Bir kere tipik argümanlara geçilmiş. Nerden izledin . Her zaman ki tartışmanın başlangıcı.
2. Ben biz alalım demiyorum fener'in politiakasının mantıklı olduğunu bizim GG'yi almamız mantıksız diyorum.
Sen inadına konuları manipüle ediyorsun. Ve takip ettiğim sürede de hep aynı şeyi yapıyorsun. İnsanlara direk cevap vermiyorsun ve konuyu yönlendiriyorsun. Dün Gg yerine Wdv aldılar. Para verdiler alınmaz enayiler diyordun adamlara.
Burada FB'yi savunduğum anlaşılmasın en yapıyorlarsa yapsınlar. Ama GG trasnferi kötü bir trasnferdir ve kesinlikle Wdv ile kıyaslanamaz seviyede farklar vardır aralarında. Oluşan fiyat farkı da TÜRK piyasası için mantıklıdır. O kalitede hiç bir oyuncu daha azına gelmez.
Sevgili dostum, Fenerbahçe'nin politikası mantıklı falan değil bir kere. FFP anlaşması yaptığı sene elindeki adamı bedavaya ezeli rakibine kaptırıp, yerine 3 milyon euro imza + 3.5 milyon euro maaşlı adam almanın hiç bir mantığı yok. Üstelik bunu geçen sene en sorunsuz bölgeleri olan savunma bölgesinde yapıyorlar, kötü olan hücum hatlarına da para kalmadığı için Nani'yi satıp Atıf Şeyşu'yu getiriyorlar.
Oluşan fiyat farkı mantıklı değildir. İmza parasını bir kenara koyuyorum, dünyada 3.5 milyon euro maaşı hakeden sağ bek sayısı 10'u geçmez. Vdw bunlardan biriyse bile, ki değil, hiç bir Türk takımının sağ beke 3.5 milyon euro garanti maaş ödeyecek gücü de yok.