Sizin bu tavırlarınız yüzünden zaten adamlar sözleşme uzattılar, şimdi gelmiş adamı kötülemeyin diyorsunuz. GS, Fener havada kapar dendi zamanında Pektemek için saçma sapan rakamlara sözleşme yenilediler, şimdi aynısını İsmail, Tolga için yapıyorsunuz, yarın yine aynı şeyleri konuşuyor olacağız. Kim doğru kim yanlış yapıyor zaman gösteriyor.
bizim tavrımızlamı emin ol hiç etkisi olmaz şu forumda bile itiraz eden kaç kişisinizde
böyle bir transferi engelleyeceğinizi sanıyorsunuz. Eğer yapılanmaları içinde varsa yaparlar.
bir koşulda taraftarın tamamı tepki koyarsa bu sefer oda belki düşünürler. Burda önemli olan hocanın tavrıdır.
hoca bana lazım dedikten sonra sen ne dersen de bir şey değişmez.
Kaldıki kim olursa olsun benim burdaki tavrım değişmez ben burda Beşiktaş forması giyen hiç bir oyuncuya
aşağılayıcı kelime kullanılmasına müsade etmem bunun benim oyuncuyu sevip sevmememle bir ilgisi yok
sen maçta oturup yanıma izle beni hangi oyuncuyu sevip hangisini sevmediğimi anlarsın ama iş buraya geldiğinde
her Beşiktaş forması giyen burda birey olarak saygıyı hakediyor. Eleştirini yaparken bunu dikkate alarak yapacaksın.
Oyuncularımıza yönetimimize Beşiktaş değerlerine taraftarımıza küfür hakaret ve aşağılayıcı konuşan hiç kimsenin bu forumda
yeri yoktur. burası twitter değil Beşiktaş kimliği taşıyan bir forum ve burda yazanlar buna dikkat edecek.
Hala anlamadınız burda üye olduğun günden beri attığın her mesaj eleştiri içeriyor peki neden bazılarına müdahale ediyoruz
eleştiri yapmanı istemiyor olsak neden seni burda konuşturalım. istedikten sonra en kolayı susturmaktır
ama neden böyle bir şeyi isteyelim forum tartışma yeridir kalkıp tartışma konularını müdahaleyle
susturursak burda kim ne konuşacak. biz ne zaman müdahale ediyoruz tartışılan konu ya küfür hakaret içermeye başladığında yada insanlar birbirleriyle tartışıp kalp kırmaya başladığında yada foruma zarar verebilecek kelimeler dökülmeye başladığında
burda pektemekle ilgili bir sürü mesaj var bir çok insanın yazdığı ama benim tepki verdiğim tek bir mesaj var
oda Denizin ikinci lig topçusu kelimesine. Söylediğimde bunun doğru olmadığı Beşiktaş için yeterli olmasada diğer
süper lig ekiplerinde rahatlıkla forma giyebileceği hatta buna rakiplerimizinde dahil olduğu
şimdi bunun nesi yanlış bende bize uygun olmadığını söylüyorum ama bunu oyuncunun marka değerini zarara uğratmadan yapıyorum
sonuçta biz yeterli bulmuyorsak yeterli olan birine veririz ama deniz bu yoluda kapatacak şeyi söylüyor
ikinci lig topçusu yani süper lig ekipleri almayın sizede yaramaz demek bu peki sen söyle o zaman bu
sarfedilen kelimenin Beşiktaşa faydası ne. İstemediğin bir oyuncunun gitme yolunuda kapatarak nasıl bir fayda
sağlamayı umuyorsun.
@Serhat Akkaya anlayabiliyormusun benim verdiğim tepkinin nedenlerini, sanmıyorum hala savunduğunuza göre yazılan hiç bir şeyi
yorumlama derdinde değilsiniz. Burda Beşiktaş menfaatine konuşmuyorsunuzki Tek derdiniz burda kendi gazınızı çıkartmak
bu şekilde davrandığınız sürece kendiniz çalar kendiniz oynarsınız haklı bile olsanız kimseye bunu anlatamazsınız.
çünkü insanlar sizleri yorumlar ve isminizi gördüğü anda salla gitsin mantığı güderler.
ne yani Pektemek veya ismaili takımda görmek beni çokmu memnun ediyor. Ama istememek başka bir şey burda insanların
saygısız üslubuna yol vermek başka bir şey.
Mesela biliç gönderilmeli diyen ilk bendim geçen sene devre arası ama sezon sonu saygısız üsluba izin vermediğim için gitmesini isteyen ben
Biliçi savunmakla itham edildim.
geçen sene kalmasını herhalde tek benim istediğim çok önemli bir oyuncu diye savunduğum Atiba
sen bile yönetim sözleşme imzaladı diye böyle konuşuyorsun yönetimi korumak için demiştin hatırlıyormusun
şimdi ne olduda bana atibaya ne düşmanlığın varda gitsin diyorsun deniyor.
işte sürekli ön yargılı baktığınız için olaylara aslında herkesinde ön yargılı olduğunu düşünüyorsunuz.
Benim tavırlarım diyorsunda ben kendi yorumumu yapıyorum tıpkı senin yaptığın gibi senden farklı düşündüğümde
bana her seferinde yönetimi koruyorsun yakıştırması yapanda sensin. Neden koruyayım benim için önemli olan
Beşiktaştır. Beşiktaş için faydalı olduğunu düşündüğüm her şeyide desteklerim. zararlı gördüğümede set çekerim.
birde eleştirini yaparken hakaret etmemeyi aşağılama yapmamayı Beşiktaşın marka değerine zarar verecek şekilde eleştirmemeyi dene bakalım o zaman müdahale görecekmisin.