2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375810 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Savaş

Cidden Tolga'nın yapacağı hatada Tolga'ya söylenmek abes olur artık. Adamın kalibresi bu ve inadına yerini doldurmuyoruz.

Gerçekten şaka gibi. İyi bir kalecinin elzem olduğunu nasıl görmez yönetim anlamak mümkün değil ve işin kötüsü kaleci kalitemiz geçe seneden daha kötü olacak :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Transfer dönemi bitip Fabri gelmeyince burada ağlayanlar ne yapacak çok merak ediyorum
Mesele Fabrinin gelip gelmemesi degil bunu neden anlamıyorsunuz :alala:

Mesele Fabri veya Fabri seviyesnde kalecinin gelmesi..

Vasat veya vasat alti degil , Vasat ustu kaleci istiyoruz

Ust düzey kaleci icin zaten bütçemiz yok suan..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Tolga'yı yönetim 1. kaleci olarak istemiyor , Hoca 1. kaleci olarak istemiyor. Peki kim 1. kaleci yapıyor? Niye kaleci transferinde düzgün bir planlama yapılmıyor?
Fabricio'yu yönetim istemiyor, Hoca istemiyor .Peki kim getirmeye çalışıyor ? En son çapraz bağları kopmasaydı Boyko değil bu arkadaş gelecekti. Hoca da buna onay vermişti.
O onu demiş bu bunu demişe bakılmayacağını artık herkesin öğrenmiş olması lazım . Peki neye bakacağız? Yapılanlara .
Tolga'nın sözleşmesi  3 yıllık uzatılıyor . Beşiktaş taraftarının Tolga ve İsmail'e karşı tepkisi var . Tepkinin dinmesini bekliyorlar. Uygun zamanda sözleşmeyi uzatıyorlar. Sözde taraftar İsmail ile Tolga'nın yaptıklarını unutacak . U-nut-ma-ya-cak. 1.4 milyon avro ile uzatılıyor Tolga ile . Yedek olacak kaleci ile 1.4 milyon avro ile sözleşme?
Taraftar tepkiyi vermezse getirirler Fabri'yi. Buna rağmen getireceklerse tıpış tıpış kabullenecek varsa buyursun kabullensin.
+1903

Işte butun mesele bu :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu an herkes Fabri gelmiş sözleşmeli oyuncumuz olmuş gibi davranıyor
İsmail'in kontratı bitmişken de kontratlı oyuncumuz gibi davranıldı burada ki hala resmi bildirim yapılmadı ona rağmen sözleşmeli oyuncumuz gibi korunuyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mesele Fabrinin gelip gelmemesi degil bunu neden anlamıyorsunuz :alala:

Mesele Fabri veya Fabri seviyesnde kalecinin gelmesi..

Vasat veya vasat alti degil , Vasat ustu kaleci istiyoruz

Ust düzey kaleci icin zaten bütçemiz yok suan..

Vasat üstü kaleci için de bütçemiz yok.

Boyko'yu ya da Töre'yi satmadan kaleci için bütçemiz olmayacak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Vasat üstü kaleci için de bütçemiz yok.

Boyko'yu ya da Töre'yi satmadan kaleci için bütçemiz olmayacak.
Geçen sene başında bütçemiz varken neden alınmadı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Hala dönüp dolaşıp en başa geliyoruz. Geçen sezon elimizde para varken kaleci transferini halletmeliydik.

Kaleci transferini yazın yapmayıp sıkışınca devre arası yapmaya kalktık bu sefer de elimizdeki seçenekler sınırlı olunca Boyko'yu almak zorunda kaldık.

Boyko da elimiz de patladı maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene başında bütçemiz varken neden alınmadı?

Geçen sene başında da bütçemiz yoktu.

20 milyon euro başabaş zarar taahhüdümüz vardı, stad açılışından ve Ersan'dan gelen parayla karşılayabildik.

Çevrimdışı Forza.55

Şu an herkes Fabri gelmiş sözleşmeli oyuncumuz olmuş gibi davranıyor
adam geldikten sonra isyan etsen ne değişirki? maksat sözleşme olmadan tepki koymak bana göre.

hiç kimseyi almasınlar yine razıyım.resmen tolga'ya yedek adam alıyorlar bu sinir bozucu olan.

kaleci alıyorsan tolga gibi bir vasıfsıza yedek almazsın,onu yedeğe atacak bir kaleci alman gerekir olay bu.

tolga'yı as kaleci olarak düşünen inasanlarada güvenmiyorum.isterse 50 yıl kalecilik yapmış olsun.

3 yıldır gördüklerimizi bize yetti karar vermek için.adam bir tane maç almadı şu takıma be.muslera gs nin 2 şampiyonluğunu sadece kendi başına kazandırdı tek başına.

bizimde hakkımız değilmi maç alan kaleci izlemek kalemizde? adam almayı bırak defalarca vermişliği vede vermeye teşebbüs ettiği bir çok maç var(akhisar üst direk)

buna rağmen bu adama destek veriliyorsa bişey demiyorum.ALLAH bütün vasıfsız olan insanlara tolga zengin şansı versin ne diyim.

hiç bir yeteneği hiç bir özelliği olmamasına rağmen ülkenin en önemli takımının en önemli mevkisinde.helal olsun.

Çevrimdışı abdusta

yönetimin kafasındaki plan

bir şekilde Boykoyu kiralık ,satış elden çıkarmak
Fabri de ucuz oldugu icin alınıyor..
Kaleci problemi halledilmemiş ama ötelenmiş olacak..

saygılar

Marqetti suan Lazioda berishanin arkasinda 2.ci kaleci mi ??

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen sene başında da bütçemiz yoktu.

20 milyon euro başabaş zarar taahhüdümüz vardı, stad açılışından ve Ersan'dan gelen parayla karşılayabildik.
Boşta bir sürü kaleci vardı bütçen yoksa. 5 verme 3 imza parası ver. Sene başında bütçen yoktu devre arasında Tolga saçmalayınca gidip 3,5 verdin kaleciye devre arasında 20 milyon zarar taahhüdü birden ortadan kayboldu mu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Fabri daha gerçekçi bir aday Ospina,Neto vs den sonra
Stoper gerçekçi adaylar için biraz daha bekleyebiliriz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

adam geldikten sonra isyan etsen ne değişirki? maksat sözleşme olmadan tepki koymak bana göre.

hiç kimseyi almasınlar yine razıyım.resmen tolga'ya yedek adam alıyorlar bu sinir bozucu olan.

kaleci alıyorsan tolga gibi bir vasıfsıza yedek almazsın,onu yedeğe atacak bir kaleci alman gerekir olay bu.

tolga'yı as kaleci olarak düşünen inasanlarada güvenmiyorum.isterse 50 yıl kalecilik yapmış olsun.

3 yıldır gördüklerimizi bize yetti karar vermek için.adam bir tane maç almadı şu takıma be.muslera gs nin 2 şampiyonluğunu sadece kendi başına kazandırdı tek başına.

bizimde hakkımız değilmi maç alan kaleci izlemek kalemizde? adam almayı bırak defalarca vermişliği vede vermeye teşebbüs ettiği bir çok maç var(akhisar üst direk)

buna rağmen bu adama destek veriliyorsa bişey demiyorum.ALLAH bütün vasıfsız olan insanlara tolga zengin şansı versin ne diyim.

hiç bir yeteneği hiç bir özelliği olmamasına rağmen ülkenin en önemli takımının en önemli mevkisinde.helal olsun.
Beşiktaş kaptanı olduğunu eklemem gerekiyor. Necip varken Ersan varken neden Tolga kaptan yapıldı onu hiç sormuyorum.
Korku akıl katilidir.

Muslera örneğine kesinlikle katılıyorum sampiyon olduklari sezonlar en az 5-6 mac aldi tek basina bu da sampiyonluk icin fazlasiyla yeterli bir sayi

Bizim kalecimiz mac almayi birak aldigimiz maci veriyor

Bu yuzden senede 5-6 olmasa bile 2-3 mac alacak kaleci şart

Çevrimdışı Erhan

Ukraynalı geldi şimdi de ispanyol :s20:

Tut getir bi almanı :super:

Çevrimdışı talha

Diyorum döngü aynı

Şenol hocanın en büyük hatasıdır deneyeceğim demek ne demek belli işte bu adamların potansiyelleri tuttu tuttu cenk gidince dank etti adam almak o da öyle iyi kaleci değil cenk in yerini doldursun diye

Taa ilk geldiği zaman eksiklik var alınması lazım dense belki de bu farbi gibi tiplere kalmazdık

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı onurturan

yunus cevahirde quaresma vardi ama sana gore kalmamis olabilir bakmadim ona atiba da yanlizca l ve xl vardi..
bordo guzel olmus cok yakisiyor bence ama benim gozum beyazda kaldi uzun zamandir beyaz almadim cunkü..

Çevrimdışı tangaz

Oyuncu özelinde yazmıyorum. Transferin belli parametreleri, dinamikleri var. Sadece mantık yanlış. Zaten Sabatini istiyorsa oyuncuyu Roma alır.

@atalay sen ne zaman Sabatini yazsan aklıma Arjantinli efsanevi güzel tenisçi GABRİELA SABATİNİ geliyor, çok hoş bir ablamızdı  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Boşta bir sürü kaleci vardı bütçen yoksa. 5 verme 3 imza parası ver. Sene başında bütçen yoktu devre arasında Tolga saçmalayınca gidip 3,5 verdin kaleciye devre arasında 20 milyon zarar taahhüdü birden ortadan kayboldu mu?

Bilmeden atıp tutmak istemiyorum, çünkü boşta kim vardı hatırlayamadım şimdi. Bir Victor Valdes vardı bir hatırladığım.

Ama hatırladığım kadarıyla geçen yaz önümüzü göremiyorduk, stadın ne zaman açılacağı belli değildi.

yunus cevahirde quaresma vardi ama sana gore kalmamis olabilir bakmadim ona atiba da yanlizca l ve xl vardi..
bordo guzel olmus cok yakisiyor bence ama benim gozum beyazda kaldi uzun zamandir beyaz almadim cunkü..
:ok: :ok:

Çevrimdışı Forza.55

Beşiktaş kaptanı olduğunu eklemem gerekiyor. Necip varken Ersan varken neden Tolga kaptan yapıldı onu hiç sormuyorum.

evet birde kaptan bu arkadaş.hadi necip fazla oynamıyor ama ersan varken ersan olmalıydı ordada hata yapıldı.

Ben tolganın bu kulüpte ömrünün uzun olduğunu düşünmüyorum.Hata yapmadan duramaz zaten yeteneksiz olduğu için.

Artık bu yıl yeni stadda kimse tolgayı çekmez! en ufak hatasında postayı yer.

Çevrimdışı talha

Bilmeden atıp tutmak istemiyorum, çünkü boşta kim vardı hatırlayamadım şimdi. Bir Victor Valdes vardı bir hatırladığım.

Ama hatırladığım kadarıyla geçen yaz önümüzü göremiyorduk, stadın ne zaman açılacağı belli değildi.
Yok artık o zaman Gomez niye alındı önümüzü göreniyorduk da

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı cagdas44

Şampiyon olduk, eze eze olduk hala geçen yaz ki kısır tartışmaları görüyorum.

Hoca memleketçilik yapıyor, hoca yabancı kaleci düşmanı, hoca şu, hoca bu.

Aferin size.

:claps: :claps:

Çevrimdışı tuncaboylu

Muslera örneğine kesinlikle katılıyorum sampiyon olduklari sezonlar en az 5-6 mac aldi tek basina bu da sampiyonluk icin fazlasiyla yeterli bir sayi

Bizim kalecimiz mac almayi birak aldigimiz maci veriyor

Bu yuzden senede 5-6 olmasa bile 2-3 mac alacak kaleci şart

Muslera örneği bizi bir yere götürmez. 12 milyon euro'ya alınmıştı, tarihte bir kaleci için ödenen en yüksek bonservisler arasında 10. sırada hala. (O zaman 5. sıradaydı)

https://en.wikipedia.org/wiki/Goalkeeper_(association_football)#Highest_fees

[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 14:51:26 tuncaboylu ]

Etiketler: