Necmi Abi, Pektemek konusunda Serhat haklı.
Senin dediğin gibi bir Anadolu kulübüne gitse belki 15 gol atar belki, Ömer Şişmanoğlu da atıyor 8-10 gol. Ama Mustafa bizde tutmadı ne yazık ki. Elden çıkarmamız lazım, Mustafa için de iyi olur bizim için de.
Öte yandan Mustafa'yla yapılan sözleşme konusunda yönetimi eleştirenlerin gözden kaçırdığı bir nokta var: Yönetimin şanssızlığı bu adamla sözleşme yenilediğimizde, Biliç adamı rotasyon hatta ilk 11 oyuncusu olarak kullanıyordu. İnsanlara çok uzak bir geçmiş gibi geliyor, ama sadece 1 sene önce çok kritik Trabzonspor deplasmanına Mustafa Pektemek ilk 11, Demba Ba yedek başlamıştı.
http://www.hurriyet.com.tr/trabzonspor-0-2-besiktas-28904440
Yani Mustafa geçen sene, Cenk Tosun'un bu seneki rolünde oynatılıyordu. Şimdi Cenk'le sözleşme yenilesek, geçen sene Mustafa'nın aldığı parayı önereceğiz.
Öte yandan eğer Mustafa'yla bugün sözleşme yenilesek, vereceğimiz para 900 bini geçmezdi.
Aynı durum Veli için de geçerli. Bu adamlara o zamanki rollerine göre para önerildi, sözleşmeleri şimdiki rollerine göre çok yüksek kaldı. Profesyonel hayat, bu çocukların satılmalarını gerektiriyor.
haklı olduğu konu ne bizim tartışmamız pektemek kalsın kalmasın tartışması değilki
birileri istedide satılmasınmı dedim. Derdim Beşiktaşın bir oyuncusuna ikinci lig topçusu diyerek
aşağılanmaya çalışılması bu şekildemi satacaksın aşağılayıp yerin dibine sokup sonra ya kimse bunu neden istemiyormu
diyeceksin. Biz neden Türkiyede bir takıma kolay kolay oyuncu satamıyoruz dikkat ettinizmi
ne zaman bir oyuncu taraftarın aşağılamasına maruz kalsa o oyuncunun bir tane talibi çıkmaz
ne yani ikinci lig topçusu dediğinde satabilecekmisin bu günlük gazını çıkartma dışında Beşiktaşa
nasıl bir fayda sağlıyor. Holoskodada aynısı olmadımı adamı oynatacak takım bulamadık ömer
pektemeğin yarısı etmez ama bak elimizde değil oynatacak takım buluyoruz. Çünkü taraftar damgalamadı
hala bir değeri var. Benim derdim Beşiktaşta kalması değilki tam tersi bu şekilde kalır elimizde
Sana ait bir oyuncunun senin kalibrende olmadığını söylemek başka süper lig kalibresinde olmadığını söylemek
bambaşka bir şey. bu sana ne kazandırır.
@tuncaboylubenim derdim oyuncunun eleştirilmesi değil Beşiktaş oyuncusunu aşağılamayacaksın burda bu yapılmaz
bir Beşiktaşlı aslında hiç bir yerde kendi oyuncusunu aşağılamamalı.
istemeyebilirsin bende Töreyi istemiyorum ama burda dakka başı yazı yazıp kötülüyormuyum
ederini bulduğunda satılmalı diyorum. tam tersi her oyuncu için söylediğim tamam bize uygun değil ama diğer takımlar havada kapar
oluyor. bak sen ne diyorsun bizde tutmadı bir başka kulüpte başarılı olabilir işte eleştiri dediğin bu modda olmalı
tamamen eleştireceğim diye yok edersen başka kulüpte başarılı olma şansını hepten kapatırsın.
şimdi bütün taraftar başlasa Pektemeği gs istiyor rakibe oyuncu verilmez başka kulübe verin gibi
3 gün mesaj atsa dördüncü gün gs teklif yapar. adamların deli gibi ihtiyacı var. Bu iş piyar yapma işidir.
neden gitmesi yönünde değilde gitmemesi yönünde yapıyorsun sürekli kötüleyerek malmı satılır.