2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406316 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı graser

Polanyalı rybusu sol beke alıyormuşuz diyorlar :D
Sol açık degilmiydi bu oğlan.

yaklaşık 20 gün öncede vardı bu haber. Sonra sakat dediler kaldı.
konu medyaca yine alevlenmiş.

Çevrimdışı Tolga

Polanyalı rybusu sol beke alıyormuşuz diyorlar :D
Sol açık degilmiydi bu oğlan.
Sakatlandığı için bu transferden vazgeçtiğimiz söyleniyordu yine mi çıkmış ortaya :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

haklı olduğu konu ne bizim tartışmamız pektemek kalsın kalmasın tartışması değilki
birileri istedide satılmasınmı dedim. Derdim Beşiktaşın bir oyuncusuna ikinci lig topçusu diyerek
aşağılanmaya çalışılması bu şekildemi satacaksın aşağılayıp yerin dibine sokup sonra ya kimse bunu neden istemiyormu
diyeceksin. Biz neden Türkiyede bir takıma kolay kolay oyuncu satamıyoruz dikkat ettinizmi
ne zaman bir oyuncu taraftarın aşağılamasına maruz kalsa o oyuncunun bir tane talibi çıkmaz
ne yani ikinci lig topçusu dediğinde satabilecekmisin bu günlük gazını çıkartma dışında Beşiktaşa
nasıl bir fayda sağlıyor. Holoskodada aynısı olmadımı adamı oynatacak takım bulamadık ömer
pektemeğin yarısı etmez ama bak elimizde değil oynatacak takım buluyoruz. Çünkü taraftar damgalamadı
hala bir değeri var. Benim derdim Beşiktaşta kalması değilki tam tersi bu şekilde kalır elimizde
Sana ait bir oyuncunun senin kalibrende olmadığını söylemek başka süper lig kalibresinde olmadığını söylemek
bambaşka bir şey. bu sana ne kazandırır. @tuncaboylu
benim derdim oyuncunun eleştirilmesi değil Beşiktaş oyuncusunu aşağılamayacaksın burda bu yapılmaz
bir Beşiktaşlı aslında hiç bir yerde kendi oyuncusunu aşağılamamalı.
istemeyebilirsin bende Töreyi istemiyorum ama burda dakka başı yazı yazıp kötülüyormuyum
ederini bulduğunda satılmalı diyorum. tam tersi her oyuncu için söylediğim tamam bize uygun değil ama diğer takımlar havada kapar
oluyor. bak sen ne diyorsun bizde tutmadı bir başka kulüpte başarılı olabilir işte eleştiri dediğin bu modda olmalı
tamamen eleştireceğim diye yok edersen başka kulüpte başarılı olma şansını hepten kapatırsın.
şimdi bütün taraftar başlasa Pektemeği gs istiyor rakibe oyuncu verilmez başka kulübe verin gibi
3 gün mesaj atsa dördüncü gün gs teklif yapar. adamların deli gibi ihtiyacı var. Bu iş piyar yapma işidir.
neden gitmesi yönünde değilde gitmemesi yönünde yapıyorsun sürekli kötüleyerek malmı satılır.

Bu dediklerine katılıyorum, hatta şampiyonluk sonrası Şenol Hoca'nın ve yönetimin Mustafa Pektemek'i övmelerinin sebebinin adamı pazarlayıp satmak hedefi üzerine olduğunu söylemiştim.

Bizim insanımızın genelinde var bu abartma huyu, yapacak bir şey yok. Beğeniyorsak Barcelona'ya, Rela Madrid'e yakıştırıyoruz, beğenmiyorsak 1. lige bile yakıştıramıyoruz. Değiştirilmesi çok zor bir toplumsal özellik bu.

Bu arada ben de duydum, Pektemek'i Galatasaray istiyormuş sanırım.  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

GG'ye 2 m euro imza parası verip N'Koulou'ya 4 vermemek de müthiş...

2 milyon neyse de, 4 milyon imza parası mı olur? N'kolou ayarında adamı zaten 4-4.5 milyon euro'ya bulursun bir yerlerde, maaş dengesini de bozmamış olursun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 milyon neyse de, 4 milyon imza parası mı olur? N'kolou ayarında adamı zaten 4-4.5 milyon euro'ya bulursun bir yerlerde, maaş dengesini de bozmamış olursun.
bulamazsın bonservisi o adamın en az 8 10 milyon euro 4 milyon verilsin bence paramız varsa n'kolou alınsın...

Çevrimdışı Kemal

ne zaman başlayacak transfer dönemi resmen ?

Çevrimdışı yigitcan1903

ne zaman başlayacak transfer dönemi resmen ?
Yarın

Çevrimdışı alimm

Gönül işleri parayla olmaz... Renkliler bunu böyle bile...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

Sizin bu tavırlarınız yüzünden zaten adamlar sözleşme uzattılar, şimdi gelmiş adamı kötülemeyin diyorsunuz. GS, Fener havada kapar dendi zamanında Pektemek için saçma sapan rakamlara sözleşme yenilediler, şimdi aynısını İsmail, Tolga için yapıyorsunuz, yarın yine aynı şeyleri konuşuyor olacağız. Kim doğru kim yanlış yapıyor zaman gösteriyor.
bizim tavrımızlamı emin ol hiç etkisi olmaz şu forumda bile itiraz eden kaç kişisinizde
böyle bir transferi engelleyeceğinizi sanıyorsunuz. Eğer yapılanmaları içinde varsa yaparlar.
bir koşulda taraftarın tamamı tepki koyarsa bu sefer oda belki düşünürler. Burda önemli olan hocanın tavrıdır.
hoca bana lazım dedikten sonra sen ne dersen de bir şey değişmez.
Kaldıki kim olursa olsun benim burdaki tavrım değişmez ben burda Beşiktaş forması giyen hiç bir oyuncuya
aşağılayıcı kelime kullanılmasına müsade etmem bunun benim oyuncuyu sevip sevmememle bir ilgisi yok
sen maçta oturup yanıma izle beni hangi oyuncuyu sevip hangisini sevmediğimi anlarsın ama iş buraya geldiğinde
her Beşiktaş forması giyen burda birey olarak saygıyı hakediyor. Eleştirini yaparken bunu dikkate alarak yapacaksın.
Oyuncularımıza yönetimimize Beşiktaş değerlerine taraftarımıza küfür hakaret ve aşağılayıcı konuşan hiç kimsenin bu forumda
yeri yoktur. burası twitter değil Beşiktaş kimliği taşıyan bir forum ve burda yazanlar buna dikkat edecek.
Hala anlamadınız burda üye olduğun günden beri attığın her mesaj eleştiri içeriyor peki neden bazılarına müdahale ediyoruz
eleştiri yapmanı istemiyor olsak neden seni burda konuşturalım. istedikten sonra en kolayı susturmaktır
ama neden böyle bir şeyi isteyelim forum tartışma yeridir kalkıp tartışma konularını müdahaleyle
susturursak burda kim ne konuşacak. biz ne zaman müdahale ediyoruz tartışılan konu ya küfür hakaret içermeye başladığında yada insanlar birbirleriyle tartışıp kalp kırmaya başladığında yada foruma zarar verebilecek kelimeler dökülmeye başladığında
burda pektemekle ilgili bir sürü mesaj var bir çok insanın yazdığı ama benim tepki verdiğim tek bir mesaj var
oda Denizin ikinci lig topçusu kelimesine. Söylediğimde bunun doğru olmadığı Beşiktaş için yeterli olmasada diğer
süper lig ekiplerinde rahatlıkla forma giyebileceği hatta buna rakiplerimizinde dahil olduğu
şimdi bunun nesi yanlış bende bize uygun olmadığını söylüyorum ama bunu oyuncunun marka değerini zarara uğratmadan yapıyorum
sonuçta biz yeterli bulmuyorsak yeterli olan birine veririz ama deniz bu yoluda kapatacak şeyi söylüyor
ikinci lig topçusu yani süper lig ekipleri almayın sizede yaramaz demek bu peki sen söyle o zaman bu
sarfedilen kelimenin Beşiktaşa faydası ne. İstemediğin bir oyuncunun gitme yolunuda kapatarak nasıl bir fayda
sağlamayı umuyorsun. @Serhat Akkaya
anlayabiliyormusun benim verdiğim tepkinin nedenlerini, sanmıyorum hala savunduğunuza göre yazılan hiç bir şeyi
yorumlama derdinde değilsiniz. Burda Beşiktaş menfaatine konuşmuyorsunuzki Tek derdiniz burda kendi gazınızı çıkartmak
bu şekilde davrandığınız sürece kendiniz çalar kendiniz oynarsınız haklı bile olsanız kimseye bunu anlatamazsınız.
çünkü insanlar sizleri yorumlar ve isminizi gördüğü anda salla gitsin mantığı güderler.
ne yani Pektemek veya ismaili takımda görmek beni çokmu memnun ediyor. Ama istememek başka bir şey burda insanların
saygısız üslubuna yol vermek başka bir şey.
Mesela biliç gönderilmeli diyen ilk bendim geçen sene devre arası ama sezon sonu saygısız üsluba izin vermediğim için gitmesini isteyen ben
Biliçi savunmakla itham edildim.
geçen sene kalmasını herhalde tek benim istediğim çok önemli bir oyuncu diye savunduğum Atiba
sen bile yönetim sözleşme imzaladı diye böyle konuşuyorsun yönetimi korumak için demiştin hatırlıyormusun
şimdi ne olduda bana atibaya ne düşmanlığın varda gitsin diyorsun deniyor.
işte sürekli ön yargılı baktığınız için olaylara aslında herkesinde ön yargılı olduğunu düşünüyorsunuz.
Benim tavırlarım diyorsunda ben kendi yorumumu yapıyorum tıpkı senin yaptığın gibi senden farklı düşündüğümde
bana her seferinde yönetimi koruyorsun yakıştırması yapanda sensin. Neden koruyayım benim için önemli olan
Beşiktaştır. Beşiktaş için faydalı olduğunu düşündüğüm her şeyide desteklerim. zararlı gördüğümede set çekerim.
birde eleştirini yaparken hakaret etmemeyi aşağılama yapmamayı Beşiktaşın marka değerine zarar verecek şekilde eleştirmemeyi dene bakalım o zaman müdahale görecekmisin.

Çevrimdışı yigitcan1903

Pektemeği ismaili,bıraktım feneri galatasarayı isteyen herhangi bir kulüp varsa plaket verelim yanlarında götürsünler
Transfer hediyesi
Haberlerle milletin gazını alacaklar güya 

Çevrimdışı tuncaboylu

bulamazsın bonservisi o adamın en az 8 10 milyon euro 4 milyon verilsin bence paramız varsa n'kolou alınsın...

Bulursun dostum, ne adamlar ne paralara gidiyor. 8-10 milyon euro'luk adamı takımında mutsuzsa, sözleşmesinin bitimine 1 sene kaldıysa ya da kulübü mali kriz içindeyse 4-4.5'a alırsın çok rahat. Hatta bu 3 kriteri de karşılıyorsa, 3 milyona bile alırsın.

Kaldı ki dünya yıldızı değil bu, Fransa 1. liginin orta sıra takımından stoper hepi topu.

Çevrimiçi Mehmet57

Malum site ozel haber yapmis Gomez hakkinda. Oyuncu ciddi ciddi bize gelmek istiyormus, kulubumuz ile Lanus pazarlik icindelermis.

Oyuncuyu isteyen Valencia, Sevilla ve Porto var. Umarim yavasdan alirlar. Kendisini biraz agir buldum, ama bunun haricinde tas gibi stopper. Genc olmasindan dolayi birkac sene icinde ciddi paralara Avrupa'ya satabiliriz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Malum site ozel haber yapmis Gomez hakkinda. Oyuncu ciddi ciddi bize gelmek istiyormus, kulubumuz ile Lanus pazarlik icindelermis.

Oyuncuyu isteyen Valencia, Sevilla ve Porto var. Umarim yavasdan alirlar. Kendisini biraz agir buldum, ama bunun haricinde tas gibi stopper. Genc olmasindan dolayi birkac sene icinde ciddi paralara Avrupa'ya satabiliriz.
İtalya ve İngiltere ligi dururken veya Fransa ligi, Avrupa'da daha önce hiç oynamamış bir adamı alıp getirmek büyük risk. Bize lider özelliği olan bir adam lazım, defansı toparlayacak böyle genç birisini alıp yeniden maceraya girişecek durumumuz yok, koyup direk verim alabilmeliyiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İtalya ve İngiltere ligi dururken veya Fransa ligi, Avrupa'da daha önce hiç oynamamış bir adamı alıp getirmek büyük risk. Bize lider özelliği olan bir adam lazım, defansı toparlayacak böyle genç birisini alıp yeniden maceraya girişecek durumumuz yok, koyup direk verim alabilmeliyiz.
Şu transferin Pedro transferinden tek farkı yok. Yine menajer kazığı olur gelirse.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Sizin bu tavırlarınız yüzünden zaten adamlar sözleşme uzattılar, şimdi gelmiş adamı kötülemeyin diyorsunuz. GS, Fener havada kapar dendi zamanında Pektemek için saçma sapan rakamlara sözleşme yenilediler, şimdi aynısını İsmail, Tolga için yapıyorsunuz, yarın yine aynı şeyleri konuşuyor olacağız. Kim doğru kim yanlış yapıyor zaman gösteriyor.
Bir şey daha ekleyeyim Tolga ismail ve Pektemek benimde Beşiktaş formasıyla görmeye tahammül edemediğim oyuncular
Birde Töre var. Buna ramen Tolga kalmalı ismail kalmalı diyorum tamam Beşiktaşa yakıştıramıyorum ama
gerçeklerede gözümüzü kapatamayızki bence ismailden fazla bir ederi olmayan GG yi bir düşünün bize kaça maal olacak
alırsak tabiki ismailden daha iyi olduğunu savunmayın adam 32 yaşında ve kaç yıldır geriye gidiyor ha bizde şenol hoca elinde
rehabilite olabilir ama olmayabilirdi. ismailde göndermek kolay ama onun ayarında birini alıp yedek kulübesinde oturtmanın
bedeli bu derdimizin zoru ne ismaile bir yüz vermeyip onun kalitesinde başka birini 1.7 ye alıpda kulübede oturtalım.
bazı arkadaşlar çıkar rizeli sol beke başakşehir şu kadar verdi diye buna peşin cevap vereyim ismail ayarında değil bu bir
bizde Başakşehir ayarında değiliz buda iki bunu söyleyenler bizi başakşehirle aynı kefeye koyduklarının farkında bile değil
sen kendini başakşehir ayarında görüyorsan gelecek oyuncuda o şekilde görür ve ondan sonra tercih edilen olmazsın.
pektemek gibi bir oyuncuyu gs ye yakıştırmak seni küçültmez mesela tam tersi seni alır başka bir yere koyar ama bizim
ergen taraftarımız bunu anlamıyor o nedenlede ikinci lige gönderiyor. ama bunu derken bizide ikinci lig seviyesine çektiğinin farkında değil @Serhat Akkaya

Çevrimiçi Mehmet57

Ozaman Avrupa kitasindan baska biryerden oyuncu almayalim, hep kazik, pedro transferi ve menajer oyunu.

Cunki Arjantin liginde her oyuncu Pedro seviyesinde.

Evet. Muthis bir bakis acisi. Katiliyorum. Bu ligleri birakip Avrupa'dan yedekte oturan oyunculara odaklanmaliyiz.

Çevrimdışı Tolga

Mutlaka çok tecrübeli ve savunmaya liderlik edecek bir stoper şart.

Yanına genç ve potansiyelli bir oyuncu alınacaksa alınabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ozaman Avrupa kitasindan baska biryerden oyuncu almayalim, hep kazik, pedro transferi ve menajer oyunu.

Cunki Arjantin liginde her oyuncu Pedro seviyesinde.

Evet. Muthis bir bakis acisi. Katiliyorum. Bu ligleri birakip Avrupa'dan yedekte oturan oyunculara odaklanmaliyiz.
Bu adam Arjantinli bile değil, Paraguaylı. Paraguaylı bir tane üst düzey defans oyuncusu söyler misin bana? Arjantinli 10 tane sayarım sana. Yaşı genç ve Arjantin liginde oynuyor diye her oyuncuya atlıyoruz. İtalya liginde yedekte oturan oyuncu Arjantin liginden aldığın her adamdan katkı olarak daha fazla katkı sağlar sana.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gomezi olayı böyle giderse can sıkıcı bir hal alacak her gün farklı şeyler çıkıyor en geç 10 15 temmuz gibi bu iş açığa kavuşturulmalı...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mutlaka çok tecrübeli ve savunmaya liderlik edecek bir stoper şart.

Yanına genç ve potansiyelli bir oyuncu alınacaksa alınabilir.
sağlam bir rhodolfo ile n'kolou 2'lisi enfes olur tolga  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu transferin Pedro transferinden tek farkı yok. Yine menajer kazığı olur gelirse.

Bir durun arkadaşlar, adamı 2 kere bile izlemeden atıp tutmanın faydası yok. Her kuş karga değildir.

Bu seneki performansı çok iyi görünüyor, bir stoper için çok iyi rating'ler çıkarmış. Bu ratingler bir stoper için gerçek olamayacak kadar iyi.
https://www.whoscored.com/Players/103383/Show/Gustavo-Gmez

Alabileceğimizi sanmıyorum, çünkü peşindeki takımlar çok ciddi. İspanyol kulüplerinin zaten dil avantajı da var. Muhtemelen bize yar etmezler.

Çevrimdışı Berat

Ujfalusi-Semih tandemi herhalde  :iblush:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adam Arjantinli bile değil, Paraguaylı. Paraguaylı bir tane üst düzey defans oyuncusu söyler misin bana? Arjantinli 10 tane sayarım sana. Yaşı genç ve Arjantin liginde oynuyor diye her oyuncuya atlıyoruz. İtalya liginde yedekte oturan oyuncu Arjantin liginden aldığın her adamdan katkı olarak daha fazla katkı sağlar sana.

Mantıklı bir değerlendirme olmamış. Muslera dışında Uruguay'lı bir tane üst düzey kaleci söyler misin bana? Ya da Vesely dışında bir tane üst düzey Çek basketbolcu söyler misin? Napalım yani, Paraguay'dan stoper çıkmaz mı diyelim?

Pedro Arjantin ligi'nden gelmedi bu arada, Kolombiya Ligi'nden geldi.

Etiketler: