileceksiniz", imza atılınca "bekleyin bakalım ben ümitliyim", maçlarda kötü oynayınca "tamam kötü oynadı ama laf etmeyin sonuçta Beşiktaş forması giyiyor". tüm süreç 3 aşağı 5 yukarı aynı gidiyor yıllardır. Haa, bazı oyuncular için ben de yapmışımdır, yalan yok. en azından ağzım yandı, öğrendim.

aslında bu seneki akhisar maçından sonra Tolga defterini kapatmalıydık. Ne güzel kurtulduk diye düşünüyorduk ama burası Türkiye. Burada yönetenlerle aran ne kadar iyiyse o kadar kafan rahattır. Tolga iyi çocuk, bir iki maçta hata yapmış olabilir ama harcamayın, zaten takıma abilik yapıyor, takımın çimentosu... sıfatı kadar iş yapsa idi kafi olacaktı. Yılda 5 trilyon parayı cebe indiriyor? Olabilir, iyi çocuk. e hata yapıyor maç kaybediyoruz? Abi öyle deme, iyi çocuk. Hem bir iki kıytırık maçta 2 kurtarış yaptı. bu böyle gider...

Neyse, camiamıza hayırlı olsun.

Çevrimdışı worns

Fabri geleceğine Boyko'ya bir şans daha verelim.

Çevrimdışı panic13

piccinini vardı bir de abi ama katia eva skowronska number one :D

sen bu işi biliyorsun @Mehmet Ali C. :D :D

Çevrimdışı panic13

Rus üçlü filan.  :iblush:

Üçlemeler özel ihtisas alanımdır.

Lord of the rings olsun
The godfather olsun
Üç renk kırmızı beyaz mavi olsun
rus üçlüsü olsun özel ilgi duyarım. :P

Çevrimdışı cursedofdragon

İngiliz basınında yer alan haberde, Beşiktaş’ın devre arasında Ospina için transfer girişiminde bulunduğu ve şimdi ise yeniden teklif yapmak için istekli olduğu belirtildi.

Arsenal’in fiyat düşürmede isteksiz olduğu ifade edilirken 5 milyon Euro civarındaki teklifleri düşüneceği ifade edildi.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

benim tum  param  Skowronzska'ya!  tam da henuz  donmusum Polonya'dan, Auschwitz'den  filan.. Hatta beni  onun ugruna bir kac  ay  Birkenau II ye  kapatabilirlerdi  sorun yok   :D
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

niye abi ? sen şampiyonluktan falan bahsediyorsan,şampiyonlukta tolganın bir payı yok zaten.

bizim yöneticiler ve hocamız tolga'yı kaleci zannettikleri sürece hiçbir şekilde kalıcı başarı kazanamayız.

sen bir adım ilerleyemedik diyorsun şampiyonlukta tolganın
payı yokmu çok art niyetli bir bakış açısı çok uzağa gitmeyelim osmanlı
maçı çok net 3 pozisyonu çıkartmasaydı görürdüm şampiyon olmayı
gs maçında attığımız golden önceki çıkardığı pozisyonu bir hatırla
kulübün 3 yıldır bir adım ilerliyememesi ve bunun tolgaya bağlanması
kadar komik bir şey yok bu kulüp 3 yılda tarihinin en büyük ilerlemesini yaptı
bu kulüp 3. yılında stadsız şampiyon oldu. bu kulübün şu anki mevcut takımı
gelecek senenin bir numaralı şampiyonluk adayı daha nasıl bir ilerleme bekliyorsun
şl kupasını falanmı alırsa ilerlemiş olacak

Çevrimdışı onurturan

hadi canım merkez kartal yuvasına pazar günü gittim vardı @Yunus Emre Dökmeci
bu arada bordo forma harika beyazda çok iyi siyah tarzım değil
bu senenin hiti bordo olur. Ben yuvadayken hep bordo üzerine talep vardı
Ama kartalyuvasinda calisan adam ilk ciktiginda beyaz cok hizli gitti simdi siyah cok hizlandi bordoya pek talep yok dedi .. gerci Almancilar gelince hepsini süpürecekler nasil olsa da dedi  :D

Çevrimdışı Çağatay

ne bu tenis,voleybol filan arkadaşlar
biraz da futbol konuşalım  :evillol:

[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 15:30:24 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

sen bir adım ilerleyemedik diyorsun şampiyonlukta tolganın
payı yokmu çok art niyetli bir bakış açısı çok uzağa gitmeyelim osmanlı
maçı çok net 3 pozisyonu çıkartmasaydı görürdüm şampiyon olmayı
gs maçında attığımız golden önceki çıkardığı pozisyonu bir hatırla
kulübün 3 yıldır bir adım ilerliyememesi ve bunun tolgaya bağlanması
kadar komik bir şey yok bu kulüp 3 yılda tarihinin en büyük ilerlemesini yaptı
bu kulüp 3. yılında stadsız şampiyon oldu. bu kulübün şu anki mevcut takımı
gelecek senenin bir numaralı şampiyonluk adayı daha nasıl bir ilerleme bekliyorsun
şl kupasını falanmı alırsa ilerlemiş olacak

3 yıldır beşiktaş kalesini koruyan adamın kurtardığı poziyonları cımbızla çekmek zorunda kalıyoruz.  sağolsun kurtarış yapmış. :D

gs maçında'da kurtarış falan yapmadı emre çolak yeteneksizi üstüne vurdu. hafif sola sağa vursa zaten goldu. onu da geçelim bak hemfikiriz birtane kurtarış şampiyonluk getirir. tolga'da o istikrar var mı? bence yok. her zaman kurtaracak mı bilmiyoruz. en azından yüzdesi çok düşük onu biliyoruz. biz tolga'nın şansına kalacak takım mıyız?

Etiketler: