2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12407192 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Hayatimda imza parasi kadar sacma birseyi cok az duydum. Bunu ilk alexin meneceri juan figerden duymustum.
Bence imza parasi kimseye verilmesin. Hangi sivri akilli akil ettiyse, te allahim

Bugun imza parasi veriRsek yarin oguzhan maasina zam isterken ustune imza parasi da ister. Tuhaf ve sacma islerle ugrasiyor yonetim.
Gokhan gonule neden bu kadar yuksek maas verilecek. Formasi mi satiliyor, marka futbolcu mu

Mustafa pektemek, ismail, tolga gelirse gokhan gonul gibi adamlar ile yeni turkiye lirasi uzerinden sozlesme yapilmali. Milyon euro cok cabuk veriliyor ama oyle cabuk kazanilmiyor. Bunlara 900bin yeni tl yeterlidir yok istemiyorlarsA kapi orada.

Biriniz soyle anlatin bana yahu ismail ile neden euro sozlesme yapilacak, neden?biringilizkonyayagelsin

Çevrimdışı tuncaboylu

gustavo gomez diyoruz baska adamlar adama cullanmadan alalım nasıl emre moru sezonun basında takip edip devre arasında hamle yapmadan sene sonun beklediğimizde üzülüyorsak

bu adamıda bekletirsek almazsak bakınız

http://www.superdeporte.es/valencia/2016/06/06/gustavo-gomez-fichaje-valencia/299483.html

valenciada istiyor adamı... yani onun alma şansı bizden fazla çnk referans var.. biz fazla para veririz ama zorlanacaz.. yani efenim biran önce senol hocaya gösterki su oyuncuyu kararını verip bitirin şu transferi daha cok rakip araya girmeden....

hala öğrenemediler çabuk işi bitirmeyi hala..

dahada vahimi yeni yönetimde görev dağılımı yok.. kim neyi yapacak belli değil:)

Bu transferin çabuk bitirilebileceğini nereden biliyorsun peki? Belki adamın kulübü değerinin daha da  artması için  "Copa America bitsin, öyle konuşalım" dedi. Belki futbolcu "Beni daha şimdiden Valencia istiyorsa, kupa sonrası Atletico Madrid bile ister" diye düşünüyor.

Üstüne alınma dostum ama, böyle boş suçlamalar bana çok saçma geliyor. Konu hakkında bilmediğimiz onlarca şey varken nasıl böyle cüretkar yorumlar yapabiliyorsunuz, cidden hayranım size.

Çevrimdışı KUMANOVALI

@KUMANOVALI , bu resim nerden, sakıncalı değilse bana linkini atarmısın, ya da özelden at?

abi twiterdan biri atmıştı
kimden hatırlamıyorum ( hatırlasam via verirdim  :biggrinking: )
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Koa_lAA

abi twiterdan biri atmıştı
kimden hatırlamıyorum ( hatırlasam via verirdim  :biggrinking: )

bu via ne demek ? ben pek anlamam twitter falanda ondan dedim... aganın biri via sı belli bilmem nesi belli diyip duruyor oralarda.. :D

Çevrimdışı murat

Adam Copa America'da ilk macinda macin oyuncusu odulunu aldi. Dun Kolombiya'ya karsi 2-3 iyi Paraguayli'dan biriydi. Iki goldede hatasi olmadigi gibi, ilk 20 dakika 3 net mudahelesi vardi, bunlarin ikisi 100% gol pozisyonunu onleyen mudaheleler.
Adam amerika kıtasında oynuyor maç avrupada olsaydı bu şekilde başarılı olamazdı :D

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

@KUMANOVALI , bu resim nerden, sakıncalı değilse bana linkini atarmısın, ya da özelden at?

https://twitter.com/is_xs/status/733722939099652098

Ben de burada görmüştüm.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ozan062

Bu transferin çabuk bitirilebileceğini nereden biliyorsun peki? Belki adamın kulübü değerinin daha da  artması için  "Copa America bitsin, öyle konuşalım" dedi. Belki futbolcu "Beni daha şimdiden Valencia istiyorsa, kupa sonrası Atletico Madrid bile ister" diye düşünüyor.

Üstüne alınma dostum ama, böyle boş suçlamalar bana çok saçma geliyor. Konu hakkında bilmediğimiz onlarca şey varken nasıl böyle cüretkar yorumlar yapabiliyorsunuz, cidden hayranım size.

yahu burada ismaili pektemegi seven adamlar var sevmekten kastım yapılan sözlesmelerini doğrulamak adına bütün gerçekleri hiç eden..

sizinkide bu hocam, yani bir gerçek var ama gözden kaçırmayı kendimiz istiyoruz.. aslında orada kocamaan bir sorun var ama bununla ilgilenen bunun geliştirilmesi için eleştiren olmadığı için yerimizde sayıyoruz.. 4 sene geçti hala tosic dısında jet transfer görmedim ben:) ne talibi olmayan oyuncu nede klubun satmak istediği nede boşta oyuncuda bunu görmedim.. tek tosic bu konuda bir örnektir gerisi aylar yıllar sürdü bana anlatmayın pazarlık meselesini,, bunun bir iki üç oyuncuda işe yaradığını anlarımda her oyuncudada bunun olması saçmalıktan öte değil hocam:) bunun birçok nedeni var ama biriside kararsızlıktır..

ünlü bir deyim vardır

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 15:55:59 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Koa_lAA

yahu burada ismaili pektemegi seven adamlar var sevmekten kastım yapılan sözlesmelerini doğrulamak adına bütün gerçekleri hiç eden..

sizinkide bu hocam, yani bir gerçek var ama gözden kaçırmayı kendimiz istiyoruz.. aslında orada kocamaan bir sorun var ama bununla ilgilenen bunun geliştirilmesi için eleştiren olmadığı için yerimizde sayıyoruz.. 4 sene geçti hala tosic dısında jet transfer görmedim ben:) ne talibi olmayan oyuncu nede klubun satmak istediği nede boşta oyuncuda bunu görmedim.. tek tosic bu konuda bir örnektir gerisi aylar yıllar sürdü bana anlatmayın pazarlık meselesini,, bunun bir iki üç oyuncuda işe yaradığını anlarımda her oyuncudada bunun olması saçmalıktan öte değil hocam:)

tosun paşa dada başardık onu... iki transfer işte gerisi son gün :D

Çevrimdışı murat

gustavo gomez diyoruz baska adamlar adama cullanmadan alalım nasıl emre moru sezonun basında takip edip devre arasında hamle yapmadan sene sonun beklediğimizde üzülüyorsak

bu adamıda bekletirsek almazsak bakınız

http://www.superdeporte.es/valencia/2016/06/06/gustavo-gomez-fichaje-valencia/299483.html

valenciada istiyor adamı... yani onun alma şansı bizden fazla çnk referans var.. biz fazla para veririz ama zorlanacaz.. yani efenim biran önce senol hocaya gösterki su oyuncuyu kararını verip bitirin şu transferi daha cok rakip araya girmeden....

hala öğrenemediler çabuk işi bitirmeyi hala..

dahada vahimi yeni yönetimde görev dağılımı yok.. kim neyi yapacak belli değil:)
Şimdi bunu alırsak avrupa dışına çıkmamış ne vereceği belli olmayan ağır vasat vs bir stoper olacak ama başka bir avrupa kulübü alırsa elimizden kaçırdık gül gibi oyuncuyu 3 sene sonra 15-20ye satardık olacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

sizinkide bu hocam, yani bir gerçek var ama gözden kaçırmayı kendimiz istiyoruz.. aslında orada kocamaan bir sorun var ama bununla ilgilenen bunun geliştirilmesi için eleştiren olmadığı için yerimizde sayıyoruz.. 4 sene geçti hala tosic dısında jet transfer görmedim ben:) ne talibi olmayan oyuncu nede klubun satmak istediği nede boşta oyuncuda bunu görmedim.. tek tosic bu konuda bir örnektir gerisi aylar yıllar sürdü bana anlatmayın pazarlık meselesini,, bunun bir iki üç oyuncuda işe yaradığını anlarımda her oyuncudada bunun olması saçmalıktan öte değil hocam:)

Konunun İsmail'le, Pektemek'le ilgisi yok sevgili dostum, Gustavo Gomez özelinde konuşuyoruz.

Gustavo Gomez transfer görüşmeleri hakkında gerçek olduğunu bildiğimiz hiç bir şey yok, sadece sağda solda kendini tillah adleden bir kaç transfer dedikoducusunun verdiği doğruluğu meçhul bilgiler var.

Bu adamın peşinde söylendiği kadar çok kulüp varsa, hızlı bitirmenin tek yolu var: Dortmund'un Emre Mor transferinden yaptığı gibi konuşulan rakımların 2 katını verirsin, adam da gelmeyi kabul ederse alırsın. Şu anda böyle bir şey yapacak maddi durumumuz yok, ayrıca adam da daha cazip kulüpler varken senin teklifini gözü kapalı kabul etmeyecektir.

Çevrimdışı ozan062

Şimdi bunu alırsak avrupa dışına çıkmamış ne vereceği belli olmayan ağır vasat vs bir stoper olacak ama başka bir avrupa kulübü alırsa elimizden kaçırdık gül gibi oyuncuyu 3 sene sonra 15-20ye satardık olacak.

Yapmayınn:)

biz bu riske girmek zorundayız

yani kuzey avrupadan stoper arıyoruz milosevic gibi neden acaba? çnk paramız yok orta avrupadan alalım:)

dolayısıyla ortasaha arıyoruz defans arıyoruz nereden guney amerikadna çnk niye paramız yok:) o riske girmek zorundayız kaçarı yok hazır oyuncu başlıyor 5milyon bonservisten

ama oralardan en azından 3 gibi rakamlara koparabiliyoruz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu adam çok değil 2 sene önce Paraguay'dan bedava gitmiş Lanus'a. Asıl başarı o adamı Lanus'a gitmeden Paraguay'dan getirtip oynayabileceği bir ortam yaratmak ve geliştirmek. Sen alıcan 2-3 sene oynatıcan parlayacak da Avrupa'dan bir takım 15-20 verecek, üstelik bir defans oyuncusuna. En çok para eden adamımız Töre onun için konuşulan maksimum rakam 15 milyon. Arda 12 milyon euroya gitti Avrupa'ya.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Mourinho Villarreal'den Fildişi Sahilli stoper Eric Bailly'i 38.5 milyon euro'ya transfer etmiş.

"Fildişi Sahili'nden stoper mi çıkar?" diyen yok.  :D
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 16:08:37 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adam çok değil 2 sene önce Paraguay'dan bedava gitmiş Lanus'a. Asıl başarı o adamı Lanus'a gitmeden Paraguay'dan getirtip oynayabileceği bir ortam yaratmak ve geliştirmek. Sen alıcan 2-3 sene oynatıcan parlayacak da Avrupa'dan bir takım 15-20 verecek, üstelik bir defans oyuncusuna. En çok para eden adamımız Töre onun için konuşulan maksimum rakam 15 milyon. Arda 12 milyon euroya gitti Avrupa'ya.

E o zaman alsaydık, "Paraguay'dan stoper mi çıkar?" diyenler olmayacak mıydı?  :evillol:

Daha ülke olarak ona hazır değiliz, Güney Amerika'dan yetişmiş oyuncu bile alırken bile tepki geliyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada Mourinho Villarreal'den Fildişi Sahilli stoper Eric Bailly'i 38.5 milyon euro'ya transfer etmiş.

Fildişi Sahili'nden stoper mi çıkar diyen yok?  :D
Arkadaşım bilmiyorsan konuşma. Adamın genç kariyeri bile İspanya'da başlamış. Tüm profesyonel kariyerini İspanya'da geçirmiş. Olguları karıştırıp saçmalıyorsun. Dwight Yorke dediğin adamın tüm profesyonel kariyeri İngiltere'de geçmiş. Anlamıyorsun, anlamak istemiyorsun halen boş boş yazıyorsun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 01:38:28 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Atiba, Töre ve Gustavo haberleri balon.
o zaman q17 ve çin haberleri reel  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadaşım bilmiyorsan konuşma. Adamın genç kariyeri bile İspanya'da başlamış. Tüm profesyonel kariyerini İspanya'da geçirmiş. Olguları karıştırıp saçmalıyorsun. Dwight Yorke dediğin adamın tüm profesyonel kariyeri İngiltere'de geçmiş. Anlamıyorsun, anlamak istemiyorsun halen boş boş yazıyorsun.

Genç kariyer dediğin, 17 yaşında gelmiş İspanya'ya. İspanya'da doğup büyüme gibi bir şey yok yani.

Dwight Yorke dediğin adam 18 yaşına kadar Trinidad dışına çıkmamıştı.

İkisini de scoutlar bulup getirmiş. Bu adamları izleyenler senin gibi düşünselerdi, kendi ülkelerine getirmezdi.

"Paraguay'dan stoper mi çıkar?" diye bir cümle kurarsan, sataşmalara hazır olmalısın.  :tabe:
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 16:18:09 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Berat

Q17'yi satıp kaynak yaratıyormuşuz  :biggrinking:

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:39:16 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Çin'de transfer tahtası kapalı. O meblağ doğru olsa Quaresma da kulüp de saniyesinde anlaşırlar.

Ben de bunu ekşisözlük'te Fenerliler'e anlatmaya çalışıyorum, hala RVP ile Nani'yi Çin'e satabileceklerini zannediyor fukaralar.  :evillol:

Çevrimdışı Berat

21 Haziran'da açılıyor galiba Çin'de transfer.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı atalay

Çin'de transfer sezonu 21 Haziran'da başlıyor. Muhtemelen yabancı sayısı 6+2 olacak.

Etiketler: