2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383950 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş kaptanı olduğunu eklemem gerekiyor. Necip varken Ersan varken neden Tolga kaptan yapıldı onu hiç sormuyorum.

Kaptanlıkta tabi ki takımın eskisi olmak önemli ama daha önemlisi takımın üstünde kimin liderlik vasfı olduğu.

Birçok alanda gördük ki Tolga baya baya yerlilerin arasında öne çıkıyor bu anlamda. Necip'te kaptan olabilecek yapı zaten maalesef hiç yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok artık o zaman Gomez niye alındı önümüzü göreniyorduk da

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomez'e ne kadar bonservis ya da kiralama ücreti ödendi?

Çevrimdışı atalay

@atalay sen ne zaman Sabatini yazsan aklıma Arjantinli efsanevi güzel tenisçi GABRİELA SABATİNİ geliyor, çok hoş bir ablamızdı  :icool:

Gerçekten onu hoş mu buluyordun? :( @tangaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fabri konusunda artık tek umudum Valdes ve Cassio da olduğu gibi bu transferden de son anda vazgeçmemiz olacak.
benimde şenol hoca boykodan daha iyisini almamız lazım dediğine göre fabri değildir herhalde bu kötü bile denilemez fabriye yedi eminlik kaleci resmen :D

Çevrimiçi hasankale

Kaptanlıkta tabi ki takımın eskisi olmak önemli ama daha önemlisi takımın üstünde kimin liderlik vasfı olduğu.

Birçok alanda gördük ki Tolga baya baya yerlilerin arasında öne çıkıyor bu anlamda. Necip'te kaptan olabilecek yapı zaten maalesef hiç yok.
Koyun - Keçi - Abdurrahman Çelebi..

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Martina Hingis'e aşıktım, hala da güzel.  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kesinlikle benden daha yakışıklı bir ablamızdı  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tenisçi ve güzel denilince sharapova, kournikova ve kirilenko geliyor @tangaz abi  :evillol:

Çevrimdışı BelekKartaLı

Gelmedimi hala vefasız ospina :D
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı BlackEagle26

Vereceksin 5-6 milyon alıcaksın Ospina'yı zaten bonservisini kendi kurtardığı maçlarla çıkarır adam . Töre'yi sat hemen al Ospina'yı onu da yapamıyorsan geçen sene bonservisiyle almaya çalışıp alamadığın şuan free olan Mandanda'yı al 10 Fabri 5 Tolga eder bu adam..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Koyun - Keçi - Abdurrahman Çelebi..
Ben yazmadan sen yazmışsın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kesinlikle benden daha yakışıklı bir ablamızdı  :D
demeyim diyorum da francesca schiavone'den güzel olmayan erkek yoktur abi :D

Çevrimdışı graser

bonservissiz olması dışında bu fabri yıllık maaş olarak Boykodan daha pahalı değil mi?

Boykonun yıllık maliyeti 900.000 Euro fabrinikini 1.2 M diyolar.

Çelişki var. Ya fabriyi 500.000 e yedek olarak tutacaklar ya da yönetim Kafayı yedi

Çevrimdışı mylife1903

Alala kimse navratilova dememis.
Benim sevdigim ise capriatidir, genclik askim.

Çevrimdışı enderersoy15

Sene başı kaleci istemiyorum demedi istiyorum dedi sayısal eksiklik var zaten dedi.

Herhalde Tolga ile rekabet edecek kaleci diyecek adam kaleci alamazsan ne olacak? Tolga'nın motivasyonunu iyice dibe vuracaksın. Tut ki aldın sakatlandı yine Tolga oynayacak. Tolga'yı direk silip atamaz biz atarız o atamaz çünkü o hoca biz taraftarız.

İstiyorum diye kaç kez söyledi. Daha iyisi gelecekse nasıl hayır derim tabi ki isterim dedi daha ne yapsın eve özel mektup mu yollasın sana @Yunus Emre Dökmeci
.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benimkiler kournkova, sharapova ve kirilenko  :D

Çevrimdışı saricasi

Luis İbanez, Trabzonspor ile her konuda anlaşmış demekki şenol güneş onay vermedi.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tangaz

ben değil bütün dünya o görüşteydi, kolunda lastik bileklik saçında lastik saç bandı falan ikonlaşmıştı abla o dönemler,  şimdi bi' an kendimden şüphe ettim sen böyle söyleyince resimleri karıştırdım. :) abla 80lerin sonu 90ların başı imajını saç vb bünyesinde toplamış sıkıntı yok  :D @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Bordo nasil begndin mi ?

Bi gidip bakamadim :s20:

Her gun kartal yuvalarinin telefonlarini asindiriyorum Quaresma tisortu icin her seferinde kalmadi cevabini alıyorum :bawling: :bawling:

Gecenlerde gittim Atiba - Sosa - Gomez Tisortu en az 100 er tane vardi Quaresma 1 tane bile yoktu :s20: :s20:
hadi canım merkez kartal yuvasına pazar günü gittim vardı @Yunus Emre Dökmeci
bu arada bordo forma harika beyazda çok iyi siyah tarzım değil
bu senenin hiti bordo olur. Ben yuvadayken hep bordo üzerine talep vardı

Çevrimdışı tangaz

konu tenis olunca slovak DANİELA HANTUCHOVA der ve bugünlük forumdan çıkarım  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bonservissiz olması dışında bu fabri yıllık maaş olarak Boykodan daha pahalı değil mi?

Boykonun yıllık maliyeti 900.000 Euro fabrinikini 1.2 M diyolar.

Çelişki var. Ya fabriyi 500.000 e yedek olarak tutacaklar ya da yönetim Kafayı yedi
Boyko 900.000 € degil , 900.000 $

Yabanci adam $ uzerinden maas alıyor yerli kalecimiz hem daha fazla aliyor hemde € uzerinden aliyor maasini..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sol bek için beck gibi savunması iyi olan bir adam alsak yeterli olur ismail de yedekte beklesin :D

Çevrimdışı atalay

Ben Martina Hingis'e aşıktım, hala da güzel.  :D

Evet, Hingis geldi. Yok mu arttıran?

Sizin kuşak ciddi travma geçirmiş. 
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 15:05:05 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bordo kesinlikle iyi bu sene. Kırmızı formam eskimişti bu sene Bordo alırız ilk fırsatta. Eşim GS'lı ama onada alıcam bu sene Bordo forma  :D Anlamaz Gs forması diye giydiririm bi dönem  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynen oyle abi bende sosyal medyada gordum bir kac resim Cok hos duruyor Bordo insanin uzerinde sanirim bende Bordo alacagim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: