Adam kacirmaktan Ziyade TEMASSIZ oynuyor bu buyuk sıkıntı 
Yani rakibe yapışmıyor Ersan gibi ve rakibin dönmesine izin veriyor , Sirf rakibi dondurmesinden dolayi yediğimiz 3 Gol var
Ama sezgileri , Hava topu , Kademesi ve zekasi ile Hiz problemini ve dondurme sikintisini tolere ediyor 
Rodolfonun en cok kayarak mudahelelerini begeniyorum ama kayarak mudaheleyi cok kullanan defans oyuncularina cok sicak bakmamak lazim.
Defans konusu gelmisken dusuncelerimizi 50 sefer daha yazalim burada bulunsun.
Defansin ortasinda
Rodolfo
Marcelo
Alexis
Pedro
Milosevic
Tosic var
Rodolfo soru isareti, marcelo rodolfo tipinde bir oyuncu bence kotu oyuncu da degil kalabilir, alexis benim begendigim bir oyuncu bonservisi de alinmis ben kalmasini isterim.
Tosic zaten hem solbek hem de stoper yedekleyebildigi icin iyi bir tercih
Pedro bu kurgu ile olmaz, milosevic ise sonradan karsimiza bir gordon schildenfeld vakasi olacak, cok iyi takimlarda olup, milli formayi giyecek herhalde. Milosevic konusunda kararsizim.
Buraya iyi bir sol ayakli stoper bulmamiz lazim bu stoper hizli, hamleli, lider karakterde, vurdugunu yikan, isirdigini parcalayan, kramponu adamin ensesinden sokup agzindan cikaran tarzda olmali, alexis disindaki butun oyuncular daha yumusak oyuncu bizdeki.
Boyko ile takas edebilsek su raketciyi harika olacak ama o da burada tutar mi bilemiyorum, o da sscb kokenli bir oyuncu.
Rodolfo, marcelo, alexis, yeni stoper, turk stoper, 1.5stobek(tosic) o rotasyon icin yeterli. Forumda butun stoperleri gonderdigimiz ve sadece glik ile sikerteli aldigimiz versiyonlar yaziliyor. 4 stoperle koca sezon bitmez, rodolfo ile kuyuya inilmez, adam sakatliktan yeni cikacak lig baslayinca.
Takimla 6 aydir beraber olan marcelo ve alexis suan en degerli stoperlerimizdir.
Alexise tepki var ama alexis verilen para kadar bir oyuncu ve kotu oyuncu degildir canli canli seyretmisimdir, serttir, hamlelidir, alan kontrolu iyidir, ofsayti bozmaz, sag ayak sol ayak kisa paslari cok iyidir, fazla kart gorur, bizim kalibremizde bir oyuncudur. Alexisi gonderirsek daha iyisini alip yedek kulubesine koyamayiz, simdiden soyleyeyim dedim.
Turk stoper icin tartisilmayacak isim bence yalcin ayhandir. Mustafa pektemek ve pedro arti bir miktar mangir verirdim ben olsam ama basaksehir satar mi bilinmez. Pedro orada epruyanu ile iyi ikili olur.