2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371283 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Formalara baktim hepsinin bedeni birbirinden farkli beyazin m si tam oldu ama biraz sıktı bordonun m sine giremedim l si oldu ama biraz büyuk gibi oldu kollari falan  siyahin l si herseyiyle cok guzel oldu ama ben siyahi begenmedim  :ebebe: fit ve yakusuklu adamlara gore yapmislar yunus emreye cok yakisir hepsi :ok:  beyaz formayi cok begendim ama orjinalligini belirten filigram armayi formanin ön tarafinda tutmuslar ben tam yanda sevdigim icin begenemedim gozum alismadi bi turlu .. hepsinin guzel yanlari var hepsini deneyin tarafinizi secin ben atiba tisörtü aldim cıktım  :kop: ramazandan sonra kilo durumuma gore bakicaz artik biraz daha verirsem beyazin m sine yazılıcam direk..
  Bordo nasil begndin mi ?

Bi gidip bakamadim :s20:

Her gun kartal yuvalarinin telefonlarini asindiriyorum Quaresma tisortu icin her seferinde kalmadi cevabini alıyorum :bawling: :bawling:

Gecenlerde gittim Atiba - Sosa - Gomez Tisortu en az 100 er tane vardi Quaresma 1 tane bile yoktu :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

Yonetim Kaleci konusunda asla Senol hocayi dinlememeli

Adler - Ospina - Mandanda ve Costilden birini almaliyizki Hoca oynatmak zorunda kalsin yoksa isimiz zor :busted_cop:
  adam kalecilikte 6 tane şampiyonluk görmüş tabiri caizise ''40 yıllık or..... si......''     öğretiyosun .. nedemek ''Yonetim Kaleci konusunda asla Senol hocayi dinlememeli''
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 14:08:30 Oktay ]

Çevrimdışı talha

Dostum, adının kısaltmasını bile bilmediğin Vdw'yi kaç kere izledin de Ferrari diyorsun?

Ayrıca bizim sağ bekte Ferrari'ye ihtiyacımız yok, zaten Volkswagen'e sahibiz. Yanında dursun diye Fiat alırız, olur biter.

Bir kere tipik argümanlara geçilmiş. Nerden izledin . Her zaman ki tartışmanın başlangıcı.

2. Ben biz alalım demiyorum fener'in politiakasının mantıklı olduğunu bizim GG'yi almamız mantıksız diyorum.

Sen inadına konuları manipüle ediyorsun. Ve takip ettiğim sürede de hep aynı şeyi yapıyorsun. İnsanlara direk cevap vermiyorsun ve konuyu yönlendiriyorsun. Dün Gg yerine Wdv aldılar. Para verdiler alınmaz enayiler diyordun adamlara.

Burada FB'yi savunduğum anlaşılmasın en yapıyorlarsa yapsınlar. Ama GG trasnferi kötü bir trasnferdir ve kesinlikle Wdv ile kıyaslanamaz seviyede farklar vardır aralarında. Oluşan fiyat farkı da TÜRK piyasası için mantıklıdır. O kalitede hiç bir oyuncu daha azına gelmez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Forza.55

113 yıllık kulüp 3 yıldır tolganın moralini düşünmekten bir adım ileri gidemedi zaten.Şenol güneş bu kulüpten giderse bunun sebebi tolga olacak bu bariz belli yani.

Ben kaçırdım heralde, hoca medyaya çıkıp Rhodolfo ve Ersan'ın yetersiz olduğunu ve daha iyisini istediğini nerede söyledi acaba?

Alternatif bir evrende mi yaşıyorsunuz, anlamakta zorlanıyorum cidden.
Rhodolfoya önde oynamayi ogretmeye çalıştıklarını , Agir kaldigini defalrca soyledi nasil kaçırdın :alala:

Çevrimdışı Bishamon

van der Wiel 4 milyonluk bir oyuncu değil.

adam kalecilikte 6 tane şampiyonluk görmüş tabiri cazize ''40 yıllık or..... si......''     öğretiyosun .. nedemek ''Yonetim Kaleci konusunda asla Senol hocayi dinlememeli''
Cunku dinlerse Fabri ve onun ayarinda kaleci alinmasi kacinilmaz son :by2:

Çevrimdışı saricasi

Bordo nasil begndin mi ?

Bi gidip bakamadim :s20:

Her gun kartal yuvalarinin telefonlarini asindiriyorum Quaresma tisortu icin her seferinde kalmadi cevabini alıyorum :bawling: :bawling:

Gecenlerde gittim Atiba - Sosa - Gomez Tisortu en az 100 er tane vardi Quaresma 1 tane bile yoktu :s20: :s20:
Pazar günü stadın altındaki kartal yuvasındaydım quaresma t-shirt gördüm sana gore bedeni varmı bilmiyorum.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

113 yıllık kulüp 3 yıldır tolganın moralini düşünmekten bir adım ileri gidemedi zaten.Şenol güneş bu kulüpten giderse bunun sebebi tolga olacak bu bariz belli yani.
Bizi iki kez Ust uste Uefadan eledi adam yani reklam gelirleri ve trbun gelirleriyle beraber nereden baksan 7-8 milyon € zarar etmemize neden oldu ama sakin kizip eleştirmeyelim Tolganin morali bozulmasin kaybederiz yoksa onu :busted_cop:

Çevrimdışı Oktay

Cunku dinlerse Fabri ve onun ayarinda kaleci alinmasi kacinilmaz son :by2:
şu fabri taşını kim kuyuya attıysa azizi mübarek günde günaha girmemek için bi,şey demiyorum... sen inanıyomusun böyle bi çapta kalecinin bize geleceğini

Çevrimdışı Berat

şu fabri taşını kim kuyuya attıysa azizi mübarek günde günaha girmemek için bi,şey demiyorum... sen inanıyomusun böyle bi çapta kalecinin bize geleceğini

Şaşırtma planı millet birbirine girdi  :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir kere tipik argümanlara geçilmiş. Nerden izledin . Her zaman ki tartışmanın başlangıcı.

2. Ben biz alalım demiyorum fener'in politiakasının mantıklı olduğunu bizim GG'yi almamız mantıksız diyorum.

Sen inadına konuları manipüle ediyorsun. Ve takip ettiğim sürede de hep aynı şeyi yapıyorsun. İnsanlara direk cevap vermiyorsun ve konuyu yönlendiriyorsun. Dün Gg yerine Wdv aldılar. Para verdiler alınmaz enayiler diyordun adamlara.

Burada FB'yi savunduğum anlaşılmasın en yapıyorlarsa yapsınlar. Ama GG trasnferi kötü bir trasnferdir ve kesinlikle Wdv ile kıyaslanamaz seviyede farklar vardır aralarında. Oluşan fiyat farkı da TÜRK piyasası için mantıklıdır. O kalitede hiç bir oyuncu daha azına gelmez.

Sevgili dostum, Fenerbahçe'nin politikası mantıklı falan değil bir kere. FFP anlaşması yaptığı sene elindeki adamı bedavaya ezeli rakibine kaptırıp, yerine 3 milyon euro imza + 3.5 milyon euro maaşlı adam almanın hiç bir mantığı yok. Üstelik bunu geçen sene en sorunsuz bölgeleri olan savunma bölgesinde yapıyorlar, kötü olan hücum hatlarına da para kalmadığı için Nani'yi satıp Atıf Şeyşu'yu getiriyorlar.

Oluşan fiyat farkı mantıklı değildir. İmza parasını bir kenara koyuyorum, dünyada 3.5 milyon euro maaşı hakeden sağ bek sayısı 10'u geçmez. Vdw bunlardan biriyse bile, ki değil, hiç bir Türk takımının sağ beke 3.5 milyon euro garanti maaş ödeyecek gücü de yok.

Pazar günü stadın altındaki kartal yuvasındaydım quaresma t-shirt gördüm sana gore bedeni varmı bilmiyorum.
Tesekkurler en kisa zamanda gidip bakicam tekrar :ok:

Is yogunlugundan dolayi surekli gitme firsatim olmuyor oyizden sürekli Anadolu yakasindaki kartal yuvalarını ariyorum her seferinde kalmadi cevabini alıyorum geldigi gun bitiyormuş :bandit:

Çevrimdışı atalay

X oyuncunun yıllık 4 milyon € kazanıyor olması gideceği kulüpte de aynı parayı kazanması mı demek! Bu nasıl mantık? Sözleşmesi bitmiş.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rhodolfoya önde oynamayi ogretmeye çalıştıklarını , Agir kaldigini defalrca soyledi nasil kaçırdın :alala:

Senin Tolga için söylemesini istediğin şeyi soruyorum:

Rhodolfo'yu yedek olarak düşündüğünü, daha iyisini istediğini ve üst düzey bir stoper alınması gerektiğini nerede söyledi?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir takımın kaptanı taraftarlar tarafından ısrarla bu kadar tepki görüyor ve istenmiyorsa ve ısrarla bu adamın arkasında duruluyorsa ben burada bir sıkıntı olduğunu düşünürüm. Geçen sene kırılma dönemleri yaşadık Tolga yüzünden, şampiyonluk maçında bile tepki gördü neredeyse Tolga. Çok fazla inatlaşırsan sonuç pek iyi olmaz, bazı sevdalara zamanında noktayı koymak gerekir. Benim dışarıdan gördüğüm ve yorumladığım nokta bu işin teknik taktik kısmı dışında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

X oyuncunun yıllık 4 milyon € kazanıyor olması gideceği kulüpte de aynı parayı kazanması mı demek! Bu nasıl mantık? Sözleşmesi bitmiş.
Geçen sene az maç yapmış, Paris İstanbul'dan çok daha pahalı bir ülke vs vs. Ayrıca Şampiyonlar ligi faktörü de var. Ki PSG fransa standartlarının çok üstünde maaşlar veriyor sahiplerinden dolayı bu paraları avrupa da çoğu takımda alamaz..
Korku akıl katilidir.

Mgregor - Cenk - Rustu - Myre - Shorumluyu gordu bu gözler bunlarin hic biri bizim.seviyemizde degildi ama alindi..

Yinede ins boyle bir hamle yapilmaz diye umut ediyorum icimden @Oktay abi

Abi su yasima geldim bizim kalemizde bir tek Cordoba ve asperi gordum iyi kaleci olarak dusunsene bir tam tramva..

Kaleci konusunda cok kotu sabikaliyiz maalesef abi bunu kabul edelim artik

Tolga - Cenk - Mcgregor - Shorumlu - Mure - Rustu izledigimiz kalecilere bak hepsi birbirinden KOVA :bawling:

fabri işi bitmiş. geçmiş olsun. kız arkadaşı instagramda istanbul yolunda olduğunu duyurmuş. bu adam zaten sakat sezonda 10 maça anca çıkar. tolgalı günlere hazır olun. tolganın yapacağı hatada artık zerre tolga'ya kızmam. adam kalitesi belli bu kadar. kaleci yüzünden yenilen her hatalı golde artık direk sorumlu yönetim ve şenol güneştir.

Senin Tolga için söylemesini istediğin şeyi soruyorum:

Rhodolfo'yu yedek olarak düşündüğünü, daha iyisini istediğini ve üst düzey bir stoper alınması gerektiğini nerede söyledi?
Carpitiyorsun ama

Tolga icin bir kez cikip yetersiz dedimi ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Carpitiyorsun ama

Tolga icin bir kez cikip yetersiz dedimi ?

Evet, en son şampiyonluk programında ayaklarıyla topu kullanamıyor dedi mesela.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tolga'yı yönetim 1. kaleci olarak istemiyor , Hoca 1. kaleci olarak istemiyor. Peki kim 1. kaleci yapıyor? Niye kaleci transferinde düzgün bir planlama yapılmıyor?
Fabricio'yu yönetim istemiyor, Hoca istemiyor .Peki kim getirmeye çalışıyor ? En son çapraz bağları kopmasaydı Boyko değil bu arkadaş gelecekti. Hoca da buna onay vermişti.
O onu demiş bu bunu demişe bakılmayacağını artık herkesin öğrenmiş olması lazım . Peki neye bakacağız? Yapılanlara .
Tolga'nın sözleşmesi  3 yıllık uzatılıyor . Beşiktaş taraftarının Tolga ve İsmail'e karşı tepkisi var . Tepkinin dinmesini bekliyorlar. Uygun zamanda sözleşmeyi uzatıyorlar. Sözde taraftar İsmail ile Tolga'nın yaptıklarını unutacak . U-nut-ma-ya-cak. 1.4 milyon avro ile uzatılıyor Tolga ile . Yedek olacak kaleci ile 1.4 milyon avro ile sözleşme?
Taraftar tepkiyi vermezse getirirler Fabri'yi. Buna rağmen getireceklerse tıpış tıpış kabullenecek varsa buyursun kabullensin.

Evet, en son şampiyonluk programında ayaklarıyla topu kullanamıyor dedi mesela.
Bende bunu kacirmisim ozaman bir umut var diyelim umut fakirin ekmegi nede olsa.

Çevrimdışı atalay

Geçen sene az maç yapmış, Paris İstanbul'dan çok daha pahalı bir ülke vs vs. Ayrıca Şampiyonlar ligi faktörü de var. Ki PSG fransa standartlarının çok üstünde maaşlar veriyor sahiplerinden dolayı bu paraları avrupa da çoğu takımda alamaz..

Oyuncu özelinde yazmıyorum. Transferin belli parametreleri, dinamikleri var. Sadece mantık yanlış. Zaten Sabatini istiyorsa oyuncuyu Roma alır.

Çevrimdışı Tolga

Fabri konusunda artık tek umudum Valdes ve Cassio da olduğu gibi bu transferden de son anda vazgeçmemiz olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: