2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364405 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Gomez iyidir hojdur emma bu zamana kadar da imzalaması gerekiyordu. İşler nasıl dönüyor şuan bilmiyorum ama euro 2016 sonrasını beklemesi biraz garip.

Madem bu kadar seviyorsun , mutlusun imzala gitsin neyi uzatıyosun yani? Tutupta euro 2016 sonrası giderse bunun kalibresinde adamı nasıl bulucaz hemen?

Çevrimdışı Tolga

Gomez iyidir hojdur emma bu zamana kadar da imzalaması gerekiyordu. İşler nasıl dönüyor şuan bilmiyorum ama euro 2016 sonrasını beklemesi biraz garip.

Madem bu kadar seviyorsun , mutlusun imzala gitsin neyi uzatıyosun yani? Tutupta euro 2016 sonrası giderse bunun kalibresinde adamı nasıl bulucaz hemen?
Zaten bu yüzden turnuvadan önce netleşmeli bu iş.

Eğer netleşmiyorsa da daha fazla beklemenin bir mantığı yok. Başka forvetlerle görüşmeleri sıklaştırmaya başlamak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı onder23

Kim ne derse desin gomez de her taraftar gibi beşiktaşın iyi olmasını istiyor
Adam yerden göğe kadar haklı. Sadece basın yoluyla söylem yapılması biraz kötü

Çevrimdışı TANERCAN

Cenk tosun 3-5 gol atsa sizce büyük kulüplerden teklif gelir mi? Bakarsanız 15-20 milyon Euro teklif gelir.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

o zamana kadar biz aliriz adami merak etmeyin 1 ay bekleme luxumuz yok gecen seneler gibi gomezin soyledigi ben transferleri gormeden imza atmam diyor e simdi transferleri agustos basi bitiridik diyelim taa o zamana kadar bekleyecekmi gomez hic sanmiyorum kalacak adam coktan imzalardi ben temmuz basinda forvet transferini bitiririz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cenk tosun 3-5 gol atsa sizce büyük kulüplerden teklif gelir mi? Bakarsanız 15-20 milyon Euro teklif gelir.

Bence 1 maçta filan oynar Cenk, Sonradan girer oyuna, As takımda yer alacağını sanmıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Semih Şentürk atmıştı 3 gol Euro 2008'de,  hem de biri çeyrek biri de yarı finalde. Ama pek teklif gelmemişti.

Bu Avrupa Şampiyonası'nda oyuncular çok prim yapacak diye çok umutlanmayın, herkes kimin ne olduğunu biliyor zaten. Daha 15 yaşında takibe başlıyor scout'lar.

Daha çok bizim Gomez ve 5-6 başka oyuncu için kendini kanıtlama turnuvası olacak.

Çevrimdışı Kemal

Bence 1 maçta filan oynar Cenk, Sonradan girer oyuna, As takımda yer alacağını sanmıyorum.

Bende sanmıyorum , FT burak varken mezardan babası çıksa veya cr7 ırk degistirip milli takıma gelse yine Buragi oynatir.

Çevrimdışı Kemal

Gomez yerden göğe kadar haklı , cekemeyen yönetim apir sapir adam getirsin cekemeyen taraftarda apir sapir topçu izlesin . Adam bizim dedigimizi duzeltsinler diye canlı yayında söylüyor . Kulüp ileri gitsin istiyor . Yine taktilar kafaya ismail serdar tolga kinkisip duruyorlar , adam ne yapsın .

Çevrimdışı OrhanAker

Semih Şentürk atmıştı 3 gol Euro 2008'de,  hem de biri çeyrek biri de yarı finalde. Ama pek teklif gelmemişti.

Bu Avrupa Şampiyonası'nda oyuncular çok prim yapacak diye çok umutlanmayın, herkes kimin ne olduğunu biliyor zaten. Daha 15 yaşında takibe başlıyor scout'lar.

Daha çok bizim Gomez ve 5-6 başka oyuncu için kendini kanıtlama turnuvası olacak.
Polonya biraz silik performans göstersede keşke kamili daha rahat alsak.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence Euro 2016 boyunca başka başka forvet isimleri ortaya atar, Euro 2016 dan sonra da Gomez' e imzalatırız.

Çevrimdışı Bishamon

Bende sanmıyorum , FT burak varken mezardan babası çıksa veya cr7 ırk degistirip milli takıma gelse yine Buragi oynatir.
CR7 santrofor degil ki Burak ile ne alakasi var?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı cagdas44

Bildirilmedi ama 5.5 alıyor her şey bildirilmiyor zaten.Garanti ücreti az gözüksün diye 3.5 u öyle gösterip 2 sini de imza parası olarak

verdiler o dönem öyle konuşuluyordu zaten.Sıfır maliyetli bir şey kulübe gelir getirecek ffp ile ne alakası var kalıcı gelirin artmasının neresi

kötü adam eleştiri yaptı diye söylediği güzel şeyi niye dikkate almayayım.İnşaatı hibeyle mi yapıyorsun aradaki farkı anlamak lazım.Adam

zaten stad inşaatına bi şey demiyor ki çünkü kendi karşılayacak zaten şu aşamada 1.3 milyar borç varken basket salonuna ne gerek var ?

Öncelik bu mu basket salonu olmadığı için mi play offa kalamıyorruz ? Bakın gerek yönetim olsun gerek muhalefet doğru bi şeyler

söyleyince sevmiyorsunuz diye kestirip atmak olmaz rüzgar doğru demişşe doğru derim yanlış demisse yanlış.Şahıslar geçicidir baki olan

kulüptür bu arada hemen yaftalamayın diye söylüyorum başkanı da severim.Onu sevmem Rüzgarın doğru söylediği şeylere hayır yanlış

dememi gerektirmez

KAP'a bildirilmedi olmuyor, hele bir de Beşiktaş için. Her hangi bir kulüpten Beşiktaş'dan bahsediyoruz en ufak açığını yakalamak için içten dıştan kırk tilkinin dolandığı bir kulübüz dolayısıyla böyle bir şey olsa bunu duyacağımız yer FB'nin stat sponsorluğu/kiralama anlaşması sonrası Sayıştay'dan yapılan getirin şu belgeleri açıklaması gibi olurdu.

Çok kaynak bunu öyle söyledi abi o dönem resmi bi belge yok elimde ama garantisi 5.5 diyorlar ki normal bence.Ceviz konusunda

da sırf Rüzgar söyledi diye eleştirenler var benim tepkim ona bi adam muhalif diye her şeyi yanlış olacak değil.Sıfır maliyet varken bırakın

denensin abi  ne kötü yanı var en kötü tutmaz.Bu arada farmville ne ya nerden geldi aklına :evillol:

Ceviz'den ceviz yetiştiriciliğinden ne kadar anlıyorsun bilmiyorum ama hem bir ceviz üreticisi olarak hem de bu konuyu defalarca ele aldığım ziraatçi arkadaşlarımdan da biliyorum ki ceviz işi öyle yazıldığı gibi kolay ucuz bir iş değil özelliklede bahsedilen ölçekte bir işden bahsediyorsunuz yatırım maliyetinin büyüklüğü Gomez şunu alıyor dediğimizden daha büyük olur. Hesaplamalar nasıl yapıldı bilmiyorum ama her yerde ticari ceviz yetiştirilmez hadi uygun araziyi buldun diyelim buna uygun sayıda fidanı nasıl tedarik edeceksin? Fidanı buldun bakımı toplaması pazar oluşturulması gibi noktalar var. Bunların hepsi halledilir işler ama hem maliyetli hem de büyük risklerin olduğu getirisi yazıldığı kadar çok olmayacak işler.

Çevrimdışı cagdas44

Gomez Almanca demec veriyor, bize tercümesi geliyor ve anlamı değişiyor.
İngilizce verince dahada karmaşık oluyor, çünkü Almanca düşünüyor, İngilizce söylüyor, Türkçeye çevriliyor.

Klasik bir Almancı olarak aydınlatmak isterim:
Almanca da: 1 , 2 Bira içelim dediğimizde = Bu gece kafaları iyice çekip dağıtalım
Şampiyonluktan sonra söylediği: I want to win 1 or 2 games in CL = Guruptan kesinlikle çıkmak istiyorum
Ich kann mir vorstellen noch 1, 2 Jahre bei Beşiktaş zu spielen = Beşiktaş'ta uzun seneler kalabilirim
Her maçı yenilmek istemiyorum = her maça kazanmak için çıkmak istiyorum. (bu takımla yeniliriz anlamına gelmiyor)

Karakter olarak çok ihtiyacımız olan biri, Onu kendi yorumlarımıza göre harcamayalım.

Bu konuda @İhsan abi çok iyi bir noktaya değinmiş. Bu noktada iyi bir Almancası olan birisinin Almanca açıklamaları bizim basından uzak şekilde ele alması lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman da bizim taraftar burunun kıvırır, ala ala bunu mu aldınız der.  :tabe:

İki ucu keskin kılıç.

Çevrimdışı İhsan

Polonya çok iyi bir performans göstersede Gomeze biraz daha rahat alsak  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Bu konuda @İhsan abi çok iyi bir noktaya değinmiş. Bu noktada iyi bir Almancası olan birisinin Almanca açıklamaları bizim basından uzak şekilde ele alması lazım.

:hiho: hallederiz  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

Gomez ,İngiltere-almanya gibi liglerden şl de oynayacak takım beni isterse oraya giderim olmazsa Beşiktaşta kalırım.Modunda.Ve ağız ishali olmuş durumda.Siz buna vizyon dersiniz ben hadsizlik.
Fikret Ormanda ikilemdedir şimdi.Şöyle iyi transferler yapıp  gomeze  imzamı attırsak.Transfere vereceğimiz parayla altın alıp kenara mı koysak diyordur!

Çevrimdışı TANERCAN

İsmail konuşmayı sevmiyorum ama İsmail 10 numaradan sol açığa ordan da beke devşirilmişti sanırım. Bu adam savunmayı yapamıyor diyorsunuz Eyvallah kaleci kötü defans iyi değil zaten. Peki İsmail sol açıkta arkasında sağlam bir bek varken  iş yapmaz mı? Vereceksin 11 numarayı :)

Defansı kötü her golde hatası var diyorsunuz en kötü sol bek diyorsunuz Eyvallah ama kadroda Türk oyuncu bulunması ve yaşı daha 27-28 olması dolayısıyla 900 bin Euro +10 bin maç başına kalırsa defans oynamak şartı ile.

Bale de sol bek başladı . Adam topu seviyordu hücumcu oldu çünkü yetenek azim hırs varsa defans oynamak futbolcuyu kısıtlayabilir

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yönetime yakın insanlarının tavırlarına bakacak olursak gomez ile imzalamak artık çok güç.  Sen mi büyüksün biz mi büyüğüz çatışmasına dönecek bu iş. Başlamışlar zaten hafiften kıllanmaya.

O yüzden hedefleri minimum tutunuz, uçmayınız.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Az önce yazdım, 12 sene 21 savunma oyuncusu 29.750 bin bonservis, +8 milyon da ferrari fesih, faizi bilmem nesi 40 a çıkıyor.

İsmi geçen Glik 10 deniyor aldığını düşün,  Bahsi geçen nkoulou aldığını düşün(Piyasa ederi bonservisi olsa bunun da 10, imza parası 4 ver.

14 milyon euro, Yaşları 28-26

Minimum birinden 5 diğerinden 7 sene faydalanırsın.
Bakın yukarıda 12 senede 21 adam sayıyorum, bu ikisinden yarısı kadar sezon, yarı maliyetle faydalanırsın. Satıp para kazanma ihtimallerini saymıyorum bile.

12 sene 21 Stoper
21 Stoper 30 milyon euro.

İçler dışlar çarpımı yap, 7-8 senede bir şampiyonluk çıkıyor işte.

Bunu değiştirmediğin sürece de bu çıkacak. Ucuz mal alacak kadar zengin değiliz arkadaşlar.

Yönetimin göreve geldiğinden beri stoperlere ödediği toplam bonservis 8 milyon euro. Ersan'dan gelen paraya denk, Atınç cepte.

Rhodolfo: 3.3
Franco: 2.4
Milosevic: 1.1
Alexis: 1.1

Marcelo'yu da alırsak, toplam 9 milyon euro olacak.

Sen diyorsun ki bu sene 14 ver, sorun çözülsün.

1- Stopere bonservis + imza parası verecek 14 milyon euro'muz yok.

2- Şu anda stoperde elimizde Rhodolfo-Tosiç-Marcelo 3'lüsü var. Toplam 4.5 milyon euro bonservisle böyle bir 3'lü kurmak bence fena bir performans değil.

3- 4-4.5 milyon euro'ya sağlam bir stoper bulabiliriz, YD'den beri "Glik'e 10 ver, tamamdır" mantığıyla yönetilmiyor bu kulüp
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 14:30:47 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetime yakın insanlarının tavırlarına bakacak olursak gomez ile imzalamak artık çok güç.  Sen mi büyüksün biz mi büyüğüz çatışmasına dönecek bu iş. Başlamışlar zaten hafiften kıllanmaya.

O yüzden hedefleri minimum tutunuz, uçmayınız.

Seneye 5. oluruz diyorsun yani?  :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Offff baydın he artık. Edebimle cevap verdim defalarca sıktın kafa ütüledin tuncaboylu, sıkıntın varsa özele beklerim, sıkıntın yoksa boş yapma.

Çevrimdışı genki1914

Zieler Leicester City'e gitmiş...

Gomez gelmezse gelmesin yahu bu kadar gol atması bizim takımın başarısıdır.

Dzeko gelir hem hemşerim mis gibide iş yapar rahat olun
Guti14

Çevrimiçi Necmi

Adam ne demiş ki daha üst düzey bir takım kuralım demiş. Bunu Şenol Hoca'da söylüyor, Başkan'da söylüyor, 3-4 tane transfer yapacağız diye. Başkan Şenol Hoca söyleyince aşağılama olmuyor Gomez söyleyince aşağılama oluyor.
bir şirketin sahibi bu şirkette işler kötü gidiyor deme hakkına sahipdir ama o şirketin çalışanı böyle
bir şey deme hakkına sahip değildir. deme hakkı ancak şirket içi toplantılarda ve çözüm üreterek olur
dışarda derse bu şirket itibarını bozmak demektir. Buda şirketi düzeltmez dahada güvenilmez yapar.
yanlış olan söyledikleri değil yanlış olan bunu alakasız bir yerde söylüyor olması.
bunun savunulacak bir yanı yokki söylediklerinde haklı olabilir haklı olmak doğru olmak anlamına gelmez
ben sizi neden sürekli eleştiriyorum söylediklerinizede hak vererek yapıyorum eleştiriyi.
söylenmemesi gereken yerde söylenmemesi gereken şeyleri söylersen haklı bile olsan haksız duruma düşersin
sen bu takım yetersiz derde bütün takımı kamuoyuna malzeme edersen yarın bu takımda oynarken takımın diğer oyuncuları
bu hesabı kapatır. şimdi ismaili bir kenara çekip ismail çok kötü oynuyorsun senin yüzünden bu takım
sürekli açık veriyor adam gibi oyna dersen takım yararına konuşmuş olursun ama basının karşısına çıkıp bu ismailin kötü olması nedeniyle
biz maç kazanamayız dersen aslında hem kendine hemde takıma hocasına yönetimine oyuncusuna büyük kötülük yapmış olursun
Gomez bu sözleriyle kendini şenol hocadan bile üstün gördüğünü gösteriyor.
madem o kadar iyiydin o zaman berabere biten maçları kazandırsaydın iyi bir defansın yapabileceği tek şey takımı berabere tutmaktır
sen atacaksınki kazansın kötü olan takım kazanılan başarı benden olmaz
bu takım berabere kaldığı maçlardan birini alsa grubu çıkardı burda şimdi Tolgamı suçlu oluyor
sen kaç maç berabere kalmışsın defans görevini yapmış ama sen yapamamışsın
ne yani elenme sadece portekizdeki maçlamı oldu hepsi topu topu iki maç kazandık oda grubun en zayıf takımını zar zor yenerek
ilk galibiyette sosanın kişisel çabasıyla oldu sen 3 maç berabere kalmışsın buda defansın işini yaptığını
forvetlerin yapamadığını gösterir.Bu takım geçen sene neciple liverpoolü eledi
yedek kadroyla çıktığımız tottenham ı düşünün burda yedek kadroyla yendik.
arsenale kök sötürdük hakemin yanlış kararlarıyla elendik. @Serhat Akkaya

Etiketler: