2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358243 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Keşke Gomezin mantelitesinde olsa herkes. Bizim avrupada ne başarımız var geçmişte?? Adam da 113 yıllık tarihine böyle bir kulüp avrupa başarısı eklemek istiyor mu yoksa anamızın liginde takılmaya devam mı edeceğiz diyor. Beşiktaş ile avrupada başarılı olmak ne güzel olur diyor. Hedefler kafalar icraatlar bu yönde olacak ise kariyerimin son dönemlerinde seve seve aynı paralara oynarım diyor. Adam çıtayı da kaliteyi de yükseltiyor daha napsın?
güzel şeyler söylüyor elbette keşke bütün oyuncularımız bu mantelitede olsa
ama yanlış yerde yanlış kişilere söylüyor Beşiktaşın kalitesini avrupa basını yükseltmeyecek
o basının aracılığıyla Beşiktaşı küçültüyor şu anda şimdi çok iyi bir teklif alırda giderse
ne olacak sordunuzmu kendinize yaz boyu bütün basın Beşiktaşın şl de başarılı olamayacak kalitesiz bir takım olduğunu işleyecek
kimi alırsan al gomez beğenmedi gitti olacak.

Çevrimdışı OrhanAker

Bu 6 maçta yenilip elenmek istemiyorum cümlesi doğrumu çeviri farkı olabilirmi.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Kağıt üzerinde isimlere bakmam. Pratikte oyuncu kalitesini yükseltecek işler yapıldı diyelim. Ve Gomez yine de kalmadı. Güle Güle... Burada Beşiktaş kaybetmez, yine kazanan biz oluruz. Mantalite farkı bu. Her profesyonel oyuncunun Gomez gibi düşünmesi lazım. Tabii bunu bu kadar dile getirmesi bana göre de doğru değil. Fakat talebi gayet profesyonelce. O yüzden kalite Gomez için değil, Beşiktaş için yükselmek zorunda.
şimdi isme bakmazsın oyuncu profilinin kalitesine bakarsın doğrumu anladım peki senin kadar bilen ve doğru
süzecek kaç kişi olur sence ezici bir çoğunluk Beşiktaş kaliteli transfer yapmadı diye gomez kaçtı diyecektir emin ol işi bilen basın mensupları bile bunu böyle
lanse edecek bu tür şeyler ulu orta konuşulmaz bunu ulu orta konuşmak vizyon değildir.
Gomezin bu sözleri bizde kalırsa iyi yönde işler. herkes gomez kadrodan tatmin oldu kaldı der.
peki ya iyi bir teklif alıpta ben gidiyorum derse ne olur. sence böyle bir riski yönetimin alması gerekirmi.
büyük ihtimal alacaklar ama ben Başkan olsaydım şu anda iyi bir forvet arıyor olurdum.
bu sözler yönetimi şu anda ateşe attı kimi alacaklar aldıklarıyla gomez tatmin olacakmı çünkü bu sözleri kabul ediyorsan
almak zorundasın ya gomez isimlerden tatmin olmazsa. Bari liste vereydide bileydik standartı ne

Çevrimiçi Necmi

Bu 6 maçta yenilip elenmek istemiyorum cümlesi doğrumu çeviri farkı olabilirmi.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doğruysa ne kadar tehlikeli bir kelime
şimdi grubuna Barça dortmunt birde 3. torbadan taş gibi bir takım geldi şimdi yenilmemek için bunlarla aynı seviyede
takımmı kurmak gerekiyor herkes isterde şimdi 400 M€ harcasan bir barça kuramazsınki
beşiktaş çıtayı yükseltsinde bunun ölçüsü ne

Çevrimdışı atalay

şimdi isme bakmazsın oyuncu profilinin kalitesine bakarsın doğrumu anladım peki senin kadar bilen ve doğru
süzecek kaç kişi olur sence ezici bir çoğunluk Beşiktaş kaliteli transfer yapmadı diye gomez kaçtı diyecektir emin ol işi bilen basın mensupları bile bunu böyle
lanse edecek bu tür şeyler ulu orta konuşulmaz bunu ulu orta konuşmak vizyon değildir.
Gomezin bu sözleri bizde kalırsa iyi yönde işler. herkes gomez kadrodan tatmin oldu kaldı der.
peki ya iyi bir teklif alıpta ben gidiyorum derse ne olur. sence böyle bir riski yönetimin alması gerekirmi.
büyük ihtimal alacaklar ama ben Başkan olsaydım şu anda iyi bir forvet arıyor olurdum.
bu sözler yönetimi şu anda ateşe attı kimi alacaklar aldıklarıyla gomez tatmin olacakmı çünkü bu sözleri kabul ediyorsan
almak zorundasın ya gomez isimlerden tatmin olmazsa. Bari liste vereydide bileydik standartı ne

Beşiktaş'ın transfer aklı elbette Gomez'in alternatifini arayacak. Gomez kalsa da arayacak. Transfer işi sürdürülebilir bir başarı ister. Bu her pozisyon için geçerli. Beşiktaş'ın kısa, orta ve uzun vadeli planlamaları olmalı. Bu transfer işinin doğası gereği böyledir.

Çevrimiçi Necmi

Bir de Gomez'i ya onun attığı kadar atacak adam buluruz elbet diye gömüyoruz. Halen karakter ve liderlik konusuna kimse girmiyor, girmek istemiyor. Bu takımda Gomez'den önce liderlik özelliği olan son adamı sayın desem ta Lucescu zamanına gideriz, Zago ve Guinti'ye, onlarda bir nebze.
yanlız bu liderlik değil ben bir senedir Gomezin liderlik yaptığını görmedim
Zago lider bir oyuncuydu Gomez lider bir oyuncu değil sadece kazanmayı isteyen bir oyuncu ama bu kazanmaya götürmüyor.
ronaldoda her sene 40-50 gol atıyor ama liderliğin gramı yok pelede çok iyi bir oyuncuydu ama lider değildi ama maradona
lider oyuncuydu. zlatan lider bir oyuncu.
bizde metin ali feyyaz üçüde lider oyuncu değildi ama arkalarında rıza liderdi. Sergen iyi oyuncuydu ama lider değildi
şifo mehmet iyi oyuncuydu ama lider değildi. Bizde liderlik biraz olcayda var şimdi ozide ufaktan bu işe soyunmaya başladı
geçen milli maçta emre moru çekmesi koruma altına alması bunu gösterdi bana yaşı biraz daha ilerlediğinde liderlik yapabilecek.

Çevrimdışı EagleForce

Gomez tamamen hakli aciklamalarinda. Boyle bir futbolcu bizim icin buyuk sans. Ben takimin iyiligi icin konustugunu dusunuyorum ama Turk kafasina ters tabi yaptiklari. Bizde ustune vazife olmayan seye karismayan sevilir. Sen yapmayacaksan transferi karisma, salla basi al maasi makbuldur. Adam hem takim kazansin hem kendi kazansin istiyor. Yonetimi de zor durumda birakiyorsa biraksin. Hem Avrupa'da kupa istiyorum diyip hem Tolga ve Ismail'le yola cikmak komedisi biter belki. Kaliteli futbolcular alsinlar zarari herkesce malum olanlarin yerine. 3-4 yama yerine 1-2 ilac olacak futbolcu alinsin. Boyko, Alexis, Tosic(sol bek olarak) alinca sorunlari cozmus olmuyorsun.

Çevrimdışı OrhanAker

doğruysa ne kadar tehlikeli bir kelime
şimdi grubuna Barça dortmunt birde 3. torbadan taş gibi bir takım geldi şimdi yenilmemek için bunlarla aynı seviyede
takımmı kurmak gerekiyor herkes isterde şimdi 400 M€ harcasan bir barça kuramazsınki
beşiktaş çıtayı yükseltsinde bunun ölçüsü ne
Eğer doğruysa zaten iş baştan yanlış başladı demektir abi yanlış başlayan işte sonuna kadar yanlış gider.

Çevrimdışı Furkan Sarper

herkes gomez ve defans diyor ama bu sene orta saha alınmazsa ,aralık ocak şubat ayları kabus olabilir bizim için.

bu seneyi hatırlayın,avrupada ligde ve ziraatte hep aynı ortasaha ile oynadık ve elendiğimizde sevindik çünkü devam etsek ligi alamayabilirdik.

umarım yönetim bir atiba daha bakıyordur

Çevrimiçi murat

Şenol Hoca kendisi beğenmediğini söyledi devre arasında defans oyuncularını açık açık bir kaç tv programında. O zaman kimse Şenol Hoca'ya yahu hoca sen niye böyle diyorsun oyuncularını eleştiriyorsun demedi.
Şenol hoca gomezin yaptığı açıklamayıda yanlış bulduğunu söyledi.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'ın transfer aklı elbette Gomez'in alternatifini arayacak. Gomez kalsa da arayacak. Transfer işi sürdürülebilir bir başarı ister. Bu her pozisyon için geçerli. Beşiktaş'ın kısa, orta ve uzun vadeli planlamaları olmalı. Bu transfer işinin doğası gereği böyledir.
elbette doğrusu bu böylede olmalı ama konumuz bu değil
biz buna gomezin soyunmasını tartışıyoruz gomez veya başka bir oyuncu böyle bir şeye karar veremez
anca ilgili kişiye fikrini veya şartlarını söyler daha ötesi yok.
şimdi diyelim adı şanı duyulmamış 3-4 tane yetenek buldular aldılar bu risk değilmi ama karşılanabilir bir risk
bu gomezi kesermi kesmez peki başarılı olmayacaklarının bir garantisi varmı belkide o oyuncular sana şl kupasını getirecek
en iyi sen bilirsin hiç patlama yapmamış oyuncular birden bir çıkış yakalar seni alır başka bir yere götürür.
Beşiktaşında planları var mutlaka zaten adım adım çıtanın yükselmeside bir plan olduğunu işaret ediyor
ama bir oyuncu çıkıpta sağda solda bu şekilde konuşma hakkına sahipmi oluyor. Gomez bu sene geldi biz
3 senedir bu takımın yükselişini izliyoruz ne yani gomezmi tek başına şampiyon yaptı çok büyük katkısı oldu
eyvallah ama doğruda deseki hiç kimse yanlış söylüyor diyemez bazen doğru söylenende yanlış olabilir. yapılanma farklı bir şey peki yönetim belkide grupdan çıkmak istemiyor 3. olup uefayı hedeflemek istiyor şimdi buna yanlış denebilirmi  bir strateji sonuçta
grupdan çıkarsın orda kalırsın daha ileri gitme imkanı varmı ama diğer tarafta uefa kupasını hedeflemekde var
iki senedir eminim her Beşiktaşlı bunun olabilirliğini düşünüyordur. Belkide Planlar bu şekilde yapılıyordur şimdi
gomez istedi diye gruptan çıkıp uefa kupası planını çöpemi atsın yönetim. mesela diyorum.
biri hayal diğeri gerçekleşmesi olası bir proje

Çevrimdışı uğur07

Dostum açık konuşmak gerekirse ne sosyal hayatta ne sanal alemde senin gibi tiplerden hiç haz etmem, keyfimin kaçmasına da mani olmaya çalışırım.

Adam ne hakaret etmiş ne de birşey demi madem ucuz tepkiler vermekte sakınca görmüyorsun;

Pesimistliğin dibine vurup, insanın aklıyla alay ediyorsun kalkmış millete özele gel, olmadı çıkışa gel bilmem ne!
Geçen sene ki zırvalarını hatırlıyorum da sonra kedi yavrusu gibi sırnaşarak foruma gelmen ve ısrarla hala ben bilirim, ben yaptım oldu havaların. Oldu da şampiyon olamasaydık ne hallere düşerdik tahmin bile edemiyorum. Senin ikamen bi eleman daha vardı adamdan ses seda yok, çünkü o yüzü bulamıyor.
İnan yiğit özgür'ün "geldi yine ..... ......." diye sonlanan karikatüründeki eleman gibisin.

Dünyaya bu kadar pesimist bakmak ne bileyim sağlıklı bir yaşam sürmediğini düşünmeme sebep oluyor, sana tavsiye bir uzmandan falan yardım al...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Gomez tamamen hakli aciklamalarinda. Boyle bir futbolcu bizim icin buyuk sans. Ben takimin iyiligi icin konustugunu dusunuyorum ama Turk kafasina ters tabi yaptiklari. Bizde ustune vazife olmayan seye karismayan sevilir. Sen yapmayacaksan transferi karisma, salla basi al maasi makbuldur. Adam hem takim kazansin hem kendi kazansin istiyor. Yonetimi de zor durumda birakiyorsa biraksin. Hem Avrupa'da kupa istiyorum diyip hem Tolga ve Ismail'le yola cikmak komedisi biter belki. Kaliteli futbolcular alsinlar zarari herkesce malum olanlarin yerine. 3-4 yama yerine 1-2 ilac olacak futbolcu alinsin. Boyko, Alexis, Tosic(sol bek olarak) alinca sorunlari cozmus olmuyorsun.
açıklamalarında değil düşüncelerinde haklı ikisi çok farklı şeyler
Türkiyede basına sonra gidip Avrupada basına söylemesinin Beşiktaşa nasıl bir yararı var
şimdi sen iyi oyuncu peşindesin teklif götürüyorsun gomezin bu açıklamasından sonra adam demezmi Benim
bu kalitesiz takımda ne işim var. Sen kaliteli takım istiyorum derken kaliteli oyuncularada bu takım kalitesiz gelmeyin diyorsun
çünkü anlayan bu şekilde anlar. Takımın iyiliğini düşünmek hocanın yöneticinin karşısına çıkıp
bu bölgeler aksıyor şl de bunlarla yürüyemeyiz benimde bir adım var kalite yükseltilirse kalacağım der haklı olur.
ama bunu kalkıp orda burda derse yanlış olur. Takımın yararını düşünen bunu takımın içinde halleder
ortalıkta konuşmak takımın iyiliği için olmuyor pek. hiç bir konuda bir şeyi 3. kişilerle paylaşmak içinde olduğun şirketin kurumun ailenin iyiliği için olmaz
bu 3. kişilere yaranma taktiğidir. Şimdi burda haklı bulanların tamamı defans üzerine konuşuyor ama söylediği takımın oyuncu kalitesinin yükselmesi
ve çıtanın arttırılması aslında anlaşılan şey bütün oyuncular için geçerli olduğu çünkü takım içindeki bütün oyuncular kendi üzerine alacaktır.
ozide böyle düşünecek sosada atibada quaresmada eksik yerlerimizin güçlendirilmesi demiyor takımın kalitesinin yükseltilmesi diyor
bu bütün takımı kapsar. Bu söz seneye o kadar çok şeye gebe olurki vereceği zararı hesap edemezsin.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Takima tesadufen ust duzey bir atlet gelmis, bizim taraftar iki lafinin ardindan "Gomez efendi haddini bil, biz Besiktas'iz, Osmanli torunuyuz, kimse bizden buyuk degildir" moduna girdi. Bu tur adamlar basari isterler, bunu bilin hele. Adamin derdi ben mi buyugum Besiktas mi? Sunlari oyalayayim da daha iyi takima kapak atayim da degil. Kariyerinin artik 4-5 senesi kalmis, adam iyi bir sekilde basariyla noktalamak istiyor, bunu da soyluyor acikca. Yerinde olsam ben de istemem Ismail'le Tolga'yla SL'de oynamayi. Delirirsin sahada o kadar ter atip yorulup emeklerinin bunlarin sacmaliklariyla heba olmasina.

Çevrimiçi murat

Beşiktaş'ın transfer politikasını elbet eleştirebilir Gomez. İsmail olsa eleştirmez, Tolga'da eleştirmez ama Gomez eleştirir. Yukarıda bir arkadaş detaylı olarak Gomez'in neden bu hakkı olduğunu ve olması gerektiğini anlatmış ama ona bir cevap vermediniz henüz.
Bu mantık doğruysa senin benim veya x bir taraftarın da  eleştirmeye hakkı yok.

Gomez basın mensubumu?

Çevrimdışı Ripley

gomezi bu sene de elimizde tutabilirsek iyi olur. olmazsa yabancı santrafor için geç kalabiliriz veya yüksek maliyet çıkabilir, gomez gibi adam bulmak zorlaşabilir. gomezin attığı 26 golün 26sınıda atabilecek adam bulması zor; almeida veya demba ba bu gollerin kaçını atabilirdi? misal ilk gs maçındaki o golü ne almeida ne demba ba atabilirdi.ilk fb maçındaki ilk kafa golünü de, veya kayseri deplasmanındaki golü , eskişehir maçında quaresmanın kafasına çarptırarak attığı golü vs... pozisyon bilgisi çok iyi ayrıca ofsayta düşmemesi gibi ekstra özellikleri olan bir santrafor. Elmen milli takımının santraforu boru mu! umarım bizde kalır. şampiyonada başarılı olmasını da isterim ama tapusu bizde olmadığı için bir yandan da istemem.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Scarione ZU Ç.Rize

Bizimde gundemimizde oldugu icin buraya yazıyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı f_madida

Gomez soylediklerinde hakli. Besiktas'in hedefi Avrupa'da basariysa transfer sart ve siradan transferler de degil, nokta atisi geldigi gibi fayda verebilecek isimler lazim. Bu seneki sampiyonluk kimseyi kandirmasin, Gomez, Atiba ve ozellikle Jose Sosa'nin siradisi performanslari olmasa sampiyonluk hayaldi. Gectigimiz yil bu zamanlar, 3 ay bekleyip bir ortasaha transferini dahi beceremeyen, sonra sezon ortasinda defans tandemini dagitan yonetime ragmen sampiyon oldu bu takim. Sampiyonluktaki en buyuk pay 1) teknik direktorde, 2) yukarida saydigim oyuncularda. Hal boyleyken Gomez'in sozlerini carpitmaya hele ki yonetimin sacma sapan transfer hamlelerine tek kelime etmeyip Gomez'e yuklenmeye gerek yok.

Hepimizin gordugunu Gomez de goruyor. Kalede Tolga, solbekte Ismail, stoperde Alexis'le Bernabeu'ya cikarsan sampiyon olduguna pisman ederler adami. Sirf yonetimi savunmak icin buraya sayfalarca yazmanin bir mantigi yok. 3-4 tane nokta transferle bu takim cok rahat sampiyonlar liginde rekabet edebilir ama o 3-4 oyuncu en kotu ihtimal Bayern'de yedek olacak kalitede olmali.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Kalyoncu

İsmail konuşulması daha iyiymiş.yoksa hergün birini gömüyoruz önce atiba şimdide gomez.bende fikrimi söyleyeyim kendi düşüncelerini başkanla paylaşmış hoca ile paylaşmış bizlede Ntvspor aracalığıyla bikere paylaştı tamamdır gerisinde art niyet aramalıyız.bide şöyle bir durum var nasıl bir soruya bu cevabı verdi muhabir ne sordu bu açıklamasınımı hatırlattı bunları bilmiyoruz ki

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Son senelerde Turk takimlarinin Avrupada ki basarisizligini goz onunde bulundurarak, adam cok hakli. Para sorunu yapmiyor. Bizden daha kaliteli takima gidebilecek buyuk ihtimal, ama burda kalip daha kaliteli isimlerin gelmesini istiyor. Basariya ac. Ne bekliyorsunuz ki? Adam Bayern'de neler gordu. Almanya'nin santroforu.

Gercekci olalim. Lig icin nekadar iyi kadromuz olsada Avrupa'da kotuyduk, ki bu Sporting, Lokomotiv ve Iskenderbey gibi vasat bir grupta. SL cok daha yuksek bir seviye. Gomez hirsli, beklentileri var, hedefleri var. Bunu dillendirmesini dogal karsilayin. Bu aslinda sevinmeniz gereken bir durum.

Çevrimdışı Oktay

sebep nolursa olsun taraftarın sevgilisi olupta bişekilde ayrılan ( Pascal nauma, quaresma,Sergen yalçın) eski topçular gittikten sonra Nasıl pişman olup tekrar yuvaya dönmüşse , mario da gittiğinde köpek gibi arar Beşiktaş'ı
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 20:00:23 Oktay ]

Çevrimiçi Necmi

Siz bu takım için herşeyin iyisini bilirsiniz diye yazılı bir kural filan mı var bizim bilmediğimiz?
yoo bu güne kadar hiç öyle bir iddiam ve mesajım olmadı
kulübede yönetimede şunu şöyle yapın bunu böyle yapın demedim
sadece konu hakkında kendi kişisel fikrimi söyledim ben sizin gibi sürekli direktif verip olmayıncada yerden yere vurmuyorumki
aslında tam tersi oluyorda bunu anlayamıyorsunuz iki yıldır hiç bir şeyi beğenmeyen her şeyi eleştiren ben değilimki
ben karar mercihlerinin verdiği karara saygı duyuyorum duymayan her şeye muhalefet eden her şeyi yanlış bulan
sizsiniz ben nasıl herşeyin iyisini bildiğimi iddia edebilirimki bu güne kadar şu öyle değilde böyle yapılsın sürekli her şeyi yanlış yapıyorlar demedimki
bunları sürekli söyleyen iki yıldır muhalefet eden ve sürekli kendi söylediğinin doğru olduğunu iddia eden sensin
ben biliyorsam konuşurum her şeyin iyisini bilmem sadece bildiğim konudan bahsederim fark o
bir şeyi sakın unutma bir konudan menfaat sağlıyor olman onu doğru yapmaz bir işin doğru olduğunu
süzebilmek için büyük pencereden bakman gerekir.
öbür türlü menfaatci olursun Gomez bu sene geldi o takım sayesinde şampiyon oldu gol kralı oldu
milli takıma seçildi kısa süreli hedeflerini gerçekleştirdi. şimdi kalktı bütün takımı sattı kalitesiz yaptı
oynanan bir lig ve başarı var diğer tarafta oynanmamış ne yapılacağı belli olmayan söylenen her şeyin tahmin olacağı bir
noktada fikir söyleyip senin başarılarında pay sahibi olan arkadaşlarını satıyorsun kalitesiz hükmü veriyorsun
hemde bunu oynanmamış bir lig üzerine değerlendirme yaparak yapıyorsun. söylediklerin belki doğrudur
ama sen arkadaşlarını basın önünde aşağılayarak doğru bile olsa ahlaklı ve etik bir şekilde yapmıyorsun
kendini bütün takımın üstüne koymuşsun ve halkın karşısında hepsini kalitesiz yapıyorsun ben böylede düşünsem
gomezin bu çıkışını haklı göremem. sen görebilirsin çünkü söylediği menfaatine yarıyor. O zaman haklı
öylemi seneye takımda kalırsa takımda kalan diğer oyunculara anlatır haklılığını bu gün alman milli takımında
avrupa şampiyonluğuna hazırlanıyorsa o beğenmediği takım sayesinde oldu bu. Terbiyesizliğin adı ne zamandır vizyon oluyor.
ben bunları söylerken söylediklerinin doğru veya yanlış olduğunu söylemiyorum hiç ve kesinliklede doğru düşündüğünü
kabul ediyorum. Bunu üç yıldır takımın peşinde koşan ben söylerim ama sene başı gelmiş koyduğu hedefleri tutturmuş
takımda sadece başarıya tanık olmuş ve takımla birlikte yaşayan bir gomez toplum içinde söyleyemez.

Çevrimiçi Necmi

Son senelerde Turk takimlarinin Avrupada ki basarisizligini goz onunde bulundurarak, adam cok hakli. Para sorunu yapmiyor. Bizden daha kaliteli takima gidebilecek buyuk ihtimal, ama burda kalip daha kaliteli isimlerin gelmesini istiyor. Basariya ac. Ne bekliyorsunuz ki? Adam Bayern'de neler gordu. Almanya'nin santroforu.

Gercekci olalim. Lig icin nekadar iyi kadromuz olsada Avrupa'da kotuyduk, ki bu Sporting, Lokomotiv ve Iskenderbey gibi vasat bir grupta. SL cok daha yuksek bir seviye. Gomez hirsli, beklentileri var, hedefleri var. Bunu dillendirmesini dogal karsilayin. Bu aslinda sevinmeniz gereken bir durum.
iyide bir sene önce Dembaba 9 gol attı avrupada gomez iki gol attı
birde gomezin oynadığı takım daha hücumcu iken bu birazda kendi başarısızlığı değilmi defans kötü diyemez
biz iki galibiyet üç beraberlik aldık biz gol yediğimiz için değil atamadığımız için elendik şimdi getirip elenmemizi tolganın bir maçtaki
kötü performansına bağlıyorsa bende berabere kaldığımız üç maçtaki gomez performansına bakarım
defans üstüne düşeni yapmış maçı beraberlikte tutmuş defans maç kazanamazki forvet atarak kazanır
yarın şl dede defans işini yapsa her maçı tutsa gomez gol atamazsa ne olacak takımmı kalitesiz oluyor.takım takır takır gol yerde maçı atsak bile tutmayız portekizde olduğu gibi haklı derim ama grupdan maçlarda gol atamadığımız için çıkamadık
yoksa son iki seneki avrupada savunma performansımız hiçde kötü değil

Çevrimdışı Oktay

Bu arada bizden gittikten sonra geri gelen topçular bknz:Sergen,nauma,q7,Serdar geri dönüşlerde şampiyon olduk.. Acaba Bu sene fermandez Beşiktaş'a dönmek istiyorum dermi derse önümüzdeki senede kesin şampiyonuz ;)

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu arada bizden gittikten sonra geri gelen topçular bknz:Sergen,nauma,q7,Serdar geri dönüşlerde şampiyon olduk.. Acaba Bu sene fermandez Beşiktaş'a dönmek istiyorum dermi derse önümüzdeki senede kesin şampiyonuz ;)

Abi zaten yerli stoper lazım çok uzaklara gitmeden ersan gelsin geri ona da fitim ben :D

Etiketler: