2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350113 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayaller Kolarov, hayatlar Oğuzhanla aynı parayı alacak olan İsmail Köybaşı :(

Ulan böyle söyleyince daha da acıttı harbiden :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Enteresan.  İsmail i eleştiren biri olarak alexis i beğeniyorsunuz.

Tolga nasıl avrupa maçlarında iki yıldır elenmemize yol açıyorsa alexis de tam bir el bombası. Zaman zaman adamını kaçırsa da, yavaş kalsa da fena değildi. Ta ki akhisar maçına kadar. Marcelo ise motta v2.
Motta bir yıl kiralık oynayarak zamanın şartlarına göre kadroya girdi, zamanla yetersiz olduğu anlaşıldı. Marcelo bir nebze idare etse de  defoları zamanla daha net ortaya çıkacak.

Alexis in de ismail in de marcelo nun da kadroda olacağını biliyorum. Ama üçü de ilk 11 için yetersiz. Tosiç varken alexis ve marcelo dan biri lüks kaçar.
Salt futbolcu olarak bakmiyorum @fatih e. Maliyeti de onemli
Alexise bonservis verildi ve alindi, ismailin ise sozlesmesi bitti. Alexisi gondermek ayri bir maliyet, alexisinde kusurlari var zaten kusurlari olmasa daha pahali bir oyuncu olurdu ama ispanyada bir suru macini izledigim adama da kotu futbolcu demem. 10yil la ligada forma giyen okuz bile bizim ligimizde rahat rahat, yaya yaya oynar.
Alexisi gonderelim tamam, rodolfo sakatliktan yeni cikti, marceloyu aldik, pedro ve milosevic gitti, elde tosic var.
marcelo, tosic ve sakatliktan yeni cikmis rodolfo 3 tane adamla 50 mac oynanir mi?
Yeni transfer gelecek iki tane arti bir turk oyuncu bunlarin maliyetleri ve uyum sureleri olacak.
5.5 oyuncu lazim orta ikiliye. Bucuk olan belli tosic. Kalan 5 icin uc tane transfer yapilmasin diyorum, bir tane bas alti stoper alinsin raketci mesela shaktardan butun parayi bassinlar ona, yalcin ayhanda turk stoper olsun.
Marcelo, yeni yabanci, yeni turk, alexis, rodolfo ve tosic. Bu rotasyon gayet yeterli. Sag beke alternatif almaya gerek yok zaman kaybi, gg bile becki zor keser. Herhangi bir sol bek alinsin arkasina genc takimdan bir cocuk. Gerekirse tosic oynar, genc kardesimiz oynar.

Hayalim boyko arti bir miktar mangira raketci transferi ama olur mu olmaz mi allah bilir. Kaleyede opsiyonlu kiralik bir kaleci.

Bizim kadromuzda bos beles para alip, verim vermeyenler var bunlardan kurtulmadan ne borclar azalir ne de basari gelir.

Çevrimdışı Anıl

Hayaller Kolarov, hayatlar Oğuzhanla aynı parayı alacak olan İsmail Köybaşı :(
Bu arada yanlış anlaşılmasın Kolarov da gelse İsmail'in hakettiği maksimum 750 bin eurodur. Fazlasını veren de kulübe ihanet etmiş olur

Çevrimdışı mylife1903

İsmail Köybaşı'nın menajeri falanmısınız? Onunla ilgili her eleştiriye ok gibi fırlayıp cevap yazıyorsunuz da.
Meneceri olsa su pozisyonda ismailin bir kabahati yok, demez

Sevdim bu caps isini ilk defa denedim bak hosuma gitti bir daha yapistiracam, ayni oynatalim ugurxum gibi yakalamisim, top tam ayaktan cikarken

Çevrimdışı tangaz

Şartlar muhakkak zorlanıp, simone zaza ve dzeko kiralamak için uğraşmak lazım. Sorianoyu salzburgdan almak kolay değil ama fiziğine kadar gomezin aynısı, daha teknik, duran top ustası.

Soriano Gomezden 10 cm kısa nasıl aynısı oluyor :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eski inönü

Sevgilisiyim İsmail'in. :D

Eren Albayrak'ı alsak, "Vizyona bak, CL'de oynayacak takıma Rizespor'dan sol bek alıyorlar" yazacak 10 bin kişi bulurum twitter'da. Şimdi Başakşehir'e gidince, "Eren Albayrak gibi adam" oldu.

O zaman buyrun siz de İsmail'le ilgili teknik taktik bir iki kelam edin. belki bizim göremediğimiz iyi özellikleri vardır. Ya da İsmail'in youtubdan videosunu falan paylaşın. Gerçi dogum günü kutlamaları ve soyunma odası görüntülerinden başka videosu da yok ya.

Çevrimdışı mylife1903

Kambur durmustur abi, biraz topuklu krampon biraz dik durup aksam yatmadan sutunu icerse olur bu is

Çevrimdışı tuncaboylu

Önemli olan boyu değil abi.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman buyrun siz de İsmail'le ilgili teknik taktik bir iki kelam edin. belki bizim göremediğimiz iyi özellikleri vardır. Ya da İsmail'in youtubdan videosunu falan paylaşın. Gerçi dogum günü kutlamaları ve soyunma odası görüntülerinden başka videosu da yok ya.

Sevgili dostum, daha önce de söyledim: İsmail'in bu takım için yeterli olduğunu düşünmüyorum.

Kadroda yerine adam alınması gereken ilk isim İsmail. İsmail'in şu kadrodaki yeri yedek sol bek. Ama İsmail'in yerine Eren Albayrak gibi adamların alınması anlamsız. Eren dediğin adam İsmail'den sadece 2 yaş genç, hayatında Rizespor'dan büyük bir takımda oynamamış bir arkadaş. Yıllık ücretleri arasında da uçurum olmayacağından emin ol, Eren Başakşehir'e senelik en az 750-800 bin euro'ya imza atmıştır.

İsmail'in yerine alınabilecek tek yerli oyuncu Caner'di, o da gitti. Zaten 1.8 milyon euro'lar falan konuşuluyor onun maaşı için de, az değil.

Çevrimdışı Zafer55

*İsmail ile sözleşme uzatılmalı.
*Alacağı ücret,A.Beck in aldığıyla paralel olmalı.
*İyi bir solbek alınmalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sevgili dostum, daha önce de söyledim: İsmail'in bu takım için yeterli olduğunu düşünmüyorum.

Kadroda yerine adam alınması gereken ilk isim İsmail. İsmail'in şu kadrodaki yeri yedek sol bek. Ama İsmail'in yerine Eren Albayrak gibi adamların alınması anlamsız. Eren dediğin adam İsmail'den sadece 2 yaş genç, hayatında Rizespor'dan büyük bir takımda oynamamış bir arkadaş. Yıllık ücretleri arasında da uçurum olmayacağından emin ol, Eren Başakşehir'e senelik en az 750-800 bin euro'ya imza atmıştır.

İsmail'in yerine alınabilecek tek yerli oyuncu Caner'di, o da gitti. Zaten 1.8 milyon euro'lar falan konuşuluyor onun maaşı için de, az değil.

Ayrıca İsmail için diyorsunuz ya, bırakalım kim verecek bu paraları diye. Neden Eren için aynı soru sorulmuyor?

Bakın Fenerbahçe'de Caner gitti, yedek sol bekleri yok. Neden almadılar bonservisi elindeyken Eren gibi adamı?

Galatasaray Telles'i satıp kaynak yaratmaya çalışıyor, neden Carole'un yedeği olarak düşünmediler Eren gibi adamı?

Neden Başakşehir'e gitti bu adam?

Yani bazı konulara hep tek yönlü bakılıyor, en büyük sorun bu. Dışarıdaki hep eldekinden iyi vs.

Çevrimdışı onder23

*İsmail ile sözleşme uzatılmalı.
*Alacağı ücret,A.Beck in aldığıyla paralel olmalı.
*İyi bir solbek alınmalı.

ismaille sözleşme uzatılmamalı
çok iyi bir sol bek alınmalı ismaile verilecek para gerekirse bu adama verilmeli tosic ile sol beki idare etmeli 
gerekirse beck bile sol bek oynar :D

Çevrimdışı 38life

Sevgilisiyim İsmail'in. :D

Eren Albayrak'ı alsak, "Vizyona bak, CL'de oynayacak takıma Rizespor'dan sol bek alıyorlar" yazacak 10 bin kişi bulurum twitter'da. Şimdi Başakşehir'e gidince, "Eren Albayrak gibi adam" oldu.

Eren de İsmail de Beşiktaşta yedek olarak söz konusu olur. Ancak şöyle bir durum var Eren yedek olur Beşiktaşta ama İsmail yedek bile olamaz...

Çevrimdışı mylife1903

Bu ismail olayi en onemli gundem malzememiz oldu, cok yazik su gunlerde moderasyondayim, buluya anlatir gibi resimli anlatiyorum hadi ben futboldan anlamam isin yonetimsel kismini takmis durumdayim @atalay kardesimiz ismail destani yazmis, cocuk zaten kisa kisa yaziyor bizim gibi bos adam degil, vakit ayirmis, ayiklamis hepsini vakti yettigince buradan emegine saglik onun.

Daha onceden de yazmistim ilginc kadromuz var bir daha hatirlayabildigim kadariylan tekrar edeyim @Yunus Emre Dökmeci gibi az okuyan kardeslerimiz var :evillol:, @tangaz reis transfere sarmis durumda :icool:
Hollandali olup turk milli takimda oynayan var
Almanyali olup turk milli takiminda oynayan var
Dovmeli turk futbolcumuz var
Soyadi frei olup turk milli takiminda oynayan var
Zenci kanadali milli oyuncumuz var
Beyaz denilebilecek berazilyali var
Turkiye dogumlu ozbiliz soyadli afedersin ermeni milli takiminda oynayan oyuncumuz var
Rusya dogumlu beck soyinda bek oynayan alman milli olmus oyuncu var
Gomez soyadinda ispanyol kokenli alman milli oyuncu var
Dovmeli portekizli var
Ersan adinda avusturalyali olup turk milli oyuncumuz var
Turkce konusabilen sirp milli oyuncu var karisi artiz
Veli kavlak adinda turk milli takiminda oynayamayan Turk oyuncumuz var
Tolgay aslan gibi bir almanyalimiz var ne alman ne turk milli takiminda oynayabiliyor simdilik
Kel turk futbolcumuz var iki tane
Gobekliyi transfer edemedik fbye gitti
Garip dovmeli, sarisin ispanyol oyuncumuz var
Bir tane muhafazakar oyucumuz olmali herhalde o mustafa pektemek iste herhalde
Ha bu ismaile yer bulamadim

Çevrimdışı Ersoy

Bugün foruma bakamadım paylaşıldıysa kusuruma bakmayın:)

Şöyle bi haber gördüm. Ne kadar doğru acaba?

http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/06/01/besiktasin-ruya-11i-ortaya-cikti-496504/
Kadro iyi de doğru değildir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

9.hafta Eto'o'nun golünde İsmail vuruş pozisyonunda bir nevi servis yapıyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/9/mp-antalyaspor/samuel-etoo-16768

14.haftada Biseswar'ın golünde ön direği tutan İsmail, uzaklaşan topta savunma hattı çizgine ok gibi fırlaması gerekirken uyuyor ve ofsaytı bozuyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/14/kayserispor/diego-biseswar-16990

15.hafta derbideki golde; gelişi güzel gönderdiği top aleyhimize pozisyona dönüşüyor ve zincirleme hataların başlangıcı oluyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/15/galatasaray/wesley-sneijder-17075

16.haftadaki Rusescu'nun golünde uzaklaştırmaya çalıştırdığı topu havuza atıyor ve aksiyon bölgemizde pozisyona dönüşüyor. Burada saha yerleşiminde hatalar olduğu gibi ve Tolga'nın da bireysel hatası var.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/16/osmanlispor/raul-rusescu-17123

21.haftadaki Başakşehir maçında 2.goldeki duran topta adam adama savunduğu Mahmut Tekdemir'e çok rahat vuruş fırsatı tanıyor ve golü yiyoruz.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/21/istanbul-basaksehir/mahmut-tekdemir-17367

23.haftada kritik bir derbide maçın henüz başında oldukça gereksiz bir pozisyonda faul yapıyor. Ve duran top savunmasında çok fazla içeri gömülüyoruz, iyi bir organizasyon ile 1-0 geriye düşüyoruz.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/23/fenerbahce/volkan-sen-17474

23.haftadaki 2.gol zincirleme hatalar ile meydana geliyor. Alexis'in topu uzaklaştıramadığı sıralarda İsmail, Nani ile karşılama mesafesini doğru kurguluması gerekirken Volkan topu önüne alana kadar Nani ok gibi fırlıyor; Marcelo duraksıyor; Tolga açıyı doğru kapatamıyor; ve final pozisyonunda İsmail'in 4-5 metre gerisinden çıkan Nani İsmail'in 5-6 metre önünde de marke vaziyette rahatça topu ağlara gönderiyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/23/fenerbahce/nani-17480

25.haftadaki Rizespor maçında süzülerek gelen yüksek topta rahatça uzaklaştırması gerekirken boşa çıkıyor ve arkasındaki oyuncu kontrol ve gol vuruşu ile farkı 1'e indiriyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/25/caykur-rizespor/teddy-chevalier-17559

27.haftadaki Kasımpaşa maçındaki golde yine zincirleme hatalardaki başrol oyunculardan biri. Atiba - Marcelo'nun yine switch yaptığı bir pozisyonda Marcelo topu kaptırıyor, İsmail, karşılama mesafesini koruması gerekirken hamle yapıyor, sonrasında devam etmesi gereken pozisyona Marcelo gidiyor, Marcelo'nun kademesine girmesi gerekirken topa hareketleniyor, Atiba'da Marcelo'nun boşaltığı alanı dolduramayınca Scarione bomboş pozisyonda gol vuruşunu rahatça yapıyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/27/kasimpasa/oscar-scarione-17681

28.haftadaki Bursa maçının 2.golü ise Serdar, Marcelo ve İsmail'in hatalarından yenen bir gol... Kenardan gelen ortada Serdar alması gereken bir hava topunda Deniz'e rahat vuruş fırsatı tanıyor; Marcelo, içerideki oyuncuyu kontrol etmesi gerekirken aynı topa hareketleniyor, tüm bunlar yaşanırken İsmail, golün servisini yapan Jem'e doğru hareketlenip kademeye girmesi gerekirken olan bitenleri seyrediyor ve Stoch golü buluyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/28/bursaspor/miroslav-stoch-17731

29.haftadaki Sivasspor maçında taçtan gelen pozisyonda Olcay'ın kademesine giren İsmail hamle yapınca Burhan her iki oyuncuyu da ekarte ediyor ve Atiba'nın kontrolündeki Aatif rahat vuruş fırsatı bularak topu ağlara gönderiyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/29/sivasspor/aatif-chahechouhe-17764

30.haftadaki Akhisar maçının ilk golünde 45 dakika boyunca bırakın pozisyon vermeyi rakibi aksiyon bölgesine, ceza sahasına bir kez sokmadığımız maçta önce oldukça gereksiz bir faul yapıyor. O duran topta, karambolde tam iki kez topu uzaklaştıramıyor ve finalde Alexis ceza sahası içinde elleri açık bir şekilde absürt bir penaltı yaptırıyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/30/akhisar-genclikspor/hugo-rodallega-17815

Aynı maçta ikinci golde İsmail'in gelişi güzel uzaklaştıramadığı pozisyonda Ozzie kötü top kontrolü yaparken İsmail yine yanlış yerde pozisyon alıyor ve Alexis'in hatası ile Rodallega topu ağlara gönderiyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/30/akhisar-genclikspor/hugo-rodallega-17818

Bu sefer 3.goldeyiz. Pozisyon İsmail'in inanılmaz milimetrik geri pası ile başlarken önce Alexis vücudunu topla rakip arasına yeterince koyamıyor, ardından Tolga topu uzaklaştıramayınca geriye düşüyoruz.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/30/akhisar-genclikspor/hugo-rodallega-17819

Sporting ilk maçındaki golün servisini yapan oyuncuyu arkasına kaçırması, Lisbon'da Tolga'nın yediği golde koşusunu kesip Slimani'ye rahat vuruş şansı tanıması. (Golde hata Tolga'nın), Lokomotiv maçında yenen golde ofsaytı bozması, Eskişehir maçında yaptığı hatanın dönüşünden yenen gol...
Eline sağlık :claps: :claps: @atalay
Gunlerdir anlatıyoruz anlamıyorlar belki goruntuleri görünce inanirlar herşey ortada hala savunan da cikacaktir bundan da eminim

Bir adam her pozosyinda mi Pozisyon hatasi ve zamanlama hatasi yapar ? Ismailse yapar bu kadar basit
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kadirakca

Amma gömdünüz İsmail i. Bu nasıl nefret nasıl bir kin Beşiktaş formasını giyen biri için. Ayıptır yahu.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Kaleciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Çevrimdışı Ersoy

Bunlar doğru mu ?

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca İsmail için diyorsunuz ya, bırakalım kim verecek bu paraları diye. Neden Eren için aynı soru sorulmuyor?

Bakın Fenerbahçe'de Caner gitti, yedek sol bekleri yok. Neden almadılar bonservisi elindeyken Eren gibi adamı?

Galatasaray Telles'i satıp kaynak yaratmaya çalışıyor, neden Carole'un yedeği olarak düşünmediler Eren gibi adamı?

Neden Başakşehir'e gitti bu adam?

Yani bazı konulara hep tek yönlü bakılıyor, en büyük sorun bu. Dışarıdaki hep eldekinden iyi vs.
Erene 850 bin euro veren Başakşehir viscaya 2 milyon filan veriyordur :) tekdemir de kafadan 1,5 alıyordur
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Amma gömdünüz İsmail i. Bu nasıl nefret nasıl bir kin Beşiktaş formasını giyen biri için. Ayıptır yahu.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seni Mustafa Pektemek başlığına alalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ersoy

Mario Gomez: "Beşiktaş'taki geleceğim için 5-6 hafta içinde bir karar verilmeyecek. Sonunda ne olacağına turnuvadan sonra karar vereceğim."

Herhalde büyük takıma gitmek için şansını deneyecek turnuvada.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mario Gomez: "Beşiktaş'taki geleceğim için 5-6 hafta içinde bir karar verilmeyecek. Sonunda ne olacağına turnuvadan sonra karar vereceğim."

Herhalde büyük takıma gitmek için şansını deneyecek turnuvada.

Turnuvadan sonra gomez düzeyinde istediğimiz fiyata bir oyuncu bulmak zor olacak. Büyük takımdan talip çıkmazsa gomezi almam fiorentina ile baş başa bırakırım ne halin varsa gör derim. Her konuda destekleyen ben bile soğudum tavırlarından..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Tolga arkasında zorlama olmadan oynamıyorsa ben bunda art niyet ararım ayrıca. Üstelik bu takımın kaptanı. Demek ki 2 sezondur arkasında bir adam olmadığı için iyi oynamıyormuş. Dünyadaki büyük takımların yedek kalecilerinin adlarını söyler misin bana? O adamların as kalecilerinin rekabete ihtiyacı yok demek ki kendilerini göstermek için?

Real Madrid Yedek Kalecisi: Kiko Casilla
Barcelona Yedek Kalecisi: Claudio Bravo
Bayern Yedek Kalecisi: Tom Starke
Man Utd Yedek Kalecisi : Sergio Romero

Beşiktaşı köy takımı olarak gören ben değilim sensin bu zihniyetle, Tolga'lara İsmail'e  açık kapı bırakarak.  Dünya futbolu Tolga ve İsmail'den ibaret sanki. Bana Fatih Terim lobicisini örnek gösterip başka adam mı var deme. Semih Kaya'yı milli takıma alıp Ersan'la Atınç'ı almayan adamdan bahsediyoruz burada halen milli takım diyorsun.
bayernin o dediğin 3. kalecisi ikinci kalecisi Sven Ulreich birde neuerin arkasına kimi koyabilirsinki
barça Claudio Bravo bonservisi 15 M €
Kiko Casilla real alt yapısından yetişme bonservisi 6 M € boş bir kaleci değil
Sergio Romero arjantin milli takım kalecisi
mesela arsenalde cech in arkasında ospina var
chelsea nin ikinci kalecisi asmir değeri 12 m€ mış
hiç bir büyük takımın ikinci kalecisi vasat değil bir tek bayernde bu böyle
tabi birinci kalecileri mükemmel olunca arkadaki vasat gibi görünüyor
biz ersanı atınçı Beşiktaşa yakıştıramıyorduk şimdi değerlimi oldu. Atınç dediğin genç çocuk daha
böyle bir sorumluluk altına sokmak için çok erken
stoper işi şakaya gelmez hata gol demek almaması almasından daha hayırlı
şimdiden harcamanın manası yok ve diğer aldıkları içinde bir tek nuri şahin tartışılır bence
oda neden aldında denmez
kaldıki tartışmayalım terimi doğru diyorsun ama bu ligde tartışmaya tenezzül etmediğin adamın 5 şampiyonluğu birde uefa kupası var
ama tartışmayalım senin yanında futbol bilgisi neki adam uefa kupasını emreyi tokatlayarak aldı
şampiyonluklarınıda aslında gs nin derin futbol ilişkileri yaptı ama o ilişkiler diğer hocalarda pek işe yaramıyor.
yani haklı çıkmak içinde bunları deme bari ben hocalığını bilmem ama gördüğüm şeyde ister kabul et ister kabul etme yerle bir olmuş milli takımı aynı oyuncularla avrupa şampiyonasına soktuğudur bu gün semihi neden aldın diyecek bir kişi bile çıkamaz karşısına
ya farkındamısın sürekli ben en doğruyu bilirim mantığıyla konuşuyorsun defalarca yanıldın ama hala benim dediğim doğru diyorsun
bu forumda bile teksin bu konuda herkes yanlış ama sen doğrusun. Biraz sorgula kendini
senin bakış açın olabilir ama karşı fikirlerede saygı göster söylediğin yedek kalecilerin değeri 6 M€ dan başlıyor sen buna bile
birinci kalecilerin yanında çöp tutuyorlar diyebilip birde kendi verdiğin örnekte bile yanlış ortadayken kabul edemiyorsun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Transfer döneminin abv çıkan haberlerin % 90'ı yalan

Etiketler: