2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349965 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Yazdığının şaka olduğunu varsayıyorum @tuncaboylu
Amuda kalkip seyredince sol kanat super, ben oyle izledigim icin biliyorum @panic13 mesela amuda kalkip izleyince beck acayip oluyor ofsayt bozuyor arkasina adam kaciriyor devamli of ki ne of.

Çevrimiçi COB

daha yaşın genç bu yorumdan sonra başına her şey gelebilir, kaç kurtar kendini  :D

:D

Serdar Kurtulus'un yerine dusunmustum :P

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu sorunun yanıtı belli, takip etmedin sanırım. sürekli mandandayı kullanıyorlar 2.kaleci olarak  :bandit:
Ben Costili kullanirdim :bandit:

Ama daha once defalarca Milli takimin kalesini korudugu ve tecrübeli oldugu icin Mandandayi tercih edebilirler ona bisey diyemem :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Ne Gökhan mis be kardeşim gelecekse gelsin gelmeyecekse kendi bilir , bizim ilk önceliğimiz sağ bek değil ki zaten bizim en elzem yerimiz sol bek sonra stoper ve kale 2. Öncelik için yarısır .

Çevrimdışı mylife1903

:biggrinking:

Rakiiplerimizin sol tarafimizi otoban YAPMADIGI mac hatırlamiyorum :bandit:

Yedigimiz Gollerin buyuk cogunlugu sol kanadimizdan oldu , Butun rakipler solumuzdan atak gelistirdi BUG buldular resmen..

Hatırlayın ilk yari bittiğinde bir degerlendirme yapmıştık ve sag kanadimizdan SADECE 1 ( BIR) Gol yediğimizi ortaya cikarmistik , Solumuzdan ise 9 Gol falan yemistik..

Bu bile Ismaili elestirmek icin yeterli bir sebep :busted_cop:
Ilk yari maclarina goz gezdirmeye basladim ben rodolfo cok gozume batmaya basladi mesela. Sakatlandi unutuldu ama cok fena adam kacirma potansiyeli olan bir oyuncu bence.

Sağ kanattan heralde bir tek Kasımpaşa maçında gol yemiştik.Beck'e denmeyen şey kalmamıştı.
O Golde Cok buyuk Hatasi vardi ( Zamanlama Hatasi )

Rakibinin hizli bir adam oldugunu bildigi halde uzerine dogru kostu rakip topu saga cekince de otomatikmen bakkala gitti , Orada geride kalip karşılamayı tercih etmeliydi :tabe:

Ama ben cok kizamadim Sonucta 1 kez bireysel hata yapti bu adam demistim..

Amuda kalkip seyredince sol kanat super, ben oyle izledigim icin biliyorum @panic13 mesela amuda kalkip izleyince beck acayip oluyor ofsayt bozuyor arkasina adam kaciriyor devamli of ki ne of.
:kop: :kop:

Ilk yari maclarina goz gezdirmeye basladim ben rodolfo cok gozume batmaya basladi mesela. Sakatlandi unutuldu ama cok fena adam kacirma potansiyeli olan bir oyuncu bence.
Adam kacirmaktan Ziyade TEMASSIZ oynuyor bu buyuk sıkıntı :busted_cop:

Yani rakibe yapışmıyor Ersan gibi ve rakibin dönmesine izin veriyor , Sirf rakibi dondurmesinden dolayi yediğimiz 3 Gol var

Ama sezgileri , Hava topu , Kademesi ve zekasi ile Hiz problemini ve dondurme sikintisini tolere ediyor :bandit:

Çevrimdışı panic13

aynaya bakıp da izlemiş olabilirler @mylife1903

:biggrinking:

Rakiiplerimizin sol tarafimizi otoban YAPMADIGI mac hatırlamiyorum :bandit:

Yedigimiz Gollerin buyuk cogunlugu sol kanadimizdan oldu , Butun rakipler solumuzdan atak gelistirdi BUG buldular resmen..

Hatırlayın ilk yari bittiğinde bir degerlendirme yapmıştık ve sag kanadimizdan SADECE 1 ( BIR) Gol yediğimizi ortaya cikarmistik , Solumuzdan ise 9 Gol falan yemistik..

Bu bile Ismaili elestirmek icin yeterli bir sebep :busted_cop:

Beck sezon boyunca 3-4 pozisyon hatası yaptı adamı beğendiremedik. İsmail tarafından sadece 15 dakika 3 atak yiyorduk ama olsunmuş. Vallaha ben artık diyecek kelime bulamıyorum.

İmzalasınlar abi 4+1 yıllık kontrat, versinler yıllık EUR 2 milyon. Öyle başa böyle tarak.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Adam kacirmaktan Ziyade TEMASSIZ oynuyor bu buyuk sıkıntı :busted_cop:

Yani rakibe yapışmıyor Ersan gibi ve rakibin dönmesine izin veriyor , Sirf rakibi dondurmesinden dolayi yediğimiz 3 Gol var

Ama sezgileri , Hava topu , Kademesi ve zekasi ile Hiz problemini ve dondurme sikintisini tolere ediyor :bandit:

+1
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

aynaya bakıp da izlemiş olabilirler @mylife1903

Beck sezon boyunca 3-4 pozisyon hatası yaptı adamı beğendiremedik. İsmail tarafından sadece 15 dakika 3 atak yiyorduk ama olsunmuş. Vallaha ben artık diyecek kelime bulamıyorum.

İmzalasınlar abi 4+1 yıllık kontrat, versinler yıllık EUR 2 milyon. Öyle başa böyle tarak.
Abi en basitinden Ingiltere macindan ornek verelim

Ismail oyuna girene kadar Ingilizlere tas caltlasin 3 pozisyon verdik sol kanadimizdan ki Caner kotu olmasına ragmen ama ismail girdikyen sonra Ingilizler yaldir yaldir gelmeye basladi solumuzdan 10 dakika icinde 5-6 Net pozisyon verdik solumuzdan , Bu kadar pozisyonu biz mac boyu vermedik Ingilizlere :busted_cop:

Ben Ismailin girdiğini unutmusum hatta kendi kendime ulan bu adamlar niye yaldir yaldir geliyor soldan dedim bi baktim Ismail girmiş dedim Normal :biggrinking: @panic13

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sol kanatta sarışın bir arkadaş gözüme çartptı :)
Pozisyon almasını kademeye girmesini bilen oyun disiplini yüksek tüm 90 dakika maça konsantre temel futbol bilgileri yerinde alt yapısı düzgün bir arkadaş. Hücum olarak evet yetersiz ama asli görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çabalıyor.
Sağ tarafa baktım kimseyi göremedim .Boştu .Dikkatimi çeken bir arkadaş o taraflarda sahada dolanıyor(Sanırım kontratının son senesi . Kendisini aşan işler yapmaya çalışınca iyice rezil etti takımın oyununu) bilinçsizce işler yapıyordu ve rakipler sürekli o taraftan atak yapıyor.
Amuda kalkarak maç izleyince artık sol bek transferine gerek de kalmıyor. Sarışın sol bekimiz işini görüyor.

Çevrimdışı Eray

Rhodolfo'yu açıkçası ben de pek beğenmiyorum ancak sakatlandıktan sonra yerine gelen isimler mumla arattırdı kendisini. Fakat yine de 11 için yetersiz.

Çevrimdışı worns

Scarione, Sosa'yı yedeklemek için doğru isim. Konuşulmuyor ama o bölgeye de bir takviye gelse iyi olur kadro derinliği adına.

Ayrıca Scarione'nin farklı özellikleri de var. Gomez'e daha yakın oynayabilir. Gol bölgelerine çok iyi sızabiliyor. Ligdeki maçlarda dönem dönem tercih edilebilir.

Sosa'nın yedeği olarak Tolgay düşünülüyor ama Tolgay'ın esas rekabete gireceği oyuncu Oğuzhan. 2 kişilik mevki için 3 oyuncumuz var ve bu ŞL'de de oynayacağımız düşünülürse yetersiz.

Ismaili savunanlara gelince :

Cidden maclari izlediklerine inanmıyorum :busted_cop:

Akhisar macinda herkes Alexise kızıyor ama onu boşken PIMI CEKILMIS EL BOMBASI gibi topu TOLGA ile ALEXISin tam ortasina atmasini kimse konuşmuyor :alala:

[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 13:33:10 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Sabah gökhan gönül bitmişti aziz konuşunca hava değişmiş  :evillol:
2.75+maç başı 800 istemek nedir ya  :kop:

Çevrimdışı onder23

Ismaili savunanlara gelince :

Cidden maclari izlediklerine inanmıyorum :busted_cop:

Akhisar macinda herkes Alexise kızıyor ama onu boşken PIMI CEKILMIS EL BOMBASI gibi topu TOLGA ile ALEXISin tam ortasina atmasini kimse konuşmuyor :alala:

Gs maçında herkes GUNAYin ISKASINI konusuyor ama biz atak yaparken Topu Gunaya havadan 60 metre geri pas atan Ismaili konuşmuyor :busted_cop:

gs maçında ismail geri pas yapmadı gayipten pozisyon uydurmayalım  :evillol: :evillol:
bu ismaili istemediğimiz gerçeğini değiştirmez tabi  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Berat

GG tekrardan fenerle anlaşmış.

Çevrimdışı yigitcan1903

GG tekrardan fenerle anlaşmış.
:evillol: Caner de öyle olacak

Çevrimdışı EagleForce

Ismail'le sozlesme yapilmistir ama aciklanmiyordur buyuk ihtimalle. Tepkileri azaltmak icin baska transferle birlikte aciklanir. Yoksa simdi bosta olur ve teklifler yagardi super sol beke.

gs maçında ismail geri pas yapmadı gayipten pozisyon uydurmayalım  :evillol: :evillol:
bu ismaili istemediğimiz gerçeğini değiştirmez tabi  :tabe: :tabe:
Edit : Duzenleme yapayim simdi hatirladim topu Selcuk inan Uzaklastirmak icin rast gele vurmus Snaijdere asist olmuş

Ozur :iblush:

Çevrimdışı Tolga

Scarione'ye gerek yok bence.

Bize lazım olan orta saha tipi Atiba'nın benzeri. Atiba'ya birşey olduğu zaman yerine oynayacak olan oyuncu Necip oluyor ve o da yetersiz.

Sosa dışında zaten Oğuzhan da forvet arkası oynayabiliyor. Çok sıkışırsak Tolgay'ı bile orada oynatabiliriz o yüzden Scarione bence gereksiz bir transfer olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Edit : Duzenleme yapayim simdi hatirladim topu Selcuk inan Uzaklastirmak icin rast gele vurmus Snaijdere asist olmuş

Ozur :iblush:

özüre gerek yok güzel kardeşim o pozisyonun başlangıcı olan 8 pozisyon öncesinde ismaylll topu kaptırıyor o top dönüp dolaşıp gol oluyor.

özet+sonuç = ismail gitsin  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bize lazım olan orta saha tipi Atiba'nın benzeri. Atiba'ya birşey olduğu zaman yerine oynayacak olan oyuncu Necip oluyor ve o da yetersiz.

Sosa dışında zaten Oğuzhan da forvet arkası oynayabiliyor. Çok sıkışırsak Tolgay'ı bile orada oynatabiliriz o yüzden Scarione bence gereksiz bir transfer olur.

şöyle düşün;  ŞL maçımız var ve öncesinde anadolu takımlarından biri ile oynuyoruz sosa+ozzie oynatma ŞL maçına sakla ve scarione+ tolgay sür sahaya. bu bağlamda işe yarar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Bence iyi transfer olur

Önümüzdeki sezon cok daha zor olacak 3 kulvarda yarisacagiz ve epey yıpranacağız

Zaman zaman Ozi ve Sosayi dinlendirmemiz gerekecek ozellikle Kupa maçlarında Scarione gibi akilli ve yetenekli oyuncuya ihtiyacımız olacak

Kupa maçlarında hem Sosa hemde oziyi dinlendirip Tolgay - Scarione yapabiliriz iyi de olur :bandit:

Etiketler: