2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350383 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Daraldım, hem beşiktaşsızlıktan hemde 2 gündür her baktığımda ismaili görmekten. Sezon bitti ismail yok kafa rahat diyorduk, 2 günde ambele olduk. Tamam arkadaşlar ismail müthiş bir oyuncu ben ikna oldum, eminim geçen sene beğenmeyenler de hata yapıyorlar, beğenmeye ikna olmuşlardır artık lütfen

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Amma gömdünüz İsmail i. Bu nasıl nefret nasıl bir kin Beşiktaş formasını giyen biri için. Ayıptır yahu.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ismail?
Ne nefreti ne kini kardesim, adamin sozlesmesi bitmis konusulan rakamlar 3.5milyon 5 milyon yeni turkiye lirasi. Besiktas sokakta mi buluyor parayi. Ismail bugun imzalasin 250bin euroya 1+1 sozlesme herkes destek olur. Atiba gibi performans gostersin ilk ben yazarim maasina zam bu cocugun, diye
Gorunen koy kilavuz istemez, besiktasin paralarini yeterince sokaga attik, nerede o yetmez ydciler simdi, cildirt bizi, oksa bizi cocuklari nerede.

Konusu geldi olayin
Bu yonetimin oyle super basarili transferleri falan yoktur, ibrahim altinsay zamani alindi bu cocuklar ustune bir gomez geldi kalanlar hep tartisma. Sosa, atiba gibi oyuncular icin bilici gordugum yerde ayakkabilarini temizleyecegim sonra ensesinde odun kiracagim pektemek ve eneramo icin.

Demba sonrasi gidip ndoye pesinde kosan sonra bir sekil gomez bombasi patlatan yonetim icin ben sevgi ve sayginin yaninda korku da hissediyorum.

Çevrimdışı Bishamon

Tamam İsmaili istemiyoum bende ama daraldım artık bu konuda görmekten ben de.

İsmail ile tartışmaları kendi başlığna taşısak olur mu?

Çevrimdışı Eray

Gomez gerçekten söylemiş mi o sözleri? Eğer gerçekten söylediyse ben anlamadım bu Gomez'i. Bi öyle bi böyle konuşuyor.

Çevrimiçi Necmi

Eline sağlık :claps: :claps: @atalay
Gunlerdir anlatıyoruz anlamıyorlar belki goruntuleri görünce inanirlar herşey ortada hala savunan da cikacaktir bundan da eminim

Bir adam her pozosyinda mi Pozisyon hatasi ve zamanlama hatasi yapar ? Ismailse yapar bu kadar basit
esas siz anlamıyorsunuz mesela ismailin yerine koyduğunuz yere göğe sığdıramadığınız canerin
çok iyi olduğu bir sene önceki performansına bakın birde fenerin yediği gollerdeki sorumluluğunu araştırın
bakalım dahamı az çıkacak mesela hücumcu bek dediğiniz alınsın diye bir aydır yaygara yaptığınız GG
nin bu sene bir gol bir asistle oynadığını ve gol olmamış bir asistlik ortasının bile olmadığını aslında kaç yıldır bu kadar vasat bir performansı olduğunu
fener taraftarı tarafından orta yapmayı bilmeyen biri olarak tanımlandığını neden söylemiyorsunuz
şu anda benim gözümde beckin yarısı kadar bile değeri yok GG nin. ama işte komşunun tavuğu
daha iyi bıg bıglar her zaman.

Çevrimdışı Oktay

bitane video vardı hani ismail rakibin peşinden koşmuyo rakip sonra pozisyona giriyo.. kolayında olan varsa onu bi yüklermi

Çevrimdışı Bishamon

bitane video vardı hani ismail rakibin peşinden koşmuyo rakip sonra pozisyona giriyo.. kolayında olan varsa onu bi yüklermi

https://twitter.com/muharrem_acar/status/737607544336572417?s=08

Çevrimdışı Eray

Arkadaşlar İsmail konusu forumun önüne geçmeye başlamadı mı sizce de? Transfer başlığından daha çok İsmail başlığına döndü konu. İsmail'den ben de hazzetmiyorum ve görmeye dayanamıyorum ama hakkında sayfalarca isyan edilecek bir oyuncu değil. Artık başlıkta transferleri konuşmaya devam edelim, İsmail'i değil. :ebebe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çağrı torunoğullarının uzun süredir ziyech transferiyle uğraşıyor demişti birkaç ay önce kümede düştüler alsak güzel olur gibi son durumda Hakk'nda bilgisi olan var mı

Çevrimdışı Oktay

https://twitter.com/muharrem_acar/status/737607544336572417?s=08
bak burda ismailin nekadar ince futbol zekası olduğunu görüyoruz,hem rakip nasılsa kazma ondan bi çacık olmaz diyip koşmamış hemde  rakibini kaçırdıktan sonra peşinden koşmayarak  rakibini kaçırmış olduğunun kendisine verdiği sıkıntıdan dengesiz bir hamleyle takımı olası penaltıdan kurtarmış :D  :D

Çevrimdışı mylife1903

https://mobile.twitter.com/muharrem_acar/status/737981935927078912/video/1
Birincisi cok tutunca devam filmini cekmisler, ismail bizi goremiyor, diye ekliyim

Çevrimiçi Necmi

Ismail?
Ne nefreti ne kini kardesim, adamin sozlesmesi bitmis konusulan rakamlar 3.5milyon 5 milyon yeni turkiye lirasi. Besiktas sokakta mi buluyor parayi. Ismail bugun imzalasin 250bin euroya 1+1 sozlesme herkes destek olur. Atiba gibi performans gostersin ilk ben yazarim maasina zam bu cocugun, diye
Gorunen koy kilavuz istemez, besiktasin paralarini yeterince sokaga attik, nerede o yetmez ydciler simdi, cildirt bizi, oksa bizi cocuklari nerede.

Konusu geldi olayin
Bu yonetimin oyle super basarili transferleri falan yoktur, ibrahim altinsay zamani alindi bu cocuklar ustune bir gomez geldi kalanlar hep tartisma. Sosa, atiba gibi oyuncular icin bilici gordugum yerde ayakkabilarini temizleyecegim sonra ensesinde odun kiracagim pektemek ve eneramo icin.

Demba sonrasi gidip ndoye pesinde kosan sonra bir sekil gomez bombasi patlatan yonetim icin ben sevgi ve sayginin yaninda korku da hissediyorum.

hadi canım sende bu altınsay Beşiktaş taraftarının şişirdiği bir balondan başka bir şey değil tıpkı önder özen gibi
adamın sürkli adı ön planda ama asla hiç bir sorumluluk altına giremeyen elini taşın altına koyamayan en ufak bir zorlukta
tabanları yağlayan birimi bu kulübün kahramanı hem zaten eldeki değilde dışardaki değerli oluyor. ne yapmış bu güne kadar
Beşiktaş için sadece Beşiktaş taraftarının oda muhalif olanların şişirdiği bir balon
Biliç getirmişmiş biliçi kim getirdi senmi seçtin biliçi kongrede oylarınla Beşiktaş başkanlık sistemiyle
yönetiliyor başkan olur demediği kuş uçmaz kulüpte. Yönetimden önceki sekiz yıllık kabus döneminde Altınsay nerdeydi
sürekli haketmeyenlere kahramanlık yükleyin ne yaptı altınsay bir ay kaldı şampiyon kadroyumu kurdu.
Vay be ne adammış peki bunca zaman nerdeydi madem bu kadar yetenekli neden başkan olmuyor.
Geçin bunları artık

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar İsmail konusu forumun önüne geçmeye başlamadı mı sizce de? Transfer başlığından daha çok İsmail başlığına döndü konu. İsmail'den ben de hazzetmiyorum ve görmeye dayanamıyorum ama hakkında sayfalarca isyan edilecek bir oyuncu değil. Artık başlıkta transferleri konuşmaya devam edelim, İsmail'i değil. :ebebe:
artık dilimizde tüy bitti söyleye söyleye en sonunda bulaşıcı galiba banada sirayet etti :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

başlık 3 kişinin kişisel egosunu tatmin yeri oldu.

Çevrimdışı Bishamon

Artık evde Cenk gibi İsmail diye bağırmaya başladım neden yokken.Psikolojim bozuldu  :s20: :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman: "Transfere başlayacak durumda değiliz"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İzmir'de Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışını yaptı. Orman, beraberinde Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Kupası'nı da getirdi. Herkesin transferle ilgilendiğini belirten Orman, "Fakat biz bu çalışmalara başlayacak durumda değiliz" dedi.

Son şampiyon Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman, İzmir'e geldi. Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği'nin açılış törenine katılan Orman, Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Kupası'nı da beraberinde getirdi.
Şampiyonluk Kupası'nın gelmesiyle izdiham yaşanırken, Fikret Orman basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Ligin artık bittiğini ve herkesin transferle ilgilendiğini belirten Orman, "Fakat biz bu çalışmalara başlayacak durumda değiliz. Bu hafta balolar var. Önümüzdeki hafta Ramazan başlıyor. Onunla beraber biz de biraz hızlanırız" dedi.

Bu sene de erken transfer yapamayacağız anlaşıldı. Euro 2016 ve Copa America'dan sonra çöpler kalır bize bizde toplarız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben süreye takılmıyorum 15 20 temmuzda bile iyi transferler gelse tatmin eder beni..

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimiçi Samet Ç

Ben süreye takılmıyorum 15 20 temmuzda bile iyi transferler gelse tatmin eder beni..

15-20 Temmuz yine iyi tarih ben lig başlayınca bile oyuncu arayacağımızı düşünüyorum. Geçmiş transfer döneminden tecrübeler bunlar.  :D

Şimdiden uğraşsınlar Edin DZEKI yü getirelim Gomez in yerine sakatlığı yoksa eğer. Ha olmuyorsa Mario MANDZUKİC de 2.tercih olabilir.

Çevrimiçi Necmi

Beyler artık bu ismail konusu yeter 3 kişi bütün başlığı sabote ediyorsunuz bundan sonra izin verilmeyecek bütün herkesi kaçırdınız başlıktan
soğudu insanlar transfer konuşmak istiyor tek okudukları ismail artık buna dur deme zamanı geldi bundan sonra ismail ile ilgili paylaşımlar silinecek
bunda ısrar edenler no post alacak burası futbol başlığı değil hiç kimsenin aynı şeyleri sayfalar dolusu yazarak kimseyi bunaltmaya hakkı yok
Ben bile başlığa girmek istemiyorsam kimse istemiyordur.

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdiden uğraşsınlar Edin DZEKI yü getirelim Gomez in yerine sakatlığı yoksa eğer. Ha olmuyorsa Mario MANDZUKİC de 2.tercih olabilir.
Mandzukic'i alamayız. Hayal kurmayalım. Roma Dzeko için 11 milyon Euro opsiyon koydurdu biz 6-7 arası opsiyonla kiralayabiliriz City'den.

Çevrimdışı Tolga

Oyuncu satışı olmadan transferde hareketlilik beklemeyin.

Töre satılmazsa da düşük maliyetli ve bonservisi elinde olan oyuncular transfer etmek zorunda kalırız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Eray

@Necmi abi herkes son gelen İsmail'in yıllık 1.4 milyon alacağı haberiyle şoka girdi ondan dolayı sinirler gerildi diye düşünüyorum biraz. Ben de gerçekten eğer 1.4 milyon alırsa yeni sözleşmede deliye dönerim ama İsmail burda 900 bin'e oynasa kimse ağzını açıp bir şey demez. Henüz bu konuda da resmi bir açıklama gelmediğinden dolayı galeyana gelmemek gerek diye düşünüyorum. İsmail sonuçta bu, bulunmaz hint kumaşı değil bir şey değil alt tarafı İsmail. Ben kimsenin İsmail'e bayıldığını da düşünmüyorum. Burda insanlar boşa kendini yıpratıyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

15-20 Temmuz yine iyi tarih ben lig başlayınca bile oyuncu arayacağımızı düşünüyorum. Geçmiş transfer döneminden tecrübeler bunlar.  :D
30 temmuzda anlaşalım 3 transfer bile bizi uçurur ( ospina, n'kolou ve kolarov ) 2 tane de kadro derinliği için yapsak takım uçar

Etiketler: