Değerli arkadaşlar,
Tolga konusunda, daha önce Sezer'de, Eneramo'da, Pektemek'te ve bilcümle yanlış transferde ne oldu ise öyle olacak, oluyor. Tepki gösterenlere "anlaşıldığını nereden biliyorsunuz", yumurta kapıya dayanınca "hocadan daha mı iyi bileceksiniz", imza atılınca "bekleyin bakalım ben ümitliyim", maçlarda kötü oynayınca "tamam kötü oynadı ama laf etmeyin sonuçta Beşiktaş forması giyiyor". tüm süreç 3 aşağı 5 yukarı aynı gidiyor yıllardır. Haa, bazı oyuncular için ben de yapmışımdır, yalan yok. en azından ağzım yandı, öğrendim.
aslında bu seneki akhisar maçından sonra Tolga defterini kapatmalıydık. Ne güzel kurtulduk diye düşünüyorduk ama burası Türkiye. Burada yönetenlerle aran ne kadar iyiyse o kadar kafan rahattır. Tolga iyi çocuk, bir iki maçta hata yapmış olabilir ama harcamayın, zaten takıma abilik yapıyor, takımın çimentosu... sıfatı kadar iş yapsa idi kafi olacaktı. Yılda 5 trilyon parayı cebe indiriyor? Olabilir, iyi çocuk. e hata yapıyor maç kaybediyoruz? Abi öyle deme, iyi çocuk. Hem bir iki kıytırık maçta 2 kurtarış yaptı. bu böyle gider...
Neyse, camiamıza hayırlı olsun.