2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348794 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bazıları Caner icinde savunma yapmiyor diyor ama Caner , ismail kadar yerini kaybetmiyor ve savunmada sert oynuyor Ismail gibi gelene gecene buyur gec demiyor ,  hucuma katkisida Ismailin en az 3-4 kati

Ismailin ne savunmaya katkisi var nede hücuma :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 14:07:07 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eray

@TANERCAN ismi çok iyi Cüneyt Blackson. :iblush:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gomez bizimle devam etmeyecek bu artık ortaya çıktı.

Acilen forvet bulmamız lazım. gomezden gelecek bir payımız varsa onu kullanabiliriz bu işte.

Çevrimiçi Necmi

Estagfirullah, oyle sey mi olur? Hepimizin burasi. Ben de naciz bir uyeyim neticede.
:D

Çevrimdışı worns

Scarione+ Veli-Huddlestone değişikliği ile orta sahamız rotasyon anlamında da mükemmele yaklaşır. İlk 11 oyuncularımız çok iyi ama 4 orta sahayla bütün sezonu geçirebilmemiz de şanstı geçtiğimiz sezon.

Atiba(Huddlestone/Necip)
Oğuzhan (Tolgay)
Sosa (Scarione)

Huddlestone yerine muadili başka oyuncu da yazılabilir.

Scarione+ Veli-Huddlestone değişikliği ile orta sahamız rotasyon anlamında da mükemmele yaklaşır. İlk 11 oyuncularımız çok iyi ama 4 orta sahayla bütün sezonu geçirebilmemiz de şanstı geçtiğimiz sezon.

Atiba(Huddlestone/Necip)
Oğuzhan (Tolgay)
Sosa (Scarione)
Cidden cok sansliydik , Atiba -Sosa ve Ozi nin sezonun tamaminda oynamasi acisindan ve sakatlanmamalari acisindan yoksa Bütün sistemimiz çökerdi :tabe:

Atiba(Huddlestone/Necip)
Oğuzhan (Tolgay)
Sosa (Scarione)

Leiva - De Jong - imkansiz olsada Rode gibi..

Çevrimdışı Tolga

Leiva - De Jong - imkansiz olsada Rode gibi..
Rode, Dortmund ile anlaştı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi COB

Yanliz Gomez benimde canimi sikmaya basladi. Bir sefer bile kesin bir dille kalacagim demedi. Hep kalabilirim, kalmayi dusunebilirim tarzinda konustu. Belli ki Euro 2016 da piyasa yapip Avrupa'nin daha buyuk takimlarina gitmeye calisiyor, bizi ise stepnede tutyor. Kendisine Man UTD ayarinda bir takim bulamazsa da Fiorentina'ya donmemek icin Besiktas'ta kalabilirim diyor. Gomez Super katki yapti, buyuk bir kulube satilsa bile pay alacagiz.

Fikret Orman sure verdik ama bu Euro 2016 nin sonu degil. Bence her ihtimale karsi yeni forvetlerle gorusmemiz lazim yoksa cok gec forvet transferi yaparsak o makine gibi isleyen hucum oyunumuz sekteye ugrayabilir.

Simdilik halen Gomez'in kalacagini dusunuyorum, daha dogrusu dusunmek istiyorum, ama gidecekse de ilk tercihim Olivier Giroud'tur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmail ve Tolga ile çok ama çok yüksek ihtimalle sözleşme imzalandı ama şu an açıklamıyorlar, Basında hiç İsmail haberi de çıkmadığına göre büyük ihtimalle öyle diye düşünüyorum. Bir kaç tane transferin ardından ikisini de açıklarlar, ne de olsa ikisi de bizim oğlanımız..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Atiba(Huddlestone/Necip)
Oğuzhan (Tolgay)
Sosa (Scarione)

Bir önceki sayfada da yazdım. Yabancı sayımız şuan da Alexis'in gittiğini varsayarak söylüyorum 9.

Gökhan'ı alamazsak 2 bek transferi de yabancı olacak. En az 1 stoper yabancı olacak ki bu sayı 2 de olabilir.

Töre satılırsa yabancı bir kanat alınmalı. Emre Mor'a güvenip yola çıkamayız.

Scarione ve 1 tane daha orta saha yabancı almaya kalktığımız zaman sayı 14'ün üzerine çıkıyor.

Scarione'den evvel eksik bölgelerimize yabancı oyuncu transferlerini yapmalıyız ondan sonra Scarione için yer kalırsa düşünmeliyiz.

Şartlar muhakkak zorlanıp, simone zaza ve dzeko kiralamak için uğraşmak lazım. Sorianoyu salzburgdan almak kolay değil ama fiziğine kadar gomezin aynısı, daha teknik, duran top ustası.

Çevrimiçi Kartal Ç

Dediğim gibi sözleşmesinin bittiğini bilmiyordum o zaman alınabilir.

Elimizdeki yabancı sayısını da atlamayalım tabi ; Boyko-Beck-Rhodolfo-Tosic-Marcelo-Atiba-Sosa-Quaresma-Gomez

Alexis'e gitti gözüyle bakıyorum şuan ki yabancı sayımız 9, 5 tane daha yabancı oyuncu alabiliriz demektir.

Kadrodaki yabancı kalecilerin 2 yabancı olarak sayıldığını da bir dip not olarak ekleyeyim.  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Kadrodaki yabancı kalecilerin 2 yabancı olarak sayıldığını da bir dip not olarak ekleyeyim.  :tabe:
2 yabancı mı sayılıyor ilk defa duyuyorum böyle birşeyi :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Neyse Cok uzatmayacağım bu konuda Ismailin direk veya dolayli hatasindan yediğimiz Gol sayisi rahat 15 i bulur sizin anlamak istemediginiz konu bu

Gomez ve Quaresma gibi adamlarin bile Defalarca defansa kosup Ismailin kademesine girdigini gordu bu gozler daha fazla konusmaya gerek var mi ?

2.cisi Dunyada Ismail kadar yerini kaybeden , Ofsayti bozan ve savunma yapmayan baska Savunma oyuncusu varmidir acaba cidden merak ediyorum :alala:

Sevgili dostum, 15 gol efsanesi inandırıcılığını yitirdi. İsmail sahadayken 25 gol yedik işte, çuvalla gol yiyen bir takım değiliz. Sayarsın 10 golü(15 de demedim bak), uzamaz konu.

Ayrıca futbol böyle bir oyun, Gareth Bale de CL finalinde Marcelo'nun arkasına atılan topu karşıladı kafayla. Quaresma da geri gelecek gerekirse, Töre de.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez bizimle devam etmeyecek bu artık ortaya çıktı.

Acilen forvet bulmamız lazım. gomezden gelecek bir payımız varsa onu kullanabiliriz bu işte.

Nereden anladın?

Çevrimdışı Bishamon

Şartlar muhakkak zorlanıp, simone zaza ve dzeko kiralamak için uğraşmak lazım. Sorianoyu salzburgdan almak kolay değil ama fiziğine kadar gomezin aynısı, daha teknik, duran top ustası.

Şartlar zorlanacaksa neden Gomez kalmıyor ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Cidden cok sansliydik , Atiba -Sosa ve Ozi nin sezonun tamaminda oynamasi acisindan ve sakatlanmamalari acisindan yoksa Bütün sistemimiz çökerdi :tabe:

E Veli'yle Tolgay da sezonu kapattılar öte yandan. :ok:

Çevrimdışı Tolga

Gomez'in yerine illa ki oyuncu bakılıyordur zaten Euro 2016 sonuna kadar bekleyeceğimizi de hiç sanmıyorum ki doğrusu da budur.

Çevrimiçi Necmi

Maçların tamamını tv'den izledim, Osmanlıspor maçını da tribünden izledim.

Rakibin sol kanadımızı felç ettiği maç hatırlayamıyorum, var mı senin aklına gelen?
ilk yarıdaki ts maçı @tuncaboylu
motta sayesinde sol tarafımız felç olmuştu
hatta bir ara sadece bizim solumuzda oynanıyordu
şu TS nin aldığı siyahi uzun boylu oyuncu kimdi felç
etmişti adam bir maçta kahraman oldu kabus gibi bir maçtı  :bandit:

Çevrimdışı TANERCAN

İsmail 1.1 € ya anlaşılacak sanırım.

Beşiktaş Transfer Dedikodulari Facebook Sayfası diyor

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mario Gomez: "5-6 hafta sonra bile geleceğim hakkında karar vermiş olmayacağım."

Türkçe de bunun karşılığı, planlarınızda beni unutun, önünüze bakın. Daha nasıl net olabilir bu bilmiyorum. Başkan Şampiyona sonunu beklemeyiz dedi kaç kere, buda şampiyona sonunu işaret ettiyse de bu çıkarımı yapmak mümkün. Tabii bu benim Türkçe anlayışım, sizinkisini bilemem.

Çevrimdışı tuncaboylu

İsmail ve Tolga ile çok ama çok yüksek ihtimalle sözleşme imzalandı ama şu an açıklamıyorlar, Basında hiç İsmail haberi de çıkmadığına göre büyük ihtimalle öyle diye düşünüyorum. Bir kaç tane transferin ardından ikisini de açıklarlar, ne de olsa ikisi de bizim oğlanımız..

Tolga'nın sözleşmesi 2017'de bitiyor zaten.

Çevrimdışı yigitcan1903

Tolga otomatik +1'e geçiyor sanırım öyle bıraksalar keşke
Seneye güle güle deriz

Çevrimdışı Eray

ilk yarıdaki ts maçı @tuncaboylu
motta sayesinde sol tarafımız felç olmuştu
hatta bir ara sadece bizim solumuzda oynanıyordu
şu TS nin aldığı siyahi uzun boylu oyuncu kimdi felç
etmişti adam bir maçta kahraman oldu kabus gibi bir maçtı  :bandit:
Cavanda abi o siyahi oyuncu. Sezonun en iyi transferlerinden biri oldu Trabzonspor için.

Etiketler: