Gomez için değil, Beşiktaş için kaliteyi yükseltecekler. Bu kadar basit bir şeyin nesini anlamıyorsunuz? AL şampiyonluğu hedefi koyan ben değilim, bu kulübün Başkanı.
tabiki kaliteyi yükseltmek zorundalar tartışılan bu değilki gerekiyorsa kaliteyi
yükseltmek için gomezide gönderirler. Ama buna karar verecek olan gomez değil
bunuyönetim ister bizde isteyebiliriz bunun için tartışır yönetime sesimizi duyurmakta hakkımız
ama bunu bir oyuncu yapamaz öyle bir hakkı olamaz daha doğrusu basın önünde bunu tartışma hakkı olamaz.
bunu bir kere yaptı dedik doğru diyor içini döktü daha yumuşak baktık öylede bakmak hoşgörülü
davranmak gerekiyordu ama devamlı söylerse artık bunda art niyet aranır. tamam büyük oyuncu ama Beşiktaştanda
büyük değil bulunmaz hint kumaşıda değil bir kere söyledi öğrendik düşüncesini ama ötesi bize zarar verir.
biliyormuki kimlerle konuşuluyor kimler alınacak hiç sanmıyorum peki neye göre konuşuyor.
biz kendi ölçülerimize göre standartı yükselttik diyelim gittik gittik kaleye ospinayı aldık
glikle anlaştık iyi bek oyuncularıda aldık kapasitemize göre peki bunun gomez için tatmin edici olup olmadığını nasıl anlayacağız
yarın ospinayla bu iş olmazda diyebilir neueri almanız lazım ben tatmin olmadım deyip son anda giderse ne olacak
ölçü ne bu kaliteyi yükseltmekte bir kıstasmı kimi alırsak alalım çıtayı yükseltmek için daha iyisini alma mecburiyeti olur
yoksa bayern barça real her sene transfer yapmaz yani söylediklerinde haklıda olsa çok global bir şey
her zaman kendine açık kapı bırakıyor öyle bir noktaya gelirki sen kimi almış olursan ol kalkar sıra üstü bir
takım gomeze transfer teklif ederse son anda benim isteklerime uymadınız ben gidiyorum deyip seni yüzüstü bırakır
o nedenle oyuncu öyle bir şart koşamaz seninle bir sözleşme akti var inanıyorsa kalır inanmıyorsa gider.
zorla tutamayacağımız gibi oda bizi bir şeylere zorlayamaz herkes başının çaresine bakar.