2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359384 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Samet_

O dönem öyle bir şey konuşuluyordu diye bir şey yok, o dönem Opare'ye verdiğimiz 325 bin doları bile açıklamak zorundaydık KAP'a.

Sen şimdi diyorsun ki, açıktan 2 milyon euro verildi ama KAP'a bildirilmedi. Böyle bir şey mümkün değildi.

Kaynak? O dönem konuşuldu. O dönem sene sonunda Mario Gomez'i 9 milyon euro'ya satın almak zorunda olduğumuz da konuşuldu.

UEFA FFP kriterlerine göre futbola gelen parayı futbola harcayabilirsin. Ceviz sattım, dedemden bağ bahçe kaldı falan. Araplar gerizekalı mı da FFP'ye takılıyor? O kadar kolay olsa PSG'nin sahibi kulübe otelini hibe eder, her sene 200 milyon euro gelir gösterir, FFP'ye de takılmaz.

Basket salonu yapılmasını eleştiren Rüzgar, üyelik aidatlarıyla amatör branşları ihya edeceğini anlatıyordu.
http://Yasaklı Link/n-17414-ruzgar-sagnakin-amator-branslar-icin-kurtulus-projesi.html

Üstelik sadece basketi de değil, tüm amatör branşları. Evet üyelik aidatıyla. Daçka basket takımının yeni sezon basket bütçesi 30 milyon euro. Bu adam tüm amatör branşları üyelik aidatıyla ihya edecekti.

Lüzumsuz, saçma sapan bir adamdı. Scout olmak için kulübün kapısında yalvarırken ergenlerin gazına gelip adaylığını açıkladı, onun için gerekli prosedürleri bile yerine getiremedi.
Birinin malı hibe etmesiyle devlet desteği aynı şey değil bir kere Arap örneği o yüzden doğru olmamış oteli hibe etmeyle o iş farklı.

Basket salonuna gelince ben de karşıyım salona şu aşamada napayım Rüzgar da karşı diye salon yapımını mı destekleyim.Borca o inşaatı

yazmanın ne anlamı var ? Salon mu yok bize ? Basketbolda ihtiyacımız olan bilgi iki senedir play off dışındayız play off dışı kalacak kadar

az para harcamadık asıl sorun bu salon inşaatı değil

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben zaten hibe üzerinden yola çıktım kulubün kasasından para çıkmadığı sürece 500 bin dolar getirse bile yıllık denenebilir demek

istedim verirsin işi profesyonellere yaparlar çok zor gözükürse de yapılmaz olur biter dediğim gibi hibeden yola çıkmak koşuluyla.Gomez

için de bizim bilmediğimiz kapa yapılan başka bir açıklama vardır belki 5.5 olduğunu duydum sadece elimde resmi belge yok

Bir spor kulübünün ceviz yetiştiriciliğyle işi olmaz dostum, UEFA nezdinde geçerliliği yok bu tarz şeylerin. Real Madrid ya da Barcelona bilmiyor mu Telekom şirketi kurmayı? O zaman cruise gemisi alalım, o daha çok gelir getiriyor. Hem Akdeniz'i, Karayipleri falan gezeriz. Başkan adayı diye çıkan adama bakın.

Gomez için KAP'a yapılan başka açıklama yok bu arada, zaten KAP bildirimlerini görebiliyorsun spk'nın sayfasında. Bu söylentinin tek olabilecek şekli, sene ortasında oyunculara vereceğimiz paraları açıklama zorunluluğunu kaldırdıktan sorna Gomez'e açıktan para vermemiz ihtimali. Bu da bana çok gerçekçi gelmiyor, yine de tutar belirtmeden para verilmiştir diye KAP bildirimi yapman lazım.

Çevrimiçi Necmi

Benmi yanlış biliyorum?
Gomez konusunda Fiorentino da değilmi son karar?
Ciddi bir bonservis rakamı istenirse Beşiktaş'ın tavrı ne olacak?
Gomez'e klubunle sen hallet dendi,
ama netice yokki Gomez Fransa dan sonra karar verecegim demeye getiriyor işi

saygılar
nerden biliyorsun kardeşim öyle dendiğini
yada son kararın fiorentinada olduğunu söylenen tek şey gomezin karar
vermesinin beklendiği sözleşmede diyorki iki yıl kiralık  ama ilk yılın sonunda gomez veya
Beşiktaş bu anlaşmayı tazminatsız bozma hakkına sahipdir. gomezde diyorki benim Beşiktaşda kalmam için
Beşiktaşın şl de yeterli bir kadro kurması gerekiyor. Peki yaşanan olaylar buyken sen fioremtinayı bu işin neresine
soktun. Bunların dışındaki her konuşma bilmeyen insanların ürettiği yalan yanlış bilgiler.
fiorentinada olsa karar verme hakkı Gomez kadroya göre karar vereceğim dermi
yada kulüp gomezin kararını bekliyoruz dermi. sen zaten fiorentinayla iki yıllık bin dolar karşılığı bir anlaşma yapmışsın
ve satış hakları sende isteyen olursa seninle pazarlık yapacak sadece gomez beşiktaşta oynamak istemiyorum derse
fiorentinaya gitmek zorunda başka bir takıma gidemez gideceği takımın Beşiktaşla konuşması gerekiyor.
Beşiktaşta satarsa % 40 verecek gomez fiorentinaya gider Beşiktaşla bağını koparırsa sonrasındada fiorentina onu satarsa
Beşiktaşa %50 verecek durum bu ortada opsiyon işletilmedi vs deniyorda bunun bizi bağlayan bir durum olduğunu sanmıyorum
tamamen gomezle ilgili bizim elimizde nihayetinde iki yıllık kiralama kontratı var. Gomez isterse kalır isterse gider.
Bizde senin bu karar verememenden sıkıldık seneye başka bir golcüyle anlaşacağızda diyebilir tazminat ödemeden bozar.
ama fiorentina oyuncuya sen gel buraya diyemez zaten diyebilse çoktan derdi.

Çevrimdışı Tolga

Bende Gomez kalsın istiyorum da turnuvadan sonra geldi ben gidiyorum dedi sonra yerine kimi alıp getireceğiz belki onun kadar iyisini bulacak zamanımız olmayacak.

Bunları da düşünmek lazım. Gomez'i beklersek zaman kaybederiz maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunu anlatamıyoruz işte kimseye ya da anlamak istemiyorlar. Gomez gitsin ya yenisini buluruz diyorlar, bulursun daha çok gol atar belki, derbilerde hiç bir şey yapmaz sıfır çekersin sene sonunda yine biz nerede yanlış yaptık neden 2 puanla şampiyonluğu kaçırdık diye düşünüp durursun.

Gayet net anlatıyorsunuz. Zaten Gomez gitsin diyen 1 ya da 2 kişi var koca forumda, adamın kalmasını istemeyen yok gibi bir şey.

Beşiktaş tarihinin en çok sevilen oyuncularından biri haline geldi 1 senede.

Ama şartlarımız belli, bütçemiz ortada. Gomez "bana verilecek para sorun değil, önemli olan takımın güçlenmesi" diyorsa bu sene 1 milyon euro'ya oynasın, biz de ona vereceğimiz maaşı Nkolou'ya imza parası olarak kullanalım.

Çevrimdışı xenos

Bir çoğunuza saçma gelebilir farkındayım, oldu da Gomez devam etmek istemedi. Gomez de izlediğimiz yol Van Persie için denenebilir mi? Maaş yükü ve performansı ortada ve hazır fenerin başı FFP ile dertteyken vitor'un kalacağını varsayarsak (yazarken fark ettim de aslında hiç ellemesek mi? :evillol:) lehimize görünen epey bir madde var ama aziz faktörü de malum. Fikirlerinizi merak ettim doğrusu

Çevrimiçi Necmi

bazen bize gomez çok geliyor diye düşünüyorum, profesyonel, kurumsal zihniyetli, vizyonlu, bilgili adamlar bizde sırıtıyor usta.
bize röportaj gördü mü hep aynı cümleleri tekrarlayan, kendisine öğretilen, önümüzdeki maçlara bakacaz diyen, konusamayan adam lazım.. bunu el üstünde tutarız.
kendi fikri, kendi zihniyeti olan akıllı adam ağırlık yapar bizde.
ailton, almeida, edu, dentinho, federico higuain, youla gibi topcular lazım bize.
sen kurumsallığı bence yanlış biliyorsun kurumsallık şirket çalışanının
istediği yerde şirketle ilgili istediğini söyleyebilmesi değildir bunu yaptığı an şirketle ilişkisi kesilir.

tam tersi herşeyin kurumun içinde kalıp çözümününde orda olması gereğidir :D
iş dışarı yansırsa kurumsallıktan uzaklaşır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bende Gomez kalsın istiyorum da turnuvadan sonra geldi ben gidiyorum dedi sonra yerine kimi alıp getireceğiz belki onun kadar iyisini bulacak zamanımız olmayacak.

Abi Gomez değerli oyuncu, beklemeye değer. Gomez'in kalma ihtimali %50 ise bile, turnuva sonuna kadar beklememiz gerekiyor bence.

Goemz gibisini bulmamız çok zor.

Çevrimdışı İhsan

bir şirketin sahibi bu şirkette işler kötü gidiyor deme hakkına sahipdir ama o şirketin çalışanı böyle
bir şey deme hakkına sahip değildir. deme hakkı ancak şirket içi toplantılarda ve çözüm üreterek olur
dışarda derse bu şirket itibarını bozmak demektir. Buda şirketi düzeltmez dahada güvenilmez yapar.
yanlış olan söyledikleri değil yanlış olan bunu alakasız bir yerde söylüyor olması.
bunun savunulacak bir yanı yokki söylediklerinde haklı olabilir haklı olmak doğru olmak anlamına gelmez
ben sizi neden sürekli eleştiriyorum söylediklerinizede hak vererek yapıyorum eleştiriyi.
söylenmemesi gereken yerde söylenmemesi gereken şeyleri söylersen haklı bile olsan haksız duruma düşersin
sen bu takım yetersiz derde bütün takımı kamuoyuna malzeme edersen yarın bu takımda oynarken takımın diğer oyuncuları
bu hesabı kapatır. şimdi ismaili bir kenara çekip ismail çok kötü oynuyorsun senin yüzünden bu takım
sürekli açık veriyor adam gibi oyna dersen takım yararına konuşmuş olursun ama basının karşısına çıkıp bu ismailin kötü olması nedeniyle
biz maç kazanamayız dersen aslında hem kendine hemde takıma hocasına yönetimine oyuncusuna büyük kötülük yapmış olursun
Gomez bu sözleriyle kendini şenol hocadan bile üstün gördüğünü gösteriyor.
madem o kadar iyiydin o zaman berabere biten maçları kazandırsaydın iyi bir defansın yapabileceği tek şey takımı berabere tutmaktır
sen atacaksınki kazansın kötü olan takım kazanılan başarı benden olmaz
bu takım berabere kaldığı maçlardan birini alsa grubu çıkardı burda şimdi Tolgamı suçlu oluyor
sen kaç maç berabere kalmışsın defans görevini yapmış ama sen yapamamışsın
ne yani elenme sadece portekizdeki maçlamı oldu hepsi topu topu iki maç kazandık oda grubun en zayıf takımını zar zor yenerek
ilk galibiyette sosanın kişisel çabasıyla oldu sen 3 maç berabere kalmışsın buda defansın işini yaptığını
forvetlerin yapamadığını gösterir.Bu takım geçen sene neciple liverpoolü eledi
yedek kadroyla çıktığımız tottenham ı düşünün burda yedek kadroyla yendik.
arsenale kök sötürdük hakemin yanlış kararlarıyla elendik. @Serhat Akkaya

İyi ama Gomez bizim oyunucmuz değilki.
Biz 'şirketimize' Gomezi almak istiyoruz. Gomez para değil güzel iş ortamı olsun diyor.
Haklısın bunu heryerde söylememeli ama gerçekleri de değiştirmiyor.

Gomez Bu takım her maçı yenilir de demedi.

http://www.spox.com/de/sport/fussball/international/tuerkei/1606/News/mario-gomez-wolfsburg-wechsel-besiktas-geld.html

Özet: rahat olun. para önemli değil. Şampiyon olduk, ve takrar şampiyon olmak istiyorum diyor.
CL ezilmek, puansız dönemk istemiyorum. Şu anda Euro2016 altıya odaklandım. Ondan sonrasını şu anda düşünmüyorum.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Samet_

Bir spor kulübünün ceviz yetiştiriciliğyle işi olmaz dostum, UEFA nezdinde geçerliliği yok bu tarz şeylerin. Real Madrid ya da Barcelona bilmiyor mu Telekom şirketi kurmayı? O zaman cruise gemisi alalım, o daha çok gelir getiriyor. Hem Akdeniz'i, Karayipleri falan gezeriz. Başkan adayı diye çıkan adama bakın.

Gomez için KAP'a yapılan başka açıklama yok bu arada, zaten KAP bildirimlerini görebiliyorsun spk'nın sayfasında. Bu söylentinin tek olabilecek şekli, sene ortasında oyunculara vereceğimiz paraları açıklama zorunluluğunu kaldırdıktan sorna Gomez'e açıktan para vermemiz ihtimali. Bu da bana çok gerçekçi gelmiyor, yine de tutar belirtmeden para verilmiştir diye KAP bildirimi yapman lazım.
uefa gerede'de turizm işine karışmayıp cevize mi karışacak? Velev ki karıştı o parayı transferde kullanmaz başka şeyde kullanırsın

bi ton gideri var kulübün.Denenebilir yönü varsa ve maliyeti bize sıfır ise denensin dedim sadece kestirip atmanın anlamı yok belki az da

olsa bi şeyler gelir kulübe fena mı olur ?

Çevrimdışı tuncaboylu

uefa gerede'de turizm işine karışmayıp cevize mi karışacak? Velev ki karıştı o parayı transferde kullanmaz başka şeyde kullanırsın

bi ton gideri var kulübün.Denenebilir yönü varsa ve maliyeti bize sıfır ise denensin dedim sadece kestirip atmanın anlamı yok belki az da

olsa bi şeyler gelir kulübe fena mı olur ?

Gerede'deki tesis kamp merkezi adıyla kiralandı. Spora dair bir yatırım olarak değerlendiriliyor.
http://www.birgun.net/haber-detay/besiktas-gerede-de-20-yilligina-kamp-merkezi-kiraladi-104829.html

Cevizi sporla nasıl ilişkilendireceksin, altyapıdaki çocuklara cevizle top oynatacağım mı diyeceksin?  :)

Çevrimdışı Samet_

istediği yerde şirketle ilgili istediğini söyleyebilmesi değildir bunu yaptığı an şirketle ilişkisi kesilir.

Abi niye kızıyorsun Gomez'e hepimizin istediği şeyleri söylemiyor mu? Adam komple arkaya 50 milyon basın demiyor ki? Plan

koyarsın önüne bun sene 3 tane yüksek seviyede alabiliriz seneye 2 dersin ? He yine beğenmezse o zaman zaten gider.Bence bir yabancının

böyle hedeflerinin olması çok güzel bir şey paradan daha çok önem verdiği şeyler var

Çevrimdışı murat baltacı

Gayet net anlatıyorsunuz. Zaten Gomez gitsin diyen 1 ya da 2 kişi var koca forumda, adamın kalmasını istemeyen yok gibi bir şey.

Ama şartlarımız belli, bütçemiz ortada. Gomez "bana verilecek para sorun değil, önemli olan takımın güçlenmesi" diyorsa bu sene 1 milyon euro'ya oynasın, biz de ona vereceğimiz maaşı Nkolou'ya imza parası olarak kullanalım.
Abi böyle bişey olurmu adam para önemli değil derken niyetinin naz yapıp maaşını yükseltmek olmadığını söylüyo sen kulüp yönetiyosun para yok deyip sıyıramazsın o zaman gomezde sana derki sat töreyi 15 milyona adler,nkoulou,glik üçlüsünü al yolumuza bakalım.

devre arası ersanı sattın iki tane yetersiz stoper aldın para duruyo ver nkoulou ya 4 milyon gelsin adam biraz pazarlık yapalım dört değilde 2-3 milyon verelim dersen bu kulübü düşünmek parayı savurmamak olmaz risk almak olur normalde 10 milyonluk adam boştayken 4 milyon imza parası istiyosa tamam kabul ediyoruz der anlaşırsın yada oyuncuyu ikna eder dönüş yapmasını beklersin.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Samet_

Gerede'deki tesis kamp merkezi adıyla kiralandı. Spora dair bir yatırım olarak değerlendiriliyor.
http://www.birgun.net/haber-detay/besiktas-gerede-de-20-yilligina-kamp-merkezi-kiraladi-104829.html

Cevizi sporla nasıl ilişkilendireceksin, altyapıdaki çocuklara cevizle top oynatacağım mı diyeceksin?  :)
Bi futbol sahası da oraya atarız olur biter  :) Valla rüzgar söyledi diye kızıyorsunuz bence oluru varsa denemeliyiz bence

Çevrimdışı murat baltacı

Yönetimin bu riski alması gerekir çünkü elimizde cenk gibi potansiyel kaliteli bi golcü var. zaten belli oyuncularla görüşme halindeler gomez giderse transfer sezonu bitene kadar elbet birine bakarsın olmadı idara edecek bi oyuncu alır cenke şans tanırsın he elimizde cenk değilde pektemek olsa seninle aynı fikirde olur gomezi falan beklemeyelim sağlam bi golcü alalım derdim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı EMİR EMRE

Gomez in taleplerini insani buluyorum. Onun kalibresindeki bir oyuncu bu kadar hirsli ve basari odakli olmak zorunda, kaldi ki Besiktas ayarinda bir takim da liginde sampiyon olduktan sonra Avrupa da basari istemek zorunda. Talepler ortak, amac belli.  Bence ozellikle defans hattina omurluk oyunculari katmak lazim. Bu acidan en azindan 3-4 sene transfer ihtiyaci dogurmayacak ve takima seviye atlatacak oyuncular maliyetine bakmadan alinmalidir.

Çevrimiçi Necmi

Bir çoğunuza saçma gelebilir farkındayım, oldu da Gomez devam etmek istemedi. Gomez de izlediğimiz yol Van Persie için denenebilir mi? Maaş yükü ve performansı ortada ve hazır fenerin başı FFP ile dertteyken vitor'un kalacağını varsayarsak (yazarken fark ettim de aslında hiç ellemesek mi? :evillol:) lehimize görünen epey bir madde var ama aziz faktörü de malum. Fikirlerinizi merak ettim doğrusu
:kop: :kop: renkliyi kurtaralım diyorsun maaş yükünden
başka oyuncumu kalmadı bizde ortalamanın üstü her forvet gol atar artık
bırakalım fener uğraşsın onunla :D

Çevrimdışı Yasin A.

Şampiyonlar ligi için iddialı kadro kurun demesi, en az kendi seviyesinde futbolcular ile oynamak istemesi, başarılı olmak ve klubü de yükseltmek istemesi kurumsallık dışı değildir.
Gomez'in bu saatten sonra kanıtlayacağı birşey yok, geçmiş o ergen heveslerinden. Eto'o 'da öyle, görmüş doymuş bu adamlar ve profesyoneller.
Ben misal Cenk'in bile Gomez'den forvet olarak çok şey öğrendiğini düşünüyorum, aynı antremanı yapmak bile birşey katar eğer öğrenmeye açık biriysen.
neyse, ben kurumsallığın kelime anlamını gayet iyi bildiğimi düşünüyorum.
şirket çalışanının istediği yerde şirketle ilgili istediğini söyleyebilmesi değildir bunu yaptığı an şirketle ilişkisi kesilir, evet burada haklısınız. Türkiye'de yaşıyorsunuz, Türkiye şartları böyledir.
Lakin vizyon sahibi firmalarda böyle değildir, fikir düşünce özgürlüğü vardır. Bu sağa sola gidip para kazandığınız yeri kötüleme demek degildir, Avrupa'da da bu yapılmaz o zaman siz enayi yerine konursunuz, neden o halde orada çalışıyorsun denerek.
Gomez, çalıştığı yeri kötülememiştir. Klüp eğer sözde değil özde başarılı olmak istiyorsa bunu yapmak zorundadır ve bu konuda başkanda dahil olmak üzere herkesten Avrupa'da kupalarda başarılı olmak için daha tecrübelidir. Bunu kendini üst seviyede görerek değil, ona çok şey katan ve kendisinin çok şey kattığı klübü, bir tık daha ileri götürmek istemesindendir.
Eğer Gomez'in söyledikleriyle cezalandırmak dogru olsaydı ohoooo ne hikayeler var dünyada misal ilk hatırladıgım Rooney neler demişti klüp hakkında Gomez'in 10 katı ve kendi transfer listesine konmak istedi takımın hedefi yok, eskiki gibi degil vs.. dedi, klüp sonra hedeflerini tekrar gözden geçirdi de Rooney kalmaya devam etti.
Birçok örnek Avrupa'da mevcut ama Türkiye'de olmaz işte. Çünkü bakış açıları farklı.

Ayrıca bizim bilmediğimiz ne görüşmeler yapılmıstır, keza kendiside bir kuruşun peşinde degilim tüm gerçekleri başkan biliyor demiştir.
Gomez kalırsa da, giderse de kendi bilir. Büyük olan Beşiktaş'tır.
Benim isteğim kadromuzda bu vizyona sahip futbolcularımızın olması.

Çevrimdışı murat baltacı

Gomezin söylediğinin tutumunun daha fazlasını snajder kaç senedir gs de sergiliyo taraftar oyuncuyu seviyo oyuncuda kulübü sahiplenmiş fikirlerini söylüyor zaman zaman ileride gidiyo hoca tercihlerine bile karışıyo biz gomez sağlam kadro kurulsun deyince hemen eleştirmeye başlıyoruz bazı oyuncular farklıdır kalitesi,karakteri,vizyonu onlara bu hakkı tanır kritik zamanlarda sorumluluk almayı biliyorsa liderlik yapıyorsa lider olarak görüşlerinide söyleyebilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı xenos

Abi zaten yazarken fark ettim hiç ellemeyelim mi acaba dedim ama cenk ne kadar kalitelide olsa, başat bir forvet lazım bunları tabi ki Gomez'in gittiğini farz ederek yazıyorum.

Aslında başkan Almeida sonrası forvet hattında geçirdiğimiz devrimin tadını defansta alsa onun da hoşuna gidecekte işte :D

Çevrimdışı murat baltacı

Yönetimin elinde 8 milyonluk bütçe var öncelikli olarak satabileceğimiz töre ve boyko var hadi törede fiyat yükselsin diye bekliyoruz bari boykoyu satıp 12-13 milyonluk bi bütçeyle kaleci stoper sol bek alalım en azından oyuncular hazırlık kampı geçirsin birbirini tanısın bu paralara çok rahat adler-ospina,nkoulou,glik,badstuber,serdar aziz,kolarov gibi oyuncular alınabilir komple değişecek defans hattı ve kalecinin uyum sağlaması zaman alacak ufak ufak anlaşmak gerekir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi böyle bişey olurmu adam para önemli değil derken niyetinin naz yapıp maaşını yükseltmek olmadığını söylüyo sen kulüp yönetiyosun para yok deyip sıyıramazsın o zaman gomezde sana derki sat töreyi 15 milyona adler,nkoulou,glik üçlüsünü al yolumuza bakalım.

devre arası ersanı sattın iki tane yetersiz stoper aldın para duruyo ver nkoulou ya 4 milyon gelsin adam biraz pazarlık yapalım dört değilde 2-3 milyon verelim dersen bu kulübü düşünmek parayı savurmamak olmaz risk almak olur normalde 10 milyonluk adam boştayken 4 milyon imza parası istiyosa tamam kabul ediyoruz der anlaşırsın yada oyuncuyu ikna eder dönüş yapmasını beklersin.

O zaman yönetim de, "Bir dakika Mario, kimin satılıp kimin satılmayacağına karar vermek senin görevin değil." diye cevap verir.

Kulübün kaynak yaratmak için yaptığı uğraşları en iyi Mario biliyor olmalı. Geçen sene kendisini almak için ne kadar uğraştığımızı, Fiorentina ile ne kadar pazarlık yaptığımızın en yakın şahidiydi.

Eldeki kaynakları sonuna kadar kullanacağımızı Mario da biliyor, ama Euro 2016 bitene kadar zaman istiyor işte.

Çevrimdışı atalay

Bu takımın oyuncu ve oyun kalitesi ŞL seviyesinde değil. Buna rağmen Hoca kafasındaki hedefi realiteye dönüştürebilir. Fakat kadro 3 kulvar için yeterli değil. Oyuncunun ve taraftarların hedefler doğrultusunda taleplerde bulunması gayet doğal.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 21:24:10 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim başkan Van Persie'yi bedava kiralar, maaşını da Fener'e ödetir.  :lol: :lol:

Çevrimdışı zekotha

İsmaille sözleşme yenileme, Pektemek, Pedro, Alexis, Milosevic gitsin al sana imza parası. 26 gol atarak son zamanlarda en çok parasını hakeden adama parayı kıs madem demek ayıptır

Etiketler: