2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12407170 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

şu bulunsun

dikkatle incelemekte yarar var..

@KUMANOVALI , bu resim nerden, sakıncalı değilse bana linkini atarmısın, ya da özelden at?

Çevrimiçi Necmi

Necmi Abi, Pektemek konusunda Serhat haklı.

Senin dediğin gibi bir Anadolu kulübüne gitse belki 15 gol atar belki, Ömer Şişmanoğlu da atıyor 8-10 gol. Ama Mustafa bizde tutmadı ne yazık ki. Elden çıkarmamız lazım, Mustafa için de iyi olur bizim için de.

Öte yandan Mustafa'yla yapılan sözleşme konusunda yönetimi eleştirenlerin gözden kaçırdığı bir nokta var: Yönetimin şanssızlığı bu adamla sözleşme yenilediğimizde, Biliç adamı rotasyon hatta ilk 11 oyuncusu olarak kullanıyordu. İnsanlara çok uzak bir geçmiş gibi geliyor, ama sadece 1 sene önce çok kritik Trabzonspor deplasmanına Mustafa Pektemek ilk 11, Demba Ba yedek başlamıştı.
http://www.hurriyet.com.tr/trabzonspor-0-2-besiktas-28904440

Yani Mustafa geçen sene, Cenk Tosun'un bu seneki rolünde oynatılıyordu. Şimdi Cenk'le sözleşme yenilesek, geçen sene Mustafa'nın aldığı parayı önereceğiz.

Öte yandan eğer Mustafa'yla bugün sözleşme yenilesek, vereceğimiz para 900 bini geçmezdi.

Aynı durum Veli için de geçerli. Bu adamlara o zamanki rollerine göre para önerildi, sözleşmeleri şimdiki rollerine göre çok yüksek kaldı. Profesyonel hayat, bu çocukların satılmalarını gerektiriyor.
haklı olduğu konu ne bizim tartışmamız pektemek kalsın kalmasın tartışması değilki
birileri istedide satılmasınmı dedim. Derdim Beşiktaşın bir oyuncusuna ikinci lig topçusu diyerek
aşağılanmaya çalışılması bu şekildemi satacaksın aşağılayıp yerin dibine sokup sonra ya kimse bunu neden istemiyormu
diyeceksin. Biz neden Türkiyede bir takıma kolay kolay oyuncu satamıyoruz dikkat ettinizmi
ne zaman bir oyuncu taraftarın aşağılamasına maruz kalsa o oyuncunun bir tane talibi çıkmaz
ne yani ikinci lig topçusu dediğinde satabilecekmisin bu günlük gazını çıkartma dışında Beşiktaşa
nasıl bir fayda sağlıyor. Holoskodada aynısı olmadımı adamı oynatacak takım bulamadık ömer
pektemeğin yarısı etmez ama bak elimizde değil oynatacak takım buluyoruz. Çünkü taraftar damgalamadı
hala bir değeri var. Benim derdim Beşiktaşta kalması değilki tam tersi bu şekilde kalır elimizde
Sana ait bir oyuncunun senin kalibrende olmadığını söylemek başka süper lig kalibresinde olmadığını söylemek
bambaşka bir şey. bu sana ne kazandırır. @tuncaboylu
benim derdim oyuncunun eleştirilmesi değil Beşiktaş oyuncusunu aşağılamayacaksın burda bu yapılmaz
bir Beşiktaşlı aslında hiç bir yerde kendi oyuncusunu aşağılamamalı.
istemeyebilirsin bende Töreyi istemiyorum ama burda dakka başı yazı yazıp kötülüyormuyum
ederini bulduğunda satılmalı diyorum. tam tersi her oyuncu için söylediğim tamam bize uygun değil ama diğer takımlar havada kapar
oluyor. bak sen ne diyorsun bizde tutmadı bir başka kulüpte başarılı olabilir işte eleştiri dediğin bu modda olmalı
tamamen eleştireceğim diye yok edersen başka kulüpte başarılı olma şansını hepten kapatırsın.
şimdi bütün taraftar başlasa Pektemeği gs istiyor rakibe oyuncu verilmez başka kulübe verin gibi
3 gün mesaj atsa dördüncü gün gs teklif yapar. adamların deli gibi ihtiyacı var. Bu iş piyar yapma işidir.
neden gitmesi yönünde değilde gitmemesi yönünde yapıyorsun sürekli kötüleyerek malmı satılır.

Çevrimdışı pascal26

Atiba'nın bu yılki performansı geçen yıldan çok daha iyiydi, ayrıca Oğuzhan'a teşekkür etti biliyorsun, genç yaşında senden çok şey öğrendim diye.  Çok zevkli pas alışverişi yapıyorlardı çünkü, Yanında Veli varken olamıyordu bu. Aynı performansı Topal'dan alırız Oğuzhan sayesinde.
Milli maçlarda  Ozi pası verip hemen tekrar alabileceği bir yere geçiyor ama kimse anlamıyor anlayanda pas atmıyor.
Sonrada morali bozuluyor, FT nin kaos futbolunun adamı değil o.  Ama Topal'a iki gömlek atlatır, Şenol Güneş ile. Biliçde seneye onu ister eğer alırsak..

Kesinlikle katılıyorum. Milli takım başarılı olacaksa oyun ve takım liderliği Oğuzhan'a verilecek,  Arda ve Burak'a değil. Bu kadar net. Oyunun nasıl oynanacağını Oğuzhan belirleyecek, diğer orta sahalar da her topu kendileri alıp kafalarına göre Arda'ya Burak'a atmayacaklar. Ayrıca forvette de duvar olabilen istasyon olabilen Cenk oynayacak. 
Slovenya maçında maçın ilk serbest atışında  Oğuzhan topun yanındayken Hakan gelip direkt destursuz bi şekilde elinden alıp kullandı. Maç boyunca da Ozi'nin oyun kuruculuğunu liderliğini kabul etmedi, kafasına göre takıldı.

Çevrimdışı Tolga

fatih doğan pek uydurma haber yapacak biri değil gönülle 3 yıllık imzaladığımızı söylemiş yıllık 1.7 m euro + 2 m euro imza parası 3 yıla bölünecek şekilde makul bir transfer olmuş azizin dediğiyle de alakası yok çok daha düşüğe imza attı....
Doğruysa aşağı yukarı beklediğim rakamlar.

Daha önceden de söylediğim gibi konuşulan rakamları biz veremeyiz. Anlaşma yapıldıysa Aziz Yıldırım'ın söylediğinin daha altında bir rakama anlaşmışızdır.

Bu rakamlar da bence gayet uygun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

q17 çinden fena teklifler varmış... ama yönetimin niyeti yokmuş satmak için ama bellide olmaz
Bence Töre transferini desteklemek için yapılmış balon haber.
Birilerine mesaj gibi Töreyi satmaktan vaz geçer Quaresmayı satarım
der gibi olunmuş.çinden teklif gelirde şimdi gelmez o teklif adamların transfer dönemi değil bildiğim
kadarıyla

Çevrimdışı Serhat Akkaya

haklı olduğu konu ne bizim tartışmamız pektemek kalsın kalmasın tartışması değilki
birileri istedide satılmasınmı dedim. Derdim Beşiktaşın bir oyuncusuna ikinci lig topçusu diyerek
aşağılanmaya çalışılması bu şekildemi satacaksın aşağılayıp yerin dibine sokup sonra ya kimse bunu neden istemiyormu
diyeceksin. Biz neden Türkiyede bir takıma kolay kolay oyuncu satamıyoruz dikkat ettinizmi
ne zaman bir oyuncu taraftarın aşağılamasına maruz kalsa o oyuncunun bir tane talibi çıkmaz
ne yani ikinci lig topçusu dediğinde satabilecekmisin bu günlük gazını çıkartma dışında Beşiktaşa
nasıl bir fayda sağlıyor. Holoskodada aynısı olmadımı adamı oynatacak takım bulamadık ömer
pektemeğin yarısı etmez ama bak elimizde değil oynatacak takım buluyoruz. Çünkü taraftar damgalamadı
hala bir değeri var. Benim derdim Beşiktaşta kalması değilki tam tersi bu şekilde kalır elimizde
Sana ait bir oyuncunun senin kalibrende olmadığını söylemek başka süper lig kalibresinde olmadığını söylemek
bambaşka bir şey. bu sana ne kazandırır. @tuncaboylu
benim derdim oyuncunun eleştirilmesi değil Beşiktaş oyuncusunu aşağılamayacaksın burda bu yapılmaz
bir Beşiktaşlı aslında hiç bir yerde kendi oyuncusunu aşağılamamalı.
istemeyebilirsin bende Töreyi istemiyorum ama burda dakka başı yazı yazıp kötülüyormuyum
ederini bulduğunda satılmalı diyorum. tam tersi her oyuncu için söylediğim tamam bize uygun değil ama diğer takımlar havada kapar
oluyor. bak sen ne diyorsun bizde tutmadı bir başka kulüpte başarılı olabilir işte eleştiri dediğin bu modda olmalı
tamamen eleştireceğim diye yok edersen başka kulüpte başarılı olma şansını hepten kapatırsın.
şimdi bütün taraftar başlasa Pektemeği gs istiyor rakibe oyuncu verilmez başka kulübe verin gibi
3 gün mesaj atsa dördüncü gün gs teklif yapar. adamların deli gibi ihtiyacı var. Bu iş piyar yapma işidir.
neden gitmesi yönünde değilde gitmemesi yönünde yapıyorsun sürekli kötüleyerek malmı satılır.
Sizin bu tavırlarınız yüzünden zaten adamlar sözleşme uzattılar, şimdi gelmiş adamı kötülemeyin diyorsunuz. GS, Fener havada kapar dendi zamanında Pektemek için saçma sapan rakamlara sözleşme yenilediler, şimdi aynısını İsmail, Tolga için yapıyorsunuz, yarın yine aynı şeyleri konuşuyor olacağız. Kim doğru kim yanlış yapıyor zaman gösteriyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı berkotistis

Abiler çok takip edemiyorum o yüzden bir sorum var , gökhan gönüle  fenerden daha az teklif edip aldık deniyor. Bu nasıl oldu ? Adam yıllarca oynamış taraftarın sevdiği biri olmuş şimdi az paraya ezeli rakibine neden geliyor bu adam ?  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Abiler çok takip edemiyorum o yüzden bir sorum var , gökhan gönüle  fenerden daha az teklif edip aldık deniyor. Bu nasıl oldu ? Adam yıllarca oynamış taraftarın sevdiği biri olmuş şimdi az paraya ezeli rakibine neden geliyor bu adam ?  :alala:
Demek ki mesele sadece para değilmiş ya da Aziz Yıldırım, Gökhan'ın istediği paraları veremediği için çok yüksek paralar istediğini söyleyerek taraftarın önüne attı.

Çevrimiçi Necmi

Doğruysa aşağı yukarı beklediğim rakamlar.

Daha önceden de söylediğim gibi konuşulan rakamları biz veremeyiz. Anlaşma yapıldıysa Aziz Yıldırım'ın söylediğinin daha altında bir rakama anlaşmışızdır.

Bu rakamlar da bence gayet uygun.
veremeyiz bir tarafa vermeyizde daha önce söyledim 1.4 1.7 aralığında olur.
ötesi bize uymaz. ligler devam ederken bu rakam telafuzu vardı ama doğru olacağına
ihtimal vermedim fenerin transfer hakkı varken böyle bir rakam telafuz edilmez diye düşündüm.
bir rakam söylemek fenere şu kadar üstüne çıkabilirsin demek oluyor. bu işde azizin dediği gibi para işi olmadığı belli oldu

Çevrimdışı yigitcan1903

Fenerden 1.7 alıyormuş,onlar 2 veriyorlar sanırım ama imza parasız
Doğruysa biz 1.7 m+2m imza parası veriyoruz
Senelik 2.3m garanti para oluyor
Tabii bunlar söylenti

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Demek ki mesele sadece para değilmiş ya da Aziz Yıldırım, Gökhan'ın istediği paraları veremediği için çok yüksek paralar istediğini söyleyerek taraftarın önüne attı.
Daha henüz netleşen bir şey yok ama netleşse bile tam olarak ne kadar aldığını bilemeyeceğiz son KAP bildirim değişikliklerinden sonra. Baya bir spekülasyon dolaşacak ortalıkta.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

veremeyiz bir tarafa vermeyizde daha önce söyledim 1.4 1.7 aralığında olur.
ötesi bize uymaz. ligler devam ederken bu rakam telafuzu vardı ama doğru olacağına
ihtimal vermedim fenerin transfer hakkı varken böyle bir rakam telafuz edilmez diye düşündüm.
bir rakam söylemek fenere şu kadar üstüne çıkabilirsin demek oluyor. bu işde azizin dediği gibi para işi olmadığı belli oldu
Veremeyiz derken aslında vermeyiz demek istemiştim zaten çünkü yönetim maaş dengesini çok fazla bozmadan transfer yapmak istiyor o yüzden o konuşulan paraları bizim vereceğimize hiç inanmamıştım zaten :icool:

Çevrimdışı Tolga

Daha henüz netleşen bir şey yok ama netleşse bile tam olarak ne kadar aldığını bilemeyeceğiz son KAP bildirim değişikliklerinden sonra. Baya bir spekülasyon dolaşacak ortalıkta.
Tabi daha netleşen birşey yok. KAP bildiriminden sonra bu konu baya tartışılacaktır o kesin.

Çevrimdışı yigitcan1903

İmza parasıyla vermiş oluyoruz aslında 2.3-2.4m euro
Dağınık görünüyor sadece

Çevrimdışı Tolga

Dağınık görünüyor sadece
Totale bakarsak o rakamları bulacak zaten ama diğer taraftan bakarsak 2 m euro bonservisle Gökhan'ı transfer etmiş oluyoruz.

Bugün mesela İsla'yı almak istersek 4-5 m euro bonservis ödemek zorunda kalırız.

Bir tanesinde parayı 3 yıla yayacağız diğerinde hepsini komple vereceğiz. Tabi oyuncu kıyaslamasına girmek istemiyorum öyle olursa tercihim zaten İsla olur ama maliyet açısından bakarsak Gökhan'ı şuan oyuncu satışı yapamadığımız bir durumda bu maliyetlere almak bence gayet mantıklı. Sonuçta oyuncu satışı da yapacağımız kesin değil.

Aziz Yıldırım, Gökhan için 2.750 gibi bir para önerdik kabul etmedi diyordu öyle olunca herkes bize yıllık en az 3 m euro'ya imza atacak falan diyordu ama o kadar yukarıda olacağını hiç düşünmemiştim ve öyle de olmayacaktır.

[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 13:41:29 Tolga ]

Çevrimdışı MrtBlgc

Nkoulou Gustavo Gomez tandemi yapsak ne de güzel olurdu.... Taş gibi defans

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Renton

Nkoulou Gustavo Gomez tandemi yapsak ne de güzel olurdu.... Taş gibi defans

Nkoulou 4 imza istiyor diyorlar.Gomezde 7-8 bonservis 11-12 verip rahat edebiliriz aslinda  ama parayi bulmak lazim once tore satmamiz gerek
See you in another life,brother.

Çevrimdışı yigitcan1903

Şimdi tekrar fenere gitmiş başka bir kaynakta  :evillol:
Atak yapmış fener

Çevrimiçi Necmi

Dağınık görünüyor sadece
yok onu bonservis gibi düşün bu fiyat dengesini etkilemez.

Çevrimdışı MrtBlgc

@renton Başkan o kadar imza parası vermez Nkoulou'ya. Benim gönlüm Nkoulou Gustavo tandeminden yana ama sanki Serdar Aziz Gustavo ikilisi olacakmış gibi...

Çevrimdışı yigitcan1903

yok onu bonservis gibi düşün bu fiyat dengesini etkilemez.
Gökhan açısından söyledim
Hani fenerin teklifinden yukarıda bizim teklifimiz onun için sonuçta

Çevrimdışı Berat

GG'ye 2 m euro imza parası verip N'Koulou'ya 4 vermemek de müthiş...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

GG'ye 2 m euro imza parası verip N'Koulou'ya 4 vermemek de müthiş...
Öyle bir şey olursa yanlış olur tabi. Üstelik şu an sağ bek pozisyonu belkide en arka sırada olması gereken pozisyon. Ama dediğim gibi bir sürü spekülasyon var ortalıkta. neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemiyoruz sadece varsayımda bulunuyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Polanyalı rybusu sol beke alıyormuşuz diyorlar :D
Sol açık degilmiydi bu oğlan.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

ben de fbde futbolcu olsam; şizofren bi başkan, işe yaramaz bi td ve ruhsuz futbolcular toplulugu ile oynamak istemem. takımda yıllardır huzur diye bir şey yok. köpek gibi koşup mucadele ediyorum, her vakit fedakarlık göstermişim ama başkanım çıkıp "8 yılda 2 şampiyonluk almış sadece" tarzı açıklamalarla beni degersizleştiriyor. azıcık gururu onuru olan adam kalmaz o takımda zaten.

Etiketler: