2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363321 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

aynı yönetim ersanı ne zaman sattı? aynı yönetim atiba'nın yerine alternatif almayalı kaç transfer dönemi geçti? aynı yönetim  kaç senedir bize solbek alamadı. yönetim bir daha bu hataları yapmasın diye söylüyor. çok da iyi ediyor. ismail yedek olarak kalsın diyenler var gomezin vizyonu taraftarın dörtte birinde yok
hım şimdi bu dediğin vizyonmu oluyor vizyon dediğin ortalığa para saçmadan ihtiyacını karşılayıp başarıya ulaşmaktır
vizyonu söyleyeyim Ben ersanı satarım kulübün para akışını sağlar oyuncuların ödemelerini sağlıklı yapar
başarılı olmasını sağlarım buda şampiyonluk getirir. Atibaya güveniyorum bu orta sahayı çekip çevirir ve şampiyonluğu kazandırır.
sonuç takım şampiyon işte bunu görebilmek vizyondur. panikle para saçmak vizyon değildir.
nerden biliyorsun Belkide bize ersanın satışı şampiyonluğu getirdi. Vizyon dediğin şey senin arzularının gerçekleşmesimi.
senin istediğin yapılmayınca vizyonsuzmu oluyorlar.
adamlar gelirken dediki 3 yıl bizden şampiyonluk beklemeyin oldukmu olamadık çünkü şampiyon olabilmemiz için önce
kulübün sıkıntılarını çözmemiz gerekiyor buda 3 yıl sürecek sonrasındada başarı gelecek.
İşte kardeşim vizyon diye bahsettiğin şey budur. Plan yapmak sonra o plana uyarak adım adım ilerlemek geleceği doğru öngörmek
ne dedi rakiplerimiz forma reklamı bile bulamayacaklar bulabildilermi bulamadılar Bu yönetimi herşeyle
suçlayabilirsin ama asla vizyonsuzlukla suçlayamazsın geleceğe dair bütün öngörüleri tuttu bizimle ilgilide
rakiplerimizle ilgilide buna vizyon deniyor.
Vizyon dediğin şey hayal kurmak ve kurduğun hayal üzerine yatırım yapmak değil
doğru hedefler belirleyip hedefine emin adımlarla gitmektir.

Çevrimdışı ozeratalay

Olaya şu açıdan baksak.Gomez bizde kalmicaksa ŞL oynayan bir takıma gidicek.Hangi ŞL takımının forvet ihtiyacı var ihtiyacı olanlardan hangileri Gomez in ücretini karşılayabilir?

Çevrimdışı cisse557

Zlatan zamanında; "Sayemde Isvec ve Fransa dünyada yer edindi" dedi geçenlerde tribüne ismini verdiler. Gomez "Planlama nedir, takviyeleri görmek istiyorum" dedi attığı 25 gol ile birlikte saniyesinde toprağa gömüldü. Cidden biz Almeida'lara layıkız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir de Gomez'i ya onun attığı kadar atacak adam buluruz elbet diye gömüyoruz. Halen karakter ve liderlik konusuna kimse girmiyor, girmek istemiyor. Bu takımda Gomez'den önce liderlik özelliği olan son adamı sayın desem ta Lucescu zamanına gideriz, Zago ve Guinti'ye, onlarda bir nebze.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

İyi transferler yapacağımıza inanıyorum.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zlatan zamanında; "Sayemde Isvec ve Fransa dünyada yer edindi" dedi geçenlerde tribüne ismini verdiler. Gomez "Planlama nedir, takviyeleri görmek istiyorum" dedi attığı 25 gol ile birlikte saniyesinde toprağa gömüldü. Cidden biz Almeida'lara layıkız.
Yok ona biz başka bir şey diyoruz, bir tane böyle şampiyon karakterli oyuncu gelince, o gitse bile anında başkasını buluruz diye düşünüyoruz. Elimizdeki nimetin farkında olamıyoruz. Demba ile Gomez arasında uçurumlar kadar fark var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

CR7 santrofor degil ki Burak ile ne alakasi var?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Bunu mu anladın bu yazıdan sevgili zeki kardeşim ?

Çevrimdışı Çağatay

o değil de yarın kimi gömsek acaba ?

ben necip diyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Olaya şu açıdan baksak.Gomez bizde kalmicaksa ŞL oynayan bir takıma gidicek.Hangi ŞL takımının forvet ihtiyacı var ihtiyacı olanlardan hangileri Gomez in ücretini karşılayabilir?

Adam zaten ben gideyim demiyor , ben kalsam ve cl de sonuncu olsak elimize ne geçecek demeye getiriyor . Gemimizin şu alan yerlerini güzelce onarip denize öyle acilalim diyor .

Çevrimdışı TANERCAN

o değil de yarın kimi gömsek acaba ?

ben necip diyorum
Oğuzhan diyorum

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Gomez için değil, Beşiktaş için kaliteyi yükseltecekler. Bu kadar basit bir şeyin nesini anlamıyorsunuz?
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 17:27:24 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Bugüne kadar Gomez gibi bir oyuncu gelmediği için verdiği tepkilere ve açıklamalara doğal olarak alışık da değiliz, bir anda saçmalamaya başladık, hain ilan ettik, götü kalkmış yaptık, nerde ne konuşacağını bilmiyor yaptık. Bayer Münih'de oynamış sayısız gol krallığı yaşamış, avrupa kupası şampiyonluğu olan adam ne konuşacağını bilmiyor bir tek biz biliyoruz. Takımda 10 tane Avrupa kupası kazanmış yönetici ve futbolcu var sanki. 1 tane var, onunda değerini bilelim.
saçmalamıyor kimse kardeşim siz daha eleştirinin ne olduğunu bilmediğiniz için bu size normal geliyor
bakın kaç yıldır onun yaptığını yapıyorsunuz burda. Gomezin eleştirmek ve bazı şeylerin düzeltilmesi gerektiğini söylemek
hakkı elbette marka değerinide düşünecek ama eleştiriyi yapacağı yer yönetim ve hocasıdır kalkar bunu hocasıyla başkanla
konuşur meramını anlatır. burda yerden göğe haklıdır. bu eleştiridir çünkü ama bunu kalkar alakasız bir yerde alakasız kişilere
yaparsan bunun adı eleştiri değildir. Kılıf uydurmadır bak ben gideceğim ama nedeni nisan ayında takımın şampiyon olamayacağına
inanmadığımdan sözleşmemi uzatmadım diye değil hem önümüzde avrupa şampiyonasıda var daha iyi bir takım çıkar ona giderim diye
de değil aslında benim gidişim kulüp şampiyonlar ligi için takım kurmadığı için demek istiyor yersen yani tribüne oynuyor.
kendi olası gidişine hoca ve yönetimi taraftarın önüne atarak kılıf hazırlıyor ve gitmemek içinde olası pazarlıkta elini
kuvvetlendiriyor şimdi olası bir pazarlıkta imza atmak için istediği rakamı vermeseler güle güle deseler yönetim
şampiyonlar ligini düşünmüyor olacak yani masada elini kuvvetlendiriyor. Çünkü yönetim kendi elinde olmayan Gomezin sorululuğundan dolayı oluşacaksa bir bonservis ödemek istemez senin hatan sen çöz der. şimdi bunu bile dese taraftara bunu inandıramaz çünkü gomez
yönetimi ve hocasını çoktan yem etti bile.

Çevrimdışı cisse557

Yok ona biz başka bir şey diyoruz, bir tane böyle şampiyon karakterli oyuncu gelince, o gitse bile anında başkasını buluruz diye düşünüyoruz. Elimizdeki nimetin farkında olamıyoruz. Demba ile Gomez arasında uçurumlar kadar fark var.
Arsenall'inin Henry'i özlemesi gibi özleriz. Her attığın taş yerini tutmaz.

Çevrimdışı ozeratalay

Adam zaten ben gideyim demiyor , ben kalsam ve cl de sonuncu olsak elimize ne geçecek demeye getiriyor . Gemimizin şu alan yerlerini güzelce onarip denize öyle acilalim diyor .
Aynen öyle.Adam şuan taraftar gibi düşünüyo.Takımı sahiplenmiş dahada iyi bir takım olmamız gerektiğini söylüyo zaten.Ama burda sanki kulübe saygısızlık yapmış gibi birşeyler söyleniyo.Söylediklerinin çevirisindede sıkıntı olduğunu aslında ne anlatmaya çalıştığını burda birisi açıklamıştı.Oraya baksak ne demek istediğini daha iyi anlarız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

saçmalamıyor kimse kardeşim siz daha eleştirinin ne olduğunu bilmediğiniz için bu size normal geliyor
bakın kaç yıldır onun yaptığını yapıyorsunuz burda. Gomezin eleştirmek ve bazı şeylerin düzeltilmesi gerektiğini söylemek
hakkı elbette marka değerinide düşünecek ama eleştiriyi yapacağı yer yönetim ve hocasıdır kalkar bunu hocasıyla başkanla
konuşur meramını anlatır. burda yerden göğe haklıdır. bu eleştiridir çünkü ama bunu kalkar alakasız bir yerde alakasız kişilere
yaparsan bunun adı eleştiri değildir. Kılıf uydurmadır bak ben gideceğim ama nedeni nisan ayında takımın şampiyon olamayacağına
inanmadığımdan sözleşmemi uzatmadım diye değil hem önümüzde avrupa şampiyonasıda var daha iyi bir takım çıkar ona giderim diye
de değil aslında benim gidişim kulüp şampiyonlar ligi için takım kurmadığı için demek istiyor yersen yani tribüne oynuyor.
kendi olası gidişine hoca ve yönetimi taraftarın önüne atarak kılıf hazırlıyor ve gitmemek içinde olası pazarlıkta elini
kuvvetlendiriyor şimdi olası bir pazarlıkta imza atmak için istediği rakamı vermeseler güle güle deseler yönetim
şampiyonlar ligini düşünmüyor olacak yani masada elini kuvvetlendiriyor. Çünkü yönetim kendi elinde olmayan Gomezin sorululuğundan dolayı oluşacaksa bir bonservis ödemek istemez senin hatan sen çöz der. şimdi bunu bile dese taraftara bunu inandıramaz çünkü gomez
yönetimi ve hocasını çoktan yem etti bile.
Tribüne oynadığını nerden biliyorsun?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı federo

Keşke Gomezin mantelitesinde olsa herkes. Bizim avrupada ne başarımız var geçmişte?? Adam da 113 yıllık tarihine böyle bir kulüp avrupa başarısı eklemek istiyor mu yoksa anamızın liginde takılmaya devam mı edeceğiz diyor. Beşiktaş ile avrupada başarılı olmak ne güzel olur diyor. Hedefler kafalar icraatlar bu yönde olacak ise kariyerimin son dönemlerinde seve seve aynı paralara oynarım diyor. Adam çıtayı da kaliteyi de yükseltiyor daha napsın?

Çevrimdışı murat baltacı

METİN ALBAYRAK: "Hiçbir futbolcu kalkıp da Başkan'a, yönetime veya hocaya şu kadar ve şöyle transfer istiyorum diyemez."

Bu doğruysa Gomez gidici.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim kasıtlımı yapıyosun adamın ropörtajından cımbızla lafı çekip buraya yazmışsın yazının devamında gomezin bunları hangi niyetle söylediği önemli başkanlada görüşmüşler demekki olumlu anlamda söylemiş dedi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Asla katılmıyorum. Ne Almeida'sı? bu kitle en fazla Mustafa Pektemeği hak ediyor.

7 sene sonra ilk kez şampiyon olduk güzel bir kadro kurduk falan taraftar anında "NE OLDUM BEN!" havasına girdi. seneye de şampiyon olursak Şampiyonlar liginde de gruptan çıkarsak bizim taraftarı düşünemiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Gomez için değil, Beşiktaş için kaliteyi yükseltecekler. Bu kadar basit bir şeyin nesini anlamıyorsunuz? AL şampiyonluğu hedefi koyan ben değilim, bu kulübün Başkanı.
tabiki kaliteyi yükseltmek zorundalar tartışılan bu değilki gerekiyorsa kaliteyi
yükseltmek için gomezide gönderirler. Ama buna karar verecek olan gomez değil
bunuyönetim ister bizde isteyebiliriz bunun için tartışır yönetime sesimizi duyurmakta hakkımız
ama bunu bir oyuncu yapamaz öyle bir hakkı olamaz daha doğrusu basın önünde bunu tartışma hakkı olamaz.
bunu bir kere yaptı dedik doğru diyor içini döktü daha yumuşak baktık öylede bakmak hoşgörülü
davranmak gerekiyordu ama devamlı söylerse artık bunda art niyet aranır. tamam büyük oyuncu ama Beşiktaştanda
büyük değil bulunmaz hint kumaşıda değil bir kere söyledi öğrendik düşüncesini ama ötesi bize zarar verir.
biliyormuki kimlerle konuşuluyor kimler alınacak hiç sanmıyorum peki neye göre konuşuyor.
biz kendi ölçülerimize göre standartı yükselttik diyelim gittik gittik kaleye ospinayı aldık
glikle anlaştık iyi bek oyuncularıda aldık kapasitemize göre peki bunun gomez için tatmin edici olup olmadığını nasıl anlayacağız
yarın ospinayla bu iş olmazda diyebilir neueri almanız lazım ben tatmin olmadım deyip son anda giderse ne olacak
ölçü ne bu kaliteyi yükseltmekte bir kıstasmı kimi alırsak alalım çıtayı yükseltmek için daha iyisini alma mecburiyeti olur
yoksa bayern barça real her sene transfer yapmaz yani söylediklerinde haklıda olsa çok global bir şey
her zaman kendine açık kapı bırakıyor öyle bir noktaya gelirki sen kimi almış olursan ol kalkar sıra üstü bir
takım gomeze transfer teklif ederse son anda benim isteklerime uymadınız ben gidiyorum deyip seni yüzüstü bırakır
o nedenle oyuncu öyle bir şart koşamaz seninle bir sözleşme akti var inanıyorsa kalır inanmıyorsa gider.
zorla tutamayacağımız gibi oda bizi bir şeylere zorlayamaz herkes başının çaresine bakar.

Çevrimdışı b.damatoglu

Yahu bu takımın antrenörü Sporting Lizbon maçında kalede kaleci yok ki demedi mi? Bu heryerde konuşulmadı mı? Şimdi bu Gomez'e olan kin öfke nedir anlamıyorum, balık hafızalı mıyız? Şenol Güneş 1 numaralı kalecisine kalede kaleci yok ki diyince herşey normal, daha üst düzey bir takım kurulması için görüş bildiren Gomez götü kalkık.
Şenol Güneş röportajda söylemedi. Biz de söylüyoruz burda her gördüğün mikrofona söylemek başka.

Sosa, Oğuzhan, Atiba az mı katkı verdi bu sene. Onlar da açıklama yapsın o zaman...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Tribüne oynadığını nerden biliyorsun?
sizin tepkinizden :D

Çevrimdışı b.damatoglu

aynı yönetim ersanı ne zaman sattı? aynı yönetim atiba'nın yerine alternatif almayalı kaç transfer dönemi geçti? aynı yönetim  kaç senedir bize solbek alamadı. yönetim bir daha bu hataları yapmasın diye söylüyor. çok da iyi ediyor. ismail yedek olarak kalsın diyenler var gomezin vizyonu taraftarın dörtte birinde yok
Keyfinden mi yaptı  yönetim peki? Yok işte. Herkes salak bi Gomez akıllı. Bir biz akıllıyız

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sizin tepkinizden :D
Siz bu takım için herşeyin iyisini bilirsiniz diye yazılı bir kural filan mı var bizim bilmediğimiz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

tabiki kaliteyi yükseltmek zorundalar tartışılan bu değilki gerekiyorsa kaliteyi
yükseltmek için gomezide gönderirler. Ama buna karar verecek olan gomez değil
bunuyönetim ister bizde isteyebiliriz bunun için tartışır yönetime sesimizi duyurmakta hakkımız
ama bunu bir oyuncu yapamaz öyle bir hakkı olamaz daha doğrusu basın önünde bunu tartışma hakkı olamaz.
bunu bir kere yaptı dedik doğru diyor içini döktü daha yumuşak baktık öylede bakmak hoşgörülü
davranmak gerekiyordu ama devamlı söylerse artık bunda art niyet aranır. tamam büyük oyuncu ama Beşiktaştanda
büyük değil bulunmaz hint kumaşıda değil bir kere söyledi öğrendik düşüncesini ama ötesi bize zarar verir.
biliyormuki kimlerle konuşuluyor kimler alınacak hiç sanmıyorum peki neye göre konuşuyor.
biz kendi ölçülerimize göre standartı yükselttik diyelim gittik gittik kaleye ospinayı aldık
glikle anlaştık iyi bek oyuncularıda aldık kapasitemize göre peki bunun gomez için tatmin edici olup olmadığını nasıl anlayacağız
yarın ospinayla bu iş olmazda diyebilir neueri almanız lazım ben tatmin olmadım deyip son anda giderse ne olacak
ölçü ne bu kaliteyi yükseltmekte bir kıstasmı kimi alırsak alalım çıtayı yükseltmek için daha iyisini alma mecburiyeti olur
yoksa bayern barça real her sene transfer yapmaz yani söylediklerinde haklıda olsa çok global bir şey
her zaman kendine açık kapı bırakıyor öyle bir noktaya gelirki sen kimi almış olursan ol kalkar sıra üstü bir
takım gomeze transfer teklif ederse son anda benim isteklerime uymadınız ben gidiyorum deyip seni yüzüstü bırakır
o nedenle oyuncu öyle bir şart koşamaz seninle bir sözleşme akti var inanıyorsa kalır inanmıyorsa gider.
zorla tutamayacağımız gibi oda bizi bir şeylere zorlayamaz herkes başının çaresine bakar.

Kağıt üzerinde isimlere bakmam. Pratikte oyuncu kalitesini yükseltecek işler yapıldı diyelim. Ve Gomez yine de kalmadı. Güle Güle... Burada Beşiktaş kaybetmez, yine kazanan biz oluruz. Mantalite farkı bu. Her profesyonel oyuncunun Gomez gibi düşünmesi lazım. Tabii bunu bu kadar dile getirmesi bana göre de doğru değil. Fakat talebi gayet profesyonelce. O yüzden kalite Gomez için değil, Beşiktaş için yükselmek zorunda.

Etiketler: