2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362695 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu kulübün başkanının 3 yıl önceki demeci: Avrupa'da kupa kaldırmak istiyoruz, değil mi? Geçen sezon AL'de İskenderbey dışında maç kazanamayıp, gruptan çıkamadık. Gomez niye odak noktası ki?

Bu takımın oyuncu ve oyun kalitesi ŞL seviyesinde değil. Buna rağmen Hoca kafasındaki hedefi realiteye dönüştürebilir. Fakat kadro 3 kulvar için yeterli değil. Oyuncunun ve taraftarların hedefler doğrultusunda taleplerde bulunması gayet doğal.
Özellikle kale ve savunma kalitemiz ciddi anlamda düşük buraya 3 tane kaliteli transfer bile uçurur (1 sol bek, 1 kaleci, 1 stoper )

Çevrimdışı onder23

Metin albayrak savunmaya 4 transfer yapacağız dedi.
3 stoper alamayacağımıza göre 2 bek alınacak.
İnşallah direk 11 oyuncusu olarak alırlar iki beki.

Çevrimiçi Necmi

Bonservise ödeyebileceğimiz bütçemiz 7 milyon euro.

Atınç'tan gelen 1 milyon sayılıyor mu, net değil. Mantığıma göre sayılmıyor, çünkü o sözleşme geçen sene imzalanmıştı.

Birisi Alexis'e verilen 1.1 düşüyor dedi eksisozluk'te özel mesajla, çok inandırıcı gelmedi.

Marcelo'yu opsiyonuyla alırsak 5.8 kalıyor.
Bence oda tartışılır geçenlerde fenerle ilgili bir uefa bildirimini okurken uefanın senelik bütçe olarak 1 hazirandan 1 haziranı baz
aldığını okudum transfer başladığında bütçe denkliğin gelecek seneki transfer başlayana kadar sezonun bütce denkliği olarak hesaplanıyor
gibi bir şey diyordu böyleyse eğer şu anda sıfır transfer bütçemiz var demektir. Ersan transferi 2015/16 sezonu transferidir.
bununla ilgili bu doğrudur diyemeyiz.

Çevrimdışı MrtBlgc

Töre satılmazsa ufaktan Gomez'e de veda ederiz gibi geliyor bana. Gomez'in bahsettiği güçlü kadroyu oluşturmak için Töre'nin satılması şart. Ben bahsi geçen alınacak oyunculardan çok Töre'nin biran evvel satılmasına odaklandım. Önümüzü görmemiz açısından önemli çünkü...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

Metin Albayrak Gomez'le fikirlerimiz örtüşüyor, şampiyonlar liginde başarıya ulaşacak güçlü bir kadro kurmak istiyoruz, 4 yeni transfer yapacağız demiş.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Metin Albayrak Gomez'le fikirlerimiz örtüşüyor, şampiyonlar liginde başarıya ulaşacak güçlü bir kadro kurmak istiyoruz, 4 yeni transfer yapacağız demiş.

Metin Albayrak buradakilerden iyi bilecek değil tabi. Onlar ayıp etti diyorsa ayıp etmiştir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence oda tartışılır geçenlerde fenerle ilgili bir uefa bildirimini okurken uefanın senelik bütçe olarak 1 hazirandan 1 haziranı baz
aldığını okudum transfer başladığında bütçe denkliğin gelecek seneki transfer başlayana kadar sezonun bütce denkliği olarak hesaplanıyor
gibi bir şey diyordu böyleyse eğer şu anda sıfır transfer bütçemiz var demektir. Ersan transferi 2015/16 sezonu transferidir.
bununla ilgili bu doğrudur diyemeyiz.

Necmi abi, durum şöyle: 1 Haziran'dan 1 Haziran'a bakılıyor, ama o bütçe denkliği kriteri için.

Yani o başka bir kriter, seneye 10 milyon euro açık taahhüdümüz için geçerli süreç o.

Bizim takıldığımız diğer kriter, bonservis alışverişinde pozitif kalma kriteri; o kriter transfer dönemlerini kapsıyor.

Çevrimdışı b.damatoglu

Şaka mı bu yoksa ciddi misin?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Gayet ciddiyim. Biz bilmiyor muyuz,  yönetim bilmiyor mu eksiğin nerde olduğunu nereye transfer yapılması gerektiğini. Tolga'dan İsmail'den, Alexis' ten bir yol olmayacağını ben de biliyorum. Ama Almanyada Türkiyede ulu orta takım arkadaşlarını gömmek hoş değil

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gayet ciddiyim. Biz bilmiyor muyuz,  yönetim bilmiyor mu eksiğin nerde olduğunu nereye transfer yapılması gerektiğini. Tolga'dan İsmail'den, Alexis' ten bir yol olmayacağını ben de biliyorum. Ama Almanyada Türkiyede ulu orta takım arkadaşlarını gömmek hoş değil

Yahu bu takımın antrenörü Sporting Lizbon maçında kalede kaleci yok ki demedi mi? Bu heryerde konuşulmadı mı? Şimdi bu Gomez'e olan kin öfke nedir anlamıyorum, balık hafızalı mıyız? Şenol Güneş 1 numaralı kalecisine kalede kaleci yok ki diyince herşey normal, daha üst düzey bir takım kurulması için görüş bildiren Gomez götü kalkık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ersoy

METİN ALBAYRAK: "Hiçbir futbolcu kalkıp da Başkan'a, yönetime veya hocaya şu kadar ve şöyle transfer istiyorum diyemez."

Bu doğruysa Gomez gidici.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Gomez'in yerine de 500bin bonservise Anadolu takımı transferi yaparlar ohh.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

METİN ALBAYRAK: "Hiçbir futbolcu kalkıp da Başkan'a, yönetime veya hocaya şu kadar ve şöyle transfer istiyorum diyemez."

Bu doğruysa Gomez gidici.

Konuşmanın tamamını niye koymadın?

Hiç bir futbolcu kalkıp da Başkan'a, yönetime veya hocaya şu kadar ve şöyle transfer istiyorum diyemez .Biz dahil kimse kendini bu takımın önünde ve üstünde göremez. Burada önemli olan ayrıntı Gomez'in bu sözleri hangi niyetle söylediğidir. Kendisi bu konuyu başkanla konuştuğunu söylemiş. Başkan da bu konuşmadan sonra Gomez'in takımda kalması yönünde çaba gösterdiğine göre iyi niyetle yapılmış bir konuşma olarak değerlendiririz. Yoksa kendini takımın üzerinde gören bir anlayışı olsaydı tavrımız zaten başka olurdu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı zekotha

aynı yönetim ersanı ne zaman sattı? aynı yönetim atiba'nın yerine alternatif almayalı kaç transfer dönemi geçti? aynı yönetim  kaç senedir bize solbek alamadı. yönetim bir daha bu hataları yapmasın diye söylüyor. çok da iyi ediyor. ismail yedek olarak kalsın diyenler var gomezin vizyonu taraftarın dörtte birinde yok

Çevrimdışı ekrembaser

Yahu bu takımın antrenörü Sporting Lizbon maçında kalede kaleci yok ki demedi mi? Bu heryerde konuşulmadı mı? Şimdi bu Gomez'e olan kin öfke nedir anlamıyorum, balık hafızalı mıyız? Şenol Güneş 1 numaralı kalecisine kalede kaleci yok ki diyince herşey normal, daha üst düzey bir takım kurulması için görüş bildiren Gomez götü kalkık.
Antrenörün söylemesi gayet doğal bence kardeşim gomezle hocayı bir tutma tesiste mangal yapıldığı gün ntvspora çıktı meramını anlattı herkes de anladı büyük çoğunluk vizyon dedi bende o gün takdir ettim ama ondan sonra sürekli bu açıklamalara devam etmesi gerçekten üzüyo taraftarı olay başka tarafa gitmeye başlıyo. İyi bir kadro istemesinde sıkıntı yok arkasındayız ama gerçekten artık irite olmaya başladı taraftar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynı yönetim ersanı ne zaman sattı? aynı yönetim atiba'nın yerine alternatif almayalı kaç transfer dönemi geçti? aynı yönetim  kaç senedir bize solbek alamadı. yönetim bir daha bu hataları yapmasın diye söylüyor. çok da iyi ediyor. ismail yedek olarak kalsın diyenler var gomezin vizyonu taraftarın dörtte birinde yok
Sokrates'i doğruları söylediği için baldıran zehiri içirip öldürmüş dünyanın insanları Gomez'i mancınıkla uzaya gönderir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Antrenörün söylemesi gayet doğal bence kardeşim gomezle hocayı bir tutma tesiste mangal yapıldığı gün ntvspora çıktı meramını anlattı herkes de anladı büyük çoğunluk vizyon dedi bende o gün takdir ettim ama ondan sonra sürekli bu açıklamalara devam etmesi gerçekten üzüyo taraftarı olay başka tarafa gitmeye başlıyo. İyi bir kadro istemesinde sıkıntı yok arkasındayız ama gerçekten artık irite olmaya başladı taraftar.
Neresi doğal? Sana çalıştığın yönetici satışçı veya kaliteci yok ki dese senin motivasyonun nasıl olur? Bunu düşünmez misin? Antrenör de bu takımın parçası Gomez'de ki Gomez isim vermedi bir kere bile.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Neresi doğal? Sana çalıştığın yönetici satışçı veya kaliteci yok ki dese senin motivasyonun nasıl olur? Bunu düşünmez misin? Antrenör de bu takımın parçası Gomez'de ki Gomez isim vermedi bir kere bile.
Tolga ile hoca arasındaki ilişki belli hoca ilk defa o gün konuşmadıki Tolga hakkında sezon başı kampından başlayarak her fırsatta eleştirdi. Mesele isimler değil ki farzet istenilen transferler yapıldı takım sahaya çıktı gomez bişey yapamadı afedersin s....çtı batırdı demeyecekler mi adama hayırdır diye. Durumu başkana da deklere etmiş bizlere de deklere etti anladık. Bu iş artık başkanın her gördüğü mikrofana konuşmasına döndü taraftarın belli bir bölümünün bu durumdan rahatsız olması gayet doğal.

Çevrimdışı Zafer55

Şöyle kocaman poposu olan  evli bir kadının kocasına "yengenin popo biraz büyük,sağlığı için zayıflasa iyi olur" gibi doğru bir cümle kurabilirmisiniz?

Çevrimiçi Necmi

Metin Albayrak buradakilerden iyi bilecek değil tabi. Onlar ayıp etti diyorsa ayıp etmiştir.
Metin Albayrak yönetici ne diyecekti bunun böyle bir şey söyleme hakkı yok
deyip basına malzememi verecekti. Basını susturmanın ve istenmeyen yerlere götürmeyi önlemenin en kesin yolu bu.
zaten tersini söylese burda ilk tepkiyi ben veririm zaten şenol hoca diyeceğini dedi
bunun üstünede basın kaşıyor olayı. Gomez Beşiktaşın çalışanıdır. Belli bir menfaat karşılığı
burda işini yapıyor yapmaklada mükellef onun haddine değil Beşiktaşın transfer politikasını eleştirmek
işine geliyorsa kalır gelmiyorsa gider olay bu kadar basit. Ama bunun hakkında yorum yapamaz kimseye
neye göre kaliteli kadro istiyor kalite kıstası ne senmi gomeze bağlı transfer yapacaksın.
omu ödeyecek gelecek oyuncunun bonservis ve maaşını.
çocuğun varmı bilmiyorum ama ödevini düzgün yapamadığında öğretmenine babamdan daha iyi
bilgisayar istiyorum ama almıyor o nedenle ödevini yapamadım deme hakkı varmı ama der peki sen ne yaparsın
hocam dersin haklı çocuk bütçemiz daha iyisine yetmiyor. sonrada eve geldiğinde ne yaparsın :bandit:

Çevrimdışı cisse557

Gomez'i yedirtmeyeceğiz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alexis Zu Real Betis diyolaaa

Bu arada Alexisin sozlesmesinde Ispanya ya dönerse Getafeye su kadar para oder maddesi mi varmis :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Metin Albayrak yönetici ne diyecekti bunun böyle bir şey söyleme hakkı yok
deyip basına malzememi verecekti. Basını susturmanın ve istenmeyen yerlere götürmeyi önlemenin en kesin yolu bu.
zaten tersini söylese burda ilk tepkiyi ben veririm zaten şenol hoca diyeceğini dedi
bunun üstünede basın kaşıyor olayı. Gomez Beşiktaşın çalışanıdır. Belli bir menfaat karşılığı
burda işini yapıyor yapmaklada mükellef onun haddine değil Beşiktaşın transfer politikasını eleştirmek
işine geliyorsa kalır gelmiyorsa gider olay bu kadar basit. Ama bunun hakkında yorum yapamaz kimseye
neye göre kaliteli kadro istiyor kalite kıstası ne senmi gomeze bağlı transfer yapacaksın.
omu ödeyecek gelecek oyuncunun bonservis ve maaşını.
çocuğun varmı bilmiyorum ama ödevini düzgün yapamadığında öğretmenine babamdan daha iyi
bilgisayar istiyorum ama almıyor o nedenle ödevini yapamadım deme hakkı varmı ama der peki sen ne yaparsın
hocam dersin haklı çocuk bütçemiz daha iyisine yetmiyor. sonrada eve geldiğinde ne yaparsın :bandit:
Beşiktaş'ın transfer politikasını elbet eleştirebilir Gomez. İsmail olsa eleştirmez, Tolga'da eleştirmez ama Gomez eleştirir. Yukarıda bir arkadaş detaylı olarak Gomez'in neden bu hakkı olduğunu ve olması gerektiğini anlatmış ama ona bir cevap vermediniz henüz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Vizyon "oyuncu alalım" demekle olsaydı, biz 2004-2012 arasında tarihin en vizyonlu başkanı tarafından yönetilmiş olurduk.

Ersan'ı transfer dönemi bittikten sonra sattık, Ersan'ı sattıktan sonra yeni transfer dönemi başlamadı daha.

Defansa takviye yapılacağı hem teknik heyet hem de yönetim tarafından defalarca söylendi, bu konunun daha fazla uzatılması manasız.

Gomez "Quaresma'yı 1.2 milyon euro'ya aldılarsa, Beck gibi bir adamı 1.7 milyon euyo'ya kapattılarsa ve benim gibi adamı 1000 euro satın alma opsiyonuyla kiraladılarsa, bu sene eksik yerlere iyi transfer de yapabilirler" diye düşünebilir ve bence zaten düşünüyor da. Ama kararını Euro 2016 sonrasında vermek için zaman kazanıyor.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 17:07:39 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş'ın transfer politikasını elbet eleştirebilir Gomez. İsmail olsa eleştirmez, Tolga'da eleştirmez ama Gomez eleştirir. Yukarıda bir arkadaş detaylı olarak Gomez'in neden bu hakkı olduğunu ve olması gerektiğini anlatmış ama ona bir cevap vermediniz henüz.
Bugüne kadar Gomez gibi bir oyuncu gelmediği için verdiği tepkilere ve açıklamalara doğal olarak alışık da değiliz, bir anda saçmalamaya başladık, hain ilan ettik, götü kalkmış yaptık, nerde ne konuşacağını bilmiyor yaptık. Bayer Münih'de oynamış sayısız gol krallığı yaşamış, avrupa kupası şampiyonluğu olan adam ne konuşacağını bilmiyor bir tek biz biliyoruz. Takımda 10 tane Avrupa kupası kazanmış yönetici ve futbolcu var sanki. 1 tane var, onunda değerini bilelim.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 17:15:25 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Gomez'in euro 16'dan sonra karar vericem demesinin sebebi, transferlerin hemen gerçekleşmeyeceği için takımın tam transfer yapılmış halini görmek istediği içinde olabilir.. Bu da bir bakış açısı sonuçta..

Bazılarına görede daha büyük avrupa kulüplerinden teklif almak içindir.. Bu da bi bakış açısı..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: