Siz bu takım için herşeyin iyisini bilirsiniz diye yazılı bir kural filan mı var bizim bilmediğimiz?
yoo bu güne kadar hiç öyle bir iddiam ve mesajım olmadı
kulübede yönetimede şunu şöyle yapın bunu böyle yapın demedim
sadece konu hakkında kendi kişisel fikrimi söyledim ben sizin gibi sürekli direktif verip olmayıncada yerden yere vurmuyorumki
aslında tam tersi oluyorda bunu anlayamıyorsunuz iki yıldır hiç bir şeyi beğenmeyen her şeyi eleştiren ben değilimki
ben karar mercihlerinin verdiği karara saygı duyuyorum duymayan her şeye muhalefet eden her şeyi yanlış bulan
sizsiniz ben nasıl herşeyin iyisini bildiğimi iddia edebilirimki bu güne kadar şu öyle değilde böyle yapılsın sürekli her şeyi yanlış yapıyorlar demedimki
bunları sürekli söyleyen iki yıldır muhalefet eden ve sürekli kendi söylediğinin doğru olduğunu iddia eden sensin
ben biliyorsam konuşurum her şeyin iyisini bilmem sadece bildiğim konudan bahsederim fark o
bir şeyi sakın unutma bir konudan menfaat sağlıyor olman onu doğru yapmaz bir işin doğru olduğunu
süzebilmek için büyük pencereden bakman gerekir.
öbür türlü menfaatci olursun Gomez bu sene geldi o takım sayesinde şampiyon oldu gol kralı oldu
milli takıma seçildi kısa süreli hedeflerini gerçekleştirdi. şimdi kalktı bütün takımı sattı kalitesiz yaptı
oynanan bir lig ve başarı var diğer tarafta oynanmamış ne yapılacağı belli olmayan söylenen her şeyin tahmin olacağı bir
noktada fikir söyleyip senin başarılarında pay sahibi olan arkadaşlarını satıyorsun kalitesiz hükmü veriyorsun
hemde bunu oynanmamış bir lig üzerine değerlendirme yaparak yapıyorsun. söylediklerin belki doğrudur
ama sen arkadaşlarını basın önünde aşağılayarak doğru bile olsa ahlaklı ve etik bir şekilde yapmıyorsun
kendini bütün takımın üstüne koymuşsun ve halkın karşısında hepsini kalitesiz yapıyorsun ben böylede düşünsem
gomezin bu çıkışını haklı göremem. sen görebilirsin çünkü söylediği menfaatine yarıyor. O zaman haklı
öylemi seneye takımda kalırsa takımda kalan diğer oyunculara anlatır haklılığını bu gün alman milli takımında
avrupa şampiyonluğuna hazırlanıyorsa o beğenmediği takım sayesinde oldu bu. Terbiyesizliğin adı ne zamandır vizyon oluyor.
ben bunları söylerken söylediklerinin doğru veya yanlış olduğunu söylemiyorum hiç ve kesinliklede doğru düşündüğünü
kabul ediyorum. Bunu üç yıldır takımın peşinde koşan ben söylerim ama sene başı gelmiş koyduğu hedefleri tutturmuş
takımda sadece başarıya tanık olmuş ve takımla birlikte yaşayan bir gomez toplum içinde söyleyemez.