2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359229 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Geçen sene Gent gibi takım 4. torbadan girip grubunda 10 puan aldı.

Astana gibi kasaba takımı bile iç sahada mağlubiyet almadı.

Bu CL'yi çok gözümüzde büyütmeyin, Beşiktaş takviye yapmasa bile içeride en az 5-6 puan alır.
Sorun benim büyütmem değilki zaten büyütmüyorum..Sorun gomezin sürekli bu manadaki röportajları.
Winner adam haklı felan dedikte sürekli medyayada böyle konuşulmaz.
Kalmak istiyorsa Beşiktaşı sürekli o seviyede göstermekten vazgeçsin bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sorun benim büyütmem değilki zaten büyütmüyorum..Sorun gomezin sürekli bu manadaki röportajları.
Winner adam haklı felan dedikte sürekli medyayada böyle konuşulmaz.
Kalmak istiyorsa Beşiktaşı sürekli o seviyede göstermekten vazgeçsin bence.

Orada sana cevap vermedim, destek verdim dostum.  :ebebe:

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimiçi Necmi

Doğru söylüyor adamlar 6 ya oynuyor zaten.3.5 garanti 2 de imza parası zaten 5.5 yapıyor mac başıları hariç.6 dan fazla bile alıyor

alsın helali hoş olsun.Ceviz projesi de gayet güzel bir proje adam somut öneri getirmiş hibeli iş neyi beğenmiyorsunuz ben anlamadım
imza parasımı verdik gomeze :alala:
birde sen ceviz projesini araştırdınmıda güzel olduğunu söylüyorsun
peki burda üşenmeyip değerli zamanından harcayıp ziraat proflarıyla
görüşüp bu konuyu enine boyuna araştıran adamlar olduğunu biliyormusun
peki profların nasıl dalga geçtiğini biliyormusun  :D
projeymiş ne projesi kardeşim bir tarafından sıkmış işte altında en ufak bir araştırma
bile yapmaya tenezzül etmediği nasılsa kimse bir şey araştırmaz dediği ve herkesi
salak yerine koyduğu bir saçmalık o.
birde sana söylenen her şeyi hiç araştırmadan ne diyor bu demeden çok güzel bir proje dersen
ve biri karşına bunu araştırıp donanımlı çıkarsa kendinin nasıl görüneceğinide bir düşün
bu ülkedeki en kötü durum aslında insanların sürekli hayal satmasıdır.
mesela benimde bir projem var başkan olacağım sonra bir uzay gemisi yapacağım o gemiyle
altın rezervi yüksek olan bir gezegene gideceğim
gemiyi doldurup getireceğim hem Beşiktaşın borçlarını ödeyeceğim hemde zengin bir kulüp yapacağım.
emin ol bu proje ceviz projesinden daha gerçekci.
bu işler farmville oynayıp patlıcan yetiştirip satmaya benzemez.

Çevrimdışı brkntcnr

Gomez' e neden kızılıyor anlamıyorum. Adam zam istemiyorum para istemiyorum sadece kaliteli bir kadro kurulsun, hedefleri olan bir takım kurulsun istiyor bunda ne var anlamadım. Bunu Gomez' in istemesi Beşiktaş' ı ne kadar çok sevdiğini, ne kadar çok önemsediğini gösterir. Eğer Gomez Beşiktaş' ı küçümsese açık açık bir senelik maceraydı onlar beni canlandırdı, ben onları şampiyon yaptım ama Beşiktaş benim hedeflerime ayak uydurabilecek büyüklükte bir kulüp değil der çeker giderdi. Adam oturmuş ben Beşiktaş' tan ayrılmak istemiyorum, taraftarı camiayı çok seviyorum diyor, tek isteği Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir kadro(ki sırf defans hattını düzeltsek orta saha ve ilerisi yeter de artar). Eğer Beşiktaş' ı sevmese Beşiktaş' ın hedeflerini yükseltmesini kadro kalitesini arttırmasını istemez bireysel düşünür, hedeflerine en çok uyan kulübü seçer giderdi. Euro 2016 da ülkesiyle oynayan bir adam hala Beşiktaş seneye nasıl bi kadro kuracak hedefleri ne olacak, hedeflerimiz tutacak mı diye düşünüyorsa bu camiaya olan sevgisindendir. Senelerdir bizim çocuklarımız dediğimiz adamların hangisi Beşiktaş' ı bu kadar düşündü? Bizim evladımız diyip milyon euroları saçtık, şimdi Gomez gelip para istemiyorum sadece hedefleri olan bir takım istiyorum diyince tepki görüyor. Sene boyunca Tolga yüzünden Avrupa' dan elenirken, İsmail' in hatalarıyla puan kaybederken, Akhisar maçında Alexis Tolga İsmail üçlüsü neredeyse şampiyonluktan edecekken hepimiz helak olmadık mı? Şimdi gelecek sezon rahat rahat maç izleyebilmemiz için de kaliteli kadro gerekiyor. Bunu Gomez dile getirince tepki değil destek görmesi lazım. Çok büyük oyuncusun ki Gomez seni yeniden canlandıran bu camiaya sırt çevirmeyip, takımın iyiliğini kendi menfaatinden maaşından çok düşünüyorsun. İyi ki varsın Gomez.

Çevrimdışı OrhanAker

Gomez' e neden kızılıyor anlamıyorum. Adam zam istemiyorum para istemiyorum sadece kaliteli bir kadro kurulsun, hedefleri olan bir takım kurulsun istiyor bunda ne var anlamadım. Bunu Gomez' in istemesi Beşiktaş' ı ne kadar çok sevdiğini, ne kadar çok önemsediğini gösterir. Eğer Gomez Beşiktaş' ı küçümsese açık açık bir senelik maceraydı onlar beni canlandırdı, ben onları şampiyon yaptım ama Beşiktaş benim hedeflerime ayak uydurabilecek büyüklükte bir kulüp değil der çeker giderdi. Adam oturmuş ben Beşiktaş' tan ayrılmak istemiyorum, taraftarı camiayı çok seviyorum diyor, tek isteği Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir kadro(ki sırf defans hattını düzeltsek orta saha ve ilerisi yeter de artar). Eğer Beşiktaş' ı sevmese Beşiktaş' ın hedeflerini yükseltmesini kadro kalitesini arttırmasını istemez bireysel düşünür, hedeflerine en çok uyan kulübü seçer giderdi. Euro 2016 da ülkesiyle oynayan bir adam hala Beşiktaş seneye nasıl bi kadro kuracak hedefleri ne olacak, hedeflerimiz tutacak mı diye düşünüyorsa bu camiaya olan sevgisindendir. Senelerdir bizim çocuklarımız dediğimiz adamların hangisi Beşiktaş' ı bu kadar düşündü? Bizim evladımız diyip milyon euroları saçtık, şimdi Gomez gelip para istemiyorum sadece hedefleri olan bir takım istiyorum diyince tepki görüyor. Sene boyunca Tolga yüzünden Avrupa' dan elenirken, İsmail' in hatalarıyla puan kaybederken, Akhisar maçında Alexis Tolga İsmail üçlüsü neredeyse şampiyonluktan edecekken hepimiz helak olmadık mı? Şimdi gelecek sezon rahat rahat maç izleyebilmemiz için de kaliteli kadro gerekiyor. Bunu Gomez dile getirince tepki değil destek görmesi lazım. Çok büyük oyuncusun ki Gomez seni yeniden canlandıran bu camiaya sırt çevirmeyip, takımın iyiliğini kendi menfaatinden maaşından çok düşünüyorsun. İyi ki varsın Gomez.
Sıkıntı gomezin düşüncelerinde değil son zamanlarda bunu dile getiriş şeklinde..zaten hocasından başkanına taraftarına kadar herkes aynı şeyi istiyor.

Çevrimdışı Samet_

Her mali kurulda biz inşaat firması mıyız diyip de, proje diye ceviz yetiştiriciliği ortaya sürersen dalga geçerler. Cevizden gelen parayı harcadığında da, UEFA'da yapar FFP savunmasını. Twitter ergeni başkan adayı oldu bu kulüpte.

Ayrıca imza parası diye bir şey bildirilmedi borsaya, KAP bildirimi aşağıda.
http://www.hurriyet.com.tr/besiktastan-borsaya-mario-gomez-aciklamasi-29682443
Bildirilmedi ama 5.5 alıyor her şey bildirilmiyor zaten.Garanti ücreti az gözüksün diye 3.5 u öyle gösterip 2 sini de imza parası olarak

verdiler o dönem öyle konuşuluyordu zaten.Sıfır maliyetli bir şey kulübe gelir getirecek ffp ile ne alakası var kalıcı gelirin artmasının neresi

kötü adam eleştiri yaptı diye söylediği güzel şeyi niye dikkate almayayım.İnşaatı hibeyle mi yapıyorsun aradaki farkı anlamak lazım.Adam

zaten stad inşaatına bi şey demiyor ki çünkü kendi karşılayacak zaten şu aşamada 1.3 milyar borç varken basket salonuna ne gerek var ?

Öncelik bu mu basket salonu olmadığı için mi play offa kalamıyorruz ? Bakın gerek yönetim olsun gerek muhalefet doğru bi şeyler

söyleyince sevmiyorsunuz diye kestirip atmak olmaz rüzgar doğru demişşe doğru derim yanlış demisse yanlış.Şahıslar geçicidir baki olan

kulüptür bu arada hemen yaftalamayın diye söylüyorum başkanı da severim.Onu sevmem Rüzgarın doğru söylediği şeylere hayır yanlış

dememi gerektirmez

Çevrimdışı brkntcnr

Sıkıntı gomezin düşüncelerinde değil son zamanlarda bunu dile getiriş şeklinde..zaten hocasından başkanına taraftarına kadar herkes aynı şeyi istiyor.
Valla şenol hoca en son a sporda ben transfere karışmam, yönetim yapar ben de fikrimi sunarım sadece dedi. Ayrıca Gomez' in bunu dile getirmesi taraftarın ve medyanın yaptığı baskıdan dolayı olabilir. Çünkü imzalamadıkça basın da neden imzalamıyor acaba başka bi kulübe mi gidecek diye saçma sapan haberler yapıp taraftarı Gomez' in üstüne yıkmaya çalışıyor. Adam da akıllarda soru kalmasın şüphe kalmasın diye yanıtlıyor olabilir. Çünkü milli takım kampında Euro 2016 ya bu kadar az zaman kalmışken bile hala adama transfer işlerini soruyorlar o da her seferinde cevaplıyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

projeymiş ne projesi kardeşim bir tarafından sıkmış işte altında en ufak bir araştırma
bile yapmaya tenezzül etmediği nasılsa kimse bir şey araştırmaz dediği ve herkesi
birde sana söylenen her şeyi hiç araştırmadan ne diyor bu demeden çok güzel bir proje dersen
ve biri karşına bunu araştırıp donanımlı çıkarsa kendinin nasıl görüneceğinide bir düşün
mesela benimde bir projem var başkan olacağım sonra bir uzay gemisi yapacağım o gemiyle
gemiyi doldurup getireceğim hem Beşiktaşın borçlarını ödeyeceğim hemde zengin bir kulüp yapacağım.

Çevrimdışı Samet_

Çok kaynak bunu öyle söyledi abi o dönem resmi bi belge yok elimde ama garantisi 5.5 diyorlar ki normal bence.Ceviz konusunda

da sırf Rüzgar söyledi diye eleştirenler var benim tepkim ona bi adam muhalif diye her şeyi yanlış olacak değil.Sıfır maliyet varken bırakın

denensin abi  ne kötü yanı var en kötü tutmaz.Bu arada farmville ne ya nerden geldi aklına :evillol:

Çevrimdışı b.damatoglu

Mantıkla hareket edince Gomez kalmalı.
Ama içten içe hiç istemiyorum ne yalan söyleyeyim.

Tavrını ikili oynuyor buluyorum,
burayı B planı olarak gördüğünü düşünüyorum.

Takımın liderlerinden birisi takım arkadaşlarını medya önünde böyle gömmez. Ne demek 0 puan?

Yönetime söyledin, Ntv'ye söyledin. Tamam artık.

Anladık meseleyi. Almansın onu da anladık.  Ama yeter artık burası da Beşiktaş.

Başka bir konu, diyelim iyi kadro kurduk ama elendik CL'den. Gomez'in sezon hedefi ortadan kalkmış mı olacak? Bırakacak mı asılmayı?

Varsa daha iyisi git. Yoksa da sus be adam.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Hep söylüyorum bu kulüpte geriye transferleri hangi ekip yapıyorsa futboldan anlamıyor ve bu yüzden trilyonları sokağa atıyoruz.

Yd zamanında da böyleydi şimdi de böyle ön tarafı iyi kurduğumuz için götürdük işi bu sene ama gerekli müdahaleleri yapmak lazım artık

tosic motta escude dany alexis milosevic pedro serdar rhodolfo beck bu yönetimin yaptığı transferler.Beck 18 kişilik kadroda olur benim

11 de olmaz biraz da rhodolfo gerisi facia bu transferlerin başarı oranı %10 gerçekler ortada ürkmüyor değilim bu tablodan hayırlısı diyelim
geriye olan transferleride ileriye olan transferleri yapan ekip yapıyor.
tamam söylediklerinde haklısın ama bunun doğru olabilmesi için onların yerine kimlerin alınması gerektiğinide yazman gerekir
birde alınacak olanlara ödenecek parayıda yazman gerekiyor bunuda transfer bütçemizi aşmadan yapman gerekiyor
tabi aşmaman gereken + - dengede var yani bonservissiz vs gibi ergumanlarla gelme adamın bonservisi olmasa imza parası istiyor
yüksek maaş istiyor ve senin bunu verebilecek bir bütçen yok
pc başında konuşarak takım kurulmaz adama beş verirsin sana gelmez bir veren başka bir takıma gider.
bu adam boşta alırız diyorsunda birde o boştaki kaliteli oyuncunun gözünde Beşiktaş nasıl görünüyor
onada bakman gerekiyor bak içindeki oyuncu Beşiktaşı nasıl görüyor Gomez örneği şu anda Gomezin avrupa basınına
verdiği demeçler bile senin iyi oyuncu almanı engeller şimdi gomez bunu diyor bu takıda benim ne işim var demezmi
gelecek oyuncu aslında iyi takım istiyorum derken bile senin iyi olmanı engelleyecek şekilde konuşuyor
tamam gomez bunları düşünür bu doğal hakkı ama konuşma yeri basın değil bu şekilde konuşma tribüne
oynamaktır. doğru olanıda kapalı kapılar arkasında Yönetim ve hocasıyla konuşmaktır. İyi oyuncu başarı için gelir
Gomezde bu takım başarılı olamaz diyor yarın istediğin başka bir oyuncuda Gomezi yetersiz bulur
tamam der ligde 26 gol atmış ama bu adam uefa maçlarında ne yapmış Beşiktaşın şl de başarılı olması için
çok daha etkili forvet ve hücum hattına ihtiyacı var diyebilir gomez kendi bakış açısıyla bakıyor
savunmada almak istediğin yıldız oyuncuda kendi bakış açısıyla değerlendirecek birde şöylede bakar
adamın kendi takım arkadaşına saygısı yok ulu orta batırıyor yarın alınabilecek kötü bir sonuçta
aynı şeyleri benim içinde söylemeyeceğinin bir garantisi yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

avrupada bu oyuncularla başarılı olman mümkün değil hangi oyuncular mesela...nasıl bir sistem olması lazım şampiyonlar liginde açıklada bizde bilelim
Tolga, İsmail, Serdar, Alexis, Tosic, Boyko gibi adamlarla Avrupa'da başarılı olamazsın ki olamadın geçen sene. Bizim gruptan çıkan takımlar daha ilk turda elendiler, birisi Fener'e üstelik. Bilic'i hiç sevmiyordum ama avrupada mükemmel bir takım savunması yaptırıyordu, takım savunması konusundaki disiplini üst düzeydeydi, Şenol Hoca'nın takım savunması gibi bir planı yok daha hücuma yönelik ve hücum presle top kapmaya yönelik bir oyun anlayışı var, Türkiye liginde bunda başarılı oluyorsun ama Avrupa'da üst düzey takımlara bu taktiğin çok işe yaramaz, hadi bazı maçlarda yarar diyelim bu sefer de arkaya sarkan adamlara karşı İsmail gibi Tolga gibi Alexis gibi futbol bilgisi alt düzeyde olan adamlarla cevap veremezsin. Madem Şenol Hoca'nın sisteminde ısrar edicez o zaman bu sistemde daha az gedik verecek adamlar koyacağız ki başarılı olabilelim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

geriye olan transferleride ileriye olan transferleri yapan ekip yapıyor.
tamam söylediklerinde haklısın ama bunun doğru olabilmesi için onların yerine kimlerin alınması gerektiğinide yazman gerekir
birde alınacak olanlara ödenecek parayıda yazman gerekiyor bunuda transfer bütçemizi aşmadan yapman gerekiyor
tabi aşmaman gereken + - dengede var yani bonservissiz vs gibi ergumanlarla gelme adamın bonservisi olmasa imza parası istiyor
yüksek maaş istiyor ve senin bunu verebilecek bir bütçen yok
pc başında konuşarak takım kurulmaz adama beş verirsin sana gelmez bir veren başka bir takıma gider.
bu adam boşta alırız diyorsunda birde o boştaki kaliteli oyuncunun gözünde Beşiktaş nasıl görünüyor
onada bakman gerekiyor bak içindeki oyuncu Beşiktaşı nasıl görüyor Gomez örneği şu anda Gomezin avrupa basınına
verdiği demeçler bile senin iyi oyuncu almanı engeller şimdi gomez bunu diyor bu takıda benim ne işim var demezmi
gelecek oyuncu aslında iyi takım istiyorum derken bile senin iyi olmanı engelleyecek şekilde konuşuyor
tamam gomez bunları düşünür bu doğal hakkı ama konuşma yeri basın değil bu şekilde konuşma tribüne
oynamaktır. doğru olanıda kapalı kapılar arkasında Yönetim ve hocasıyla konuşmaktır. İyi oyuncu başarı için gelir
Gomezde bu takım başarılı olamaz diyor yarın istediğin başka bir oyuncuda Gomezi yetersiz bulur
tamam der ligde 26 gol atmış ama bu adam uefa maçlarında ne yapmış Beşiktaşın şl de başarılı olması için
çok daha etkili forvet ve hücum hattına ihtiyacı var diyebilir gomez kendi bakış açısıyla bakıyor
savunmada almak istediğin yıldız oyuncuda kendi bakış açısıyla değerlendirecek birde şöylede bakar
adamın kendi takım arkadaşına saygısı yok ulu orta batırıyor yarın alınabilecek kötü bir sonuçta
aynı şeyleri benim içinde söylemeyeceğinin bir garantisi yok.
Adam ne demiş ki daha üst düzey bir takım kuralım demiş. Bunu Şenol Hoca'da söylüyor, Başkan'da söylüyor, 3-4 tane transfer yapacağız diye. Başkan Şenol Hoca söyleyince aşağılama olmuyor Gomez söyleyince aşağılama oluyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam ne demiş ki daha üst düzey bir takım kuralım demiş. Bunu Şenol Hoca'da söylüyor, Başkan'da söylüyor, 3-4 tane transfer yapacağız diye. Başkan Şenol Hoca söyleyince aşağılama olmuyor Gomez söyleyince aşağılama oluyor.
Armağan yazdı, daha önce Atalay yazdı. bu dönemde tüm defans oyuncularına 20 milyon euro harcamışız bonservis olarak, maaşlarla birlikte 40-50 milyon euroyu bulur bu rakam. Hep o bölgeyi bir şekilde idare ederiz diye düşünüldü, 2 tane adam alma 1 tane al, 3 tane alma 1 tane al diğerini alt yapıdan çıkart. İdare edelim diye adam alıyorsun bir sonraki sene hadi onu geçtim, yarım sezon sonra satıyorsun göndermeye çalışıyorsun. Neden Sosa'yı, Atiba'yı, Oğuzhan'ı, Cenk, Kerim'i elden çıkartmaya çalışmıyoruz? Çünkü nokta transferler, bu düzeye geleceğini tahmin ettiğimiz adamlar ama bizim aldığımız defansların hiç birinin üst düzeye çıkması imkansızdı.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 13:15:11 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ogün

Taraftar bütün gün defans kaleci tartışıyor, Gomez transfer yapılsın deyince auuuvv.
Yahu bu adam çıkıp basın duyurusu yapmıyor ki, soru geliyor, onu cevaplıyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taraftar bütün gün defans kaleci tartışıyor, Gomez transfer yapılsın deyince auuuvv.
Yahu bu adam çıkıp basın duyurusu yapmıyor ki, soru geliyor, onu cevaplıyor.
Şenol Hoca kendisi beğenmediğini söyledi devre arasında defans oyuncularını açık açık bir kaç tv programında. O zaman kimse Şenol Hoca'ya yahu hoca sen niye böyle diyorsun oyuncularını eleştiriyorsun demedi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Gomez'in neden böyle bir açıklama yaptığını anlamak isteyenler bu fotoğrafa iyi baksın:

Gomez'li Stuttgart'ın şampiyonluk sonrası Şampiyonlar Ligi macerası...

Çevrimdışı Tolga

Gomez'in ikilem yaşadığını düşünüyorum.

Euro 2016'da oynayıp iyi bir performans gösterirse Avrupa'nın elit kulüplerinden birinde oynayabileceğini düşünüyor.

Fakat diğer yandan iyi bir kulübe gider orada da Fiorentina'daki gibi verimsiz sezon ya da sezonlar geçirirsem diye de bir korkusu var bence.

O yüzden kalsam mı gitsem mi diye ikilem yaşıyor. Sonuçta burada harika bir sezon geçirdi bu formunu da kaybetmek istemiyordur doğal olarak.

Yani bir yanı herşey güzel gidiyorken BJK'ta kal diyor diğer yanı da git diyor. Tabi bu işin Euro 2016'dan önce artık netliğe kavuşması gerekiyor artık çünkü bu iş uzadıkça iyice can sıkmaya başlayacak gibi.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 13:40:08 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Az önce yazdım, 12 sene 21 savunma oyuncusu 29.750 bin bonservis, +8 milyon da ferrari fesih, faizi bilmem nesi 40 a çıkıyor.

İsmi geçen Glik 10 deniyor aldığını düşün,  Bahsi geçen nkoulou aldığını düşün(Piyasa ederi bonservisi olsa bunun da 10, imza parası 4 ver.

14 milyon euro, Yaşları 28-26

Minimum birinden 5 diğerinden 7 sene faydalanırsın.
Bakın yukarıda 12 senede 21 adam sayıyorum, bu ikisinden yarısı kadar sezon, yarı maliyetle faydalanırsın. Satıp para kazanma ihtimallerini saymıyorum bile.

12 sene 21 Stoper
21 Stoper 30 milyon euro.

İçler dışlar çarpımı yap, 7-8 senede bir şampiyonluk çıkıyor işte.

Bunu değiştirmediğin sürece de bu çıkacak. Ucuz mal alacak kadar zengin değiliz arkadaşlar.

Çevrimdışı İhsan

Mario 6'da 0 diye bir şey kullandıysa biraz abartmış bu kez. Aynı kadroyla gitsek çok kötü bir grup gelmezse 3. oluruz, olamazsak 0 çekmeyiz. Ama bunun dışında gruptan çıkma iddiasını ortaya koyabilmek için takıma yatırım yapılması gerektiği fikrini beyan etmesinde bir problem görmüyorum. Samimi olduğunu da düşünüyorum.

Açıklamaları bir tarafa baştan beri şu transfer sezonunun en kritik işinin hala Mario'nun kalması olduğunu düşünüyorum. Çok yazdık, söyledik tekrarlamanın anlamı yok. Sadece bir santrafor değil takıma kattığı karakterle hatta karizmatik bir takıma dönüşmemizin ana parçasını oluşturmasıyla yeri doldurulacak oyuncu değil.

Bu transfer sezonunu defansif takviyelere odaklanacak geçirmek gerek, en iyi yerimize yeni oyuncu bakmakla değil.

Yönetim durumun farkında olmalı ve daha fazla çaba göstermeli. Biraz daha ilgiyle kalması zor değil açıklamalarına bakıldığında. Yıllık ücreti 6 filan değil 3,5 mil idi ve daha fazlasını haketmediği de söylenemez.

Gomez Almanca demec veriyor, bize tercümesi geliyor ve anlamı değişiyor.
İngilizce verince dahada karmaşık oluyor, çünkü Almanca düşünüyor, İngilizce söylüyor, Türkçeye çevriliyor.

Klasik bir Almancı olarak aydınlatmak isterim:
Almanca da: 1 , 2 Bira içelim dediğimizde = Bu gece kafaları iyice çekip dağıtalım
Şampiyonluktan sonra söylediği: I want to win 1 or 2 games in CL = Guruptan kesinlikle çıkmak istiyorum
Ich kann mir vorstellen noch 1, 2 Jahre bei Beşiktaş zu spielen = Beşiktaş'ta uzun seneler kalabilirim
Her maçı yenilmek istemiyorum = her maça kazanmak için çıkmak istiyorum. (bu takımla yeniliriz anlamına gelmiyor)

Karakter olarak çok ihtiyacımız olan biri, Onu kendi yorumlarımıza göre harcamayalım.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez Almanca demec veriyor, bize tercümesi geliyor ve anlamı değişiyor.
İngilizce verince dahada karmaşık oluyor, çünkü Almanca düşünüyor, İngilizce söylüyor, Türkçeye çevriliyor.

Klasik bir Almancı olarak aydınlatmak isterim:
Almanca da: 1 , 2 Bira içelim dediğimizde = Bu gece kafaları iyice çekip dağıtalım
Şampiyonluktan sonra söylediği: I want to win 1 or 2 games in CL = Guruptan kesinlikle çıkmak istiyorum
Ich kann mir vorstellen noch 1, 2 Jahre bei Beşiktaş zu spielen = Beşiktaş'ta uzun seneler kalabilirim
Her maçı yenilmek istemiyorum = her maça kazanmak için çıkmak istiyorum. (bu takımla yeniliriz anlamına gelmiyor)

Karakter olarak çok ihtiyacımız olan biri, Onu kendi yorumlarımıza göre harcamayalım.
Çok doğru noktalara parmak basmışsın. Özellikle son cümle önemli, karakter olarak o düzeyde birisini bulmamız imkansıza yakın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Gomez'in neden böyle bir açıklama yaptığını anlamak isteyenler bu fotoğrafa iyi baksın:

Gomez'li Stuttgart'ın şampiyonluk sonrası Şampiyonlar Ligi macerası...

Baya zor grup gelmiş ama Lyon ve Rangers o dönemlerde baya güçlüydü

Çevrimdışı Efe

gomezin tavirlarini begenmedim şampiyonluk sonrası burayi hem bayern münıh gibi goruyorum diyor sonrada takima iyi transfer olursa kalicam diyor Beşiktaş için bi oyuncunun bu tarz cümleler kurmasi hic hoş degil ben başkanin yerinde olsaydim kupaya kadar kararini soyle kimi alacagimizi sana soracak halimiz yok derdim takima inaniyosan kal yoksa git bu kadar net kalmadisini isterim ama bu satten sonra zor goruyorum yönetim tarafida bence artik iyi yaklasmiyor gomeze Beşiktaşın büyüklügünü hala kavrayamamislar bazilari hem taraftarda var bu hem futbolcularda bu düsünce yapisini cozecek bi yonetim basimizda artik bunu bi kac sene icinde avrupada da oturtmak gerekiyor buraya gelen oyuncu burayi arac olarak gormemeli ben dunyanin en buyuk kuluplerinden birindeyin zaten hep şampiyonlar ligi oynuyoruz paramiz gununde yatiyor niye gideyim demeli bunu dedirtecegiz inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tuncaboylu

Bildirilmedi ama 5.5 alıyor her şey bildirilmiyor zaten.Garanti ücreti az gözüksün diye 3.5 u öyle gösterip 2 sini de imza parası olarak

verdiler o dönem öyle konuşuluyordu zaten.Sıfır maliyetli bir şey kulübe gelir getirecek ffp ile ne alakası var kalıcı gelirin artmasının neresi

kötü adam eleştiri yaptı diye söylediği güzel şeyi niye dikkate almayayım.İnşaatı hibeyle mi yapıyorsun aradaki farkı anlamak lazım.Adam

zaten stad inşaatına bi şey demiyor ki çünkü kendi karşılayacak zaten şu aşamada 1.3 milyar borç varken basket salonuna ne gerek var ?

Öncelik bu mu basket salonu olmadığı için mi play offa kalamıyorruz ? Bakın gerek yönetim olsun gerek muhalefet doğru bi şeyler

söyleyince sevmiyorsunuz diye kestirip atmak olmaz rüzgar doğru demişşe doğru derim yanlış demisse yanlış.Şahıslar geçicidir baki olan

kulüptür bu arada hemen yaftalamayın diye söylüyorum başkanı da severim.Onu sevmem Rüzgarın doğru söylediği şeylere hayır yanlış

dememi gerektirmez

O dönem öyle bir şey konuşuluyordu diye bir şey yok, o dönem Opare'ye verdiğimiz 325 bin doları bile açıklamak zorundaydık KAP'a.

Sen şimdi diyorsun ki, açıktan 2 milyon euro verildi ama KAP'a bildirilmedi. Böyle bir şey mümkün değildi.

Kaynak? O dönem konuşuldu. O dönem sene sonunda Mario Gomez'i 9 milyon euro'ya satın almak zorunda olduğumuz da konuşuldu.

UEFA FFP kriterlerine göre futbola gelen parayı futbola harcayabilirsin. Ceviz sattım, dedemden bağ bahçe kaldı falan. Araplar gerizekalı mı da FFP'ye takılıyor? O kadar kolay olsa PSG'nin sahibi kulübe otelini hibe eder, her sene 200 milyon euro gelir gösterir, FFP'ye de takılmaz.

Basket salonu yapılmasını eleştiren Rüzgar, üyelik aidatlarıyla amatör branşları ihya edeceğini anlatıyordu.
http://Yasaklı Link/n-17414-ruzgar-sagnakin-amator-branslar-icin-kurtulus-projesi.html

Üstelik sadece basketi de değil, tüm amatör branşları. Evet üyelik aidatıyla. Daçka basket takımının yeni sezon basket bütçesi 30 milyon euro. Bu adam tüm amatör branşları üyelik aidatıyla ihya edecekti.

Lüzumsuz, saçma sapan bir adamdı. Scout olmak için kulübün kapısında yalvarırken ergenlerin gazına gelip adaylığını açıkladı, onun için gerekli prosedürleri bile yerine getiremedi.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 13:51:20 tuncaboylu ]

Etiketler: