2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350042 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

15'le başladık, 5'e düştük. Bu da gelişme. :)

Rakibi pozisyona sokan ataklara gelelim:

Bütün sezonu izledik beraber. Rakibi pozisyona sokan atakların önemli bir kısmı ortadan yapılıp defansın göbeğinden gelen ataklardan geldi. Gözümü kapadığımda hep bu tarz pozisyonlar geliyor gözümün önüne. Hatta bir ara bir sürü kişi hızlı stoper lazım falan diye saydırıyordu hatta, hızlı stoper ne demekse. Rakiplerimizin sol kanadı koridora çevirdiği pek bir maç gelmiyor aklıma mesela, buna deplasmandaki Sporting ve Lokomotiv maçları da dahil.
Sen bu sene Beşiktaş'ın maçlarını izlediğine emin misin? Onu geçtim hiç tribünden izledin mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen bu sene Beşiktaş'ın maçlarını izlediğine emin misin? Onu geçtim hiç tribünden izledin mi?

Maçların tamamını tv'den izledim, Osmanlıspor maçını da tribünden izledim.

Rakibin sol kanadımızı felç ettiği maç hatırlayamıyorum, var mı senin aklına gelen?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben de öyle biliyorum kendi basınına demeç vermişti sanırım kampa yetişiyorum kampta kendimi gösterip kalmak istiyorum gibisinden...
Diz iç bağ yırtığı diyor. 1 ayda düzelmez. Kampa katılabilir belki ama düz koşularla katılır geri dönüşü tahminen 2-3 ayı bulur. Ben diz bağları koptu diye duymuştum ilk başlarda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı harun1903

Transfer dönemi resmen 9 hazianda başladığı için o tarihten önce oyuncularla anlaşma yapılsa bile açıklayamıyorlar diye biliyorum. Bu sefer gerçekten de haftaya netleşir  :)

:alala:
Aga Gençlerbirliği Başakşehir falan bunlara daha erken açılmıyorsa transfer sezonu bir yanlış var burada
Kap'tan dolayı diyorsan da 365 gün bildirim yapabilirsin bence bir teyit et bu bilgiyi

Çevrimdışı tuncaboylu

Diz iç bağ yırtığı diyor. 1 ayda düzelmez. Kampa katılabilir belki ama düz koşularla katılır geri dönüşü tahminen 2-3 ayı bulur. Ben diz bağları koptu diye duymuştum ilk başlarda.

Adam sakatlanalı 1 aydan fazla oldu zaten.
http://www.sporx.com/alexander-milosevic-sakatlandi-sezonu-kapatti-SXHBQ537728SXQ

Sakatlığı 2 ay sürse, Temmuz başına yetişir.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 10:35:50 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gunaydin Arena :)

Bugün kimi gönderdik kimi transfer ettik an itibariyla :evillol:
Sabah pektemek, öğlen veli, akşamda boyko ve ismail iyi mi :evillol:

Çevrimdışı tangaz

arkadaş sakatlanalı 1 ayı geçti hatta 50güne yaklaşıyordur kampa desen daha 40 gün var totalde 3 ay süre eder, bu da öngördüğün iyileşme süresi için yeterlidir sanırım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Boyko hariç diğerlerinden bonservis alabileceğimizi sanmıyorum belki bir tek Pedro. Milosevic sakat Alexis in yaşı belli. Talip çıkmazsa kiralamak yerine transfer dönemi sonuna doğru sözleşmeleri feshedilmeli.
Alexis ispanyadan talip bulabilir hala
Milosevic de iyileşecek sonuçta,yaşı genç daha

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maçların tamamını tv'den izledim, Osmanlıspor maçını da tribünden izledim.

Rakibin sol kanadımızı felç ettiği maç hatırlayamıyorum, var mı senin aklına gelen?
2 tane aklıma gelen maçı yazayım. dahada aklıma geldikçe yazarım.

4 nisanda Kasımpaşaya kaybettiğimiz maç.
12 marttaki çaykur rize maçı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam sakatlanalı 1 aydan fazla oldu zaten.
http://www.sporx.com/alexander-milosevic-sakatlandi-sezonu-kapatti-SXHBQ537728SXQ

Sakatlığı 2 ay sürse, Temmuz başına yetişir.
Bu adam rakip müdahalesi olmadan ayak kemiğini kırmış adam, düzelse ne olacak form bulması vs filan? Fiziken büyük bir oyuncu ve bu tarz oyuncuların sakatlığını atlatıp form bulması çok kolay değil, üstelik bir defans oyuncusunun. Hem basında çıkan haberlere inanmayın deniyor hem de Milosevic le ilgili çıkan EPL'den talip var haberlerine balıklama atlanır. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

fener keşke bu josef tarzı 3-4 adam daha alsa  :bandit:
alves 5,5 m bonservis ödediler bu para uçtu
kadleç 5 m      "             "       "     "     "
meirelles 10 m "            "       "      "     "
topuz 12 m      "            "        "     "     "
kesimal 5 m     "            "       "      "     "

:kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adam rakip müdahalesi olmadan ayak kemiğini kırmış adam, düzelse ne olacak form bulması vs filan? Fiziken büyük bir oyuncu ve bu tarz oyuncuların sakatlığını atlatıp form bulması çok kolay değil, üstelik bir defans oyuncusunun. Hem basında çıkan haberlere inanmayın deniyor hem de Milosevic le ilgili çıkan EPL'den talip var haberlerine balıklama atlanır. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Bu adam ayak kemiği kırıldıktan sonra iyileşince Bundesliga'dan talip bulmuş ve İsveç Milli Takımı'na seçilmiş adam.
http://www.fanatik.com.tr/2016/03/15/isvec-milli-takimi-nin-kadrosu-belli-oldu-1222834

Son sakatlığı olmasaydı Euro 2016 kadrosunda da yer almasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Ayrıca aldığı maaş da senelik 500 bin euro gibi bir para.
http://www.milliyet.com.tr/besiktas-milosevic-i-kap-a-besiktas-1995416-skorerhaber/

O yüzden sözleşmesinin feshedilmesi fikrin mantıksız, bu konuyu çok uzatmaya gerek yok.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bunlar pektemekle tolgayla falan bir tutulmaz
Alıcısı olur,o kadar gömmek gereksiz bence

Çevrimdışı tangaz

Bu adam ayak kemiği kırıldıktan sonra iyileşince Bundesliga'dan talip bulmuş ve İsveç Milli Takımı'na seçilmiş adam.
http://www.fanatik.com.tr/2016/03/15/isvec-milli-takimi-nin-kadrosu-belli-oldu-1222834

Son sakatlığı olmasaydı Euro 2016 kadrosunda da yer almasına kesin gözüyle bakılıyordu.

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-milosevic-i-kap-a-besiktas-1995416-skorerhaber/

O yüzden sözleşmesinin feshedilmesi fikrin mantıksız, bu konuyu çok uzatmaya gerek yok.

fesih yanlış olur iyi bir kiralık dönemi sonrası 1-3 milyona müşteri getirebilir... getirmese de çok öenmli değil pektemekin 1 yılda kazandığını 3 yılda alıyor...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neden mantıksız? 2 kere ayağı kırılmış üstelik, bu sene 3 tane filan kırmızı kart gördü, üstelik alakasız maçlarda. İsveç'in defansına bir bak istersen? Neden tercih edildiğini daha iyi anlarsın.

Defans: Ludwig Augustinsson (Kopenhag), Andreas Granqvist (Krosnadar),Erik Johansson (Kopenhag), Mikael Lustig (Celtic), Alexander Milosevic (Hannover 96), Victor Nilsson Lindelöf (Benfica), Martin Olsson ( Norwich City), Emil Salmonsson (Göteborg)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu tarz oyuncuların hala fırsatı var
Kötü itibar yaratmaya gerek yok
Biz zararlı çıkarız
İsmail pektemek vs için iyi yaratmaya çalışsan da yemezler artık  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu tarz oyuncuların hala fırsatı var
Kötü itibar yaratmaya gerek yok
Biz zararlı çıkarız
İsmail pektemek vs için iyi yaratmaya çalışsan da yemezler artık  :D
Fırsatı değerlendiremedikten sonra bir anlamı kalmıyor. Yarım dönem geçirdi Almanya'da madem iyi bir oyuncu potansiyeli var kalsaydı Almanya'da? Ama direk şutladılar. Hem mental hem fiziken sıkıntıları var, boyu ve geçmişteki potansiyeli yüzünden iyi bir izlenim yaratıyor ama madem fayda sağlamıyor gönderirsin olur biter. Kendini göstermek isteyen adam saçma sapan maçlarda rakibine vurmaz, tekme atmaz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fırsatı değerlendiremedikten sonra bir anlamı kalmıyor. Yarım dönem geçirdi Almanya'da madem iyi bir oyuncu potansiyeli var kalsaydı Almanya'da? Ama direk şutladılar. Hem mental hem fiziken sıkıntıları var, boyu ve geçmişteki potansiyeli yüzünden iyi bir izlenim yaratıyor ama madem fayda sağlamıyor gönderirsin olur biter. Kendini göstermek isteyen adam saçma sapan maçlarda rakibine vurmaz, tekme atmaz..

Direkt şutlamadılar, adam sakatlanana kadar tüm maçlarda ilk 11 çıktı.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Yönetimin toplantıda yaptığı transfer planlamasını not aldığı kağıtmış.Bir haber sitesi.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Direkt şutlamadılar, adam sakatlanana kadar tüm maçlarda ilk 11 çıktı.
Adamların zaten defansındaki adamı biz aldık onun yerine aldılar, mecburen oynattılar. Ben niye bonservisini almadılar potansiyeli varsa diyorum?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yönetimin toplantıda yaptığı transfer planlamasını not aldığı kağıtmış.Bir haber sitesi.
Haberi görünce ne kadar da yöneticinin yazdığı belli olan bi peçete dedim  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Transfer dönemi sonuna kadar satılacağını düşünüyorum hala
Olmazsa feshedilebilir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Haberi görünce ne kadar da yöneticinin yazdığı belli olan bi peçete dedim  :D
Erdal Torunoğulları'nın el yazısı bu, 273 mt den tanırım  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

adam şutlanmadı tüm maçlarda 11de oynadı üstelik kart da görmedi sanırım, ayrıca küme düşen takım almak istese oyuncu gitmek ister mi???

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Rhodolfoyu ilk 11 e yazıp sezon planlaması yapılıyorsa, işimiz var arkadaşlar. Yine allah, hücum hattıımıza zeval vermesin diye dua edelim.

Etiketler: